Νέα

Στεφανία μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (3 μέλη και 15 επισκέπτες)

Nikitas7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
1.928
Πόντοι
206
όλοι εσείς που έρχεστε σε αντιπαράθεση, μεταφερθείτε μαζί με το διάλογο στο νήμα ΤΕΑ ή όπου αλλού σας βολεύει, εδω το μόνο που κάνετε είναι η πρόκληση σύγχυσης

badriver8543

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
597
Πόντοι
86
όλοι εσείς που έρχεστε σε αντιπαράθεση, μεταφερθείτε μαζί με το διάλογο στο νήμα ΤΕΑ ή όπου αλλού σας βολεύει, εδω το μόνο που κάνετε είναι η πρόκληση σύγχυσης
Η στεφάνια γλωσσόφιλα δίνει?ειτε στην περιπτώση του happy ending ειτε στη περίπτωση του σεξ??επισησ μασαζ κάνει γυμνή τελείως?

Τελευταία τροποποίηση:

anavATIous

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Φεβ 2022
Κριτικές
20
Like
2.549
Πόντοι
1.196
Αγαπητή μου,δεν υπάρχει λόγος για αντιπαράθεση κτλ.Εδω είναι ο χώρος της Στεφανιας.Μπορειτε να τα πείτε με π.μ.
Συναγωνιστή Rico75, τα πράγματα είναι απλά. Αποφεύγει η Κα ΤΕΑ το π.μ. γιατί το ποστ της θα το δει μόνο ένας, αντίθετα όταν σφετερίζεται το νήμα της Στεφανίας, σίγουρα ξέρει ότι το ποστ της θα το δούνε πολλοί , όπως και τον αρ. τηλεφώνου της που κοτσάρει από κάτω. Απλά αυτό που με προβληματίζει είναι, σε ποιους νομίζει ότι απευθύνεται.

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.859

Konstantinos89

Νέο Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2
Πόντοι
0
Στεφάνια καλησπέρα, πώς μπορώ να μάθω τα προγράμματα που προσφέρεις;;;

ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2020
Like
1.953
Πόντοι
206
Στο θέμα μας.....η Στεφανία είναι μια πολύ ευχάριστη κοπέλα και οπτικά και ψυχικά......είναι ένα καλό παιδί που σκοπός της είναι να σε φροντίσει να σε χαλαρώσει και να σου πάρει όλη την κούραση του σώματος που έχεις από την καθημερινότητα.....εγώ πέρασα ΚΑΛΑ και έπεται συνέχεια......

Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
4.834
Πόντοι
736
Τηλέφωνο Παρε στον αριθμό που έχει στο προφίλ της ή στο Viber μνμ ή εδώ σε προσωπικό μνμ … τρεις επιλογές έχεις

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Στο θέμα μας.....η Στεφανία είναι μια πολύ ευχάριστη κοπέλα και οπτικά και ψυχικά......είναι ένα καλό παιδί που σκοπός της είναι να σε φροντίσει να σε χαλαρώσει και να σου πάρει όλη την κούραση του σώματος που έχεις από την καθημερινότητα.....εγώ πέρασα ΚΑΛΑ και έπεται συνέχεια......
Πολύ χρήσιμη κριτική, δεν έχουν ξαναγραφτεί ακριβώς τα ίδια 500 φορές

ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2020
Like
1.953
Πόντοι
206
Πολύ χρήσιμη κριτική, δεν έχουν ξαναγραφτεί ακριβώς τα ίδια 500 φορές
Εγώ αυτά είχα ανάγκη να πω....αυτά κατέθεσα.....501η....περαιτέρω λεπτομέρειες δεν παίζουν είναι προσωπικά δεδομένα.....

Baby face

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Αυγ 2013
Κριτικές
24
Like
4.116
Πόντοι
1.666
Την Στεφανία την έχω συναντήσει 2 φορές, μια προ ετών και μια προχθές. Την 1η φορά πήγα χωρίς να γνωρίζω τα υπέρ και τα κατά της και με τη διάθεση να χαρώ το μασάζ που προσφέρει κατ' αρχήν ως 1ο πιάτο και αν μας έβγαινε και το 2ο πιάτο. Στο 1ο ήταν καλή, όχι σούπερ αλλά καλή, στο 2ο ήταν οκ, όχι κακή αλλά ούτε και κάτι που θα το επεδίωκα ξανά. Το βασικό που μου έλειψε τότε ήταν τα φιλιά, που αν δεν κάνω λάθος τα απέφευγε (αλλά δεν παίρνω κι όρκο) και το βασικότερο ότι δεν ήθελε επ' ουδενί να την περιποιηθώ στοματικά, που για μένα είναι must. Συν το ότι μου αρέσουν τα πιο λεπτά γυναικεία σκαριά. Αυτά για την ιστορία.
Στη 2η προχθεσινή συνεδρία μου μαζί της πήγα πλέον πιο σωστά διαβασμένος, έχοντας κατά νου ότι το βασικό ζητούμενό μου από εκείνην ήταν το μασάζ με happy ending και μόνο. Στο μεταξύ προσέθεσε στο πρόγραμμά της και το edging, που δεν το είχα ξαναδοκιμάσει από κάποια κοπέλα, οπότε το πακέτο ήταν ακόμα πιο ελκυστικό.
Έτσι, κι αφού επιτέλους βρήκα έναν βολικό τρόπο να βάλω το ρημάδι το κεφάλι μου στη τρύπα του μασαζοκρέβατού της μπρούμυτα και να χαλαρώσω, με έκανε αλοιφή, με μόνη εξαίρεση το εργαλείο μου που το ένιωθα ψιλοέτοιμο για ανορθώσεις. Και πράγματι έτσι κι έγινε, μόλις μου είπε να γυρίσω ανάσκελα κι άρχισε να ασχολείται σιγά-σιγά και βασανιστικά και μαζί του. Το τέλος ένιωσα να πλησιάζει αρκετές φορές αλλά φρόντιζε να με σταματάει λίγο πριν, πάντα χειρονακτικά μόνο, ώσπου κάποια στιγμή δεν άντεξα και παρέδωσα το φορτίο μου, σχεδόν με ανακούφιση. Αυτό ήταν και το ζητούμενο άλλωστε, να μην με πάει μια κι έξω, όπως συμβαίνει στο happy ending, αλλά να μου παρατείνει την ηδονή μέχρι το σημείο που δεν θα μπορώ να αντέξω άλλο.
Συμπερασματικά λοιπόν, αν το ζητούμενο είναι βασικά το σεξ, ή έστω το σεξ εξίσου με το μασάζ, υπάρχουν άλλα κορίτσια στον χώρο πιο sex oriented και πιο καυλοράπανα που θες να τα ξεσκίσεις απ' ο,τι η Στεφανία. Αν όμως το ζητούμενο είναι κατά κύριο λόγο να κλείσεις τα μάτια σου και να απολαύσεις ένα αισθησιακό μασάζ με χειρονακτική ολοκλήρωση στο τέλος, τότε η Στεφανία είναι μια πολύ καλή και προσιτή οικονομικά επιλογή, και μάλιστα θα πρότεινα με την έξτρα υπηρεσία του edging, έστω κι αν αυτό το χρεώνει 20€ παραπάνω. Σε μένα τουλάχιστον έπιασε τόπο και γιαυτό θεωρώ ότι αξίζει τον κόπο.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Εγώ αυτά είχα ανάγκη να πω....αυτά κατέθεσα.....501η....περαιτέρω λεπτομέρειες δεν παίζουν είναι προσωπικά δεδομένα.....
Σώπα βρε που ειναι προσωπικά δεδομένα.
Ωραία, την επόμενη φορά γράψε μόνο ένα "ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ + ΣΤΕΦΑΝΙΑ = L.F.E :smiling-face-with-heart-eyes:", και αντε και καλά στέφανα.

Δες την επόμενη κριτική από τον BabyFace να μαθεις μπαλίτσα

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.859
Καλησπέρα με ένα απλό τηλεφώνημα η ένα πμ εδω!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καλό σκ με καινούργια μαγιό!

Συνημμένα

• IMG_20220827_125042.jpg
    IMG_20220827_125042.jpg
    1,6 MB · Εμφανίσεις: 274
  • IMG_20220827_184757.jpg
    IMG_20220827_184757.jpg
    2,2 MB · Εμφανίσεις: 288

Psahnosex111

Μέλος
Εγγρ.