Νέα

Στεφανία μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

Pol Pan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2019
Κριτικές
3
Like
332
Πόντοι
280
'Ετσι ακριβώς φίλε μου...
Δεν μπορώ να καταλάβω τις εμμονές ορισμένων εδώ μέσα. Σώνει και καλά ότι δεν αρέσει σε κάποιον να μην αρέσει και στους άλλους (και το αντίστροφο).
Η αισθητική είναι πολύ υποκειμενική. Όπως έλεγαν και οι παλιοί "περί ορέξεως κολοκυθόπιτα"
Μπαίνεις στο θέμα, βλέπεις με ποιά και τι έχεις να κάνεις.
Σου αρέσει: περάστε
Δεν σου αρέσει: προσπεράστε
Έλεος πια με τις μικρότητες του νεοελληνάρα!!!!
Σωστός!!! Είναι όλα έτσι, ακριβώς, όπως τα λες.

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.859
Καλημέρα!

Συνημμένα

• IMG_20220819_105406.jpg
    IMG_20220819_105406.jpg
    2,1 MB · Εμφανίσεις: 201

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
29.145
Πόντοι
11.146
Τίποτα δεν ξέρει κανένας.
Απόδειξη ότι άλλοι λένε ότι κανείς άκα στοματικό,άλλοι όχι.
Άλλοι λένε κάνεις και σεξ,άλλοι όχι
Αν θες παραδείγματα κοίτα στο νήμα της Αφροδίτης 38 σελ 74 νομίζω και στο νήμα της Βενετίας σελίδα 32 αν θυμάμαι καλά.
Είναι δύσκολο να στα παραθέσω από το κινητό.
Για ρίξε μια ματιά κι έλα μετά πες μου ποια είναι ξεκάθαρη και ποια όχι.
Εσύ είσαι το δεύτερο πάντως άρα μην διαμαρτύρεσαι.
...καλα ο τροπος παρουσιασης υπηρεσιων της Αφροδιτης και της Βενετιας θα επρεπε να ειναι μπουσουλας για ολα τα κοριτσια εδω μεσα!

ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2020
Like
1.953
Πόντοι
206
...καλα ο τροπος παρουσιασης υπηρεσιων της Αφροδιτης και της Βενετιας θα επρεπε να ειναι μπουσουλας για ολα τα κοριτσια εδω μεσα!
Η μία είναι μασέρ και οι αλλες call girl.....ποιοι είμαστε εμείς που θα υποδείξουμε πως θα προωθήσει μια κοπέλα την δουλειά της...τα υπόλοιπα είναι εκ του πονηρου....

Τελευταία τροποποίηση:

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
29.145
Πόντοι
11.146
Η μία είναι μασέρ και οι αλλες call girl.....ποιοι είμαστε εμείς που θα υποδείξουμε πως θα προωθήσει μια κοπέλα την δουλειά της...τα υπόλοιπα είναι εκ του πονηρου....
...ναι ρε αρχοντα μαζι σου! Εγω εννοω να ειναι με σαφηνια κ ξεκαθαρα οι οποιες υπηρεσιες προσφερονται! :hi:

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
290
Like
37.863
Πόντοι
34.478
...ναι ρε αρχοντα μαζι σου! Εγω εννοω να ειναι με σαφηνια κ ξεκαθαρα οι οποιες υπηρεσιες προσφερονται! :hi:
να αλλαξεις το νικ σου απο οντιν σε ο αμπαριζας

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.859
Όσον αφορά εμένα μια χαρά ξεκάθαρα είναι όλα σε όποιον ενδιαφέρεται!μην ανησυχείς

FlashDance

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
4
Like
7.258
Πόντοι
1.336
Όσον αφορά εμένα μια χαρά ξεκάθαρα είναι όλα σε όποιον ενδιαφέρεται!μην ανησυχείς
Απο τωρα και στο εξης , το νημα θα χρησιμοποιειται σαν ΤΕΣΤ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ. Οποιος δεν καταλαβαινει τις υπηρεσιες της Στεφ θα χανει τα εκλογικα του δικαιωματα

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
29.145
Πόντοι
11.146

Alex.mauros.1977

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2022
Like
1.469
Πόντοι
206
Δεν έχω γράψει κάπου αλλού σε άλλο νήμα και μάλιστα με την Στεφ ούτε ανταγωνισμό έχουμε μεταξύ μας, ξέρω για τις υπηρεσίες της και την συγχαίρω
Αρκεί να μη γίνεται κατά κόρον και με δόλο. Προσωπικά σε καμία περίπτωση δεν ήρθα για ψάρεψω πελάτες ούτε της Στεφ ούτε καμίας θεραπεύτριας ούτε εδώ μέσα ούτε εκεί έξω.
Όσοι με ξέρουν τόσα χρόνια ξέρουν ότι παίζω πολύ τίμια.
Άσε μας κυρία μου! Τα ίδια έκανες και στο νήμα της Αριάδνης, δηλώνοντας αλληλεγγύη δήθεν προς τα κορίτσια, γράφοντας "ψαγμένα" σεντόνια για αισθησιασμό-μασάζ-ανατολίτικες μαλακίες και ψαρεύοντας ασύστολα πελατάκια σε βάρος των ανεξάρτητων κοριτσιών.
Μάλλον πλησιάζουν οι μέρες για να ανοίξει το μαγαζάκι σας και κάνετε αθέμιτο προμοτάρισμα σε ανταγωνιστικά νήματα μήπως και σας ξεφύγει κανένας.

sacraver

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2019
Like
20
Πόντοι
0
Αν της στειλεις π.μ σου τα λεει ολα αναλυτικα και ξεκαθαρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom