giorgosmanouel
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2018
- Like
- 66
- Πόντοι
- 0
για ηρακλειο κρητης ?Νοέμβριο σίγουρα!
για ηρακλειο κρητης ?Νοέμβριο σίγουρα!
Αυτα εκτίθενται στο μουσείο της Ακρόπολης φίλε από πέρσι με κατεύθυνση κ Λούβρο μη σου πω …Εικαστική παρέμβαση προς Στεφανία Ν⁰ 2645.
Παρακαλώ μια φωτογράφιση με το ανανεωμένο σου λουκ και να φοράς εκείνα τα πέπλα και το στεφανι στα μαλλιά που σε έκαναν να μοιάζεις ιέρεια.
Όχι όχι δεν θα παίξει άλλη κρήτη για φέτος λυπάμαι πολύ δε μου βγαίνει ο χρόνος τι να κάνω!για ηρακλειο κρητης ?
Super...!!!Και επειδή μου αρέσουν οι αντιθέσεις!
Είπαμε τυπε να γράψεις κριτική.Δεν είναι πόρνη,είναι γκέισα.
Γιώργος.
Επιτέλους μία αληθινή ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ με όλη της σημασία της λέξης!Λοιπόν, είχα πρόσφατη εμπειρία με τη Στεφανία. 5 Αυγούστου, τελευταίο ραντεβού μάλιστα. Πρώτη φορά κιόλας.
1) Είναι κούκλα. Σώμα σφιχτό, πρόσωπο όμορφο, ωραία πόδια κλπ. Γυμνασμένη, αδύνατη και με ωραίες αναλογίες. Κουκλί! Αλλά και να μην ήταν τόσο εμφανίσιμη, και πάλι θα ήταν τρομερή για όσα αναφέρω παρακάτω.
2) Πολύ ζεστός άνθρωπος. ΚΑΘΟΛΟΥ ΒΙΑΣΤΙΚΗ. Δεν είναι προσποιητή η ζεστασιά της, είναι προσιτή σαν χαρακτήρας. Προκαλεί οικιεότητα. Δεν βγάζει καθόλου διεκπεραίωση ή χυδαιότητα, το αντίθετο. Θα μπορούσε να είναι μια φίλη που γνωρίζεστε χρόνια.
3) ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ αυτό που κάνει. Δεν είναι για τα λεφτά μόνο, της αρέσει. Πολύ. Αυτό είναι κατά τη γνώμη μου το πρώτο σημαντικό της πλεονέκτημα. Δεν θα επεκταθώ παραπάνω, δεν είναι εδώ κατάλληλος ο χώρος. Το καταλαβαίνεις και από συμπεριφορά αλλά και πως το σώμα της ανταποκρίνεται.
4) Ο χώρος της φυσάει. Σπίτι κανονικό, ατμόσφαιρα χωρίς να είναι κιτς ή χυδαία.
Στο δια ταύτα: αν δεν σε αγγίξει αυτό το υπέροχο πλάσμα, δεν ξέρεις τι μπορεί να κάνει το σώμα σου. Αν δεν έχεις αφεθεί στη Στεφανία, μην πεθάνεις ακόμα. Όταν σε αγγίζει νιώνεις κάτι πρωτόγνωρο.
Επειδή είναι γάτα και πανέξυπνη, είμαι βέβαιος πως παρακολουθεί με προσοχή κάθε αντίδραση του σώματός σου και ανάλογα ανταποκρίνεται. Και κατευθύνει, αλλά και ακολουθεί.
Το αν κάνει πίπες, ολοκληρωμένο, αν χουφτώνεις και τέτοια στη συγκεριμένη περίπτωση είναι δευτερεύοντα. Αφέσου χωρίς να κομπλάρεις πολύ και θα ζήσεις κάτι μοναδικό.
Θα ήθελα λίγο παραπάνω χρόνο μαζί της. Όχι ΔΕΝ είναι βιαστική, αλλά είναι όπως όταν πας σε μια ωραία συναυλία και τελειώνει κατά τις 2 το πρωί
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Τα μεγάλα της πλεονεκτήματα που δεν βρίσκεις εύκολα είναι η αντίληψή της, το ότι της αρέσει τρελά αυτό που κάνει και, η οικειότητα που προκαλεί. Για όλα αυτά, την σέβομαι, την εκτιμώ και φυσικά την επιθυμώ.
ΥΓ: Επειδή κάποιοι νομίζουν ότι δίνοντας λίγα ευρώ είναι ανώτεροι σε σχέση με μια κοπέλα, η Στεφανία είναι γυναίκα που οφείλεις να τη σέβεσαι. Ναι πληρώνεται, αλλά το κάνει και επειδή της αρέσει και, το κάνει με τρόπο που δεν είναι χυδαίος αλλά υπέροχος. Δεν είναι πόρνη, είναι γκέισα.
Γιώργος.
προεκτάσεις έχουν τα καλώδια, εσύ κάνεις μασάζ και άρμεγμα πούτσας!Επιτέλους μία αληθινή ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ με όλη της σημασία της λέξης!
Άτομα με αδαμάντινο χαρακτήρα σαν εσένα μου υπενθυμίζουν πως δεν έχω κάνει λάθος στην επιλογή αυτού του δύσκολου αλλά υπέροχου κόσμου και μονοπάτι που λέγεται μασάζ και προεκτάσεις.
Είναι μεγάλη μου χαρά και νιώθω ευλογημένη,να φροντίζω πλάσματα σαν εσένα.
Να είσαι πάντα καλά εις το επανιδείν γλυκέ μ
Πες το όπως θέλεις..προεκτάσεις έχουν τα καλώδια, εσύ κάνεις μασάζ και άρμεγμα πούτσας!
Kinder bueno.. Καιρό έχω να το δοκιμάσω.Πες το όπως θέλεις..
Αν δεν επελθεί η χαλάρωση με το μασάζ πρώτα δεν προκύπτει το επιδόρπιο kinder bueno!
Και εννοείται και αυτό μου αρέσει πολύ να το προκαλώ!εγώ το αποκαλώ παιχνιδιάρικο ξεζουμισμα.. όπως θα έκανα κ με το αγόρι μου!
Αγαπουλιαση…. Σφιχτό σώμα λέει… Απορώ αν γενικά έχει δει γυναίκα με σφιχτό σώμα αυτός…Λοιπόν, είχα πρόσφατη εμπειρία με τη Στεφανία. 5 Αυγούστου, τελευταίο ραντεβού μάλιστα. Πρώτη φορά κιόλας.
1) Είναι κούκλα. Σώμα σφιχτό, πρόσωπο όμορφο, ωραία πόδια κλπ. Γυμνασμένη, αδύνατη και με ωραίες αναλογίες. Κουκλί! Αλλά και να μην ήταν τόσο εμφανίσιμη, και πάλι θα ήταν τρομερή για όσα αναφέρω παρακάτω.
2) Πολύ ζεστός άνθρωπος. ΚΑΘΟΛΟΥ ΒΙΑΣΤΙΚΗ. Δεν είναι προσποιητή η ζεστασιά της, είναι προσιτή σαν χαρακτήρας. Προκαλεί οικιεότητα. Δεν βγάζει καθόλου διεκπεραίωση ή χυδαιότητα, το αντίθετο. Θα μπορούσε να είναι μια φίλη που γνωρίζεστε χρόνια.
3) ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ αυτό που κάνει. Δεν είναι για τα λεφτά μόνο, της αρέσει. Πολύ. Αυτό είναι κατά τη γνώμη μου το πρώτο σημαντικό της πλεονέκτημα. Δεν θα επεκταθώ παραπάνω, δεν είναι εδώ κατάλληλος ο χώρος. Το καταλαβαίνεις και από συμπεριφορά αλλά και πως το σώμα της ανταποκρίνεται.
4) Ο χώρος της φυσάει. Σπίτι κανονικό, ατμόσφαιρα χωρίς να είναι κιτς ή χυδαία.
Στο δια ταύτα: αν δεν σε αγγίξει αυτό το υπέροχο πλάσμα, δεν ξέρεις τι μπορεί να κάνει το σώμα σου. Αν δεν έχεις αφεθεί στη Στεφανία, μην πεθάνεις ακόμα. Όταν σε αγγίζει νιώνεις κάτι πρωτόγνωρο.
Επειδή είναι γάτα και πανέξυπνη, είμαι βέβαιος πως παρακολουθεί με προσοχή κάθε αντίδραση του σώματός σου και ανάλογα ανταποκρίνεται. Και κατευθύνει, αλλά και ακολουθεί.
Το αν κάνει πίπες, ολοκληρωμένο, αν χουφτώνεις και τέτοια στη συγκεριμένη περίπτωση είναι δευτερεύοντα. Αφέσου χωρίς να κομπλάρεις πολύ και θα ζήσεις κάτι μοναδικό.
Θα ήθελα λίγο παραπάνω χρόνο μαζί της. Όχι ΔΕΝ είναι βιαστική, αλλά είναι όπως όταν πας σε μια ωραία συναυλία και τελειώνει κατά τις 2 το πρωί
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Τα μεγάλα της πλεονεκτήματα που δεν βρίσκεις εύκολα είναι η αντίληψή της, το ότι της αρέσει τρελά αυτό που κάνει και, η οικειότητα που προκαλεί. Για όλα αυτά, την σέβομαι, την εκτιμώ και φυσικά την επιθυμώ.
ΥΓ: Επειδή κάποιοι νομίζουν ότι δίνοντας λίγα ευρώ είναι ανώτεροι σε σχέση με μια κοπέλα, η Στεφανία είναι γυναίκα που οφείλεις να τη σέβεσαι. Ναι πληρώνεται, αλλά το κάνει και επειδή της αρέσει και, το κάνει με τρόπο που δεν είναι χυδαίος αλλά υπέροχος. Δεν είναι πόρνη, είναι γκέισα.
Γιώργος.
Το "σφιχτό σώμα"Αγαπουλιαση…. Σφιχτό σώμα λέει… Απορώ αν γενικά έχει δει γυναίκα με σφιχτό σώμα αυτός…
Α ρε Κέρβερα!!! Θυμάμαι εποχές με Μπουζό, Απόλυτο κλπ!!! Ρε συ, ο πορνοτυφώνας τσουλάει ακόμα;;;;Με τόσα που διαβάζω και πριν ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε ας πω και εγώ την εμπειρία μου.
Την έχω επισκευθεί πολλές φορές. Τόσο στο παλιό της χώρο όσο και στο καινούριο. Χωρίς φυσικά να ξέρει ποιός είμαι και ούτε θα το μάθει.
Ο λόγος το μασάζ της. Όντως όπως έχει ειπωθεί είναι φανταστικό. Ότι καλύτερο μου έχουν κάνει και πιστέψτε με έχω δοκιμάσει πολλά ανά την Αθήνα. Μιλάω για μασάζ αποκλειστικά. Δεν έχω βρει κάτι αντάξιο. Τα 40 που ζητάει για αυτό μεζί με το happy end είναι vfm. Τελεία και παύλα. Ως εδώ
Από εκεί και πέρα. Δεν θα έδινα ούτε 1€ παραπάνω για να προχωρήσω σε κάτι άλλο. Δηλαδή το σεξ που προσφέρει. Δεν είναι στο γούστο μου και με τα ίδια χρήματα βρίσκω καλύτερες. Αυτά που γράφουν για σφιχτό σώμα, για κωλάρα, για βυζάρα κλπ. είναι μούφα. Φυσικά και έχει χαλάρωση, φυσικά και το βυζί κοιτάει γόνατο. Τι να σας πω. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Να συμφωνήσω ότι σε κάποιους αρέσει αλλά μην ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε. Άλλο το γούστο του καθενώς και άλλο η παραπληροφόρηση - promotion. Επίσης να υπενθυμίσω ότι κοπέλα που εκδίδεται επί πληρωμή ονομάζετε πουτάνα, ιερόδουλη. Μην πάμε να αλλάξουμε τους όρους και να χρυσώσουμε το χάπι.
Έχει αναβαθμιστεί. Σφαίρα πάειΑ ρε Κέρβερα!!! Θυμάμαι εποχές με Μπουζό, Απόλυτο κλπ!!! Ρε συ, ο πορνοτυφώνας τσουλάει ακόμα;;;;
παντως να ξερεις ειναι η καλυτερη για την μουχλαΚαλημέρα
Προσπερνάμε την αναμενόμενη επίθεση .
ο καθένας που με έχει δει πρόσφατα,έχει δικαίωμα να αποτυπώσει την άποψή του.
Με ό,τι λόγια θέλει με ό,τι περιγραφές νομίζει εφόσον ναι ανταποκρίνονται στην αλήθεια και κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητεί από την κακία του.
γενικότητες ή προσβολές και τα παλιά δεδομένα ως προς το σώμα μου δεν ισχύουν.
Επίσης να σταματήσει αυτό το αστειάκι με το στήθος.
Αν εσείς που τ λέτε κ τ ξαναλέτε είστε εθισμένοι στο πορνό που συνεπάγεται σιλικόνη δν είναι υποχρεωμένη κάθε κοπέλα να έχει κάτι τέτοιο . Οπότε είναι δικό σας πρόβλημα.φτάνει πια.
Δεν θα ξεχάσουμε ότι το natural είναι πάντα καλύτερο από το ψεύτικο ο καθένας παρόλα αυτά μπορεί να έχει την προτίμηση του αλλά όχι να μας το επιβάλει ως πρότυπο αν είναι δυνατόν.