Danky88
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.181
- Πόντοι
- 201
Αρε στεφ αστέρι !!!Καλησπέρα με ένα απλό τηλεφώνημα η ένα πμ εδω!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλό σκ με καινούργια μαγιό!
Αρε στεφ αστέρι !!!Καλησπέρα με ένα απλό τηλεφώνημα η ένα πμ εδω!
Έλα ρε παιδάκι μου που χάθηκες εσύ από τα κοσμικά?! νόμιζα παντρεύτηκες! )))Αρε στεφ αστέρι !!!
έχεις δίκιο φίλτατε. Πάνω απ' 'όλα το ήθος. Είναι πολύ σπάνιο να βρείς τη σήμερον ημέρα εκδιδόμενη με ήθος.Πέρα από τις υπηρεσίες που προσφέρει η Στεφανία, διακρίνεται από το ήθος και την ευγένειά της. Δεν είναι δα και τόσο σύνηθες να βρει κανείς αυτές τις αρετές στις πιεστικές μέρες που ζούμε όλοι ...
Αυτά μετά λόγου γνώσεως, καθώς την έχω συναντήσει πάνω από τρεις φορές, προ κορωναϊού.
Χαίρομαι πολύ που όσοι με γνωρίζετε εκτιμάτε την συμπεριφορά μου η οποία παραμένει αναλλοίωτη από την πρώτη μέρα που επέλεξα να είμαι μασεζ με αισθησιακές προεκτάσεις.Πέρα από τις υπηρεσίες που προσφέρει η Στεφανία, διακρίνεται από το ήθος και την ευγένειά της. Δεν είναι δα και τόσο σύνηθες να βρει κανείς αυτές τις αρετές στις πιεστικές μέρες που ζούμε όλοι ...
Αυτά μετά λόγου γνώσεως, καθώς την έχω συναντήσει πάνω από τρεις φορές, προ κορωναϊού.
Μα καλα, παλι εκοψες τα δαχτυλακια????????? Καλημερα !!!!!!Καλησπέρα με ένα απλό τηλεφώνημα η ένα πμ εδω!
Χαίρομαι πολύ που όσοι με γνωρίζετε εκτιμάτε την συμπεριφορά μου η οποία παραμένει αναλλοίωτη από την πρώτη μέρα που επέλεξα να είμαι μασεζ με αισθησιακές προεκτάσεις.
Για μένα το μυστικό της επιτυχίας σε κάθε συνάντηση είναι η αμφίδρομη σχέση μεταξύ σεβασμού, επιπέδου,καλης διαγωγής κ ευγένειας πάνω από όλα.στοιχεια που όχι απλά προκαλούν διέγερση αλλά απογειώνουν τις αισθήσεις κ τις υπηρεσίες φυσικά.
καλησπέρα.ειμαι νέος στο forum. Δεν ξέρω πως να στείλω καν π.μΧαίρομαι πολύ που όσοι με γνωρίζετε εκτιμάτε την συμπεριφορά μου η οποία παραμένει αναλλοίωτη από την πρώτη μέρα που επέλεξα να είμαι μασεζ με αισθησιακές προεκτάσεις.
Για μένα το μυστικό της επιτυχίας σε κάθε συνάντηση είναι η αμφίδρομη σχέση μεταξύ σεβασμού, επιπέδου,καλης διαγωγής κ ευγένειας πάνω από όλα.στοιχεια που όχι απλά προκαλούν διέγερση αλλά απογειώνουν τις αισθήσεις κ τις υπηρεσίες φυσικά.
πρεπει να λυνεις τον κυβο του ρουμπικ σε 9 δευτερολεπτα για να σου πειΚαλησπέρα πώς επικοινωνουμε με την Στεφάνια;;
....αληθεια τωρα?!?!?!?!Καλησπέρα πώς επικοινωνουμε με την Στεφάνια;;
ναι γιατι???δεν καταλαβα!!!!στο νημα μασαζ (με δικο τους χωρο) ζητανε το τηλεφωνο μιας σιτεμενης 7 χρονια τωρα καθημερινα.......αληθεια τωρα?!?!?!?!
....ρε αρχοντα, δυο ποστ παραπισω ο τυπος πατησε κ like σε ποστ της κοπελας που εχει υπογραφη με προγραμμα, ωρες κ τηλεφωνο! Ελεος δλδ!ναι γιατι???δεν καταλαβα!!!!στο νημα μασαζ (με δικο τους χωρο) ζητανε το τηλεφωνο μιας σιτεμενης 7 χρονια τωρα καθημερινα...
Τώρα ειδα ρε φίλε ότι όταν απαντάει μια κοπέλα φαίνονται από κάτω τα σχετικά ..Σορυ ποντικαρας είμαι ακόμα στο σάιτ.......ρε αρχοντα, δυο ποστ παραπισω ο τυπος πατησε κ like σε ποστ της κοπελας που εχει υπογραφη με προγραμμα, ωρες κ τηλεφωνο! Ελεος δλδ!
Υγ. της Ιωαννας το τηλεφωνο το βρηκανε?
Καλησπέρα μπορείς ν με καλεσεις στο τηλ που βλέπεις ακριβώς από κάτω!καλησπέρα.ειμαι νέος στο forum. Δεν ξέρω πως να στείλω καν π.μ
Αν θέλετε στείλτε μου εσείς σας παρακαλώ ένα π.μ εδώ να συζητήσουμε ενδεχομένη συνάντηση μας.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
με φαξ απανταει μεσα σε 4με 10 εργασημεςΚαλησπέρα πώς επικοινωνουμε με την Στεφάνια;;
παραλιγο στεφ ξυστα την γλιτωσα θα πρεπει να κλεισω 4αορο ραντεβου να στα πωΈλα ρε παιδάκι μου που χάθηκες εσύ από τα κοσμικά?! νόμιζα παντρεύτηκες! )))
Γυρισες πισω ρε γιγαντα εστω και για την καβλαντα ελπιζωμε φαξ απανταει μεσα σε 4με 10 εργασημες
παραλιγο στεφ ξυστα την γλιτωσα θα πρεπει να κλεισω 4αορο ραντεβου να στα πω
με καπνό από το κιλιμάτζαρο.Καλησπέρα πώς επικοινωνουμε με την Στεφάνια;;
Έλα ρεεεμε καπνό από το κιλιμάτζαρο.
μπορείς και από την πάρνηθαΈλα ρεεε
Εδώ είμαι,τώρα την ανάβω..μπορείς και από την πάρνηθα