Νέα

Στεφανία μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)
OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
21.005
καλημερα κ καλη εβδομαδα σε ολους!μολις με συναντησεις εσυ την επομενη ωρα! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

fafoutis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2011
Κριτικές
4
Like
1.366
Πόντοι
206

gol1934

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2016
Κριτικές
1
Like
209
Πόντοι
1
συναντηση με την βικυ κατοπιν των γραφομενων για καλο μασαζ !το οποιο κατεξοχην με ενδιαφερει!ευκολη επικοινωνια και τσουπ στην υπογεια ντισκο του ν ψυχικου μιας και στο μπανιο το τηλεφωνο αλλαζει χρωματα σε ρυθμους ντισκο μουσικης!εκατσα μια ωρα κ τριαντα λεπτα το μασαζ πολυ καλο μιας και εχω καποια εμπειρια και νομιζω στα 2-3  καλυτερα που υπαρχουν!μιας και το γουσταρει η γλυκια βικυ μια κοπελα  νεα γελαστη και χαρουμενη !και στο τελος ενα εξαιρετικο χαπυ εντ δηλαδη φραπεδακι η χειρονακτικη εκτονωση με υπομονη ωστε να γινει πληρης αποστραγγιση και να επελθει η γλυκια ηρεμια ενω η βικυ να σε κοιταει με λαγνο βλεμμα και προστυχο μαζι!καλη συνεδρια με πολυ καλο μασαζ και εξαιρετικο φραπεδακι!κοστος 50 ευρω για μια κ μιση ωρα!οι εντυπωσεις αρκετα καλες!την ωρα της συνεδριας η βικυ ειναι με το βρακακι της και μπορεις να παιζεις με τα ωραια βυζακια της και το γλυκο μουνακι της!αυτα!οσο για το σωμα της κοπελας εμενα μου αρεσει !βεβαια γουστα ειναι αυτα!κατι αλλο απο μασαζ και χειρομαλαξη δεν ζητησα!!καλες διακοπες!σε ολους!! :dancing:

steppenwolf47

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2016
Κριτικές
2
Like
457
Πόντοι
21
συναντηση με την βικυ κατοπιν των γραφομενων για καλο μασαζ !το οποιο κατεξοχην με ενδιαφερει!ευκολη επικοινωνια και τσουπ στην υπογεια ντισκο του ν ψυχικου μιας και στο μπανιο το τηλεφωνο αλλαζει χρωματα σε ρυθμους ντισκο μουσικης!εκατσα μια ωρα κ τριαντα λεπτα το μασαζ πολυ καλο μιας και εχω καποια εμπειρια και νομιζω στα 2-3  καλυτερα που υπαρχουν!μιας και το γουσταρει η γλυκια βικυ μια κοπελα  νεα γελαστη και χαρουμενη !και στο τελος ενα εξαιρετικο χαπυ εντ δηλαδη φραπεδακι η χειρονακτικη εκτονωση με υπομονη ωστε να γινει πληρης αποστραγγιση και να επελθει η γλυκια ηρεμια ενω η βικυ να σε κοιταει με λαγνο βλεμμα και προστυχο μαζι!καλη συνεδρια με πολυ καλο μασαζ και εξαιρετικο φραπεδακι!κοστος 50 ευρω για μια κ μιση ωρα!οι εντυπωσεις αρκετα καλες!την ωρα της συνεδριας η βικυ ειναι με το βρακακι της και μπορεις να παιζεις με τα ωραια βυζακια της και το γλυκο μουνακι της!αυτα!οσο για το σωμα της κοπελας εμενα μου αρεσει !βεβαια γουστα ειναι αυτα!κατι αλλο απο μασαζ και χειρομαλαξη δεν ζητησα!!καλες διακοπες!σε ολους!! :dancing:

Εύγε !!!

Πάντα τέτοια !!! 

Εγγρ.
20 Μαΐ 2017
Κριτικές
25
Like
1.513
Πόντοι
1.086
καλημερα κ καλη εβδομαδα σε ολους!μολις με συναντησεις εσυ την επομενη ωρα! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

απο μενα ελευθερη!!!

υγ. εχω ηδη ελθει, με καβαρδινα, καπελλακι, μαυρο γυαλι και περουκα για να μην με καταλαβουν

Silenius

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Να γράψω και εγώ την εμπειρία μου από την συνάντηση με την Βίκυ πριν κανα μήνα περίπου. Έγινε στο χώρο της και πήρα το πρόγραμμα με τα 70 ευρώ για 1.5 ώρα . Από εμφάνιση ότι βλέπετε στις φωτογραφίες (ειδικά σε αυτή με το κόκκινο φόρεμα και την μάσκα) του προφίλ της, μέτρια πράγματα δηλαδή. Ξεκίνησε με μασαζάκι σε όλο το σώμα δίνοντας έμφαση σε κάποια σημεία που της είπα. Μπορώ να πω ότι το μασαζ ήταν καλό σε σχέση με άλλα που έχω δοκιμάσει τα οποία δεν τα λες λίγα αλλά ούτε και πολλά. Όταν τέλειωσε με το μασαζ με γύρισε και ξεκίνησε το 2ο μέρος των υπηρεσιών της που περιλάμβανε και σεξ όπως είχαμε συμφωνήσει. Εκεί τα πράγματα ήταν μέτρια πρωτοβουλίες δεν έπαιρνε και γενικά έμοιαζε λίγο κουρασμένη... ίσως είχε πολλά ραντεβού εκείνη την μέρα δεν ξέρω. Σε γενικές γραμμές την θεωρώ μία οκ πρόταση μόνο και μόνο για τα λεφτά που ζητάει (σίγουρα δεν είναι για παραπάνω) 

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
21.005
καλησπερα σε ολους!θ λειψω απο 15 ως 19 οποτε 20 μαλλον θ ειμαι παλι κοντα σας!

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
21.005
καλησπερα!διορθωση!!!!θ ειμαι εδω κανονικα ΚΑΙ στις 15 αυριο δηλαδη διαθεσιμη!  :2funny:

Sancho Panza

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
7
Like
310
Πόντοι
301
Ως γνησιος λατρης του ερωτικου μασαζ αποφασισα κι εγω πριν 1 βδομαδα περιπου να επισκεφτω την Βικυ..
Σαν γενικο συμπερασμα να πω οτι ο βαθμος ειναι εξαιρετικα θετικος και για τη διαθεση/συμμετοχη της κοπελας, και για το vfm της φασης αλλα και για τον χωρο που ειναι οσος πρεπει απειρως καλυτερος απο κατι υπογες του κεντρου.
Στα επι μερους επειδη ηταν 1η φορα επελεξα το προγραμμα μιας ωρας με εκτονωση χειρονακτικη στα 40 γιουρια αλλα ανετα σε επομενο ραντεβου θα πηγαινα και παρακατω. Η Βικυ , κοπελα πολυ γλυκια στο προσωπο , μεγαλο + η καυλωτικη φωνη που συντηρει ωραια ατμοσφαιρα στο ραντεβου και με πιασιματα οσο πρεπει στο σωμα με καλωσορισε με ενα ωραιο κολλητο λευκο φορεμα , κερασε κρυο νερακι και ξεκινησε το μασαζ. Ιδανικη χρηση του χρονου με ανεση , σωστες πιεσεις στα σημεια που με ταλαιπωρουσαν και με την καυλωτικη φωνουλα της να ρωταει αν θελω παραπανω δυναμη η οχι. Συνολικη διαρκεια του ραντεβου κατι παραπανω απο μια ωρα τελικα , οπου μετα τα 40 πρωτα λεπτα με γυρισε ανασκελα , δεν επεσε με τα μουτρα στο εργαλειο αλλα περιεργαστηκε ολο το κορμι μου και αφου δημιουργησε και με παροτρυνσεις δικες μου εξαιρετικη χημεια αναμεσα μας, με αφησε να την χαιδευω σε οποιο σημειο ηθελα , μου εσκασε παθιασμενα γλωσσοφιλα και με αφησε να την γλυψω σε στηθος και λαιμο δημιουργωντας καταλληλες συνθηκες ειτε για να πυροβολησω ειτε για να επιλεξω να συνεχισω με πιπα και σεξ στον καναπε-κρεβατι πισω μας (κατι το οποιο κερδισε με το σπαθι της και απο τη στιγμη που δεν ειχα πληρωσει εξ αρχης , τελειως αντιθετη με κατι αλλες που χωρις τροπο σε βλεπουν σαν κινουμενο ευρω και σε ωθουν να παρεις ολοκληρωμενο πακετο χωρις να στο βγαζουν). Τελικα και λογω πιεσης χρονου με ''τελειωσε'' με τα χερια της βγαζοντας την τελεια ενταση για την στιγμη της εκσπερματισης.
Βικυ σε ευχαριστω για την εμπειρια αυτη και παροτι δεν επαναλαμβανω επισκεψεις , πολυ ευχαριστως θα σε ξαναεβλεπα για ενα ολοκληρωμενο πακετο  ;) ;) ;) :respect:

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
ετσι ετσι

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
Ενδιαφέρον τοπικ .. θα τις επισκεφτώ σύντομα...

ΜΥΡΤΙΛΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2017
Κριτικές
10
Like
3.593
Πόντοι
746
καλημερα χρονια πολλα θαθελα να μου πειτε που ειναι ο χωρος ωστε να επισκεφτω και εγω καποια στιγμη με ραντευου φισικα

anthimos93

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2015
Κριτικές
2
Like
118
Πόντοι
1

Pussy Doctor

Ενεργό Μέλος