anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.331
- Πόντοι
- 4.636
Χαμηλοταβανιασε καλή μου....Αντίο λέμε.
Όταν φτιάξεις λίγο τον τρόπο σου ίσως μιλήσουμε Σε κάποια φάση.
Στο καλό...!!!
Χαμηλοταβανιασε καλή μου....Αντίο λέμε.
Όταν φτιάξεις λίγο τον τρόπο σου ίσως μιλήσουμε Σε κάποια φάση.
Αν εννοείς το "Μέγας" που έχει στο προφίλ του, Μέγας μαλάκας ήταν να μπει αλλά δε χώραγε.Ότι να ναι... κρίμα τον τίτλο.
Αν εννοείς το "Μέγας" που έχει στο προφίλ του, Μέγας μαλάκας ήταν να μπει αλλά δε χώραγε.
ΥΓ. Μη μπαίνεις σε θρεντ άλλων κοριτσιών συνέχεια
ΥΓ2. Οι φιλτατοι συμφορουμιτες που πετάγονταν να υπερασπιστούν την Στεφανία όποτε χαρακτηριζόταν με κακα λόγια η αγαπητικιά τους (ή έτσι νόμιζαν τις περισσότερες φορες) τώρα άραγε θα αντιδράσουν σε αντίστοιχη συμπεριφορά προς άλλη μεριά;
Παλι εδω εισαι να σπαμαρεις ρε τρομπα;Αν εννοείς το "Μέγας" που έχει στο προφίλ του, Μέγας μαλάκας ήταν να μπει αλλά δε χώραγε.
ΥΓ2. Οι φιλτατοι συμφορουμιτες που πετάγονταν να υπερασπιστούν την Στεφανία όποτε χαρακτηριζόταν με κακα λόγια η αγαπητικιά τους (ή έτσι νόμιζαν τις περισσότερες φορες) τώρα άραγε θα αντιδράσουν σε αντίστοιχη συμπεριφορά προς άλλη μεριά;
Τον ρουφιανεψες ε; Χεστηκες πάνω σου; Έφτασε το σκατό στην κάλτσα;Καλύτερα Μέγας μαλακας παρά Μέγας κερατάς σαν εσένα...
υ.γ
Έχουμε μνημόσυνο μην ξεχάσεις...
Καλησπέρα.Αν εννοείς το "Μέγας" που έχει στο προφίλ του, Μέγας μαλάκας ήταν να μπει αλλά δε χώραγε.
tag έκανες.δεκανικη...?Τον ρουφιανεψες ε; Χεστηκες πάνω σου; Έφτασε το σκατό στην κάλτσα;
"Βοήθεια Αντισθένη, ο αλπουλα ξέρει ποιος είμαι και θα με κάνει ξεφτύλα!!!"tag έκανες.δεκανικη...?
Δεν έχω την τιμή να γνωρίζω κερατάδες κ ρουφιάνους..."Βοήθεια Αντισθένη, ο αλπουλα ξέρει ποιος είμαι και θα με κάνει ξεφτύλα!!!"
ΤΕΑ,
μπορώ να σου ζητήσω μία χάρη? ότι θέλεις να συζητάς όπως τι είναι παραβίαση στον ποπό ενός άντρα κ τι δεν είναι.. όπως κ τι προσφέρεις εσύ στις υπηρεσίες σου .. γίνετα σε παρακαλώ πολύ στο δικό σου thread η άνοιξε
ακόμη κ καινούργιο και να συζητήσεις ότι άλλο επιθυμεί...ς Δεν είναι ανάγκη να τα αναλύουμε όλα εδώ.
Καθώς Δεν συμφωνώ σε τίποτα από αυτά που λες και είναι κάτι που δεν το προσφέρω εγώ.
νομίζω είναι λογικό να μη χρειάζεται να ξεφεύγουμε εκτός topic
φιλικα Στεφανία.
Καλησπέρα με ένα τηλεφώνημα που φαίνεται στην υπογραφή μου εδώ!Καλησπέρα στην παρέα .πως βρίσκω την Βίκυ Στεφανια;;;;;Καλή περίπτωση ακούγεται είναι και στα Β.Π!!!
Καλά, τους καθηγητές περιμένεις να στο πουν;Ακριβώς μόνο για αυτό ...Ότιδηποτε άλλο ξεφεύγει το πράγμα ....Το λένε κ καθηγητές Ψυχολογίας και Κοινωνιολογίας.
Στεφανια ακόμα περιμένουμε φωτό την κωλαρα σου! Πριν μια βδομάδα μιλούσες για φωτοσουτινγκΚαλησπέρα με ένα τηλεφώνημα που φαίνεται στην υπογραφή μου εδώ!
See you soon
Πραμα ρακι εφερες για να κεράσεις?Άσε τις λάσπες .. Ναι δεν είναι Γιάννης είναι Γιαννάκης ποση εμπάθεια πια και ειρωνεία...
Και επειδή είπες κάτι για να με πληρώσει ο άλλος μόνο για καφέ η παρέα.. καταρχάς δεν το δεχομουν ν γίνει κάτι τέτοιο.κ
να σε ενημερώσω ότι εγώ είμαι γενναιόδωρη με τα κεράσματα και παντα προσφέρω ποτό ,ροφήματα ,ή αναψυκτικά..