Νέα

Στεφανία μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (3 μέλη και 10 επισκέπτες)

anton55

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2010
Κριτικές
8
Like
189
Πόντοι
16
Και το κάτι παραπάνω εαν προκύψει φαντάζομαι ότι θα είναι ευχάριστο και για τους δύο...

DIMA7373

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2016
Κριτικές
24
Like
1.320
Πόντοι
2.391
μετα απο μια μερα γεματη δουλεια σταθηκα τυχερος και μου απαντησε θετικα παρα το προχωρημενο της ωρας και την ευχαριστω για αυτο.μασαζ τελειο και κριμα που ειναι σχετικα μακρια μου γιατι αλλιως ισως να με ειχε μονιμο μεσα στον μικρο αλλα ομορφο και ζεστο χωρο της.μετα απο μια ωρα μασαζ σε ολο το σωμα μου μπηκα στον πειρασμο να ζητησω να το προχωρισουμε και πραγματικα με το που αρχισε  πρωτα με τα χερια να μου τον παιζει παρολο που δεν ειχα καυλωσει ενιωθα μια καυλα που δεν το εχω ξαναζησει τετοιο πραγμα ποτε μου.μετα απο λιγο πιπα και παλι με το χερι της καυλωσα αλλα μολις εγινε αυτο ηρθε και το τελος.πρωτη φορα ενιωθα κατι τετοιο και πραγματικα ηταν μια εμπειρια που θα γουσταρα να την ξαναζησω εστω και αν δεν εκανα τιποτα αλλο μαζι της. :respect: :respect: :respect: :respect:

gk1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
14
Like
507
Πόντοι
326
Λοιπόν κύριοι συνάντηση με την Στεφανια που όντως είναι πιτσιρικά Παρασκευή αργά.συννενοηση πρώτα από sms αφού δεν μπορούσα να μιλήσω στα συν και αυτό.ευκολα βρίσκεις τον χώρο της ειδικά αν ξέρεις από Αθήνα. Σύγχρονος χώρος μοιάζει με φοιτητική γκαρσονιέρα. Είναι μπαμπατσικη ΟΧΙ χοντρή ομορφουλα ευχάριστη,προσχαρη και ξέρει να μιλήσει. Σε κερδίζει αμέσως! Κάνει πολύ καλό μασάζ φεύγεις άλλος άνθρωπος.για τα χρήματα που ζητάει είναι ότι καλύτερο.στο 2ο μέρος ζήτησα φουλ πρόγραμμα στο οποίο και ανταποκριθηκε σε μένα.μαλλον είμαι ομορφοπαιδο που λέει και ο φίλος μου ο "spanios78"  :grin: .απλά θα πω η ΑΠΟΛΥΤΗ gfe εμπειρία μου μέχρι τώρα στον χώρο.περασα τέλεια αλλά το έχουμε πει είναι υποκειμενικο. Στην συγκεκριμένη αν φερθεις καλά θα περάσεις καλύτερα. Θα την ξαναδώ σίγουρα!

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.994
μετα απο μια μερα γεματη δουλεια σταθηκα τυχερος και μου απαντησε θετικα παρα το προχωρημενο της ωρας και την ευχαριστω για αυτο.μασαζ τελειο και κριμα που ειναι σχετικα μακρια μου γιατι αλλιως ισως να με ειχε μονιμο μεσα στον μικρο αλλα ομορφο και ζεστο χωρο της.μετα απο μια ωρα μασαζ σε ολο το σωμα μου μπηκα στον πειρασμο να ζητησω να το προχωρισουμε και πραγματικα με το που αρχισε  πρωτα με τα χερια να μου τον παιζει παρολο που δεν ειχα καυλωσει ενιωθα μια καυλα που δεν το εχω ξαναζησει τετοιο πραγμα ποτε μου.μετα απο λιγο πιπα και παλι με το χερι της καυλωσα αλλα μολις εγινε αυτο ηρθε και το τελος.πρωτη φορα ενιωθα κατι τετοιο και πραγματικα ηταν μια εμπειρια που θα γουσταρα να την ξαναζησω εστω και αν δεν εκανα τιποτα αλλο μαζι της. :respect: :respect: :respect: :respect:
μια γλυκια καλημερα!1000 ευχαριστω για την ζωντανη κ παραστατικη περιγραφη!!αν κ μας χωριζει λιγο η αποσταση,ελπιζω να βρεθει συντομα αλλη μια ευκαιρια συναντησης για πληρη χαλαρωση κ μοναδικη αισθηση απολαυσης :)  θα σε περιμενω! Φιλακια μωρο

