Αλαζονεία-Επαρση-Υπεροψία
Παρακαλετό μουνί ,ξινό γαμήσι
Οπού ακούς πολλά κεράσια,κράτα μικρο καλάθι
Θα μπορούσαν να είναι τίτλοι της παρακάτω κριτικής
Τηλεφωνική επαφή με την κοπέλα.
Μετά τις καλημερες κλπ,ρώτησα για τα προγράμματα.
Μου είπε 40€ μασάζ κ εκτόνωση,70€ μασάζ και ολοκληρωμένη επαφή(το λέει με δικά της ωραία λογία για να μην δίνει στόχο από το τηλέφωνο),και ένα άλλο πρόγραμμα ποίο ακριβό ,το οποίο δεν το θυμάμαι.Της είπα ότι Θέλω το πρόγραμμα των 70€ και κλείσαμε το ραντεβού.Κατέβηκα στο υπόγειο και μπήκαμε στον χώρο της.Με το που με είδε διέκρινα μία ξινίλα,μία δυσαρέσκεια στο πρόσωπο της.Δεν ξέρω γιατί..Εντονη αμηχανία και από μέρους της και από μέρους μου..Κάτι όπως όταν έχεις ένα ραντεβού και κάποιος από τους 2 δεν γουστάρει τον άλλον.Δεν μου μιλούσε και δεν της μιλούσα.Καμία προσπάθεια από μέρους της να σπάσει ο πάγος(αυτή είναι η "επαγγελματίας").
Μου είπε να κάνω μπάνιο αν ήθελα.Εκανα μπάνιο ξάπλωσα στον πάγκο,και ξεκίνησε το μασάζ.μου είπε ότι θα κάνουμε το πρόγραμμα των 40€..Της είπα ότι από το τηλέφωνο κλείσαμε το πρόγραμμα των 70€,άλλα μου απάντησε ότι αυτά γίνονται όταν Θέλουν και οι 2,και θα δούμε αν μπορεί να προκύψει κάτι τέτοιο.Λάθος μου που συνέχισα.
Μασάζ φαίνεται να ξέρει,άλλα οι κινήσεις της ήταν ρομποτικές..Σα να μου έκανε μασάζ,ένα ρομπότ,ένα ανθρωποειδές(όσοι βλέπουν την σειρά HUMANS θα καταλαβαίνουν τι εννοώ).
Κατά την διάρκεια του μασάζ 2 φορές έκανε πέρασμα από τα επίμαχα σημεία.
Σε όλη την διάρκεια του μασάζ έπαιζε μουσική από μία μικρή τηλεόραση ,συντονισμένη στο mad ,από άργυρο ξημερώματα,μέχρι ότι νάνε.
Μετά από περίπου 40 λεπτά μου είπε να γυρίσω.
Ξεκίνησε το μασάζ ,χωρίς να ασχολείται με τα επίμαχα σημεία.κάποια στιγμή καθώς θαύμαζα το ταβάνι(δεν είχα και τίποτε καλύτερο να κάνω),παρατήρησα μία συσκευή ακριβώς πάνω από τον πάγκο του μασάζ,στο ταβάνι.σε ερώτηση μου τι είναι αυτό,με απαξιωτικό ύφος,και με την ξινίλα μου απάντησε ότι είναι ανιχνευτής κίνησης.Της λέω μην είναι καμία κάμερα.Συνεχίζοντας το ξινό και απαξιωτικό ύφος,μου είπε ότι και εγώ είμαι γυμνή(εσύ κοπέλα μου μπορεί να πληρώνεσαι γι αυτό ,είναι δικαιολογία αυτή??).
Κάπου εκεί έληξα την συνεδρία ,διότι δεν μπορούσα άλλο να ανεχτώ την όλη κατάσταση.Απόρησε κιόλας,κ μου έδειχνε το προσπέκτους της συσκευής.
Αγαπητή δεν με χάλασε μονό η συσκευή(που ότι και νάνε δεν την βάζεις πάνω από τον πάγκο η από το κρεβάτι)(ας την προσέξουν και όσοι πάνε,έμενα μου φαίνεται πολύ μεγάλη για ανιχνευτής κίνησης)άλλα και όλη η συμπεριφορά σου.
Δεν είπα ποτέ ότι είμαι ομορφάντρας,η σωματαρας.Αν τα κριτήρια σου είναι η εμφάνιση,η ηλικία, η ότι άλλο εσύ νομίζεις θα πρέπει να το λες στο τηλέφωνο,και όχι να κλείνεις ραντεβού για συγκεκριμένο σκοπό,και μετά να το αλλάζεις.
πλήρωσα τα 40€,για το σχεδόν τίποτε,ευχαρίστησα και αποχώρησα..