Διαγραμμένο μέλος 172258
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.513
- Πόντοι
- 1.086
βικυ στεφ ποτε πας διακοπες;;
Καλημέρα και καλή εβδομάδα Βίκυ. Θα τα πούμε από κοντά μόλις επιστρέψω Αθήνα.καλημερα κ καλη εβδομαδα σε ολους!μολις με συναντησεις εσυ την επομενη ωρα!
αναμένεται σύντομακαλημερα κ καλη εβδομαδα σε ολους!μολις με συναντησεις εσυ την επομενη ωρα!
συναντηση με την βικυ κατοπιν των γραφομενων για καλο μασαζ !το οποιο κατεξοχην με ενδιαφερει!ευκολη επικοινωνια και τσουπ στην υπογεια ντισκο του ν ψυχικου μιας και στο μπανιο το τηλεφωνο αλλαζει χρωματα σε ρυθμους ντισκο μουσικης!εκατσα μια ωρα κ τριαντα λεπτα το μασαζ πολυ καλο μιας και εχω καποια εμπειρια και νομιζω στα 2-3 καλυτερα που υπαρχουν!μιας και το γουσταρει η γλυκια βικυ μια κοπελα νεα γελαστη και χαρουμενη !και στο τελος ενα εξαιρετικο χαπυ εντ δηλαδη φραπεδακι η χειρονακτικη εκτονωση με υπομονη ωστε να γινει πληρης αποστραγγιση και να επελθει η γλυκια ηρεμια ενω η βικυ να σε κοιταει με λαγνο βλεμμα και προστυχο μαζι!καλη συνεδρια με πολυ καλο μασαζ και εξαιρετικο φραπεδακι!κοστος 50 ευρω για μια κ μιση ωρα!οι εντυπωσεις αρκετα καλες!την ωρα της συνεδριας η βικυ ειναι με το βρακακι της και μπορεις να παιζεις με τα ωραια βυζακια της και το γλυκο μουνακι της!αυτα!οσο για το σωμα της κοπελας εμενα μου αρεσει !βεβαια γουστα ειναι αυτα!κατι αλλο απο μασαζ και χειρομαλαξη δεν ζητησα!!καλες διακοπες!σε ολους!!
καλημερα κ καλη εβδομαδα σε ολους!μολις με συναντησεις εσυ την επομενη ωρα!
κατι καλο θα απολαυσω και εγω!θα ενημερωσω σχετικα οταν ερθει η ωρα!Διακοπες δε θα παει το κοριτσι;
Ενδιαφέρον τοπικ .. θα τις επισκεφτώ σύντομα...
Παρε τηλεφωνο και θα σου πει η ιδια τοσο απλοκαλημερα χρονια πολλα θαθελα να μου πειτε που ειναι ο χωρος ωστε να επισκεφτω και εγω καποια στιγμη με ραντευου φισικα
καλησπερα χρυσο μου!βρισκομαι εκτος Αθηνων τωρα... Αυτο το Σαββατο πρωι επιστερεφω κ θα ειμαι ξανα στην διαθεση σου!Βίκυ καλησπέρα!
Μέχρι πότε δουλεύεις?