Νέα

Στεφανία μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (2 μέλη και 19 επισκέπτες)

Pussy Doctor

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2015
Κριτικές
9
Like
844
Πόντοι
311
Βίκυ μαύρισες καθόλου...?
Συνέχισε την καλή δουλειά κούκλα!  ;)

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
21.030
Βίκυ μαύρισες καθόλου...?
Συνέχισε την καλή δουλειά κούκλα!  ;)
μαυρισα πολυ γτ ημουν ολη μερα παραλια ακομα κ βραδινα μπανια!ηταν υπεροχα... Γενικα μαυριζω πανευκολα!σε ευχαριστω πολυ!παμε δυναμικα!

Blade_runner

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2017
Like
12
Πόντοι
0
Ως γνησιος λατρης του ερωτικου μασαζ αποφασισα κι εγω πριν 1 βδομαδα περιπου να επισκεφτω την Βικυ..
Σαν γενικο συμπερασμα να πω οτι ο βαθμος ειναι εξαιρετικα θετικος και για τη διαθεση/συμμετοχη της κοπελας, και για το vfm της φασης αλλα και για τον χωρο που ειναι οσος πρεπει απειρως καλυτερος απο κατι υπογες του κεντρου.
Στα επι μερους επειδη ηταν 1η φορα επελεξα το προγραμμα μιας ωρας με εκτονωση χειρονακτικη στα 40 γιουρια αλλα ανετα σε επομενο ραντεβου θα πηγαινα και παρακατω. Η Βικυ , κοπελα πολυ γλυκια στο προσωπο , μεγαλο + η καυλωτικη φωνη που συντηρει ωραια ατμοσφαιρα στο ραντεβου και με πιασιματα οσο πρεπει στο σωμα με καλωσορισε με ενα ωραιο κολλητο λευκο φορεμα , κερασε κρυο νερακι και ξεκινησε το μασαζ. Ιδανικη χρηση του χρονου με ανεση , σωστες πιεσεις στα σημεια που με ταλαιπωρουσαν και με την καυλωτικη φωνουλα της να ρωταει αν θελω παραπανω δυναμη η οχι. Συνολικη διαρκεια του ραντεβου κατι παραπανω απο μια ωρα τελικα , οπου μετα τα 40 πρωτα λεπτα με γυρισε ανασκελα , δεν επεσε με τα μουτρα στο εργαλειο αλλα περιεργαστηκε ολο το κορμι μου και αφου δημιουργησε και με παροτρυνσεις δικες μου εξαιρετικη χημεια αναμεσα μας, με αφησε να την χαιδευω σε οποιο σημειο ηθελα , μου εσκασε παθιασμενα γλωσσοφιλα και με αφησε να την γλυψω σε στηθος και λαιμο δημιουργωντας καταλληλες συνθηκες ειτε για να πυροβολησω ειτε για να επιλεξω να συνεχισω με πιπα και σεξ στον καναπε-κρεβατι πισω μας (κατι το οποιο κερδισε με το σπαθι της και απο τη στιγμη που δεν ειχα πληρωσει εξ αρχης , τελειως αντιθετη με κατι αλλες που χωρις τροπο σε βλεπουν σαν κινουμενο ευρω και σε ωθουν να παρεις ολοκληρωμενο πακετο χωρις να στο βγαζουν). Τελικα και λογω πιεσης χρονου με ''τελειωσε'' με τα χερια της βγαζοντας την τελεια ενταση για την στιγμη της εκσπερματισης.
Βικυ σε ευχαριστω για την εμπειρια αυτη και παροτι δεν επαναλαμβανω επισκεψεις , πολυ ευχαριστως θα σε ξαναεβλεπα για ενα ολοκληρωμενο πακετο  ;) ;) ;) :respect:

Μπράβο παίχτη, ωραία ενημέρωση!

Sailock

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
9
Like
320
Πόντοι
281
Άρχισα να επισκέπτομαι τη κοπέλα στην αρχή του καλοκαιριού . Τα περισσότερα τα έχουν πει άλλοι πριν από εμένα (εμφάνιση, συμπεριφορά , υπηρεσίες )  , αυτό το οποίο θέλω να πω για τη κοπέλα ειναι ότι το μασάζ της ειναι αναπάντεχα εξαιρετικό . Επισκέπτομαι τακτικά spa για χαλαρωτικό, αθλητικό, deep tissue etc. Αλλά τα διαφορά ορθοπεδικά που έχω συνήθως φεύγοντας τα αισθάνομαι χειρότερα ή με αδιάφορη βελτίωση . Μετά από επίσκεψη στη κοπέλα , όπου της ζήτησα να προσέξει τις κατάλληλες περιοχές αισθάνομαι πολύ καλύτερα . Μόνο για αυτό η κοπέλα πέρνει με άριστα το 10 11, Μπράβο της

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
21.030
Άρχισα να επισκέπτομαι τη κοπέλα στην αρχή του καλοκαιριού . Τα περισσότερα τα έχουν πει άλλοι πριν από εμένα (εμφάνιση, συμπεριφορά , υπηρεσίες )  , αυτό το οποίο θέλω να πω για τη κοπέλα ειναι ότι το μασάζ της ειναι αναπάντεχα εξαιρετικό . Επισκέπτομαι τακτικά spa για χαλαρωτικό, αθλητικό, deep tissue etc. Αλλά τα διαφορά ορθοπεδικά που έχω συνήθως φεύγοντας τα αισθάνομαι χειρότερα ή με αδιάφορη βελτίωση . Μετά από επίσκεψη στη κοπέλα , όπου της ζήτησα να προσέξει τις κατάλληλες περιοχές αισθάνομαι πολύ καλύτερα . Μόνο για αυτό η κοπέλα πέρνει με άριστα το 10 11, Μπράβο της
σε ευχαριστω παρα πολυ!εκτιμω ιδιαιτερα ολη αυτη την ιεροτελεστια της ευεξιας!

anton55

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2010
Κριτικές
8
Like
189
Πόντοι
16
Η ιεροτελεστία είναι όλο το μυστικό στην ευεξία Στεφανία!Θα πρέπει να υπάρχει υπομονή για μεγαλύτερη ικανοποίηση...

greek_mon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2016
Κριτικές
9
Like
193
Πόντοι
280
Συνάντηση με το κορίτσι μέσα στο καλοκαίρι. Αναζητούσα χαλαρωτικό μασάζ. Της ζήτησα ακριβώς τι ήθελα και το εκτέλεσε ακριβώς όπως έπρεπε. Κατέχει την τέχνη του μασάζ και αυτό φαίνεται στη σχολαστικότητα της. Στο αγωνιστικό κομμάτι ολα νορμάλ  χωρίς κάτι υπερβολικό, gfe το έζησα.

GIORGIO222

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Οκτ 2016
Κριτικές
16
Like
2.341
Πόντοι
1.191
Μετα απο τοσες καλες κριτικες αποφασισα να κανω μια επισκεψη στην Στεφανια.Το ραντεβου ευκολο με ενα τηλ και επισκεψη στον μικρο αλλα πολυ ζεστο και καθαρο χωρο της.Η στεφανια ειναι μια πολυ ομορφη και παρα πολυ ευγενικη κοπελα που νομιζω οτι θα μπορουσε να ειναι ανετα φιλη μου.Οτι και να πω εγω τωρα για το μασαζ της ειναι περιττο.Η κοπελα ειναι κ α τ α π λ η κ τ ι κ η αψογη επαγγελματιας που το κατεχει το μασαζ και σε συνδυασμό με τον πολυ ομορφο τροπο που σε προσεγγιζει νιωθεις οτι το μονο που την ενδιαφερει ειναι να περασεις παρα πολυ ομορφα.Μασαζ σε ολο το κορμι ποδια χερια δαχτυλα και με τη σωστη ενταση και την επομενη μερα εισαι ενας αλλος ανθρωπος.Το ραντεβου ηταν για μια ωρα απλο προγραμμα εκανε τα παντα για να με χαλαρωσει με ενα υπεροχο Happy ending.Εκατσα λιγο παραπανω απο μια ωρα δεν κοιταει ρολοι και εγω  εμεινα απόλυτα ικανοποιημένος . Απο την κουβεντα που εκανα μαζι της καταλαβα οτι το μασαζ ειναι αυτο που προοθει και της αρεσει .Ο καθε ανθρωπος εχει τα δικα του μετρα και εγω προσωπικα την θεωρω μια παρα παρα πολυ καλη επιλογη για οσους λατρευουν το μασαζ και θελουν να περασουν λιγες ομορφες και χαλαρωτικες στιγμες .Στεφανια το σιγουρο ειναι οτι θα τα ξαναπουμε σ ευχαριστω πολυ γλυκια μου!!!!!!!ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
21.030
Συνάντηση με το κορίτσι μέσα στο καλοκαίρι. Αναζητούσα χαλαρωτικό μασάζ. Της ζήτησα ακριβώς τι ήθελα και το εκτέλεσε ακριβώς όπως έπρεπε. Κατέχει την τέχνη του μασάζ και αυτό φαίνεται στη σχολαστικότητα της. Στο αγωνιστικό κομμάτι ολα νορμάλ  χωρίς κάτι υπερβολικό, gfe το έζησα.
ευχαριστω παρα πολυ!χαιρομαι που  απολαυσες την εμπειρια,θα χαρω να σε ξαναδω!φιλακια πολλα

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
21.030
Μετα απο τοσες καλες κριτικες αποφασισα να κανω μια επισκεψη στην Στεφανια.Το ραντεβου ευκολο με ενα τηλ και επισκεψη στον μικρο αλλα πολυ ζεστο και καθαρο χωρο της.Η στεφανια ειναι μια πολυ ομορφη και παρα πολυ ευγενικη κοπελα που νομιζω οτι θα μπορουσε να ειναι ανετα φιλη μου.Οτι και να πω εγω τωρα για το μασαζ της ειναι περιττο.Η κοπελα ειναι κ α τ α π λ η κ τ ι κ η αψογη επαγγελματιας που το κατεχει το μασαζ και σε συνδυασμό με τον πολυ ομορφο τροπο που σε προσεγγιζει νιωθεις οτι το μονο που την ενδιαφερει ειναι να περασεις παρα πολυ ομορφα.Μασαζ σε ολο το κορμι ποδια χερια δαχτυλα και με τη σωστη ενταση και την επομενη μερα εισαι ενας αλλος ανθρωπος.Το ραντεβου ηταν για μια ωρα απλο προγραμμα εκανε τα παντα για να με χαλαρωσει με ενα υπεροχο Happy ending.Εκατσα λιγο παραπανω απο μια ωρα δεν κοιταει ρολοι και εγω  εμεινα απόλυτα ικανοποιημένος . Απο την κουβεντα που εκανα μαζι της καταλαβα οτι το μασαζ ειναι αυτο που προοθει και της αρεσει .Ο καθε ανθρωπος εχει τα δικα του μετρα και εγω προσωπικα την θεωρω μια παρα παρα πολυ καλη επιλογη για οσους λατρευουν το μασαζ και θελουν να περασουν λιγες ομορφες και χαλαρωτικες στιγμες .Στεφανια το σιγουρο ειναι οτι θα τα ξαναπουμε σ ευχαριστω πολυ γλυκια μου!!!!!!!ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!
καλως το παιδι!την καλησπερα μου χρυσο μου πλασμα!χιλια ευχαριστω για την αψογη συμπεριφορα,ελπιζω να σε αναζωογονησω πολυ συντομα! Γλυκα φιλια ;)

Pussy Doctor

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2015
Κριτικές
9
Like
844
Πόντοι
311
Βίκυ είσαι μία πραγματική ιέρεια χαλάρωσης και ψυχικής ευεξίας!
Τα σέβη μου...  

anton55

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2010
Κριτικές
8
Like
189
Πόντοι
16
Πολύ καλή η κριτική από Giorgiogent...και τελικά αυτή είναι η Στεφανία (άλλη μια επιβεβαίωση)...Στόχος της η απόλυτη ευεξία και επιστέγασμα η απόλαυση!!

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.081
Πόντοι
736
Πολύ καλή φίλε Αντώνη αλλά το πολύ όμορφη που λέει δε νομίζω ότι ανταποκρίνεται στην πραγματικοτητα. Αντικειμενικα κάνει αρκετά καλό μασάζ αλλά είναι πολύ μέτρια σε εμφάνιση.

anton55

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2010
Κριτικές
8
Like
189
Πόντοι
16
Πολύ καλή φίλε Αντώνη αλλά το πολύ όμορφη που λέει δε νομίζω ότι ανταποκρίνεται στην πραγματικοτητα. Αντικειμενικα κάνει αρκετά καλό μασάζ αλλά είναι πολύ μέτρια σε εμφάνιση.

Οι φωτογραφίες υπάρχουν και ο καθένας βλέπει, κρίνει και αποφασίζει με ποια αιτιολογία θα συναντήσει την Στεφανία...Όλα γίνονται δίχως καθοδήγηση και πίεση από την Στεφανία ή από όσους είχαν την εμπειρία!

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
21.030
Οι φωτογραφίες υπάρχουν και ο καθένας βλέπει, κρίνει και αποφασίζει με ποια αιτιολογία θα συναντήσει την Στεφανία...Όλα γίνονται δίχως καθοδήγηση και πίεση από την Στεφανία ή από όσους είχαν την εμπειρία!
μια γλυκια καλημερα υπεροχε φιλε μου!Φυσικα κ ο καθενας μονος του αποφασιζει κ πολυ σημαντικη η live συναντηση παντα..οχι στην εντυπωση πριν 2 χρονια...μετα απο τοσο καιρο αλλαζουν κ ωριμαζουν οι ανθρωποι ;) σε περιμενω συντομα χρυσε μου!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom