Νέα

Στεφανία μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (3 μέλη και 15 επισκέπτες)

Oletiras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
3.885
Πόντοι
456
Ετσι λενε συνηθως οι ψυχιατροι βρε Στεφανια
:happy:  :happy:  :happy:  :happy:

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.845
Ετσι λενε συνηθως οι ψυχιατροι βρε Στεφανια
:happy:  :happy:  :happy:  :happy:
καλημερα στο παιδι!ισως υποσυνειδητα εκδηλωνεται η ιδιοτητα μου ως κοινωνιολογος-ψυχολογος...εξαλλου το μασαζ που προσφερω,στοχευει στις σωματικες αλλα και ψυχικες ευεργετικες ιδιοτητες!

GIORGIO222

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Οκτ 2016
Κριτικές
16
Like
2.356
Πόντοι
1.191
Ενα δευτερο ραντεβου με τη Στεφανια απλος μου επιβεβαιωσε την πολυ καλη γνωμη που ειχα σχηματιση και καταγραψη εδω πριν λιγο καιρο.Καταπληκτικο μασαζ ,πολυ ερωτικη ,φιλικη και σεξη εκανε τα παντα για να με κανει να νιωσω υπεροχα και το καταφερε απολυτα .Πληρης αναζωογονηση ψυχης και σωματος με ενα δικο της μοναδικο τροπο. Σ ευχαριστω πολυ για ολα Στεφανια!!Καλο απογευμα σε ολους.

OPTIMUS1939

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
Αλαζονεία-Επαρση-Υπεροψία
Παρακαλετό μουνί ,ξινό γαμήσι
Οπού ακούς πολλά κεράσια,κράτα μικρο καλάθι

Θα μπορούσαν να είναι τίτλοι της παρακάτω κριτικής

Τηλεφωνική επαφή με την κοπέλα.
Μετά τις καλημερες κλπ,ρώτησα για τα προγράμματα.
Μου είπε 40€ μασάζ κ εκτόνωση,70€ μασάζ και ολοκληρωμένη επαφή(το λέει με δικά της ωραία λογία για να μην δίνει στόχο από το τηλέφωνο),και ένα άλλο πρόγραμμα ποίο ακριβό ,το οποίο δεν το θυμάμαι.Της είπα ότι Θέλω το πρόγραμμα των 70€ και κλείσαμε το ραντεβού.Κατέβηκα στο υπόγειο και μπήκαμε στον χώρο της.Με το που με είδε διέκρινα μία ξινίλα,μία δυσαρέσκεια στο πρόσωπο της.Δεν ξέρω γιατί..Εντονη αμηχανία και από μέρους της και από μέρους μου..Κάτι όπως όταν έχεις ένα ραντεβού και κάποιος από τους 2 δεν γουστάρει τον άλλον.Δεν μου μιλούσε και δεν της μιλούσα.Καμία προσπάθεια από μέρους της να σπάσει ο πάγος(αυτή είναι η "επαγγελματίας").
Μου είπε να κάνω μπάνιο αν ήθελα.Εκανα μπάνιο ξάπλωσα στον πάγκο,και ξεκίνησε το μασάζ.μου είπε ότι θα κάνουμε το πρόγραμμα των 40€..Της είπα ότι από το τηλέφωνο κλείσαμε το πρόγραμμα των 70€,άλλα μου απάντησε ότι αυτά γίνονται όταν Θέλουν και οι 2,και θα δούμε αν μπορεί να προκύψει κάτι τέτοιο.Λάθος μου που συνέχισα.
Μασάζ φαίνεται να ξέρει,άλλα οι κινήσεις της ήταν ρομποτικές..Σα να μου έκανε μασάζ,ένα ρομπότ,ένα ανθρωποειδές(όσοι βλέπουν την σειρά HUMANS θα καταλαβαίνουν τι εννοώ).
Κατά την διάρκεια του μασάζ 2 φορές έκανε πέρασμα από τα επίμαχα σημεία.
Σε όλη την διάρκεια του μασάζ έπαιζε μουσική από μία μικρή τηλεόραση ,συντονισμένη στο mad ,από άργυρο ξημερώματα,μέχρι ότι νάνε.
Μετά από περίπου 40 λεπτά μου είπε να γυρίσω.
Ξεκίνησε το μασάζ ,χωρίς να ασχολείται με τα επίμαχα σημεία.κάποια στιγμή καθώς θαύμαζα το ταβάνι(δεν είχα και τίποτε καλύτερο να κάνω),παρατήρησα μία συσκευή ακριβώς πάνω από τον πάγκο του μασάζ,στο ταβάνι.σε ερώτηση μου τι είναι αυτό,με απαξιωτικό ύφος,και με την ξινίλα μου απάντησε ότι είναι ανιχνευτής κίνησης.Της λέω μην είναι καμία κάμερα.Συνεχίζοντας το ξινό και απαξιωτικό ύφος,μου είπε ότι και εγώ είμαι γυμνή(εσύ κοπέλα μου μπορεί να πληρώνεσαι γι αυτό ,είναι δικαιολογία αυτή??).
Κάπου εκεί έληξα την συνεδρία ,διότι δεν μπορούσα άλλο να ανεχτώ την όλη κατάσταση.Απόρησε κιόλας,κ μου έδειχνε το προσπέκτους της συσκευής.
Αγαπητή δεν με χάλασε μονό η συσκευή(που ότι και νάνε δεν την βάζεις πάνω από τον πάγκο η από το κρεβάτι)(ας την προσέξουν και όσοι πάνε,έμενα μου φαίνεται πολύ μεγάλη για ανιχνευτής κίνησης)άλλα και όλη η συμπεριφορά σου.
Δεν είπα ποτέ ότι είμαι ομορφάντρας,η σωματαρας.Αν τα κριτήρια σου είναι η εμφάνιση,η ηλικία, η ότι άλλο εσύ νομίζεις θα πρέπει να το λες στο τηλέφωνο,και όχι να κλείνεις ραντεβού για συγκεκριμένο σκοπό,και μετά να το αλλάζεις.
πλήρωσα τα 40€,για το σχεδόν τίποτε,ευχαρίστησα και αποχώρησα..

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Φίλε OPTIMUS,έχουμε πει πολλές φορές εδω μέσα ότι οταν 2 ανθρωποι έρχονται σε τόσο στενή επαφή,μετράει η χημεία που αναπτύσσεται μεταξύ τους......δεν αμφισβητώ την κριτική σου,όλες οι απόψεις είναι σεβαστές.2 παρατηρήσεις μόνο.......
Η Στεφανία κάνει το πρόγραμμα των 70 ευρω επιλεκτικά,εφ' όσον αναπτυχθεί η κατάλληλη οικειότητα μεταξύ αυτής και του πελάτη.Προφανως μεταξύ σας δεν υπήρξε το ανάλογο κλιμα,απο την αρχή μάλιστα όπως αναφέρεις.......κατά την γνώμη μου,καλώς επραξε η κοπέλλα και δεν προχώρησε ,διότι θα ήταν μία ερωτική επαφή τελείως μηχανική,βαριεστημένη και καταναγκαστική,που δεν θα σου άρεσε ούτε εσένα......δεν πρόκειται για μπουρδέλλο,όπου πάμε πηδάμε και τελειώσαμε.....πρέπει να δημιουργηθεί η κατάλληλη ατμόσφαιρα και γι' αυτό κανει πολύ ωρα μασαζ,έχει την μουσική,κλπ.
Δεύτερη παρατήρηση ,ο ανιχνευτής κίνησης.Τον εχω δει κι εγω και επειδή γνωρίζω απο αυτά,είναι όντως μερος του συστήματος ασφαλείας που εχει ο χωρος....δεν είναι καμερα,μην ανησυχείς.Θα μπορούσε να βρίσκεται σε πιο διακριτική θέση,αλλά μικρό το κακό...
Σε τελικά ανάλυση,όλοι έχουμε πάει σε μαγαζιά που δεν περάσαμε καλά.....είναι μέρος του παιχνιδιού αυτό.....δεν ταιριάζουν όλοι με όλους......οι κριτικές για την κοπέλλα είναι στην πλειοψηφία τους θετικές,προσωπικά όταν πήγα πέρασα πολύ καλά....όμως,σέβομαι την άποψή σου....δες το σαν μια κακή εμπειρία και πήγαινε παρακάτω........

OPTIMUS1939

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε OPTIMUS,έχουμε πει πολλές φορές εδω μέσα ότι οταν 2 ανθρωποι έρχονται σε τόσο στενή επαφή,μετράει η χημεία που αναπτύσσεται μεταξύ τους......δεν αμφισβητώ την κριτική σου,όλες οι απόψεις είναι σεβαστές.2 παρατηρήσεις μόνο.......
Η Στεφανία κάνει το πρόγραμμα των 70 ευρω επιλεκτικά,εφ' όσον αναπτυχθεί η κατάλληλη οικειότητα μεταξύ αυτής και του πελάτη.Προφανως μεταξύ σας δεν υπήρξε το ανάλογο κλιμα,απο την αρχή μάλιστα όπως αναφέρεις.......κατά την γνώμη μου,καλώς επραξε η κοπέλλα και δεν προχώρησε ,διότι θα ήταν μία ερωτική επαφή τελείως μηχανική,βαριεστημένη και καταναγκαστική,που δεν θα σου άρεσε ούτε εσένα......δεν πρόκειται για μπουρδέλλο,όπου πάμε πηδάμε και τελειώσαμε.....πρέπει να δημιουργηθεί η κατάλληλη ατμόσφαιρα και γι' αυτό κανει πολύ ωρα μασαζ,έχει την μουσική,κλπ.
Δεύτερη παρατήρηση ,ο ανιχνευτής κίνησης.Τον εχω δει κι εγω και επειδή γνωρίζω απο αυτά,είναι όντως μερος του συστήματος ασφαλείας που εχει ο χωρος....δεν είναι καμερα,μην ανησυχείς.Θα μπορούσε να βρίσκεται σε πιο διακριτική θέση,αλλά μικρό το κακό...
Σε τελικά ανάλυση,όλοι έχουμε πάει σε μαγαζιά που δεν περάσαμε καλά.....είναι μέρος του παιχνιδιού αυτό.....δεν ταιριάζουν όλοι με όλους......οι κριτικές για την κοπέλλα είναι στην πλειοψηφία τους θετικές,προσωπικά όταν πήγα πέρασα πολύ καλά....όμως,σέβομαι την άποψή σου....δες το σαν μια κακή εμπειρία και πήγαινε παρακάτω........

Συμφωνώ με αυτά που λες,και τα ξέρω..Με 2 ενστάσεις μονό

1.Θα πρέπει να το διευκρινίζει αυτό για την χημεία,για το κλίμα κλπ από το τηλέφωνο.Οι κάλοι λογαριασμοί κάνουν τους κάλους φίλους..Εμενα προσωπικά δεν μου είπε τίποτε..Μου ανέφερε τα προγράμματα της είπα ποίο πρόγραμμα Θέλω(δεν έφερε καμία αντίρρηση,αντίδραση).Αλλα προφανώς πολλοί δεν θα πήγαιναν καθόλου αν το ανέφερε.

2.Με ενόχλησε που μου συμπεριφέρθηκε λες και της είχα σκοτώσει την μάνα,σα να της είχα κάνει κακό...Δεν έχω ξαναισθανθει έτσι ποτέ κ σε κανένα μαγαζί ,και με καμία κοπέλα,του χώρου.Μιλάμε για πολύ ψυχρότητα.

Φιλικά

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Η Στεφανία είναι μέλος εδω,γραφει τακτικά,οπότε θα ήταν ενδιαφέρον να ακούσουμε και την δική της άποψη......δεν μπορώ να ξερω τι είπατε στο τηλέφωνο,η τον λόγο της ψυχρότητος που υπήρξε μεταξύ σας.Μου κάνει εντύπωση πάντως,διότι σε μένα,και σε αρκετούς άλλους φέρεται πολύ φιλικά.
Για να αναφερθω σε προσωπική μου εμπειρία,την εχω συναντήσει αργά το βραδυ και υπέθεσα οτι ,αν μη τι αλλο,θα ήταν κουρασμένη.Παρ' όλα αυτά ήταν πολύ φιλική και άνετη,δεν κοίταξε ρολοι και μετά το πέρας της συνεδρίας επέμενε να ετοιμαστώ με την ησυχία μου και να χαλαρωσω πριν φύγω.......και ουτε εγω ειμαι 20 χρονών,ούτε κορμάρα...... :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Ισως η κοπέλα πίστευε οτι ηταν γνωστο, οτι το προγραμμα των 70€ ειναι..υπο προυποθεσεις, μιας και το εχει αναφερει εδω στο νημα.Και γιαυτο δεν το ανεφερε  στο τηλεφωνο

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.845
Ενα δευτερο ραντεβου με τη Στεφανια απλος μου επιβεβαιωσε την πολυ καλη γνωμη που ειχα σχηματιση και καταγραψη εδω πριν λιγο καιρο.Καταπληκτικο μασαζ ,πολυ ερωτικη ,φιλικη και σεξη εκανε τα παντα για να με κανει να νιωσω υπεροχα και το καταφερε απολυτα .Πληρης αναζωογονηση ψυχης και σωματος με ενα δικο της μοναδικο τροπο. Σ ευχαριστω πολυ για ολα Στεφανια!!Καλο απογευμα σε ολους.
Χρυσαφενιε μου εγω ευχαριστω για ΟΛΑ!εισαι υπεροχος!

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.845
Όντως αγαπητοι STING K ANDY51. .. το έχω γράψει αρκετές φορές ότι βασική προϋπόθεση για να προχωρήσω σε πιο ερωτικό και που θεωρώ  αυτονόητο  είναι η ανά μεταξύ μας χημεία.  Δεν θέλω  κάποιος να είναι ομορφος και ούτε με ενδιαφέρει γιατί εγώ δίνω βάρος στην προσωπικοτητα και στο μυαλό ενός συνανθρώπου.  Απλά να είναι καθαρός,  να έχει ευχάριστο χαρακτήρα και να έχει ωραία συμπεριφοράς συνανθρώπου.  Απλά να είναι καθαρός ν μυριζει ΟΜΟΡΦΑ το σωμα του..,  να έχει ευχάριστο χαρακτήρα και να έχει ωραία συμπεριφορά.το πιο βασικο ειναι ν τον ενδιαφερει το Μασάζ κ αυτος ν ειναι ο βασικος λογος συναντησης!τα εχω διαχωρισει αυτα!μηχανικα η καταπιεστικα εγω ΠΟΤΕ δν λειτουργω..παντως,απο μικρο κοριτσακι παντα μου τσιμπουσαν το μαγουλακι κ μου ελεγαν ποσο γλυκια κ χαρουμενη ειμαι!Τωρα αν ο optimus εχει αλλη αποψη πρωτη φορα ακουω κατι αντιθετο!

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216

:thumbsup: :thumbsup:

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
Όντως αγαπητοι STING K ANDY51. .. το έχω γράψει αρκετές φορές ότι βασική προϋπόθεση για να προχωρήσω σε πιο ερωτικό και που θεωρώ  αυτονόητο  είναι η ανά μεταξύ μας χημεία.  Δεν θέλω  κάποιος να είναι ομορφος και ούτε με ενδιαφέρει γιατί εγώ δίνω βάρος στην προσωπικοτητα και στο μυαλό ενός συνανθρώπου.  Απλά να είναι καθαρός,  να έχει ευχάριστο χαρακτήρα και να έχει ωραία συμπεριφοράς συνανθρώπου.  Απλά να είναι καθαρός ν μυριζει ΟΜΟΡΦΑ το σωμα του..,  να έχει ευχάριστο χαρακτήρα και να έχει ωραία συμπεριφορά.το πιο βασικο ειναι ν τον ενδιαφερει το Μασάζ κ αυτος ν ειναι ο βασικος λογος συναντησης!τα εχω διαχωρισει αυτα!μηχανικα η καταπιεστικα εγω ΠΟΤΕ δν λειτουργω..παντως,απο μικρο κοριτσακι παντα μου τσιμπουσαν το μαγουλακι κ μου ελεγαν ποσο γλυκια κ χαρουμενη ειμαι!Τωρα αν ο optimus εχει αλλη αποψη πρωτη φορα ακουω κατι αντιθετο!

:rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom