Ippokratis22
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.178
- Πόντοι
- 206
Καλά ρε τυπε,τι δουλειά κάνεις και βγάζεις 20ευρω σε ένα 8ωρο?
Τραβάς μαλακια σε κουλους?
Βάζει δάκτυλο σε ευνούχους
Καλά ρε τυπε,τι δουλειά κάνεις και βγάζεις 20ευρω σε ένα 8ωρο?
Η Κλαούντια που σέρνεται κάπου εδώ ... παίρνει 5€ κάθε σάββατο να πάει για καφέ ....Καλά ρε τυπε,τι δουλειά κάνεις και βγάζεις 20ευρω σε ένα 8ωρο?
Θα είναι διαθέσιμο για τα τριχωτά αγόρια απο Νοέμβριο ή δεν το κανεις καθολου τώρα και θα αρχίσεις απο Νοέμβριο για τους μη τριχωτούς?Το μόνο που δεν μπορούν να απολαύσουν τα τριχωτα αγόρια είναι το body to body..
Το οποίο θα είναι διαθέσιμο από νοέμβριο..
Κατά τα άλλα είναι οι χρεώσεις είναι σταθερές ,πέρα από αθήνα σε οποιαδήποτε μέρος του tour, εντός και εκτός ελλάδας.
Λογικά το 2ο, αλλά ας το επιβεβαιώσει και η ίδια.Θα είναι διαθέσιμο για τα τριχωτά αγόρια απο Νοέμβριο ή δεν το κανεις καθολου τώρα και θα αρχίσεις απο Νοέμβριο για τους μη τριχωτούς?
Ολόσωστος το δεύτερο! προφανώς είπαμε body to body και τριχα δεν πάει μαζί!Λογικά το 2ο, αλλά ας το επιβεβαιώσει και η ίδια.
Κι από τον Νοέμβρη τι θα αλλάξει ? Θα προσφέρεις και αποτρίχωση ?Ολόσωστος το δεύτερο! προφανώς είπαμε body to body και τριχα δεν πάει μαζί!
Προφανώς δεν είναι αυτός ο λόγος.Κι από τον Νοέμβρη τι θα αλλάξει ? Θα προσφέρεις και αποτρίχωση ?
Ρε που πήγε το μυαλό μου.Προφανώς δεν είναι αυτός ο λόγος.
Απλά το συγκεκριμένο είδος έχει τριβή δέρματος. η τριβή με μαύρισμένο σώμα που μπορεί να ξεφλουδίσει... Δεν είναι καλη ιδεα για αυτό το διάστημα.. όποτε από νοέμβριο θεωρώ ότι θα χει απολεπιστεί ότι είναι ώστε να πρόκειται για καθαρή επιφάνεια δέρματος.
Σκέψου εγώ ακόμη είμαι πάρα πολύ μαυρισμένη!Ρε που πήγε το μυαλό μου.
Όμως αυτό με το μαύρισμα δεν θα μπορούσα να το σκεφτώ
Δεν μας έδειξες tan-lines όμως …Σκέψου εγώ ακόμη είμαι πάρα πολύ μαυρισμένη!
Με γλώσσα ;+20 φίλε
Κάτι διαφαίνεται εδώ!Δεν μας έδειξες tan-lines όμως …
ΨήγματαΚάτι διαφαίνεται εδώ!
Προφανώς δεν είναι αυτός ο λόγος.
Απλά το συγκεκριμένο είδος έχει τριβή δέρματος. η τριβή με μαύρισμένο σώμα που μπορεί να ξεφλουδίσει... Δεν είναι καλη ιδεα για αυτό το διάστημα.. όποτε από νοέμβριο θεωρώ ότι θα χει απολεπιστεί ότι είναι ώστε να πρόκειται για καθαρή επιφάνεια δέρματος.
Μπραβοοοο, τώρα τα είπες ολα.....μήπως θα προσφέρεις και μασαζ απολέπισης με χοντρό αλάτι?Προφανώς δεν είναι αυτός ο λόγος.
Κάτι σελίδες πριν μαλώναμε για το πόσο στητά ή αν κοιτάνε το πάτωμα είναι τα βυζιά σου.
Ήρθε η φωτό να μας δικαιώσει.
Και με τα χέρια ψηλά (γνωστό κόλπο) πάλι το πάτωμα κοιτάνε…
Για βγάλε την ίδια φωτό χωρίς φραουλίτσες και με τα χέρια ελεύθερα να δω κάτι που θέλω χαχαχαχχαχαχαχαχαα
Το πρόγραμμα body to body, περιλαμβάνει και ντουζάκι μαζί στο οποίο υπάρχει ειδικό προϊόν scrub.Μπραβοοοο, τώρα τα είπες ολα.....μήπως θα προσφέρεις και μασαζ απολέπισης με χοντρό αλάτι?
Τι είναι το scrub;Το πρόγραμμα body to body, περιλαμβάνει και ντουζάκι μαζί στο οποίο υπάρχει ειδικό προϊόν scrub.
Αυτό το υγρό με τα γρέζια!!!Τι είναι το scrub;
Υποθετω του ντουσακι μαζί είναι πριν το b2b, για να βεβαιωθείς ότι ο παρτενέρ εχει πλυθεί καλά πριν την τριβή,Το πρόγραμμα body to body, περιλαμβάνει και ντουζάκι μαζί στο οποίο υπάρχει ειδικό προϊόν scrub.