Νέα

Στεφανία μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (3 μέλη και 18 επισκέπτες)

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Δεν μπορώ να σας καταλάβω με τίποτα!!! Μα με τίποτα όμως!!!!

Εμφανίζεται κάποιος , γράφει για μασάζ από gilf ηλικίας 55 ετών και βάλε, που όταν τη συναντάς φοβάσαι μην της πατήσεις το βυζί που κρέμεται κάτω από το γόνατο και γίνεται πανικός από τα παρακάλια για πληροφορίες, αγγελίες, τηλέφωνο και ό,τι άλλο μπορεί να βάλει ο νους.

Έχετε εδώ ένα κοριτσάκι 25 χρονών και ασχολείστε αν έχει "πειράξει" τις φωτογραφίες της για να δείχνει ακόμα πιο ωραία από ότι είναι ή αν έχει λίγο πιο μεγάλη κοιλιά και κώλο από τη scarlet johanson.

Όλοι ψάχνουμε κοπέλα με σωστές υπηρεσίες που να τιμά τα λεφτά που της δίνουμε και τώρα που  έχουμε βρει κάποια , ασχολούμαστε με πράγματα τελείως υποκειμενικά, όπως είναι πχ η εμφάνιση

πες τα γιγαντα

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612

GIORGIO222

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Οκτ 2016
Κριτικές
16
Like
2.356
Πόντοι
1.191

Εμφανίζεται κάποιος , γράφει για μασάζ από gilf ηλικίας 55 ετών και βάλε, που όταν τη συναντάς φοβάσαι μην της πατήσεις το βυζί που κρέμεται κάτω από το γόνατο και γίνεται πανικός από τα παρακάλια για πληροφορίες, αγγελίες, τηλέφωνο και ό,τι άλλο μπορεί να βάλει ο νους.

Έχετε εδώ ένα κοριτσάκι 25 χρονών και ασχολείστε αν έχει "πειράξει" τις φωτογραφίες της για να δείχνει ακόμα πιο ωραία από ότι είναι ή αν έχει λίγο πιο μεγάλη κοιλιά και κώλο από τη scarlet johanson.

Όλοι ψάχνουμε κοπέλα με σωστές υπηρεσίες που να τιμά τα λεφτά που της δίνουμε και τώρα που  έχουμε βρει κάποια , ασχολούμαστε με πράγματα τελείως υποκειμενικά, όπως είναι πχ η εμφάνιση
Παρα πολυ σωστος!!

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.845
Η πιο αντιπροσωπευτική φωτογραφία προσώπου (και για εμένα είναι κούκλα η κοπέλα) ήταν αυτή με τη μάσκα που έσβησε από το προφίλ της εδώ.
Αλλά για ποιες φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λέτε?
Εμένα Βίκυ γιατί δε μου είπες τίποτα???  :s&m_1:
σε facebook k viber αναφερονται..δεν μου ζητησες βρε infos

Johnny87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2016
Κριτικές
9
Like
3.472
Πόντοι
736
Καλησπερα, μπορεις να μου πεις τι προγραμματα κανεις και μια τιμη, για να κανονισουμε ραντεβου? ευχαριστω

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.845
Παρα πολυ σωστος!!
σε ευχαριστω παρα πολυ για την απιστευτη περιγραφη..παντα θαυμαζα τον τροπο που γραφεις,ειναι εντυπωσιακος!!!
Λοιπον ειναι ο απολυτος παραλογισμος οπως ακριβως τα αναφερεις!καθημερινο μελημα μου ειναι ν φροντισω οσο καλυτερα μπορω καθε εναν που με τιμαει κ νιωθω τεραστια ευγνωμοσυνη προς ολο αυτο το ομορφο που συμβαινει..τωρα αν πεταγονται συνεχως τα ιδια δηλητηριωδη μανιταρια ν πουν τα μαργαριταρια τους,εμαθα πλεον ν μην δινω σημααια,να προαπερνω,ν συνεχιζω με την ιδια κ περισσοτερη θερμη το ερφο μου!

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.845

εισαι υπεροχος!!!πραγματικα τα γραφεις υπεροχα

Rainbow

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2006
Like
400
Πόντοι
36
Καλημέρα μικρή ΘΕΑ!!!
Μη δίνεις την παραμικρή σημασία και αξία σε κακεντρεχή και κακοπροαίρετα σχόλια...
Keep walking!!!

:rose: :rose: :rose:

gk1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
14
Like
507
Πόντοι
326
Καλημέρα, χθεσινοβραδινη (αργά) συνάντηση με την Στεφανια με καλές,πολύ καλές εντυπώσεις.μια ευχάριστη και χαλαρωτικη ώρα.λεπτομερειες μέσα στην μέρα μόλις βρω ευκαιρία. Ευχαριστώ πολύ μικρή μου......

FRANK63

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2016
Κριτικές
9
Like
5.045
Πόντοι
1.436
Καλημέρα, χθεσινοβραδινη (αργά) συνάντηση με την Στεφανια με καλές,πολύ καλές εντυπώσεις.μια ευχάριστη και χαλαρωτικη ώρα.λεπτομερειες μέσα στην μέρα μόλις βρω ευκαιρία. Ευχαριστώ πολύ μικρή μου......
μπραβο ρε φιλε.χαιρομαι που περασες ευχαριστα και χαλαρωσες.τιμια η μικρη κορασιδα.και φιλοτιμη.

anton55

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2010
Κριτικές
8
Like
189
Πόντοι
16
Μπράβο,αυτή είναι η σωστή ενημέρωση που πρέπει να υπάρχει στο προφίλ της κάθε κοπέλας...και τα θετικά και τα αρνητικά κάθε συνάντησης μέχρι την επόμενη! Καλημέρα φίλοι και Στεφανία!

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Η Στεφανία είναι χρυσό παιδί,κάνει καλό μασαζ και γενικά είναι απολύτως έντιμη και σαφής στις εξηγήσεις της.......μοντέλλο δεν είναι,αλλά ποτέ δεν ισχυρίστηκε η ίδια οτι ειναι κάτι τέτοιο........είναι μια ομορφη,"ζουμερή" νεαρή κοπέλλα,που βγαζει θετική ενέργεια και πάντα περνάς καλά μαζί της.
Το ότι έχει δικό της,πολύ διακριτικό χώρο είναι επίσης θετικό.....επίσης δουλευει πολλές ώρες,κανει ραντεβού και αργά,οπότε βολευει και όσους έχουν πρόβλημα με τα ωράρια των κλασσικών μαγαζιών.

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Η Στεφανία είναι χρυσό παιδί,κάνει καλό μασαζ και γενικά είναι απολύτως έντιμη και σαφής στις εξηγήσεις της.......μοντέλλο δεν είναι,αλλά ποτέ δεν ισχυρίστηκε η ίδια οτι ειναι κάτι τέτοιο........είναι μια ομορφη,"ζουμερή" νεαρή κοπέλλα,που βγαζει θετική ενέργεια και πάντα περνάς καλά μαζί της.
Το ότι έχει δικό της,πολύ διακριτικό χώρο είναι επίσης θετικό.....επίσης δουλευει πολλές ώρες,κανει ραντεβού και αργά,οπότε βολευει και όσους έχουν πρόβλημα με τα ωράρια των κλασσικών μαγαζιών.

:thumbsup: :thumbsup:

arpaxtras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2013
Κριτικές
4
Like
155
Πόντοι
280

Ακριβως, οπως τα λες φιλε... Εντιμο και καλο μασαζακι η κοεπλα!! Προσωπικα που την εχω τιμησει δυο φορες και ισως και αλλες στο μελλον.. η κοπελα με καβλωσε τοσο πολυ με το ωραιο της μασαζ και την ηρεμια που σου προσεφερε, που μολις επιασε το εργαλειο με τα χερακια της μεσα στα λαδια και με απιστευτα ωραια κ χαλαρη παλινδρωμικη κινηση των χεριων με εκανε να χυσω και τις 2 φορες παρα πολυ γρηγορα, χυνοντας κ βγαζοντας σπερμα απο τον πυθμενα των αρχιδιων μου... Εχυσα τοσο γρηγορα απο την υπερβολικη καβλα, και γιαυτο και ας ηθελα κατι εξτρα οπως πιπα η σεξ δεν κρατιομουν για κατι παραπανω.. Ισως καποια φορα καταφερω να κρατηθω ωστε να της δωσω και εγω λιγη χαρα και ευχαριστηση, ωστε να ανταποδωσω την ευγνωμοσυνη μου για τις ωραιες τις υπηρεσιες. (εαν της το βγαλω και επιθυμει παντα, μιας και εχει ξεκαθαρισει η κοπελα οτι ειναι μασαζερ... σεξ κανει μονο με οποιους γουσταρει και της το βγαζουν)... Οσο για την εμφανιση της κοπελας προσωπικα με καβλωνει αρκετα.. ναι εχει καποια εξτρα κιλακια, αλλα αυτο το σωζει στο οτι απο την φυση της η κοπελα ειναι γεροδεμενη, και ετσι τα εξτρα κιλακια καταληγουν σε εξτρα σφιχτο ιστο που ειναι οτι πρεπει κατεμε.. Βεβαια γουστα ειναι αυτα. Στα του μασαζ που ειναι και το βασικο για να κλεισω, η κοπελα ειναι οτι πρεπει, ειδικα για τους πελατες που ειανι κοντα της και δεν χρειαζεται να τρωνε χρονο και βενζινη να πανε καπου αλλου.

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.845
ευχαριστω θερμα για την ειλικρινη τοποθετηση!μπεσσα πραγματα παντα,ετσι μονο λειτουργω !!!σε περιμενω συντομα!φιλακια γλυκα

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.845
Καλημέρα μικρή ΘΕΑ!!!
Μη δίνεις την παραμικρή σημασία και αξία σε κακεντρεχή και κακοπροαίρετα σχόλια...
Keep walking!!!

:rose: :rose: :rose:
καλησπερα χρυσαφενιο ουρανιο τοξο!!παντα χαμογελαστη κ γεματη κεφι!δεν πτοουμαι,γιατι ολο αυτο που προσφερω με γεμιζει τρομερη χαρα....ελπιζω να σε ταξιδεψω πολυ συντομαα με τα χερακια μου!χχ

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.845
καλως το κουκλι!μμμμ εγω ευχαριστω για την θετικη σου αυρα χαμογελαστο παιδι!

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.845
Ακριβως, οπως τα λες φιλε... Εντιμο και καλο μασαζακι η κοεπλα!! Προσωπικα που την εχω τιμησει δυο φορες και ισως και αλλες στο μελλον.. η κοπελα με καβλωσε τοσο πολυ με το ωραιο της μασαζ και την ηρεμια που σου προσεφερε, που μολις επιασε το εργαλειο με τα χερακια της μεσα στα λαδια και με απιστευτα ωραια κ χαλαρη παλινδρωμικη κινηση των χεριων με εκανε να χυσω και τις 2 φορες παρα πολυ γρηγορα, χυνοντας κ βγαζοντας σπερμα απο τον πυθμενα των αρχιδιων μου... Εχυσα τοσο γρηγορα απο την υπερβολικη καβλα, και γιαυτο και ας ηθελα κατι εξτρα οπως πιπα η σεξ δεν κρατιομουν για κατι παραπανω.. Ισως καποια φορα καταφερω να κρατηθω ωστε να της δωσω και εγω λιγη χαρα και ευχαριστηση, ωστε να ανταποδωσω την ευγνωμοσυνη μου για τις ωραιες τις υπηρεσιες. (εαν της το βγαλω και επιθυμει παντα, μιας και εχει ξεκαθαρισει η κοπελα οτι ειναι μασαζερ... σεξ κανει μονο με οποιους γουσταρει και της το βγαζουν)... Οσο για την εμφανιση της κοπελας προσωπικα με καβλωνει αρκετα.. ναι εχει καποια εξτρα κιλακια, αλλα αυτο το σωζει στο οτι απο την φυση της η κοπελα ειναι γεροδεμενη, και ετσι τα εξτρα κιλακια καταληγουν σε εξτρα σφιχτο ιστο που ειναι οτι πρεπει κατεμε.. Βεβαια γουστα ειναι αυτα. Στα του μασαζ που ειναι και το βασικο για να κλεισω, η κοπελα ειναι οτι πρεπει, ειδικα για τους πελατες που ειανι κοντα της και δεν χρειαζεται να τρωνε χρονο και βενζινη να πανε καπου αλλου.
καλησπερα στο μωρο!με συγκινησες ομολογω!σπο τις καλυτερες κριτικες κ τοσο παραστατικη σαν το ζεις...κατι μαγικο συμβαινει καθε φορα με το αγγιγμα..γιαυτο παθιαζομαι με τον μασαζ αλλα κ τον αισθησιασμο που μου βγαζεις κ σε ευχαριστω παρα πολυ...μεγαλη υποθεση η αρμονια των αισθησεων...θα τα πουμε συντομα ελπιζω!πολλα πολλα φιλια καλε μου :)

gol1934

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2016
Κριτικές
1
Like
209
Πόντοι
1
η βικυ ειναι μια χαρα και απο εμφανιση και απο υπηρεσιες!με ζωντανια κ καλη διαθεση!δηλαδη τι αλλο θελουμε?νασαι καλα βικουλα! :rose:

anton55

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2010
Κριτικές
8
Like
189
Πόντοι
16
Πολύ μεγάλη υπόθεση η κοπέλα που κάνει το μασάζ να αισθάνεται το σκίρτημα του δέρματος και την ανταπόκριση του σώματος όταν κάνει τα μαγικά της! Αυτός είναι ο σκοπός και από ότι φαίνεται η Βίκυ-Στεφανια το εκπληρώνει πληρως και γιαυτό παθιάζεται με το μασάζ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom