Νέα

Στεφανία μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (6 μέλη και 25 επισκέπτες)
OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.757
Κανα βιντεακι απο το μασαζ που παρεχεις θα ανεβασεις κουκλα;
Οι συναντήσεις κ το περιεχόμενο τους είναι άκρως πριβέ.. οπότε δεν θα μπορούσα ν ανεβάσω κάτι τέτοιο.
Ούτε θα ήθελε κάποιος ν φαίνεται για λόγους ιδιωτικότητας..
Εξάλλου η αίσθηση από τα μαγικά χεράκια μου δεν μπορεί ν αποτυπωθεί πουθενά.. :*

Εγγρ.
28 Αυγ 2022
Like
230
Πόντοι
20
Οι συναντήσεις κ το περιεχόμενο τους είναι άκρως πριβέ.. οπότε δεν θα μπορούσα ν ανεβάσω κάτι τέτοιο.
Ούτε θα ήθελε κάποιος ν φαίνεται για λόγους ιδιωτικότητας..
Εξάλλου η αίσθηση από τα μαγικά χεράκια μου δεν μπορεί ν αποτυπωθεί πουθενά.. :*
Α βρε Στεφανία !Μόνον εσύ μπορείς να τα διατυπώσεις τόσο ορθά!Έχεις απόλυτο δίκιο !!!!

Makedonas1971

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
9
Like
8.278
Πόντοι
2.036
Πέρα από τις υπηρεσίες που προσφέρει η Στεφανία, διακρίνεται από το ήθος και την ευγένειά της. Δεν είναι δα και τόσο σύνηθες να βρει κανείς αυτές τις αρετές στις πιεστικές μέρες που ζούμε όλοι ...
Αυτά μετά λόγου γνώσεως, καθώς την έχω συναντήσει πάνω από τρεις φορές, προ κορωναϊού.
Προσυπογράφω για τις υπηρεσίες που προσφέρει το κορίτσι μας αλλά κυρίως για τον άψογο χαρακτήρα της. Και τα λέω εγώ που αναγνωρίζω ότι είμαι και στραβόξυλο...

Εγγρ.
28 Αυγ 2022
Like
230
Πόντοι
20
Προσυπογράφω για τις υπηρεσίες που προσφέρει το κορίτσι μας αλλά κυρίως για τον άψογο χαρακτήρα της. Και τα λέω εγώ που αναγνωρίζω ότι είμαι και στραβόξυλο...
Δεν υπάρχει φίλε...δεν κάνει τέτοια πράγματα η Στεφανία .Το πρόσωπο του καθενός είναι ψυχης καθρέπτης που λέει κ ο Σφακιανάκης

Makedonas1971

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
9
Like
8.278
Πόντοι
2.036
Δεν υπάρχει φίλε...δεν κάνει τέτοια πράγματα η Στεφανία .Το πρόσωπο του καθενός είναι ψυχης καθρέπτης που λέει κ ο Σφακιανάκης
Τι εννοείς δεν κάνει τέτοια; Δεν αναφέρθηκα σε κάποια αρνητική συμπεριφορά της κοπέλας, ίσα-ίσα...

Εγγρ.
28 Αυγ 2022
Like
230
Πόντοι
20
Τι εννοείς δεν κάνει τέτοια; Δεν αναφέρθηκα σε κάποια αρνητική συμπεριφορά της κοπέλας, ίσα-ίσα...
Όχι δεν είπα κάτι τέτοιο ...Ίσα ίσα μακάρι να ήταν όλες κ όλοι σαν την Στεφανία

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
14.945
Πόντοι
3.506
Καλημέρα!
επανήλθα κανονικά!πιο ανανεωμένη κ μαυρισμένη από ποτέ!
Καλώς ήρθες όμορφο κορίτσι με τα μαγικά χέρια !! Ωραία φώτογραφία και το πράσινο μαγιό σου ταιριάζει πολύ :wink:

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.757

bufos1

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2022
Like
138
Πόντοι
0
εχουμε βρεθει πολλεσ φορες πριν χρονια.παντα θα θυμαμαι το τελειο μασαζ.Να εισαι καλα.

giannis_8484

Νέο Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2022
Like
4
Πόντοι
0
Γειά σου Στεφανία. Είμαι καινούριος εδώ.
Πως μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σου?
Ευχαριστώ.

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.757

Czt

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2018
Like
74
Πόντοι
0
Συνάντηση με την Στεφάνια πριν από ένα 2ωρο..Υπέροχη κοπέλα ευγενέστατη φιλόξενη με καταπληκτικό χώρο..στα υπόλοιπα μου έφυγε όλη η κούραση της ημέρας.μπραβο κορίτσι μου!

djgatos

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2008
Like
488
Πόντοι
21
Αμα είναι κανείς κωλόφαρδος.....συγγνώμη , τυχερός. Είναι.
Έχει βγεί ταξίδι για Αθήνα και είπα να βρω κάτι καλό πρωτευουσιάνικο. Η αναζήτηση εδώ στο bou με έφερε στο νήμα της Στεφανίας . Διάβασα πολλά και το αποφάσισα. Θα πάω λέω. Στέλνω μνμ στο viber την παραμονή . Άμεση απάντηση. Τηλεφωνώ την επομένη ταξιδεύοντας. Άμεση απάντηση. Δεν το πίστευα. Μπά, λέω, εξυπηρέτηση; Να μη σας κουράζω όμως φίλοι μου. ΟΛΑ πήγαν τέλεια. Εφτασα εύκολα στο χώρο της. Υποδοχή με πλατύ χαμόγελο και διάθεση που λες μέσα σου. "Καλά θα περάσω σήμερα". Το είπα κι εγώ. Και δεν έπεσα έξω. Περιποίηση, εξυπηρέτηση , με τρόπο που σου έλεγε, "Ο,τι θέλετε κύριε. Είμαι εδώ για σας" . Και η Στεφανία αυτό κάνει. Είναι εκεί για να περνάμε καλά. Καί περνάμε. Όχι μόνο καλά. Πολύ καλά. Πολλοί φίλοι περιμένουν τώρα πώ. Πώς είναι στο πρόσωπο; (όχι δεν είναι Monica Bellucci ), πόσο μεγάλο βυζί έχει (όχι δεν είναι η Μαρία Κορινθίου), κ.λπ, κ.λπ. Και πιστέψτε με. Είναι ένα όμορφο και ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟ κορίτσι. Είναι επαγγελματίας και θέλει την αμοιβή της, αλλά για να την πάρει πασχίζει πολύ να ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙ ο πελάτης σε όλα. Έγώ δεν είπα και φαντάζομαι κανείς καλοπροαίρετος δεν θα πει, τζάμπα τα λεφτά μου. Απεναντίας είπα "Λίγα έδωσα και πήρα πολλά". Θερμή παράκληση. Μη βιαστεί κανείς, με βάση αυτά που είπα , να σκεφτεί άσχημα για την εμφάνιση της κοπέλας. Είναι θηλυκό με τα όλα της και..... άντε να σας δώσω και μια πληροφορία. Προσοχή μεγάλη όταν πιπιλάτε-γλύφετε τη ρώγα της γιατί μπορεί να πνιγείτε !!!!!!
Σε ευχαριστώ πολύ Στεφανία μου. Κέρδισες ακόμη έναν Θεσσαλονικιό . Και φυσικά σε περιμένουμε στην πανέμορφη και πιο ερωτική πόλη της Ελλάδας.

billsalonika1926

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2013
Κριτικές
14
Like
1.676
Πόντοι
491
To μόνο τεράστιο πρόβλημα με τη Στεφανία, είναι ότι μένει Αθήνα κι εγώ Θεσσαλονίκη... Υπέροχη κοπέλα, υπέροχο μασάζ, υπέροχο αισθησιακό σεξ... Μοναδική στο είδος της σε όλα τα επίπεδα.

djgatos

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2008
Like
488
Πόντοι
21
To μόνο τεράστιο πρόβλημα με τη Στεφανία, είναι ότι μένει Αθήνα κι εγώ Θεσσαλονίκη... Υπέροχη κοπέλα, υπέροχο μασάζ, υπέροχο αισθησιακό σεξ... Μοναδική στο είδος της σε όλα τα επίπεδα.
Θα έρθει μεγάλε....θα έρθει.

Geo Cock

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2022
Like
37
Πόντοι
0
Αμα είναι κανείς κωλόφαρδος.....συγγνώμη , τυχερός. Είναι.
Έχει βγεί ταξίδι για Αθήνα και είπα να βρω κάτι καλό πρωτευουσιάνικο. Η αναζήτηση εδώ στο bou με έφερε στο νήμα της Στεφανίας . Διάβασα πολλά και το αποφάσισα. Θα πάω λέω. Στέλνω μνμ στο viber την παραμονή . Άμεση απάντηση. Τηλεφωνώ την επομένη ταξιδεύοντας. Άμεση απάντηση. Δεν το πίστευα. Μπά, λέω, εξυπηρέτηση; Να μη σας κουράζω όμως φίλοι μου. ΟΛΑ πήγαν τέλεια. Εφτασα εύκολα στο χώρο της. Υποδοχή με πλατύ χαμόγελο και διάθεση που λες μέσα σου. "Καλά θα περάσω σήμερα". Το είπα κι εγώ. Και δεν έπεσα έξω. Περιποίηση, εξυπηρέτηση , με τρόπο που σου έλεγε, "Ο,τι θέλετε κύριε. Είμαι εδώ για σας" . Και η Στεφανία αυτό κάνει. Είναι εκεί για να περνάμε καλά. Καί περνάμε. Όχι μόνο καλά. Πολύ καλά. Πολλοί φίλοι περιμένουν τώρα πώ. Πώς είναι στο πρόσωπο; (όχι δεν είναι Monica Bellucci ), πόσο μεγάλο βυζί έχει (όχι δεν είναι η Μαρία Κορινθίου), κ.λπ, κ.λπ. Και πιστέψτε με. Είναι ένα όμορφο και ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟ κορίτσι. Είναι επαγγελματίας και θέλει την αμοιβή της, αλλά για να την πάρει πασχίζει πολύ να ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙ ο πελάτης σε όλα. Έγώ δεν είπα και φαντάζομαι κανείς καλοπροαίρετος δεν θα πει, τζάμπα τα λεφτά μου. Απεναντίας είπα "Λίγα έδωσα και πήρα πολλά". Θερμή παράκληση. Μη βιαστεί κανείς, με βάση αυτά που είπα , να σκεφτεί άσχημα για την εμφάνιση της κοπέλας. Είναι θηλυκό με τα όλα της και..... άντε να σας δώσω και μια πληροφορία. Προσοχή μεγάλη όταν πιπιλάτε-γλύφετε τη ρώγα της γιατί μπορεί να πνιγείτε !!!!!!
Σε ευχαριστώ πολύ Στεφανία μου. Κέρδισες ακόμη έναν Θεσσαλονικιό . Και φυσικά σε περιμένουμε στην πανέμορφη και πιο ερωτική πόλη της Ελλάδας.
τη στεφανια την ειχα συναντησει,που ηταν ακομα στπ παλιο ψυχικο.ειχα περασει τελεια.τα λογια ειναι περιτρα.συμφωνω με το προλαλισαντα!!

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.757
Θα έρθει μεγάλε....θα έρθει.

Τώρα που χειμωνιαζει..Κάτι μπορεί ν κάνω αν με θέλετε στην όμορφη συμπρωτεύουσα.. :*

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom