DogStorm1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2022
- