Νέα

Στεφανία μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (5 μέλη και 12 επισκέπτες)

Danky88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2020
Κριτικές
1
Like
1.181
Πόντοι
201

goldsmith

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2013
Κριτικές
2
Like
211
Πόντοι
0
Πέρα από τις υπηρεσίες που προσφέρει η Στεφανία, διακρίνεται από το ήθος και την ευγένειά της. Δεν είναι δα και τόσο σύνηθες να βρει κανείς αυτές τις αρετές στις πιεστικές μέρες που ζούμε όλοι ...
Αυτά μετά λόγου γνώσεως, καθώς την έχω συναντήσει πάνω από τρεις φορές, προ κορωναϊού.

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.342
Πόντοι
5.916
Πέρα από τις υπηρεσίες που προσφέρει η Στεφανία, διακρίνεται από το ήθος και την ευγένειά της. Δεν είναι δα και τόσο σύνηθες να βρει κανείς αυτές τις αρετές στις πιεστικές μέρες που ζούμε όλοι ...
Αυτά μετά λόγου γνώσεως, καθώς την έχω συναντήσει πάνω από τρεις φορές, προ κορωναϊού.
έχεις δίκιο φίλτατε. Πάνω απ' 'όλα το ήθος. Είναι πολύ σπάνιο να βρείς τη σήμερον ημέρα εκδιδόμενη με ήθος.

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
22.047
Χαίρομαι πολύ που όσοι με γνωρίζετε εκτιμάτε την συμπεριφορά μου η οποία παραμένει αναλλοίωτη από την πρώτη μέρα που επέλεξα να είμαι μασεζ με αισθησιακές προεκτάσεις.
Για μένα το μυστικό της επιτυχίας σε κάθε συνάντηση είναι η αμφίδρομη σχέση μεταξύ σεβασμού, επιπέδου,καλης διαγωγής κ ευγένειας πάνω από όλα.στοιχεια που όχι απλά προκαλούν διέγερση αλλά απογειώνουν τις αισθήσεις κ τις υπηρεσίες φυσικά.

Whatever_13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2014
Κριτικές
4
Like
2.342
Πόντοι
456
Καλησπέρα με ένα απλό τηλεφώνημα η ένα πμ εδω!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καλό σκ με καινούργια μαγιό!
Μα καλα, παλι εκοψες τα δαχτυλακια????????? Καλημερα !!!!!!

Nikosgeo40

Νέο Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2022
Like
2
Πόντοι
0
Χαίρομαι πολύ που όσοι με γνωρίζετε εκτιμάτε την συμπεριφορά μου η οποία παραμένει αναλλοίωτη από την πρώτη μέρα που επέλεξα να είμαι μασεζ με αισθησιακές προεκτάσεις.
Για μένα το μυστικό της επιτυχίας σε κάθε συνάντηση είναι η αμφίδρομη σχέση μεταξύ σεβασμού, επιπέδου,καλης διαγωγής κ ευγένειας πάνω από όλα.στοιχεια που όχι απλά προκαλούν διέγερση αλλά απογειώνουν τις αισθήσεις κ τις υπηρεσίες φυσικά.

καλησπέρα.ειμαι νέος στο forum. Δεν ξέρω πως να στείλω καν π.μ
Αν θέλετε στείλτε μου εσείς σας παρακαλώ ένα π.μ εδώ να συζητήσουμε ενδεχομένη συνάντηση μας.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
14.651
Πόντοι
3.656

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
31.520
Πόντοι
11.146
ναι γιατι???δεν καταλαβα!!!!στο νημα μασαζ (με δικο τους χωρο) ζητανε το τηλεφωνο μιας σιτεμενης 7 χρονια τωρα καθημερινα...
....ρε αρχοντα, δυο ποστ παραπισω ο τυπος πατησε κ like σε ποστ της κοπελας που εχει υπογραφη με προγραμμα, ωρες κ τηλεφωνο! Ελεος δλδ!
Υγ. της Ιωαννας το τηλεφωνο το βρηκανε? :2funny::2funny::2funny:

Εγγρ.
28 Αυγ 2022
Like
230
Πόντοι
20
....ρε αρχοντα, δυο ποστ παραπισω ο τυπος πατησε κ like σε ποστ της κοπελας που εχει υπογραφη με προγραμμα, ωρες κ τηλεφωνο! Ελεος δλδ!
Υγ. της Ιωαννας το τηλεφωνο το βρηκανε? :2funny::2funny::2funny:
Τώρα ειδα ρε φίλε ότι όταν απαντάει μια κοπέλα φαίνονται από κάτω τα σχετικά ..Σορυ ποντικαρας είμαι ακόμα στο σάιτ...

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
22.047
καλησπέρα.ειμαι νέος στο forum. Δεν ξέρω πως να στείλω καν π.μ
Αν θέλετε στείλτε μου εσείς σας παρακαλώ ένα π.μ εδώ να συζητήσουμε ενδεχομένη συνάντηση μας.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Καλησπέρα μπορείς ν με καλεσεις στο τηλ που βλέπεις ακριβώς από κάτω!

Danky88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2020
Κριτικές
1
Like
1.181
Πόντοι
201
Καλησπέρα πώς επικοινωνουμε με την Στεφάνια;;
με φαξ απανταει μεσα σε 4με 10 εργασημες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Έλα ρε παιδάκι μου που χάθηκες εσύ από τα κοσμικά?! νόμιζα παντρεύτηκες! :))))
παραλιγο στεφ ξυστα την γλιτωσα θα πρεπει να κλεισω 4αορο ραντεβου να στα πω

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.461
Πόντοι
1.446
με φαξ απανταει μεσα σε 4με 10 εργασημες