TASOSDRIVER
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2014
- Like
- 849
- Πόντοι
- 86
ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΛΑ !!!
μμμμ την καλημερα μου baby!αυριο πρωι θα ειμαι Αθηνα ανανεωμενη μετα απο ωραιες διακοπες !ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΛΑ !!!
μμμμ την καλημερα μου baby!αυριο πρωι θα ειμαι Αθηνα ανανεωμενη μετα απο ωραιες διακοπες !
Καλημέρα μικρή ΘΕΑ!!!!
καλημερα! Πρεπει ν βγει ενα ecomotion που να δειχνει μασαζ η ευεξια!αυτο χρειαζεσαι καλε μου! ;)
καλημερουδιααααα!σε περιμενω με πολυ καλη διαθεση κ χαρα!Τέλος Αυγούστου επιτέλους θα σε επισκευτω....
Ειμαι Αθηνα!πληρως ανανεωμενη κ με γεματες μπαταριες!την καλημερα μου σε ολους!!!!
Ειμαι Αθηνα!πληρως ανανεωμενη κ με γεματες μπαταριες!την καλημερα μου σε ολους!!!!
2-3 μέρες έλειψες και πρόλαβες και τις φόρτισες? Ταχύ-φορτιστή έχεις?
[/quoαμε! Power bank!2-3 μέρες έλειψες και πρόλαβες και τις φόρτισες? Ταχύ-φορτιστή έχεις?
ΜΗΝ σβηνεις το quote!αμε! Power bank!
εγω σε ευχαριστω! Την Καλημερα μου ;)Ως γνησιος λατρης του ερωτικου μασαζ αποφασισα κι εγω πριν 1 βδομαδα περιπου να επισκεφτω την Βικυ..
Σαν γενικο συμπερασμα να πω οτι ο βαθμος ειναι εξαιρετικα θετικος και για τη διαθεση/συμμετοχη της κοπελας, και για το vfm της φασης αλλα και για τον χωρο που ειναι οσος πρεπει απειρως καλυτερος απο κατι υπογες του κεντρου.
Στα επι μερους επειδη ηταν 1η φορα επελεξα το προγραμμα μιας ωρας με εκτονωση χειρονακτικη στα 40 γιουρια αλλα ανετα σε επομενο ραντεβου θα πηγαινα και παρακατω. Η Βικυ , κοπελα πολυ γλυκια στο προσωπο , μεγαλο + η καυλωτικη φωνη που συντηρει ωραια ατμοσφαιρα στο ραντεβου και με πιασιματα οσο πρεπει στο σωμα με καλωσορισε με ενα ωραιο κολλητο λευκο φορεμα , κερασε κρυο νερακι και ξεκινησε το μασαζ. Ιδανικη χρηση του χρονου με ανεση , σωστες πιεσεις στα σημεια που με ταλαιπωρουσαν και με την καυλωτικη φωνουλα της να ρωταει αν θελω παραπανω δυναμη η οχι. Συνολικη διαρκεια του ραντεβου κατι παραπανω απο μια ωρα τελικα , οπου μετα τα 40 πρωτα λεπτα με γυρισε ανασκελα , δεν επεσε με τα μουτρα στο εργαλειο αλλα περιεργαστηκε ολο το κορμι μου και αφου δημιουργησε και με παροτρυνσεις δικες μου εξαιρετικη χημεια αναμεσα μας, με αφησε να την χαιδευω σε οποιο σημειο ηθελα , μου εσκασε παθιασμενα γλωσσοφιλα και με αφησε να την γλυψω σε στηθος και λαιμο δημιουργωντας καταλληλες συνθηκες ειτε για να πυροβολησω ειτε για να επιλεξω να συνεχισω με πιπα και σεξ στον καναπε-κρεβατι πισω μας (κατι το οποιο κερδισε με το σπαθι της και απο τη στιγμη που δεν ειχα πληρωσει εξ αρχης , τελειως αντιθετη με κατι αλλες που χωρις τροπο σε βλεπουν σαν κινουμενο ευρω και σε ωθουν να παρεις ολοκληρωμενο πακετο χωρις να στο βγαζουν). Τελικα και λογω πιεσης χρονου με ''τελειωσε'' με τα χερια της βγαζοντας την τελεια ενταση για την στιγμη της εκσπερματισης.
Βικυ σε ευχαριστω για την εμπειρια αυτη και παροτι δεν επαναλαμβανω επισκεψεις , πολυ ευχαριστως θα σε ξαναεβλεπα για ενα ολοκληρωμενο πακετο ;) ;) ;)