Manowar24
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 4
- Like
- 873
- Πόντοι
- 361
Ιδανική στάση για ένα γρήγορο στα όρθια σεξυ Στεφανια!!!Σεξιι καλησπέρες!
Ιδανική στάση για ένα γρήγορο στα όρθια σεξυ Στεφανια!!!Σεξιι καλησπέρες!
Εγώ το λουλούδι ήθελα να μυρίσω χαχαΙδανική στάση για ένα γρήγορο στα όρθια σεξυ Στεφανια!!!
Είσαι καύλαΣεξιι καλησπέρες!
Δεν αντιλέγω , αλλά να ξέρεις ότι θα ειναι άκρως «επικίνδυνο»Εγώ το λουλούδι ήθελα να μυρίσω χαχα
Εξαιρετική η επιλογή του φορέματος σου, το βρίσκω πολύ κομψό και μου αρέσει το 'σχίσιμο' που έχει στο πλάι ! Η πινελιά που πρόσθεσες με τα τριαντάφυλλα, κάνουν ακόμα πιο ωραία την φωτογραφία !Σεξιι καλησπέρες!
Ωραία μ αρέσει η πρόκληση!Δεν αντιλέγω , αλλά να ξέρεις ότι θα ειναι άκρως «επικίνδυνο»
να σκύψεις μπροστά μου , όταν έρθω Αθήνα και βρεθούμε καυλιτσα!!!
....και μια αλλη πριν 2.000+ χρονια, λουλουδι μυρισεΕγώ το λουλούδι ήθελα να μυρίσω χαχα
Και τι της συνέβη?χαχα....και μια αλλη πριν 2.000+ χρονια, λουλουδι μυρισε![]()
Τον Φεβρουάριο θα έρθω , καλώς εχόντων των πραγμάτων , γλυκα…Πιστεύω να έχεις επιστρέψει.Δεν μπορεί κάποια στιγμή θα τύχει Βα βρεθούμε στο ίδιο μέρος!Ωραία μ αρέσει η πρόκληση!
Αν έρθεις εντός μήνα και μέχρι τον μισό ιανουάριο εδώ θα είμαι ! Θα σε περιμένω![]()
Κρατάς τη στάση, αλλάζεις το φόρεμα με τη τζιν φούστα και έτοιμη για παιχνίδι....Σεξιι καλησπέρες!
Καλημέρα!Καλησπέρα Στεφάνια, είμαι νέος στο φόρουμ μπορείς να μου πεις σε ποια περιοχη σε βρίσκουμε στην Αθήνα και στοιχεία επικοινωνίας μέσω πμ; σε ευχαριστώ
Ευχαριστώ πολύ Στεφανια!Καλημέρα!
![]()
επαγγελματικό μασάζ στον χώρο μ
προσφέρω επαγγελματικό μασάζ και αισθησιακές υπηρεσίες σ δικό μου χώρο φιλοθέη, μαρούσι 6986201370 Στεφανία, αθηναία,30 χρkanesex.com
Καλημέρα θα αργήσω αρκετά αλλά κάποια στιγμή θα ξαναέρθωΣτεφανία τώρα είδα ότι ήσουν Θεσσαλονίκη. Ελπίζω την επόμενη φορά που θα έρθεις να βρεθούμε
Εδώ θα είμαι κανονικά διαθέσιμη όλες τις γιορτινές μέρες με πολύ διάθεση!Στεφανία θα σταματήσεις τα ραντεβού τις μέρες των Χριστουγέννων?
προτιμάς τηλέφωνο για ραντεβού ή μήνυμα viber?
Ότι και να φορέσεις μωρό μου είσαι καυλα... Η κατάληξη θα είναι η ίδια....Φορέματακι η κορμάκι?!
Προσωπικά σε προτιμάω με το μαγιό, αλλά και τα δύο μια χαρά είναι!!!Φορέματακι η κορμάκι?!