Και αυτό αλλά και ο τρόπος γραφής της, προσέχει πολύ το τι θα πει για να μην φανεί ότι προμοτάρεται. Σχόλια και καλά υποστήριξης, επαγγελματικής γνώσης και γλυώδεις επαίνους για τα παραπάνω κορίτσια, ώστε να κάνει αισθητή την παρουσία της!
Ευτυχώς την καταλάβαμε οι περισσότεροι!
Τώρα μην πείτε ότι σπαμαρω.. η ότι προωθώ καμία υπηρεσία γιατί ποτέ δεν υπήρξε τέτοια σκοπιμότητα και οι παλιοί κ νέοι γνώριμοι του μπου γνωρίζουν πολύ καλά πώς λειτουργώ και τι άνθρωπος είμαι.
Μπήκα περισσότερο να πω στον κύριο παραπάνω ότι δεν μπορούμε να κρίνουμε έναν άνθρωπο πρώτον εάν δεν το γνωρίζουμε δεύτερον δεν είναι όλα εκ του πονηρού υπάρχει ανιδιοτέλεια ακόμα και δεν είναι απαραίτητο να υπάρχει σκοπιμότητα και ατομικό συμφέρον όταν γράφετε μία δημοσίευση που έχει υπογραφεί το όνομά μου. Είμαι περήφανη που έχω κρατήσει ακόμα όμορφες ποιότητες όσο αφορά το χαρακτήρα μου χωρίς να αποσκοπώ σε κέρδος εις βάρος και στην πλάτη άλλων ανθρώπων.
Αν απαντήσετε στα παρακάτω ερωτήματα στον εαυτό σας και μόνο θα καταλάβετε ότι ο δικός σας νους λειτουργεί με δόλο και όχι τα γραπτά μου.
Οκτώ χρόνια τώρα εν ενεργεία δεν είχα διαφημιστεί ποτέ στο μπου για ποιο λόγο να το κάνω τώρα κύριε;
Η επόμενη ερώτηση είναι είδατε να προωθώ εγώ καμία υπηρεσία δική μου ή τον εαυτό μου;
Γνωρίζετε ή δεν γνωρίζετε ότι ολοι οι πελάτες κάνουν κύκλο κ ότι όλες οι θεραπεύτριες έχουμε τους ίδιους πελάτες;
Πιστεύετε εσείς ότι έχω ανάγκη να πάρω πελατολόγιο από οποιαδήποτε θεραπεύτρια;
Πιστεύετε ότι έχω ανάγκη να γράψω για τον εαυτό μου και να σας συστηθώ;
Επιπλέον να θυμίσω στη Στεφανία ότι έχουμε πάνω από 100 άτομα κοινούς πελάτες.
Ότι δημόσια αλλά και ιδιωτικά λέω τα καλύτερα λόγια για τη Στεφανία στους πελάτες μας.
Και ότι ιδιωτικά σε προσωπικό μήνυμα είχα μιλήσει με τη Στεφανία και μου είπε ότι χάρηκε πάρα πολύ που μιλήσαμε και χαίρεται πάρα πολύ για τη συμπεριφορά μου.
Και φυσικά αν έχω την ευκαιρία θα βγω και για καφέ και για φαγητό με τη Στεφανία δεν υπάρχει ανταγωνισμός από την πλευρά μου τουλάχιστον δεν υπάρχει ούτε θα υπάρξει ποτέ για καμιά θεραπεύτρια στον κόσμο κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός και προσφέρει μέσα από την οντότητα του.
Όπου έγραψα λοιπόν σχόλιο ήταν με ανιδιοτέλεια ανθρωπιά χωρίς σκοπιμότητες εξέφρασα γνώμη άποψη σύμφωνα με αυτό που ορίζω εγώ τον εαυτό μου.
Από κει και ύστερα ο καθένας κρίνει σύμφωνα με το νοητικό του επίπεδο και τα συμφέροντα του.
Τέα