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.994
Λοιπόν κύριοι συνάντηση με την Στεφανια που όντως είναι πιτσιρικά Παρασκευή αργά.συννενοηση πρώτα από sms αφού δεν μπορούσα να μιλήσω στα συν και αυτό.ευκολα βρίσκεις τον χώρο της ειδικά αν ξέρεις από Αθήνα. Σύγχρονος χώρος μοιάζει με φοιτητική γκαρσονιέρα. Είναι μπαμπατσικη ΟΧΙ χοντρή ομορφουλα ευχάριστη,προσχαρη και ξέρει να μιλήσει. Σε κερδίζει αμέσως! Κάνει πολύ καλό μασάζ φεύγεις άλλος άνθρωπος.για τα χρήματα που ζητάει είναι ότι καλύτερο.στο 2ο μέρος ζήτησα φουλ πρόγραμμα στο οποίο και ανταποκριθηκε σε μένα.μαλλον είμαι ομορφοπαιδο που λέει και ο φίλος μου ο "spanios78"  :grin: .απλά θα πω η ΑΠΟΛΥΤΗ gfe εμπειρία μου μέχρι τώρα στον χώρο.περασα τέλεια αλλά το έχουμε πει είναι υποκειμενικο. Στην συγκεκριμένη αν φερθεις καλά θα περάσεις καλύτερα. Θα την ξαναδώ σίγουρα!
καλημερουδια στο παιδι το καλο κ το ομορφο! Εγω σε ευχαριστω για ολα!!υπεροχη, δυνατη εμπειρια ν το επαναλαβουμε συντομα,αυτο τον μαγικο συνδιασμο πραγματικης χαλαρωσης και ιδιαιτερου αισθησιασμου!σε φιλω γλυκα :*

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.994
η βικυ ειναι μια χαρα και απο εμφανιση και απο υπηρεσιες!με ζωντανια κ καλη διαθεση!δηλαδη τι αλλο θελουμε?νασαι καλα βικουλα! :rose:
ευχαριστω παρα πολυ γλυκο μου!θα σε δω πολυ συντομα!!! Φιλακια φιλακια

anton55

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2010
Κριτικές
8
Like
189
Πόντοι
16
Καλή σου μέρα Στεφανία!Όμορφη,ήρεμη και αισθησιακή Κυριακή να έχεις!

gol1934

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2016
Κριτικές
1
Like
209
Πόντοι
1
Ακριβως, οπως τα λες φιλε... Εντιμο και καλο μασαζακι η κοεπλα!! Προσωπικα που την εχω τιμησει δυο φορες και ισως και αλλες στο μελλον.. η κοπελα με καβλωσε τοσο πολυ με το ωραιο της μασαζ και την ηρεμια που σου προσεφερε, που μολις επιασε το εργαλειο με τα χερακια της μεσα στα λαδια και με απιστευτα ωραια κ χαλαρη παλινδρωμικη κινηση των χεριων με εκανε να χυσω και τις 2 φορες παρα πολυ γρηγορα, χυνοντας κ βγαζοντας σπερμα απο τον πυθμενα των αρχιδιων μου... Εχυσα τοσο γρηγορα απο την υπερβολικη καβλα, και γιαυτο και ας ηθελα κατι εξτρα οπως πιπα η σεξ δεν κρατιομουν για κατι παραπανω.. Ισως καποια φορα καταφερω να κρατηθω ωστε να της δωσω και εγω λιγη χαρα και ευχαριστηση, ωστε να ανταποδωσω την ευγνωμοσυνη μου για τις ωραιες τις υπηρεσιες. (εαν της το βγαλω και επιθυμει παντα, μιας και εχει ξεκαθαρισει η κοπελα οτι ειναι μασαζερ... σεξ κανει μονο με οποιους γουσταρει και της το βγαζουν)... Οσο για την εμφανιση της κοπελας προσωπικα με καβλωνει αρκετα.. ναι εχει καποια εξτρα κιλακια, αλλα αυτο το σωζει στο οτι απο την φυση της η κοπελα ειναι γεροδεμενη, και ετσι τα εξτρα κιλακια καταληγουν σε εξτρα σφιχτο ιστο που ειναι οτι πρεπει κατεμε.. Βεβαια γουστα ειναι αυτα. Στα του μασαζ που ειναι και το βασικο για να κλεισω, η κοπελα ειναι οτι πρεπει, ειδικα για τους πελατες που ειανι κοντα της και δεν χρειαζεται να τρωνε χρονο και βενζινη να πανε καπου αλλου.
:hi:

Κλάρκ

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2017
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
0
Στεφανία θέλω πολύ να σε δω από κοντά και να δω αν ισχύουν τα καλά λόγια που λένε για σένα. θα τα πούμε μωρό μου

Επισκέπτης
Το κορίτσι δειχνει ευγενεστατο και ακρως επικοινωνιακο.

Ειδωμεν

gk1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
14
Like
507
Πόντοι
326
καλημερουδια στο παιδι το καλο κ το ομορφο! Εγω σε ευχαριστω για ολα!!υπεροχη, δυνατη εμπειρια ν το επαναλαβουμε συντομα,αυτο τον μαγικο συνδιασμο πραγματικης χαλαρωσης και ιδιαιτερου αισθησιασμου!σε φιλω γλυκα :*
Ευχαριστώ θα το επαναλαβουμε σίγουρα.στα συν ξέχασα να πω το ευέλικτο του ωραρίου σε σχέση με τα "μαγαζιά" και την διακριτικοτητα του χώρου.μας βλέπουν πολλά ματιά τα έχουμε πει αυτά!

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.994
Το κορίτσι δειχνει ευγενεστατο και ακρως επικοινωνιακο.

Ειδωμεν
πολυ καλημερα φιλτατε!χωρις ευγενεια,καλη διαθεση, κεφι κ σωστη διαχειριση των πραγματων δεν παμε πουθενα!οποτε με μεγαλη χαρα να σε γνωρισω και να σε αναζωογονησω πληρως..!σε περιμενω! Μεγαλο φιλακι :)

Επισκέπτης
πολυ καλημερα φιλτατε!χωρις ευγενεια,καλη διαθεση, κεφι κ σωστη διαχειριση των πραγματων δεν παμε πουθενα!οποτε με μεγαλη χαρα να σε γνωρισω και να σε αναζωογονησω πληρως..!σε περιμενω! Μεγαλο φιλακι :)

:)
  Τα είπαμε χθες, κάποια στιγμή θα μπει στο πρόγραμμα μια γνωριμία

anton55

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2010
Κριτικές
8
Like
189
Πόντοι
16

Αυτό είναι που λέμε"θετική αύρα" και από αυτή φαίνεται πως η Βίκυ-Στεφανια διαθέτει απεριόριστη!! Παιχνίδια του μυαλού...

anton55

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2010
Κριτικές
8
Like
189
Πόντοι
16
Επικοινωνία αρίστη, άνετη, φιλική, χαλαρωτική που σε προδιαθέτει για ωραίες στιγμές που πιθανόν να οφείλεται και στην πανεπιστημιακή εκπαίδευση της Βίκυς-Στεφανίας!Και βεβαια στον χαρακτήρα της...

black panther

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Κριτικές
19
Like
1.002
Πόντοι
311
Επειδή διάβασα διάφορα εδώ μέσα απλά να παραθέσω την άποψή μου ... Ηρεμία, θετική ενέργεια, χαλάρωση, αισθησιασμός ... Μια γλυκειά, έξυπνη κοπέλα, με όμορφο χαμόγελο και ζουμερό αλλά σέξυ κορμάκι ... απόλυτα δοτική, αλλά και δεκτική αν δημιουργηθούν οι συνθήκες και προϋποθέσεις ... οι υπηρεσίες της είναι υψηλού επιπέδου, τίμιες, VFM κατά τη γνώμη μου, και εάν θελήσει να προχωρήσει σε φουλ πρόγραμμα είναι ξεκάθαρο ότι είναι δική της επιλογή και αυτό είναι δικαίωμά της !!! Ή δική μου προχθεσινή επίσκεψη ήταν μια πολύ ευχάριστη αποκάλυψη ... Στεφανία μου σ ευχαριστώ κι από εδώ για την όμορφη και δυνατή εμπειρία !!! Θα τα ξαναπούμε σύντομα !!! Φιλιά Bob_M (ναι εδώ είμαι με άλλο ψευδώνυμο :) :) )

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom