biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 21.007
Επιστροφή στην κανονικότατα της Στεφανίας.Καλό σαββατοκύριακο!
Μου γεννήθηκε η απορία ξανακοιταζοντας προσεχτικά τη φωτογραφία.Καλό σαββατοκύριακο!
σπασουάρΜου γεννήθηκε η απορία ξανακοιταζοντας προσεχτικά τη φωτογραφία.
Κάτω από τη γαλάζια σου φουστίτσα τι φοράς άραγε;
Μου γεννήθηκε η απορία ξανακοιταζοντας προσεχτικά τη φωτογραφία.
Κάτω από τη γαλάζια σου φουστίτσα τι φοράς άραγε;
Με μια απάντηση και έβαλες φωτιά στην φαντασία μας χωρίς καν να σηκώσεις τη φούστα.Προσπερνάω τη σαχλαμάρα απάντηση..
Μερικοί άνθρωποι νομίζουν ότι έχουν και χιούμορ ...!
Λοιπόν η αλήθεια είναι αγαπητέ μου πως δεν φοράω τίποτα αέρινα όλα!
Ο αισθησιασμός θέλει φαντασία και τσαχπινιά πρώτα να εξειτάρει το μυαλό και μετά το σώμα!Με μια απάντηση και έβαλες φωτιά στην φαντασία μας χωρίς καν να σηκώσεις τη φούστα.
Αυτό είναι ταλέντο
Είσαι ο ορισμός αυτού που περιγράφεις. Χωρίς γυμνές φωτογραφίες έχεις καταφέρει να διεγείρεις όλο το forum.Ο αισθησιασμός θέλει φαντασία και τσαχπινιά πρώτα να εξειτάρει το μυαλό και μετά το σώμα!
Αυτό είναι εξάλλου το στυλ μου!Είσαι ο ορισμός αυτού που περιγράφεις. Χωρίς γυμνές φωτογραφίες έχεις καταφέρει να διεγείρεις όλο το forum.
Είναι χάρισμα
Εεε όχι απλό σινιάλο. Φωτιά ολόκληρη έχεις ανάψει με τη θηλυκότητα σου και κόβουμε χαρτάκι στην ουρά προτεραιότηταςΑυτό είναι εξάλλου το στυλ μου!
Μία κοπέλα που με κομψότητα κ σεξαπίλ δίνει το σινιάλο!
Ναιιι φυσικάΚαλησπέρα νέος στο σιτε... Στεφάνια βρίσκεσαι αθηνα αυτό το διάστημα??
Θα προσπαθήσω οκτώβριο αλλά δεν υπόσχομαι..θα το ήθελα πολύ πάντως.Κυπρο ποτε θα μας ερθεις Στεφάνια;;
Κλείσε εισιτήρια τώρα το καλοκαίρι για 5 μερες. Την τελευταια φορα που ήρθες εκανες χαμό. Αα και ανεβασε και ενα βιντεάκι που λεει ο συναγωνιστήςΘα προσπαθήσω οκτώβριο αλλά δεν υπόσχομαι..θα το ήθελα πολύ πάντως.
οχιιιι οχιιιιΣτεφανία το μασάζ προστάτη είναι στο μενού σου;
Νοέμβριο σίγουρα!Στεφανια ποτε σκέφτεσαι να ερθεις Θεσσαλονίκη