billsalonika1926
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 14
- Like
- 1.676
- Πόντοι
- 491
Καθε μερα στις 9 το βραδυ σε κλεινω απο τωρα!!!!Τώρα που χειμωνιαζει..Κάτι μπορεί ν κάνω αν με θέλετε στην όμορφη συμπρωτεύουσα..
Καθε μερα στις 9 το βραδυ σε κλεινω απο τωρα!!!!Τώρα που χειμωνιαζει..Κάτι μπορεί ν κάνω αν με θέλετε στην όμορφη συμπρωτεύουσα..
Παρακαλώ πριν από κάθε ταξίδι, μπορείς να μας ενημερώνεις τουλάχιστον 10 με15 ημέρες πιο μπροστά;Τώρα που χειμωνιαζει..Κάτι μπορεί ν κάνω αν με θέλετε στην όμορφη συμπρωτεύουσα..
Σιγά ρε καρντάσι. Εμείς τι κάνουε εδώ δηλαδή. Για τις 9 κάθε βράδυ το κορίτσι είναι πριβέ. Γράψου στη σειρά και κάτι θα βρθεί και για σένα.Καθε μερα στις 9 το βραδυ σε κλεινω απο τωρα!!!!
λΚαλή εβδομάδα!
Ανεβάζω συχνά, αλλά με μέτρο φωτογραφίες για ν σας λείπω περισσότερο
Έλα βρε κορίτσι μου ...Παραδεξου ότι σου λείπουμε κ εμείς !!!!!Καλή εβδομάδα!
Άντε λοιπόν περιμένουμε μια φωτό σουΚαλή εβδομάδα!
Καλά ναι τυπε περίμενε....Μια τέτοια φωτο θα ήθελα να δω από την Στεφανία
.Προσοχή μεγάλη όταν πιπιλάτε-γλύφετε τη ρώγα της γιατί μπορεί να πνιγείτε !!!!!!
...αρα δν παιζει μονο happy ending! Ομορφααααα!Υπέροχη κοπέλα, υπέροχο μασάζ, υπέροχο αισθησιακό σεξ... Μοναδική στο είδος της σε όλα τα επίπεδα.
Everything goes Οντίν...Το χρήμα να πέφτει και όλα γίνονται.
...αρα δν παιζει μονο happy ending! Ομορφααααα!
@biky-stefania εκτος απο το χωρο σου, κανεις κ ραντεβου σε ξενοδοχειο?
Εμένα ρωτήσε αρχικά,όχι εσένα..Everything goes Οντίν...Το χρήμα να πέφτει και όλα γίνονται
Καλησπέρα μόνο στον υπέροχο χώρο μου εξυπηρετω, ευχαριστώ.
...αρα δν παιζει μονο happy ending! Ομορφααααα!
@biky-stefania εκτος απο το χωρο σου, κανεις κ ραντεβου σε ξενοδοχειο?
Γνωρίζω τι λέω...Τα πάντα κάνεις ...Τις συμβουλές σε αγαπουληδες όχι σε εμέναΕμένα ρωτήσε αρχικά,όχι εσένα..
Everywhere είναι η σωστή διατύπωση όχι everything goes..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλησπέρα μόνο στον υπέροχο χώρο μου εξυπηρετω, ευχαριστώ
Ναι καλά οκ μας έπεισες.Γνωρίζω τι λέω...Τα πάντα κάνεις ...Τις συμβουλές σε αγαπουληδες όχι σε εμένα
Στον υπέροχο χώρο , ξεχασες να αναφερεις ότι είναι μαγικός και ότι με τα μαγικά σου χέρια ,κάνεις θαύματα ..Μην το ξεχνας το παραμύθι ,σε παρακαλώ!Σε ξέρω χρόνια Στεφανια μου,από τότε που έφυγες αρον αρον από το Ψυχικό .Οποτε ...μεταξύ κατεργαρεων να υπάρχει ειλικρίνεια, έτσι;Ναι καλά οκ μας έπεισες.
Τις υπηρεσίες μου δεν ρώτησες προχθές με πμ?
Ξαφνικά έγινες ειδήμων? χαχα
Άρον άρον δεν έφυγα από πουθενά, οπότε οι εικασίες κ η φαντασία σου είναι αβάσιμες.Στον υπέροχο χώρο , ξεχασες να αναφερεις ότι είναι μαγικός και ότι με τα μαγικά σου χέρια ,κάνεις θαύματα ..Μην το ξεχνας το παραμύθι ,σε παρακαλώ!Σε ξέρω χρόνια Στεφανια μου,από τότε που έφυγες αρον αρον από το Ψυχικό .Οποτε ...μεταξύ κατεργαρεων να υπάρχει ειλικρίνεια, έτσι;
Ναι είσαι high class γκόμενα το ξεχάσα αυτό!!!Μα πως γίνεται να το ξεχάσω αυτό για εσένα !!!!Εισαι σίγουρη ότι δεν κάνεις τα πάντα έτσι;;;Απλά θέλω να είσαι σίγουρη έτσι ;;;Μην κάψεις κανονάκι και γίνει Game Over !!!!Εμένα ρωτήσε αρχικά,όχι εσένα..
Everywhere είναι η σωστή διατύπωση όχι everything goes..
Όσο για το αν για μενα,το χρήμα είναι αρκετό η όχι για να γίνει οτιδήποτε εσύ ειδικά θα έπρεπε να ξέρεις πως η απάντηση είναι αρνητικη καθώς δεν δέχτηκα συγκεκριμένη πρόταση σου στα πμ που έστελνες.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλησπέρα μόνο στον υπέροχο χώρο μου εξυπηρετω, ευχαριστώ