Νέα

Στεφανία μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

Alex.mauros.1977

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2022
Like
1.469
Πόντοι
206
Το χειρότερο από όλα είναι ότι γράφει σεντόνια ασυναρτησίας με άναρχο λόγο με μπόλικο ότι να είναι και καθόλου..
Και αυτό αλλά και ο τρόπος γραφής της, προσέχει πολύ το τι θα πει για να μην φανεί ότι προμοτάρεται. Σχόλια και καλά υποστήριξης, επαγγελματικής γνώσης και γλυώδεις επαίνους για τα παραπάνω κορίτσια, ώστε να κάνει αισθητή την παρουσία της!
Ευτυχώς την καταλάβαμε οι περισσότεροι!

TEA

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Αυγ 2022
Like
8.493
Και αυτό αλλά και ο τρόπος γραφής της, προσέχει πολύ το τι θα πει για να μην φανεί ότι προμοτάρεται. Σχόλια και καλά υποστήριξης, επαγγελματικής γνώσης και γλυώδεις επαίνους για τα παραπάνω κορίτσια, ώστε να κάνει αισθητή την παρουσία της!
Ευτυχώς την καταλάβαμε οι περισσότεροι!
Τώρα μην πείτε ότι σπαμαρω.. η ότι προωθώ καμία υπηρεσία γιατί ποτέ δεν υπήρξε τέτοια σκοπιμότητα και οι παλιοί κ νέοι γνώριμοι του μπου γνωρίζουν πολύ καλά πώς λειτουργώ και τι άνθρωπος είμαι.
Μπήκα περισσότερο να πω στον κύριο παραπάνω ότι δεν μπορούμε να κρίνουμε έναν άνθρωπο πρώτον εάν δεν το γνωρίζουμε δεύτερον δεν είναι όλα εκ του πονηρού υπάρχει ανιδιοτέλεια ακόμα και δεν είναι απαραίτητο να υπάρχει σκοπιμότητα και ατομικό συμφέρον όταν γράφετε μία δημοσίευση που έχει υπογραφεί το όνομά μου. Είμαι περήφανη που έχω κρατήσει ακόμα όμορφες ποιότητες όσο αφορά το χαρακτήρα μου χωρίς να αποσκοπώ σε κέρδος εις βάρος και στην πλάτη άλλων ανθρώπων.
Αν απαντήσετε στα παρακάτω ερωτήματα στον εαυτό σας και μόνο θα καταλάβετε ότι ο δικός σας νους λειτουργεί με δόλο και όχι τα γραπτά μου.
Οκτώ χρόνια τώρα εν ενεργεία δεν είχα διαφημιστεί ποτέ στο μπου για ποιο λόγο να το κάνω τώρα κύριε;
Η επόμενη ερώτηση είναι είδατε να προωθώ εγώ καμία υπηρεσία δική μου ή τον εαυτό μου;
Γνωρίζετε ή δεν γνωρίζετε ότι ολοι οι πελάτες κάνουν κύκλο κ ότι όλες οι θεραπεύτριες έχουμε τους ίδιους πελάτες;
Πιστεύετε εσείς ότι έχω ανάγκη να πάρω πελατολόγιο από οποιαδήποτε θεραπεύτρια;
Πιστεύετε ότι έχω ανάγκη να γράψω για τον εαυτό μου και να σας συστηθώ;
Επιπλέον να θυμίσω στη Στεφανία ότι έχουμε πάνω από 100 άτομα κοινούς πελάτες.
Ότι δημόσια αλλά και ιδιωτικά λέω τα καλύτερα λόγια για τη Στεφανία στους πελάτες μας.
Και ότι ιδιωτικά σε προσωπικό μήνυμα είχα μιλήσει με τη Στεφανία και μου είπε ότι χάρηκε πάρα πολύ που μιλήσαμε και χαίρεται πάρα πολύ για τη συμπεριφορά μου.
Και φυσικά αν έχω την ευκαιρία θα βγω και για καφέ και για φαγητό με τη Στεφανία δεν υπάρχει ανταγωνισμός από την πλευρά μου τουλάχιστον δεν υπάρχει ούτε θα υπάρξει ποτέ για καμιά θεραπεύτρια στον κόσμο κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός και προσφέρει μέσα από την οντότητα του.
Όπου έγραψα λοιπόν σχόλιο ήταν με ανιδιοτέλεια ανθρωπιά χωρίς σκοπιμότητες εξέφρασα γνώμη άποψη σύμφωνα με αυτό που ορίζω εγώ τον εαυτό μου.
Από κει και ύστερα ο καθένας κρίνει σύμφωνα με το νοητικό του επίπεδο και τα συμφέροντα του.
Τέα

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.591
Πόντοι
27.261
Τώρα μην πείτε ότι σπαμαρω.. η ότι προωθώ καμία υπηρεσία γιατί ποτέ δεν υπήρξε τέτοια σκοπιμότητα και οι παλιοί κ νέοι γνώριμοι του μπου γνωρίζουν πολύ καλά πώς λειτουργώ και τι άνθρωπος είμαι.
Μπήκα περισσότερο να πω στον κύριο παραπάνω ότι δεν μπορούμε να κρίνουμε έναν άνθρωπο πρώτον εάν δεν το γνωρίζουμε δεύτερον δεν είναι όλα εκ του πονηρού υπάρχει ανιδιοτέλεια ακόμα και δεν είναι απαραίτητο να υπάρχει σκοπιμότητα και ατομικό συμφέρον όταν γράφετε μία δημοσίευση που έχει υπογραφεί το όνομά μου. Είμαι περήφανη που έχω κρατήσει ακόμα όμορφες ποιότητες όσο αφορά το χαρακτήρα μου χωρίς να αποσκοπώ σε κέρδος εις βάρος και στην πλάτη άλλων ανθρώπων.
Αν απαντήσετε στα παρακάτω ερωτήματα στον εαυτό σας και μόνο θα καταλάβετε ότι ο δικός σας νους λειτουργεί με δόλο και όχι τα γραπτά μου.
Οκτώ χρόνια τώρα εν ενεργεία δεν είχα διαφημιστεί ποτέ στο μπου για ποιο λόγο να το κάνω τώρα κύριε;
Η επόμενη ερώτηση είναι είδατε να προωθώ εγώ καμία υπηρεσία δική μου ή τον εαυτό μου;
Γνωρίζετε ή δεν γνωρίζετε ότι ολοι οι πελάτες κάνουν κύκλο κ ότι όλες οι θεραπεύτριες έχουμε τους ίδιους πελάτες;
Πιστεύετε εσείς ότι έχω ανάγκη να πάρω πελατολόγιο από οποιαδήποτε θεραπεύτρια;
Πιστεύετε ότι έχω ανάγκη να γράψω για τον εαυτό μου και να σας συστηθώ;
Επιπλέον να θυμίσω στη Στεφανία ότι έχουμε πάνω από 100 άτομα κοινούς πελάτες.
Ότι δημόσια αλλά και ιδιωτικά λέω τα καλύτερα λόγια για τη Στεφανία στους πελάτες μας.
Και ότι ιδιωτικά σε προσωπικό μήνυμα είχα μιλήσει με τη Στεφανία και μου είπε ότι χάρηκε πάρα πολύ που μιλήσαμε και χαίρεται πάρα πολύ για τη συμπεριφορά μου.
Και φυσικά αν έχω την ευκαιρία θα βγω και για καφέ και για φαγητό με τη Στεφανία δεν υπάρχει ανταγωνισμός από την πλευρά μου τουλάχιστον δεν υπάρχει ούτε θα υπάρξει ποτέ για καμιά θεραπεύτρια στον κόσμο κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός και προσφέρει μέσα από την οντότητα του.
Όπου έγραψα λοιπόν σχόλιο ήταν με ανιδιοτέλεια ανθρωπιά χωρίς σκοπιμότητες εξέφρασα γνώμη άποψη σύμφωνα με αυτό που ορίζω εγώ τον εαυτό μου.
Από κει και ύστερα ο καθένας κρίνει σύμφωνα με το νοητικό του επίπεδο και τα συμφέροντα του.
Τέα
ελα στο νημα σου και ασε τα σουρτα φερτα περα δωθε :s&m_2:

TEA

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Αυγ 2022
Like
8.493
Άσε μας κυρία μου! Τα ίδια έκανες και στο νήμα της Αριάδνης, δηλώνοντας αλληλεγγύη δήθεν προς τα κορίτσια, γράφοντας "ψαγμένα" σεντόνια για αισθησιασμό-μασάζ-ανατολίτικες μαλακίες και ψαρεύοντας ασύστολα πελατάκια σε βάρος των ανεξάρτητων κοριτσιών.
Μάλλον πλησιάζουν οι μέρες για να ανοίξει το μαγαζάκι σας και κάνετε αθέμιτο προμοτάρισμα σε ανταγωνιστικά νήματα μήπως και σας ξεφύγει κανένας.

ελα στο νημα σου και ασε τα σουρτα φερτα περα δωθε :s&m_2:
Τσου
Όχι
Νιετ

TEA

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Αυγ 2022
Like
8.493
Άσε μας κυρία μου! Τα ίδια έκανες και στο νήμα της Αριάδνης, δηλώνοντας αλληλεγγύη δήθεν προς τα κορίτσια, γράφοντας "ψαγμένα" σεντόνια για αισθησιασμό-μασάζ-ανατολίτικες μαλακίες και ψαρεύοντας ασύστολα πελατάκια σε βάρος των ανεξάρτητων κοριτσιών.
Μάλλον πλησιάζουν οι μέρες για να ανοίξει το μαγαζάκι σας και κάνετε αθέμιτο προμοτάρισμα σε ανταγωνιστικά νήματα μήπως και σας ξεφύγει κανένας.
Τροφή για σκέψη.
Σεντόνι.... Δυσνόητο για πολλούς κατανοητό και βατό για πάρα πολλούς άλλους.
Μπορούμε εύκολα να κατανοήσουμε τα κίνητρα των ανδρών με μικροφαλλία.θέλουν να αισθανθούν καλύτερα για τον εαυτό τους για τον τόσο δα μικροσκοπικό φαλλό τους αλλά πίσω από τον τρόπο έκφρασης τους κ συμπεριφορές τους κρύβεται μία μεγάλη αλήθεια. Κάποιος που γνωρίζει το πρόβλημα μπορεί να το διακρίνει και μέσα από το γραπτό λόγο.
Καθώς από τη φύση τους είναι μικροί έχουν την τάση να σχηματίζουν την ανάγκη τους για θετική διάκριση κ το επεκτείνουν και στις ομάδες που ανήκουν.Αυτό το πεδίο έρευνας, έχει διαπιστώσει ότι η απειλούμενη αυτοεκτίμηση συνδέεται με ένα ευρύ φάσμα αυξημένων επιθετικών συμπεριφορών. Για παράδειγμα, είναι αρκετά πιθανό να κάνουν προσβλητικά σχόλια σε κάποιο άλλο άτομο.Η προσβολή, η υποτίμηση ή η επίκριση άλλων ανθρώπων μπορεί να δείξει πολλά περισσότερα για το πώς αισθάνεστε εσείς για τον εαυτό σας, παρά για το χαρακτήρα του άλλου προσώπου. Η ανασφάλεια για τους ίδιους μας τους εαυτούς μας, ευθύνεται σε ένα μεγάλο βαθμό για την αποτύπωση της σκληρότητας που υπάρχει σήμερα στην κοινωνία. και φυσικά η μη αποδοχή του μικρού πέους.
IMG_20220820_173532.jpg

König

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2019
Κριτικές
1
Like
277
Πόντοι
21
Πολύ δικιο έχει ο φίλος

Alex.mauros.1977

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2022
Like
1.469
Πόντοι
206
Τροφή για σκέψη.
Μπορούμε εύκολα να κατανοήσουμε τα κίνητρα των ανδρών με μικροφαλλία.θέλουν να αισθανθούν καλύτερα για τον εαυτό τους για τον τόσο δα μικροσκοπικό φαλλό τους αλλά πίσω από τον τρόπο έκφρασης τους κ συμπεριφορές τους κρύβεται μία μεγάλη αλήθεια. Κάποιος που γνωρίζει το πρόβλημα μπορεί να το διακρίνει και μέσα από το γραπτό λόγο.
Καθώς από τη φύση τους είναι μικροί έχουν την τάση να σχηματίζουν την ανάγκη τους για θετική διάκριση κ το επεκτείνουν και στις ομάδες που ανήκουν.Αυτό το πεδίο έρευνας, έχει διαπιστώσει ότι η απειλούμενη αυτοεκτίμηση συνδέεται με ένα ευρύ φάσμα αυξημένων επιθετικών συμπεριφορών. Για παράδειγμα, είναι αρκετά πιθανό να κάνουν προσβλητικά σχόλια σε κάποιο άλλο άτομο.Η προσβολή, η υποτίμηση ή η επίκριση άλλων ανθρώπων μπορεί να δείξει πολλά περισσότερα για το πώς αισθάνεστε εσείς για τον εαυτό σας, παρά για το χαρακτήρα του άλλου προσώπου. Η ανασφάλεια για τους ίδιους μας τους εαυτούς μας, ευθύνεται σε ένα μεγάλο βαθμό για την αποτύπωση της σκληρότητας που υπάρχει σήμερα στην κοινωνία. και φυσικά η μη αποδοχή του μικρού πέους.
IMG_20220820_173532.jpg

Άμα έχει επιχειρήματα και μεστό και τεκμηριωμένο λόγο η γυναίκα!
Κυρία μου, κώλο δίνεται στην μάντρα-τσάτρα-πάτρα υπηρεσία σας?
Δώστε και να δείτε τι έχετε να τραβήξετε απο τους "μικροτσούτσουνους" κομπλεξικούς και με χαμηλή αυτοεκτίμηση όπως τους χαρακτηρίζετε! :cheesy:

TEA

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Αυγ 2022
Like
8.493
Άμα έχει επιχειρήματα και μεστό και τεκμηριωμένο λόγο η γυναίκα!
Κυρία μου, κώλο δίνεται στην μάντρα-τσάτρα-πάτρα υπηρεσία σας?
Δώστε και να δείτε τι έχετε να τραβήξετε απο τους "μικροτσούτσουνους" κομπλεξικούς και με χαμηλή αυτοεκτίμηση όπως τους χαρακτηρίζετε! :cheesy:
Αν σου απαντήσω τώρα δηλαδή...
Πάλι πρόμο κάνω;
Προωθώ τη δουλειά μου κ σπαμάρω;
Και είσαι κ σωστός;
Κ λειτουργώ με σκοπιμότητα κ κέρδος;
Εσένα γιατί δεν σου βάζουν χέρι που σπαμαρεις στο νήμα της κοπέλας κ γράφεις άκυρα συμπεράσματα παραπλανώντας την κρίση των αναγνωστών.
Κ μετά μου λες ότι δεν έχεις θέματα..αν ήσουν οκ..ότι ήθελες θα μάθαινες πρώτα κ θα εστελνες ένα πμ...η θα μίλαγες με τους παλιούς όπως κάνουν όλοι μικρέ μου. Ωραία επιχειρήματα έχεις , κώλους, πίπες, τα γνωστά... εύγε διάνοια είσαι

anavATIous

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Φεβ 2022
Κριτικές
20
Like
2.555
Πόντοι
1.196
Τροφή για σκέψη.
IMG_20220820_173532.jpg
Είμαι περίεργος τι είδους ζόρι τραβάει το εργαζόμενο κορίτσι ΤΕΑ, ώστε να βρίσκεται στην ανάγκη να σφετερίζεται έτερα ανταγωνιστικά νήματα και να μην αρκείται στο δικό της. Στο συγκεκριμένο νήμα, ένα μεγάλο μπράβο στην Στεφανία, που με τόσο μεγάλη υπομονή ανέχεται τις οχλήσεις της! Όσο για την ανωτέρω foto, καλύτερα να μη σχολιάσω τόσο για το μέγεθος, όσο και για το θέμα. Συμπέρασμα: Κάτσε στ' αυγά σου και να είσαι σίγουρη ότι τόσο θα σε επισκεπτόμαστε όσο και θα σε διαβάζουμε και σένα στο δικό σου νήμα και αφού το έχεις, τίμησέ το.

TEA

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Αυγ 2022
Like
8.493
Μεγάλη υπομονή η Στεφανία ...Είναι να μην απασφαλισει...Τι ζόρι τραβάει ?Μακάρι να είναι ζόρι κ να μην είναι κάτι άλλο που γινόταν εδώ στο νήμα της κοπέλας ...Κυρία Τεα μεγάλο φάουλ η φωτογραφία αγαπητή ...Προσβάλει ,αν καταλαβαίνετε τι εννοώ..συνήθως η λέξη αυτή χρησιμοποιείται από συγκεκριμένη ομάδα γυναικών if you what i mean..
Προσβάλει λες...
Διάβασε κ τα υπόλοιπα που προσβάλουν εμένα χωρίς πραγματικά να υπάρχει λόγος κ μιλάμε.
Με την ίδια ζυγαριά της δικαιοσύνης να μετράμε όλους κ όλα

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.298
Πόντοι
5.506
Μεγάλη υπομονή η Στεφανία ...Είναι να μην απασφαλισει...Τι ζόρι τραβάει ?Μακάρι να είναι ζόρι κ να μην είναι κάτι άλλο που γινόταν εδώ στο νήμα της κοπέλας ...Κυρία Τεα μεγάλο φάουλ η φωτογραφία αγαπητή ...Προσβάλει ,αν καταλαβαίνετε τι εννοώ..συνήθως η λέξη αυτή χρησιμοποιείται από συγκεκριμένη ομάδα γυναικών if you what i mean..
Ταυτίστηκες τύπε και προσβλήθηκες; :coffee:

• Χαχα
Αντιδράσεις: Rico75

TEA

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Αυγ 2022
Like
8.493
Αγαπητή μου,δεν υπάρχει λόγος για αντιπαράθεση κτλ.Εδω είναι ο χώρος της Στεφανιας.Μπορειτε να τα πείτε με π.μ.
Αυτό τους είπα και εγώ λοιπόν μια εβδομάδα πριν αλλά κ σήμερα.
Αλλά δεν βλέπετε ότι τα μέλη γράφουν δημόσια εδώ κ απ'την στιγμή που γράφουν εδώ κ εγώ θα απαντήσω εδώ;;;
Δεν σπαμαρει η Τέα λοιπόν
Τα μέλη προκαλούν την κουβέντα.
Εσείς θα γράφετε δημόσια κ εγώ θα απαντήσω με πμ?
Η ο τύπος από πάνω θα συκοφαντεί κ θα προσβάλλει παραπλανώντας αναγνώστες δήθεν για πρόμο κ εσύ θεωρείς σωστό να μην απαντήσω εδώ ενώ εσείς συμφωνείτε με τα γραφόμενα του;
Εσύ γιατί γράφεις εδώ κ απευθύνεσαι σε μένα;
Όσο για αντιπαράθεσης
Είπαμε υπάρχει ακόμα ανιδιοτέλεια κ ανθρωπιά δεν είναι όλα με δόλο κ σκοπιμότητα.

TEA

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Αυγ 2022
Like
8.493
Όχι φιλε μου....Δεν προσβλήθηκα έχουν γνώση οι φυλακες...Απλά ξέρω την γλώσσα που μιλούν πολλοί στην ζωή τους κ η συγκεκριμένη λέξη....μάλλον δεν κολλάει με το σάιτ......
Είναι μια λέξη που την χρησιμοποιούν στην ανδρολογία, σεξολογία, ψυχολογία και σε πολλές ιατρικές επιστήμες
Γιατί να μην κολλάει;
Έχουν γνώση οι φύλακες όταν έχουν δει κ έχουν ξανά δει τέτοιες συμπεριφορές.
Στο σαιτ μπορεί ο καθένας να εκφραστεί με τον τρόπο που γνωρίζει την ελληνική γλώσσα.
Υπάρχει η κυριολεκτική έννοια κ η μεταφορική έννοια για τον συγκεκριμένο τίτλο.
Ελπίζω να καταλαβαίνεις τι εννοώ.

FlashDance

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
4
Like
7.258
Πόντοι
1.336
Το χειρότερο από όλα είναι ότι γράφει σεντόνια ασυναρτησίας με άναρχο λόγο με μπόλικο ότι να είναι και καθόλου..
Γενικως παλευει με τις λεξεις και της βγαινουν κατι σεντονια , που κανεις δε διαβαζει μεσα στο κατακαλοκαιρο
Τα γραπτα της θυμιζουν καποιον που τρεχει, τον εχει παρει η κατηφορα και δεν μπορει να σταματησει
Αν ηταν μορφωμενη θα ηξερε ""Ουκ εν τω πολλω το ευ""

TEA

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Αυγ 2022
Like
8.493
Κ είναι ωραίο τώρα αυτό που γίνεται στο νήμα της Στεφανίας........
Καθόλου ωραίο.
Αλλά μην το λες σε εμένα.
Πες το στους κατά φαντασίαν κυνηγούς φαντασμάτων και σε αυτούς που απευθύνονται σε εμένα δυστυχώς μέσα από το νήμα της Στεφανίας αλλά κ σε αυτούς που αν γυρίσεις αρκετές σελίδες πίσω θα δεις ένα σύνολο σπαμ από συνφορμητες που ούτε πρόμο έκαναν ούτε εγώ ήμουν.
Για όλους αυτούς λοιπόν γιατί δεν κάνετε κάτι;;
Που δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να σπαμαρουν;
Κ κρίνετε εμένα που αν διαβάσεις δεν θα βρεις πουθενά ούτε να λέω για την δουλειά μου, ούτε για υπηρεσίες μιλάμε, ούτε πουλάω τίποτα καυλαντα κάνουμε κ μιλάμε με τα μέλη κ κάνουμε χαβαλέ.
Γιατί βγάζετε άκυρα συμπεράσματα
?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Χρειάζεται τώρα αυτή η επεξήγηση εδώ μέ τους γιατρούς,τους καθηγητές,τους πυροσβέστες κ τους κρεοπωλες???Δεν το βλέπεις ότι είναι ενοχλητικό αυτό που κάνεις ????Κ στο έχουν πει κ άλλοι πολλοί ... Είναι σαν να πηγαίνω στο My market κ να λέω φωναχτά ότι ο AB είναι καλύτερος !!!!!Δηλαδή μυαλό θέλει ή έχει κολλήσει το γκάζι?
Αφού απευθύνεσαι σε εμένα ρε συ

FlashDance

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
4
Like
7.258
Πόντοι
1.336
Χρειάζεται τώρα αυτή η επεξήγηση εδώ μέ τους γιατρούς,τους καθηγητές,τους πυροσβέστες κ τους κρεοπωλες???Δεν το βλέπεις ότι είναι ενοχλητικό αυτό που κάνεις ????Κ στο έχουν πει κ άλλοι πολλοί ... Είναι σαν να πηγαίνω στο My market κ να λέω φωναχτά ότι ο AB είναι καλύτερος !!!!!Δηλαδή μυαλό θέλει ή έχει κολλήσει το γκάζι?
Τιποτα απο αυτα. Η ατιμη η πεινα φταιει
Παντως οφειλω να ομολογησω οτι ειναι αλεξισφαιρη. Γκολ εσεις , σεντρα εμεις και κολυμπι μεχρι την Αμερικη μπας και δουμε ασπρη μερα

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
Αυτό τους είπα και εγώ λοιπόν μια εβδομάδα πριν αλλά κ σήμερα.
Αλλά δεν βλέπετε ότι τα μέλη γράφουν δημόσια εδώ κ απ'την στιγμή που γράφουν εδώ κ εγώ θα απαντήσω εδώ;;;
Δεν σπαμαρει η Τέα λοιπόν
Τα μέλη προκαλούν την κουβέντα.
Εσείς θα γράφετε δημόσια κ εγώ θα απαντήσω με πμ?
Η ο τύπος από πάνω θα συκοφαντεί κ θα προσβάλλει παραπλανώντας αναγνώστες δήθεν για πρόμο κ εσύ θεωρείς σωστό να μην απαντήσω εδώ ενώ εσείς συμφωνείτε με τα γραφόμενα του;
Εσύ γιατί γράφεις εδώ κ απευθύνεσαι σε μένα;
Όσο για αντιπαράθεσης
Είπαμε υπάρχει ακόμα ανιδιοτέλεια κ ανθρωπιά δεν είναι όλα με δόλο κ σκοπιμότητα.
Εγω το γραψα και στο νημα σου, οτι ηρθες για "διαφημιστικη εκστρατεια" (και πολυ καλα εκανες, δικαιωμα σου) πριν το επικειμενο ανοιγμα, και μετα χαιρετησες... αλλα εδω σε βλεπω να γραφεις (δικαιωμα σου και παλι)... τα βλεπουμε, τα λεμε
ταδε εφη μικροτσουτσου :tooth:

• Χαχα
Αντιδράσεις: TEA

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom