fokion12345
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2024
- Like
- 135
- Πόντοι
- 1
Σου έστειλα instagram μόλιςΘέλεις να με καλέσεις η να μου στείλεις εδώ δεν είδα κάτι στο instagram
Σου έστειλα instagram μόλιςΘέλεις να με καλέσεις η να μου στείλεις εδώ δεν είδα κάτι στο instagram
Aνέβηκε το ρεύμα..Από τα 40 πήγαμε στα 60
Από τα 70 στα 100
Και από τα 100 στα 140
Έχει αλλάξει κάτι τα τελευταία 2 χρόνια και άλλαξαν οι τιμές προς τα πάνω ?
.Επειδή διαβάζω για +20Ε στις χρεώσεις της κοπέλας και δεν κατάλαβα: αναφέρεστε στο ότι κατάργησε την βασική χρέωσή της που είχε παλιά στα 40Ε με μασάζ και εκτόνωση στο τέλος και ότι πλέον ξεκινάει από τα 60Ε με μασάζ και edging στο τέλος, αν το λέω σωστά, δηλ. να σε σταματάει λίγο πριν τελειώσεις έτσι ώστε να παρατείνει την ηδονή μέχρι τη στιγμή που δεν αντέχεις άλλο και τελειώνεις; Ή ότι αύξησε αυτό το συγκεκριμένο πρόγραμμά της από τα 60Ε στα 80Ε;
Άριστο μασάζ καταρχάς πανω από όλα σε όλες τις επιλογές.
Το βασικό για μία ώρα περιλαμβάνει την τεχνική enging, η οποία σημαίνει πιο αργή και διακεκομμένη εκτόνωση με το χέρι. Στοιχίζει 60.
Αν προχωρήσουμε στο πλήρες (στοματικό, επαφή) διαμορφώνεται 100 για μία ώρα μία φορά
140 για μιάμιση ώρα με δυνατότητα άνεσης χρόνου η 2 φορές ολοκληρωμένη περιποίηση
160 για δύο ώρες.
χαμογελο+20 ;;;;Ναι αλλά μπορεί να βρούμε θερμαινόμενη πισίνα!
Η απάντησή μου λοιπόν σε όλους και σε όλα είναι το χαμόγελο!
Όχι βέβαια σε καμία περίπτωση δεν ισχύει το τελευταίο.. ίσα-ίσα που απορει κανείς γτ τόσο θέμα λες και είναι κάτι καινούργιο.. καθώς από νοέμβριο του 22 ισχύει το λανσάρισμα του enging... Οι επόμενες χρεώσεις έχουν μία λογική αντιστοιχία για τα υπόλοιπη προγράμματα όταν από enging προχωράμε σε πλήρες με διακύμανση από μία μιάμιση η 2 ώρες.Επειδή διαβάζω για +20Ε στις χρεώσεις της κοπέλας και δεν κατάλαβα: αναφέρεστε στο ότι κατάργησε την βασική χρέωσή της που είχε παλιά στα 40Ε με μασάζ και εκτόνωση στο τέλος και ότι πλέον ξεκινάει από τα 60Ε με μασάζ και edging στο τέλος, αν το λέω σωστά, δηλ. να σε σταματάει λίγο πριν τελειώσεις έτσι ώστε να παρατείνει την ηδονή μέχρι τη στιγμή που δεν αντέχεις άλλο και τελειώνεις; Ή ότι αύξησε αυτό το συγκεκριμένο πρόγραμμά της από τα 60Ε στα 80Ε;
Tι είδε και τι χαρηκε αυτή η πισίνα θεέ μου !!Είπε να κάνει come back o περαματιωτης παιδιά ! Δίνει πόνο το λέει κιόλας ότι του χρειάζεται ψυχοθεραπεία και βρήκε τη μαγική λύση εδώ μέσα.. είχε να γράψει χρόνια και είπε να πάρει το αίμα του πίσω!!
Εγώ θα συνεχίζω να απαντάω με φωτογραφίες πάντως
Τι είναι πάλι το enging;;;;Όχι βέβαια σε καμία περίπτωση δεν ισχύει το τελευταίο.. ίσα-ίσα που απορει κανείς γτ τόσο θέμα λες και είναι κάτι καινούργιο.. καθώς από νοέμβριο του 22 ισχύει το λανσάρισμα του enging... Οι επόμενες χρεώσεις έχουν μία λογική αντιστοιχία για τα υπόλοιπη προγράμματα όταν από enging προχωράμε σε πλήρες με διακύμανση από μία μιάμιση η 2 ώρες.
Ε ναι όταν γράφουμε Μ φωνητική εντολή αυτά γίνονται σόρρυ!Τι είναι πάλι το enging;;;;
Για edging δε μιλούσαμε ;;;;
Edge!!!
OK πάσο, απλά είπα ότι κάτι έχασα!!!Ε ναι όταν γράφουμε Μ φωνητική εντολή αυτά γίνονται σόρρυ!
Δηλαδή τι πιο ακριβά ο τριχωτός;τυποι επειδη γνωριζουμε ολοι οτι η κοπελλα εχει μια ιδιαιτεροτητα,πειτε οποιος γνωριζει.
οι νεες τιμες ισχυουν για ολους τους πελατες?
και για τους τριχωτους?
ή μηπως οι τριχωτοι πληρωνουν κατι εξτρα?
ας το ξεκαθαρισει η κοπελλα.
Υπάρχει σε κάποιο πρόγραμμα το φιλί ή όχι;Το μόνο που δεν μπορούν να απολαύσουν τα τριχωτα αγόρια είναι το body to body..
Το οποίο θα είναι διαθέσιμο από νοέμβριο..
Κατά τα άλλα είναι οι χρεώσεις είναι σταθερές ,πέρα από αθήνα σε οποιαδήποτε μέρος του tour, εντός και εκτός ελλάδας.
+20 φίλεΥπάρχει σε κάποιο πρόγραμμα το φιλί ή όχι;
απο εγκυρη πηγη o πατσας χρεωνεται εξτραΥπάρχει σε κάποιο πρόγραμμα το φιλί ή όχι;
Νομίζω θα κάνω εμετό και μόνο στην ιδέα αυτού .. απορώ πώς το τρώει ο κόσμος..απο εγκυρη πηγη o πατσας χρεωνεται εξτρα
μονο κοτοσουπα αυγολεμονοΝομίζω θα κάνω εμετό και μόνο στην ιδέα αυτού .. απορώ πώς το τρώει ο κόσμος..
Φτιάχνω ωραία!μονο κοτοσουπα αυγολεμονο