leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.228
- Πόντοι
- 216
Ποια απο τις δυο θες? Τη Βίκυ ή τη Στεφανία?Καλησπέρα στην παρέα .πως βρίσκω την Βίκυ Στεφανια;;;;;Καλή περίπτωση ακούγεται είναι και στα Β.Π!!!
Ποια απο τις δυο θες? Τη Βίκυ ή τη Στεφανία?Καλησπέρα στην παρέα .πως βρίσκω την Βίκυ Στεφανια;;;;;Καλή περίπτωση ακούγεται είναι και στα Β.Π!!!
Πολύ σωστά τα λες αγαπητή μου!!!Καλησπέρα και συγνώμη που επεμβαίνω.. από εμπειρία και εντελώς βιωματικά και συμπεράσματα μέσα από τόσες συνεδρίες που έχω κάνει αυτά τα χρόνια.
Σαφώς και δεν σημαίνει τίποτα.
Σαφώς και είναι τρομερά ηδονική η φάση και για τον δέκτη και για αυτόν που το προσφέρει,
Σαφώς και δεν σημαίνει καμία προετοιμασία για τίποτα
Πίστεψέ με ότι τουλάχιστον το 70%
Μας το ζητάνε, η έρχεται μόνο του πάνω στη φάση, η θέλουν έστω μία φορά να το δούν ως εμπειρία ώστε να έχουν άποψη. Υπάρχουν πολλοί που δεν τολμούν λόγω ταμπού κ κωλύματος δεν το σκέφτονται καν πραγματικά να το ζητήσουν από τις συντρόφους τους, από τις συζύγους τους.... Και η αλήθεια είναι μία και εξηγείται και ιατρικά... Η εστίαση δεν γίνεται μόνο στο συγκεκριμένο σημείο περιλαμβάνει όλη την περιοχή και όπως καταλαβαίνετε και την περιοχή του προστάτη. Δεν χρειάζεται λοιπόν να γίνει εισχώρηση αλλά διέγερση όλης της περιοχής ώστε πραγματικά το άτομο να βγει εκτός ελέγχου έξω από το σώμα , να έχει σπασμούς, να βιώσει εσωτερικούς δυνατούς οργασμούς και πολλαπλούς κ φυσικά όταν αφήσει κάποιος ελεύθερο το νου του από περιορισμούς.... Τότε μόνο μπορεί να βιώσει εντελώς διαφορετικές εμπειρίες. Η εξωτερική διέγερση με τη μορφή του μασάζ, με τη μορφή των χεριών αν ξέρουν να ακουμπούν και να φροντίζουν,με τη γλώσσα,με τα πόδια,με τον αγκώνα, απλά περάσματα αν ξέρεις η θεραπεύτρια η σύντροφός σας να το κάνει.... Είναι κάτι που πραγματικά το λες εμπειρία. Σε καμία περίπτωση λοιπόν δεν μιλάμε για εισχώρηση ούτε για ομοφυλοφιλία, και σε καμία περίπτωση δεν το θεωρώ ότι η ανωμαλία.... Δεν έχει να κάνει όμως με το δικό μου μυαλό ούτε πώς αντιλαμβάνεστε εσείς τα πράγματα όσον αφορά τον κώλο σας... Έχει να κάνει με βαθύτερα θέματα πολύ πιο εσωτερικά και με εκπαίδευση που λάβαμε όλοι από παιδιά. Συνειδητά η υποσυνείδητα έχει περάσει στο μυαλό των ανδρών ότι ο κ**** σου είναι απαγορευτικός κ ότι δεν είναι άντρες... Ο καλύτερος τρόπος για να μάθετε τι παίζει είναι να ρωτήσετε εμάς.... Η να άφησε το επιτέλους τα τραγικά ταμπού του Έλληνα. Εγώ προσωπικά γουστάρω πολύ όπως εσείς μας θέλετε άνετες και καλά κάνετε ,να είστε και εσείς χωρίς ταμπέλες και στερεότυπα στον εγκέφαλο σας και να αφήσετε να συμβεί ότι είναι να συμβεί...
Αυτά και λυπάμαι αν στεναχώρησα κάποιους.
Για μένα είναι περισσότερο άντρας αυτός που του γλύφω το κωλοτρυπίδελι παρά κάτι τύπους που δεν τολμούν να το ζητήσουν κ ασκούν βία στις συντρόφους τους γιατί είναι καταπιεσμένοι οι ίδιοι.
Καλησπέρα στεφάνια πως επικοινωνώ μαζί σας
Ωραίο νικναιμ!Καλησπέρα στεφάνια πως επικοινωνώ μαζί σας
Έχω διαβάσει για πολύ καλό μασάζ πως θα μπορούσα να κλείσω ένα ραντεβού?Ωραίο νικναιμ!
Οκ όμορφη μου δεσποινίδαΚάλεσε με αγάπη στο τηλ που βρίσκεται ακριβώς κάτω από το προφίλ μου,στο παρέθεσε κ ο Κωσταντίνος από πάνω!
ανεβαίνεις στο όρος κιθαιρώνα, φτιάχνεις μία μολότοφ , ανάβεις στουπί και "δίνεις" φλόγα σε αυτοσχέδιο σκουπόξυλο που έχεις βρέξει προηγουμένως με βενζίνη. Αμέσως μόλις λαμπαδιάσει παίρνεις τηλέφωνο την στεφανία και σου κλείνει ραντεβού.Καλησπέρα στεφάνια πως επικοινωνώ μαζί σας
Καλησπέρα και συγνώμη που επεμβαίνω.. από εμπειρία και εντελώς βιωματικά και συμπεράσματα μέσα από τόσες συνεδρίες που έχω κάνει αυτά τα χρόνια.
Σαφώς και είναι τρομερά ηδονική η φάση και για τον δέκτη και για αυτόν που το προσφέρει,
Μας το ζητάνε, η έρχεται μόνο του πάνω στη φάση, η θέλουν έστω μία φορά να το δούν ως εμπειρία ώστε να έχουν άποψη. Υπάρχουν πολλοί που δεν τολμούν λόγω ταμπού κ κωλύματος δεν το σκέφτονται καν πραγματικά να το ζητήσουν από τις συντρόφους τους, από τις συζύγους τους.... Και η αλήθεια είναι μία και εξηγείται και ιατρικά... Η εστίαση δεν γίνεται μόνο στο συγκεκριμένο σημείο περιλαμβάνει όλη την περιοχή και όπως καταλαβαίνετε και την περιοχή του προστάτη. Δεν χρειάζεται λοιπόν να γίνει εισχώρηση αλλά διέγερση όλης της περιοχής ώστε πραγματικά το άτομο να βγει εκτός ελέγχου έξω από το σώμα , να έχει σπασμούς, να βιώσει εσωτερικούς δυνατούς οργασμούς και πολλαπλούς κ φυσικά όταν αφήσει κάποιος ελεύθερο το νου του από περιορισμούς.... Τότε μόνο μπορεί να βιώσει εντελώς διαφορετικές εμπειρίες. Η εξωτερική διέγερση με τη μορφή του μασάζ, με τη μορφή των χεριών αν ξέρουν να ακουμπούν και να φροντίζουν,με τη γλώσσα,με τα πόδια,με τον αγκώνα, απλά περάσματα αν ξέρεις η θεραπεύτρια η σύντροφός σας να το κάνει.... Είναι κάτι που πραγματικά το λες εμπειρία. Σε καμία περίπτωση λοιπόν δεν μιλάμε για εισχώρηση ούτε για ομοφυλοφιλία, και σε καμία περίπτωση δεν το θεωρώ ότι η ανωμαλία.... Δεν έχει να κάνει όμως με το δικό μου μυαλό ούτε πώς αντιλαμβάνεστε εσείς τα πράγματα όσον αφορά τον κώλο σας... Έχει να κάνει με βαθύτερα θέματα πολύ πιο εσωτερικά και με εκπαίδευση που λάβαμε όλοι από παιδιά. Συνειδητά η υποσυνείδητα έχει περάσει στο μυαλό των ανδρών ότι ο κ**** σου είναι απαγορευτικός κ ότι δεν είναι άντρες... Ο καλύτερος τρόπος για να μάθετε τι παίζει είναι να ρωτήσετε εμάς.... Η να άφησε το επιτέλους τα τραγικά ταμπού του Έλληνα. Εγώ προσωπικά γουστάρω πολύ όπως εσείς μας θέλετε άνετες και καλά κάνετε ,να είστε και εσείς χωρίς ταμπέλες και στερεότυπα στον εγκέφαλο σας και να αφήσετε να συμβεί ότι είναι να συμβεί...
Για μένα είναι περισσότερο άντρας αυτός που του γλύφω το κωλοτρυπίδελι παρά κάτι τύπους που δεν τολμούν να το ζητήσουν κ ασκούν βία στις συντρόφους τους γιατί είναι καταπιεσμένοι οι ίδιοι.
Καλησπέρα.Μπραβο ρε κοπελια.. πολυ ωραια δομημενη γραφη και σκεψη και αποψεις.
Συμφωνω απολυτα μαζι σου , κερδισες πολλα credit !!
Σωστή!!!!Καλησπέρα και συγνώμη που επεμβαίνω.. από εμπειρία και εντελώς βιωματικά και συμπεράσματα μέσα από τόσες συνεδρίες που έχω κάνει αυτά τα χρόνια.
Μα σηκωσε και λιγο τη φουστιτσα!!!!!Καλησπέρα κ χρόνια πολλά
Αθήνα!!Είσαι Αθήνα? Η Κρήτη τώρα?
'Ετσι ακριβώς φίλε μου...Ρε παιδιά τόσο καιρό δεν έχετε βαρεθεί να γίνεται ανταλλαγή ύβρεων και προσβολών μεταξύ σας; Αν έχετε προσωπικές διάφορες μπορείτε να τις λύσετε μέσω προσωπικών μηνυμάτων. Σε αυτή την ζωή τίποτα δεν είναι τέλειο. Άλλωστε ποιος νοιάζεται για την τελειότητα. Θέλει να μπει κάποιος να δει ή να διαβάσει κάποιες κριτικές και το μόνο που διαπιστώνει είναι μια διαμάχη. Κάποιοι ψάχνουν να βρουν τι κάνει ή τι δεν κάνει η Στεφανία. Άλλοι πάλι τι τους έκανε και τι δεν τους έκανε... Είναι σοβαρά πράγματα αυτά; Όποιον του αρέσει και ενδιαφέρεται θα βρει την κοπέλα και θα ακολουθήσει το πρόγραμμα που θέλει. Όποιος δεν ενδιαφέρεται το προσπερνά και δεν χάνει τον χρόνο του άσκοπα. Για άλλους είναι όμορφη η Στεφανία, για καποιους άλλους δεν είναι. Ο καθένας κρίνει και αποφασίζει τι θέλει και παράλληλα τι θεωρεί σωστό για τον εαυτό του. Έτσι κάθε γυναίκα μπορεί να είναι ξεχωριστή για κάποιον. Για κάποιους άλλους όχι. Μην βγάζετε εμπάθεια πίσω από ένα πληκτρολόγιο. Μην ψάχνουμε και μην πιέζουμε καταστάσεις και να παίζουμε με τις λεπτομέρειες προσπαθώντας να εντυπωσιάσουμε τους υπόλοιπους. Δεν έχω προσωπικά με κανέναν και ούτε θέλω να ανοίξω διαμάχη, αλλά ρε παιδιά το έχετε πλατιάσει το θέμα. Τι κάνει η Στεφάνια, τι προσφέρει, πως το προσφέρει, τι έκανε στο παρελθόν, πως το έκανε, που πήγε, τι φοράει κ.λπ. Αυτά είναι τελείως ανούσια. Οποιος θέλει πηγαίνει, όποιος δεν επιθυμεί αλλάζει σελίδα και προχωρεί αλλού. Πιστέψτε με, κανέναν δεν ενδιαφέρουν οι προσωπικές αντιλογίες και οι διαφωνίες. Ψυχραιμία λοιπόν και κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσει όλο αυτό.