Νέα

Στεφανία μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Ότι να ναι... κρίμα τον τίτλο.
Αν εννοείς το "Μέγας" που έχει στο προφίλ του, Μέγας μαλάκας ήταν να μπει αλλά δε χώραγε.

ΥΓ. Μη μπαίνεις σε θρεντ άλλων κοριτσιών συνέχεια

ΥΓ2. Οι φιλτατοι συμφορουμιτες που πετάγονταν να υπερασπιστούν την Στεφανία όποτε χαρακτηριζόταν με κακα λόγια η αγαπητικιά τους (ή έτσι νόμιζαν τις περισσότερες φορες) τώρα άραγε θα αντιδράσουν σε αντίστοιχη συμπεριφορά προς άλλη μεριά;:think:

anon.

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Κριτικές
8
Like
19.331
Πόντοι
4.636
Αν εννοείς το "Μέγας" που έχει στο προφίλ του, Μέγας μαλάκας ήταν να μπει αλλά δε χώραγε.

ΥΓ2. Οι φιλτατοι συμφορουμιτες που πετάγονταν να υπερασπιστούν την Στεφανία όποτε χαρακτηριζόταν με κακα λόγια η αγαπητικιά τους (ή έτσι νόμιζαν τις περισσότερες φορες) τώρα άραγε θα αντιδράσουν σε αντίστοιχη συμπεριφορά προς άλλη μεριά;:think:

Καλύτερα Μέγας μαλακας παρά Μέγας κερατάς σαν εσένα...
υ.γ
Έχουμε μνημόσυνο μην ξεχάσεις...

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.194
Πόντοι
5.506

Παλι εδω εισαι να σπαμαρεις ρε τρομπα;

• Χαχα
Αντιδράσεις: anon.
OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
21.007
ΤΕΑ,
μπορώ να σου ζητήσω μία χάρη? ότι θέλεις να συζητάς όπως τι είναι παραβίαση στον ποπό ενός άντρα κ τι δεν είναι.. όπως κ τι προσφέρεις εσύ στις υπηρεσίες σου .. γίνετα σε παρακαλώ πολύ στο δικό σου thread η άνοιξε
ακόμη κ καινούργιο και να συζητήσεις ότι άλλο επιθυμεί...ς Δεν είναι ανάγκη να τα αναλύουμε όλα εδώ.
Καθώς Δεν συμφωνώ σε τίποτα από αυτά που λες και είναι κάτι που δεν το προσφέρω εγώ.
νομίζω είναι λογικό να μη χρειάζεται να ξεφεύγουμε εκτός topic
φιλικα Στεφανία

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Καλύτερα Μέγας μαλακας παρά Μέγας κερατάς σαν εσένα...
υ.γ
Έχουμε μνημόσυνο μην ξεχάσεις...
Τον ρουφιανεψες ε; Χεστηκες πάνω σου; Έφτασε το σκατό στην κάλτσα;

• Χαχα
Αντιδράσεις: anon.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
Pro Wrestling Fighting GIF by ALL ELITE WRESTLING

TEA

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Αυγ 2022
Like
4.909

Καλησπέρα.
Στο νήμα της Στεφ μπαίνω και γράφω όταν απευθύνονται σε μένα το αναφέρω γιατί δεν θέλω να το συνεχίσω και να σπαμάρω βλέπω τι γίνεται.Δεν έχω γράψει κάπου αλλού σε άλλο νήμα και μάλιστα με την Στεφ ούτε ανταγωνισμό έχουμε μεταξύ μας, ξέρω για τις υπηρεσίες της και την συγχαίρω της έχω στείλει PM ξέρει η κοπέλα κ την υπερασπίζομαι Αν θέλεις και δημόσια όταν βλέπω κακόβουλα γιατί και εγώ γνωρίζω από τους ίδιους πελάτες αν η κοπέλα είναι τοπ η όχι. Και η συγκεκριμένη είτε αρέσει είτε δεν αρέσει σε κάποιους είναι top στο είδος της.
Τώρα να μπαίνουμε που και που και να μιλάμε δεν ξέρω αν είναι πταίσμα και ότι είναι θέμα προς συζήτηση/η επίπληξη παράβαση καλοπροαίρετα έγινε.
Τώρα για τον παραπάνω κύριο πραγματικά δεν θέλω να το σχολιάσω αντιλαμβάνομαι και ευτυχώς με έχετε ενημερώσει τι συμβαίνει. Τώρα αν μου την πέσουν αρνητικά κ εμένα... Το οποίο είναι το σύνηθες δεν τρέχει κάτι... Τώρα Κ Εγώ και η Στεφανία νομίζω ότι αντέχουμε άλλα κ άλλα δεν μασάμε από πεσίματα. Αλλά Πραγματικά δεν ήξερα ότι είναι παραβατικό να πεις τη γνώμη σου σε άλλα νήματα.
Αρκεί να μη γίνεται κατά κόρον και με δόλο. Προσωπικά σε καμία περίπτωση δεν ήρθα για ψάρεψω πελάτες ούτε της Στεφ ούτε καμίας θεραπεύτριας ούτε εδώ μέσα ούτε εκεί έξω.
Όσοι με ξέρουν τόσα χρόνια ξέρουν ότι παίζω πολύ τίμια.
Σε ευχαριστώ όμως πάρα πολύ για τις επισημάνσεις δεν περίμενα ότι είναι προκλητικό.
Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού
Υγεία κ χαμόγελο

anon.

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Κριτικές
8
Like
19.331
Πόντοι
4.636
"Βοήθεια Αντισθένη, ο αλπουλα ξέρει ποιος είμαι και θα με κάνει ξεφτύλα!!!"

scared-so-what.gif
Δεν έχω την τιμή να γνωρίζω κερατάδες κ ρουφιάνους...
Αντιθέτως εσύ με τα φιλαράκια σου σκισατε της ζαρτιερες σας να μάθετε ποιος και τι είμαι...
Για να σταματήσω το σπαμαρισμα ότι άλλο θέλεις ξέρεις που μπορείς να με βρεις....
Κερατουκλη....:smitten::smitten::smitten:

Τελευταία τροποποίηση:

TEA

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Αυγ 2022
Like
4.909
ΤΕΑ,
μπορώ να σου ζητήσω μία χάρη? ότι θέλεις να συζητάς όπως τι είναι παραβίαση στον ποπό ενός άντρα κ τι δεν είναι.. όπως κ τι προσφέρεις εσύ στις υπηρεσίες σου .. γίνετα σε παρακαλώ πολύ στο δικό σου thread η άνοιξε
ακόμη κ καινούργιο και να συζητήσεις ότι άλλο επιθυμεί...ς Δεν είναι ανάγκη να τα αναλύουμε όλα εδώ.
Καθώς Δεν συμφωνώ σε τίποτα από αυτά που λες και είναι κάτι που δεν το προσφέρω εγώ.
νομίζω είναι λογικό να μη χρειάζεται να ξεφεύγουμε εκτός topic
φιλικα Στεφανία.

Αχχχχ οκ.

ekatse_i_koutsi_katsika

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
1.187
Πόντοι
201
Βασική αρχή επιτυχημένης διαφήμισης: Ας λένε ότι θέλουν για σένα, όσο καλό ή κακό μπορεί να είναι αυτό. Πάντα όμως με βασική αρχή να λένε σωστά το όνομα σου...
Και ο νοών νοείτω...

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
21.007
Καλησπέρα στην παρέα .πως βρίσκω την Βίκυ Στεφανια;;;;;Καλή περίπτωση ακούγεται είναι και στα Β.Π!!!
Καλησπέρα με ένα τηλεφώνημα που φαίνεται στην υπογραφή μου εδώ!
See you soon :*

Makedonas1971

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
9
Like
8.318
Πόντοι
2.036
Ακριβώς μόνο για αυτό ...Ότιδηποτε άλλο ξεφεύγει το πράγμα ....Το λένε κ καθηγητές Ψυχολογίας και Κοινωνιολογίας.
Καλά, τους καθηγητές περιμένεις να στο πουν;

komarov

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2021
Like
1.297
Πόντοι
206

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Άσε τις λάσπες .. Ναι δεν είναι Γιάννης είναι Γιαννάκης ποση εμπάθεια πια και ειρωνεία...
Και επειδή είπες κάτι για να με πληρώσει ο άλλος μόνο για καφέ η παρέα.. καταρχάς δεν το δεχομουν ν γίνει κάτι τέτοιο.κ
να σε ενημερώσω ότι εγώ είμαι γενναιόδωρη με τα κεράσματα και παντα προσφέρω ποτό ,ροφήματα ,ή αναψυκτικά..
Πραμα ρακι εφερες για να κεράσεις?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom