biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 20.757
Κανονικά από τις 11 το πρωίΤα ραντεβού πότε ξεκινάνε για να μας πάρεις λίγο την κούραση;
Κανονικά από τις 11 το πρωίΤα ραντεβού πότε ξεκινάνε για να μας πάρεις λίγο την κούραση;
Οι συναντήσεις κ το περιεχόμενο τους είναι άκρως πριβέ.. οπότε δεν θα μπορούσα ν ανεβάσω κάτι τέτοιο.Κανα βιντεακι απο το μασαζ που παρεχεις θα ανεβασεις κουκλα;
Α βρε Στεφανία !Μόνον εσύ μπορείς να τα διατυπώσεις τόσο ορθά!Έχεις απόλυτο δίκιο !!!!Οι συναντήσεις κ το περιεχόμενο τους είναι άκρως πριβέ.. οπότε δεν θα μπορούσα ν ανεβάσω κάτι τέτοιο.
Ούτε θα ήθελε κάποιος ν φαίνεται για λόγους ιδιωτικότητας..
Εξάλλου η αίσθηση από τα μαγικά χεράκια μου δεν μπορεί ν αποτυπωθεί πουθενά..
Προσυπογράφω για τις υπηρεσίες που προσφέρει το κορίτσι μας αλλά κυρίως για τον άψογο χαρακτήρα της. Και τα λέω εγώ που αναγνωρίζω ότι είμαι και στραβόξυλο...Πέρα από τις υπηρεσίες που προσφέρει η Στεφανία, διακρίνεται από το ήθος και την ευγένειά της. Δεν είναι δα και τόσο σύνηθες να βρει κανείς αυτές τις αρετές στις πιεστικές μέρες που ζούμε όλοι ...
Αυτά μετά λόγου γνώσεως, καθώς την έχω συναντήσει πάνω από τρεις φορές, προ κορωναϊού.
Δεν υπάρχει φίλε...δεν κάνει τέτοια πράγματα η Στεφανία .Το πρόσωπο του καθενός είναι ψυχης καθρέπτης που λέει κ ο ΣφακιανάκηςΠροσυπογράφω για τις υπηρεσίες που προσφέρει το κορίτσι μας αλλά κυρίως για τον άψογο χαρακτήρα της. Και τα λέω εγώ που αναγνωρίζω ότι είμαι και στραβόξυλο...
Τι εννοείς δεν κάνει τέτοια; Δεν αναφέρθηκα σε κάποια αρνητική συμπεριφορά της κοπέλας, ίσα-ίσα...Δεν υπάρχει φίλε...δεν κάνει τέτοια πράγματα η Στεφανία .Το πρόσωπο του καθενός είναι ψυχης καθρέπτης που λέει κ ο Σφακιανάκης
Όχι δεν είπα κάτι τέτοιο ...Ίσα ίσα μακάρι να ήταν όλες κ όλοι σαν την ΣτεφανίαΤι εννοείς δεν κάνει τέτοια; Δεν αναφέρθηκα σε κάποια αρνητική συμπεριφορά της κοπέλας, ίσα-ίσα...
Καλώς ήρθες όμορφο κορίτσι με τα μαγικά χέρια !! Ωραία φώτογραφία και το πράσινο μαγιό σου ταιριάζει πολύΚαλημέρα!
επανήλθα κανονικά!πιο ανανεωμένη κ μαυρισμένη από ποτέ!
Merci!καλημερα.κορμαρα εχεις γινει.αδυνατησες...ποσο εχεις ομορφυνει...ΚΟΥΚΛΑΚΙ....
Καλησπέρα υπάρχει τηλ επικοινωνίας ακριβώς κάτω από κάθε μήνυμα μΓειά σου Στεφανία. Είμαι καινούριος εδώ.
Πως μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σου?
Ευχαριστώ.
Θα έρθει μεγάλε....θα έρθει.To μόνο τεράστιο πρόβλημα με τη Στεφανία, είναι ότι μένει Αθήνα κι εγώ Θεσσαλονίκη... Υπέροχη κοπέλα, υπέροχο μασάζ, υπέροχο αισθησιακό σεξ... Μοναδική στο είδος της σε όλα τα επίπεδα.
τη στεφανια την ειχα συναντησει,που ηταν ακομα στπ παλιο ψυχικο.ειχα περασει τελεια.τα λογια ειναι περιτρα.συμφωνω με το προλαλισαντα!!Αμα είναι κανείς κωλόφαρδος.....συγγνώμη , τυχερός. Είναι.
Έχει βγεί ταξίδι για Αθήνα και είπα να βρω κάτι καλό πρωτευουσιάνικο. Η αναζήτηση εδώ στο bou με έφερε στο νήμα της Στεφανίας . Διάβασα πολλά και το αποφάσισα. Θα πάω λέω. Στέλνω μνμ στο viber την παραμονή . Άμεση απάντηση. Τηλεφωνώ την επομένη ταξιδεύοντας. Άμεση απάντηση. Δεν το πίστευα. Μπά, λέω, εξυπηρέτηση; Να μη σας κουράζω όμως φίλοι μου. ΟΛΑ πήγαν τέλεια. Εφτασα εύκολα στο χώρο της. Υποδοχή με πλατύ χαμόγελο και διάθεση που λες μέσα σου. "Καλά θα περάσω σήμερα". Το είπα κι εγώ. Και δεν έπεσα έξω. Περιποίηση, εξυπηρέτηση , με τρόπο που σου έλεγε, "Ο,τι θέλετε κύριε. Είμαι εδώ για σας" . Και η Στεφανία αυτό κάνει. Είναι εκεί για να περνάμε καλά. Καί περνάμε. Όχι μόνο καλά. Πολύ καλά. Πολλοί φίλοι περιμένουν τώρα πώ. Πώς είναι στο πρόσωπο; (όχι δεν είναι Monica Bellucci ), πόσο μεγάλο βυζί έχει (όχι δεν είναι η Μαρία Κορινθίου), κ.λπ, κ.λπ. Και πιστέψτε με. Είναι ένα όμορφο και ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟ κορίτσι. Είναι επαγγελματίας και θέλει την αμοιβή της, αλλά για να την πάρει πασχίζει πολύ να ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙ ο πελάτης σε όλα. Έγώ δεν είπα και φαντάζομαι κανείς καλοπροαίρετος δεν θα πει, τζάμπα τα λεφτά μου. Απεναντίας είπα "Λίγα έδωσα και πήρα πολλά". Θερμή παράκληση. Μη βιαστεί κανείς, με βάση αυτά που είπα , να σκεφτεί άσχημα για την εμφάνιση της κοπέλας. Είναι θηλυκό με τα όλα της και..... άντε να σας δώσω και μια πληροφορία. Προσοχή μεγάλη όταν πιπιλάτε-γλύφετε τη ρώγα της γιατί μπορεί να πνιγείτε !!!!!!
Σε ευχαριστώ πολύ Στεφανία μου. Κέρδισες ακόμη έναν Θεσσαλονικιό . Και φυσικά σε περιμένουμε στην πανέμορφη και πιο ερωτική πόλη της Ελλάδας.
Θα έρθει μεγάλε....θα έρθει.
To μόνο τεράστιο πρόβλημα με τη Στεφανία, είναι ότι μένει Αθήνα κι εγώ Θεσσαλονίκη... Υπέροχη κοπέλα, υπέροχο μασάζ, υπέροχο αισθησιακό σεξ... Μοναδική στο είδος της σε όλα τα επίπεδα.
Ετοιμάζεις ταξίδι μοναχα για πάρτη σου?Τώρα που χειμωνιαζει..Κάτι μπορεί ν κάνω αν με θέλετε στην όμορφη συμπρωτεύουσα..