SANIM
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.397
- Πόντοι
- 2.537
Μακάρι να σε δούμε και σε άλλα νήματα που στάζουν από τα σάλια...Ε ας είναι και κάποιος ωμός ...να ξεφύγουμε κ λίγο από το σαλιαρισμα.
Μακάρι να σε δούμε και σε άλλα νήματα που στάζουν από τα σάλια...Ε ας είναι και κάποιος ωμός ...να ξεφύγουμε κ λίγο από το σαλιαρισμα.
Ε ας είναι και κάποιος ωμός ...να ξεφύγουμε κ λίγο από το σαλιαρισμα.
Συγνώμη παιδιά αλλα αυτη η Βίκη-Στεφάνια μιλάνε για τρελό μπαζο ...
Τι να το κάνω το καλο μασαζ αν δε με καυλωνει η γκομενα ?
Η Alexandra της 3 Σεπτεμβρίου ναι οκ δε ξερει τι θα πει μασαζ αλλα είναι ουκρανικό εργαλείο πολύ καλο .
Ούτε χαμηλοκωλα , ούτε περιφέρεια φάλαινας .
Μη χεσω τώρα που μου μιλάτε για καλο μασαζ κ παπάρια μάντολες ...
Για τον πουτσο πάμε όλοι αρκεί να αξίζει .
Φαντάζομαι πως αν μιλούσε κάποιος για σένα με ανάλογο τρόπο, δεν θα σου άρεσε καθόλου...Συγνώμη παιδιά αλλα αυτη η Βίκη-Στεφάνια μιλάνε για τρελό μπαζο ...
...
Φαντάζομαι πως αν μιλούσε κάποιος για σένα με ανάλογο τρόπο, δεν θα σου άρεσε καθόλου...
Ακριβώς οι ίδιες, όπου έχω διαβάσει ανάλογα σχόλια.
Και για να το προχωρήσω κιάλλο, με τη Στεφανία δεν είμαστε στα καλύτερά μας.
Αλλά το ένα δεν σχετίζεται με το άλλο φίλε μου.
Και γιατι δεν πας τοτε σε ενα μπουρδελακι ρε φιλος που μπορει να βρεις και καποια ακομα πιο ομορφη απο αυτην που περιγραφεις στην 3 Σεπτεμβριου;....Αφου πας ΜΟΝΟ για τον πουτσο (οπως λες) τι το θες το μασαζ;....Συγνώμη παιδιά αλλα αυτη η Βίκη-Στεφάνια μιλάνε για τρελό μπαζο ...
Τι να το κάνω το καλο μασαζ αν δε με καυλωνει η γκομενα ?
Η Alexandra της 3 Σεπτεμβρίου ναι οκ δε ξερει τι θα πει μασαζ αλλα είναι ουκρανικό εργαλείο πολύ καλο .
οι δικες σου "δασκαλε" ποιες ητασν οι αντιδρασεις ???Σωστό αυτό που έγραψες. Επίσης σωστό όμως είναι ότι κατά καιρούς έχουν γραφτεί πολύ χειρότερα για άλλες κοπέλες. Αναρωτιέμαι ποιες ήταν οι αντιδράσεις σου σε αυτές τις (άλλες) περιπτώσεις.
Εδώ δυστυχώς βλέπω μία υποκρισία όχι με τις Υπηρεσίες αν πραγματικά μία κοπελα αξίζει ή όχι, αλλά δυστυχώς διασταυρούμενα πυρά μεταξύ δύο απαραδεκτων πλευρών..
Ή μία πλευρά που λυπούμαι δεν θέτει θέμα "χειροπρακτική" και "επιδόσεις" παρά μόνο το τι περιφέρεια έχει ή αν είναι άσχημη ή άλλη, αλλά και να μην χαιδευω αυτιά κανενός εξίσου υπουλοι είναι και οι "υποστηρικτές" οι οποίοι ναι μεν ως θαμώνες της κοπέλας καλώς και εγκρινω που τη στηρίζουν και ζητούν ευπρέπεια αλλά καλό είναι όμως και αυτοί να χουν παιδεία αφού ουκ ολίγες φορές έχουν γελιοποιησει ανεξάρτητες μασσερ ως και μαγαζιά αποκαλώντας τες "άσχημες" "σπασμένες" ενω και εκείνες έχουν δουλέψει αξία ακόμα και ως φυσικοθεραπευτές...Μήπως να κοιτάξουμε τους εαυτούς μας τι παιδεία έχουμε;είτε υποστηρίζουμε είτε διαφωνουμε
Σωστός μεν αλλά "φωνή βοώντος εν τη ερήμω" δε...
Η πλειοψηφία όλων όσοι έχουν γράψει για την κοπέλα, εκθειάζουν πρώτα από όλα το μασάζ της και ως επακόλουθο, ο καθένας ότι διαλέξει. Μάλιστα αρκετοί γράφουν πως δεν προτίμησαν την ολοκλήρωση δια κορμιού αλλά δια χειρός. Και γράφουν το λόγο. Η ίδια η κοπέλα με τα γραφόμενά της, ποτέ δεν ανέδειξε το σώμα της, την ομορφιά της ή ξέρω γω τι άλλο ως το δυνατό της σημείο, άλλα το μασάζ της με happy end. Και έχει ανεβάσει και φωτογραφία της.Εδώ δυστυχώς βλέπω μία υποκρισία όχι με τις Υπηρεσίες αν πραγματικά μία κοπελα αξίζει ή όχι, αλλά δυστυχώς διασταυρούμενα πυρά μεταξύ δύο απαραδεκτων πλευρών..
Ή μία πλευρά που λυπούμαι δεν θέτει θέμα "χειροπρακτική" και "επιδόσεις" παρά μόνο το τι περιφέρεια έχει ή αν είναι άσχημη ή άλλη, αλλά και να μην χαιδευω αυτιά κανενός εξίσου υπουλοι είναι και οι "υποστηρικτές" οι οποίοι ναι μεν ως θαμώνες της κοπέλας καλώς και εγκρινω που τη στηρίζουν και ζητούν ευπρέπεια αλλά καλό είναι όμως και αυτοί να χουν παιδεία αφού ουκ ολίγες φορές έχουν γελιοποιησει ανεξάρτητες μασσερ ως και μαγαζιά αποκαλώντας τες "άσχημες" "σπασμένες" ενω και εκείνες έχουν δουλέψει αξία ακόμα και ως φυσικοθεραπευτές...Μήπως να κοιτάξουμε τους εαυτούς μας τι παιδεία έχουμε;είτε υποστηρίζουμε είτε διαφωνουμε