Νέα

Στεφανία μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

Josex

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
35
Like
4.496
Πόντοι
5.595
και γιατί δεν φεύγεις?
Αλλά βέβαια... τσάμπα διαφήμιση, για να βγάζεις μαύρο χρήμα που αλλού θα βρεις?
Ή μήπως κόβεις απόδειξη παροχής και έχεις και pos όπως όλοι εμείς που έχουμε μαγαζιά και μας γαμάει η εφορία κάθε χρόνο για να βγάζει τα σπασμένα τα δικά σας που βγάζετε μαύρο χρήμα?

Μου αρέσει που έχεις και άποψη για τον ιστότοπο που σε φιλοξενεί τσάμπα, για να βγάζεις μαύρο χρήμα και μας το παίζεις και χαλίφης στην θέση του χαλίφη.
Ρε φτύσε τα μπούτια σου να κάνουμε τσουλήθρα

Επιτέλους, κάποιος το είπε.. Ποτέ δεν κατάλαβα το ξεσηκωμό ότι είναι απαράδεκτο οι πουτάνες που έχουν ουσιαστικά επαγγελματικό λογαριασμό και να μην πληρώνουν τίποτα..

Και εντάξει εμένα δεν μου πέφτει λόγος, αλλά αυτή η αχαριστία από ορισμένες είναι απλά απίστευτη

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
22.139
Για μία εβδομάδα κοντά σας!

Συνημμένα

• IMG_20250112_161047.jpg
    IMG_20250112_161047.jpg
    2 MB · Εμφανίσεις: 60
  • IMG_20250112_111251.jpg
    IMG_20250112_111251.jpg
    2 MB · Εμφανίσεις: 52
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
16.012
Πόντοι
3.556
Για μία εβδομάδα κοντά σας!
Πιστεύω πως από τις φωτογραφίες που μοιράζεσαι μαζί μας , το δυνατό σου σημείο είναι όταν επιλέγεις ένα από τα ωραία σου φορέματα! Στην συγκεκριμένη δείχνεις ιδιαίτερα κομψή και σέξι ! :wink:

jduck

Νέο Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2020
Like
2
Πόντοι
0
Επισκέφτηκα την Στεφανία πριν κάποια χρόνια 3 φορές. Οτι και να πω είναι λίγο! Εξαιρετική σε όλα.

MALAPERDONIOS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2014
Like
1.676
Πόντοι
206
Επισκέφτηκα την Στεφανία πριν κάποια χρόνια 3 φορές. Οτι και να πω είναι λίγο! Εξαιρετική σε όλα.

Και είπες να καταγράψεις τώρα το ποίημα σου μύστη? Μαιστα

windrider

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Κριτικές
2
Like
63
Πόντοι
0
Και είπες να καταγράψεις τώρα το ποίημα σου μύστη? Μαιστα
Και εσύ πέντε το πρωί είχες όρεξη να τραμπουκίσεις τον συναγωνιστή;

Αν σου αρκεί μπορώ να το επιβεβαιώσω στο έπακρο μετά από πρώτη επίσκεψη εχθές το απόγευμα.

Και όσοι βγάζετε την διαδικτυακή σας μαγκιά "κραζοντας" το κορίτσι, να μην πάτε αν δεν θέλετε να σας περιποιηθεί ένας όμορφος άνθρωπος που (δείχνει να) απολαμβάνει αυτό που κάνει.και φροντίζει να απολαύσεις και εσύ, να μην πάτε ποτέ. Να βρίσκουμε κενά εμείς οι υπόλοιποι γιατί εγώ θα ξαναπάω.

Και επειδή δεν θα απαντήσω σε όσους θα σπεύσουν να γράψουν 15+χρόνια μέλος ούτε 10 μηνύματα, δεν γράφω αν δεν έχω να συνεισφέρω κάτι.

Στην προκειμένη περίπτωση, το κορίτσι είναι νέο, με ωραία χαρακτηριστικά, ανοιχτή στη μέση. Μεσογειακή...
Πολύ όμορφο πρόσωπο, στήθος κανονικό.
Το βασικότερο η διάθεση της, η καλύτερη εμπειρία μου μέχρι στιγμής στο χώρο.

Τελευταία τροποποίηση:

Punisher88

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2019
Κριτικές
2
Like
574
Πόντοι
21
Πόσο αρχαιολογία είσαι γιατί δεν τη γνωρίζω καν την λέγαμενη..
Και θα εφαρμόσω το γνωστό τρόπο απάντησης στην πικροχολία και μιζέρια μόνο με φωτογραφίες!
Στεφ είσαι για πολύ σκίσιμο σε αυτή τη στάση! Τρελαααασ

Fullspoonmoon

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
461
Πόντοι
21
Εγω ενα πραγμα δεν καταλαβαινω απο τις 5 τελευταιες σελιδες, αν οντως πηγε στο first dates και την εχει δει ολος ο κοσμος γιατι εδω κρυβει το προσωπο της; Εκτος αν δεν πηγε και λετε μπαρουφες καποιοι, εκει παω πασο.
Πήγε μωρέ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom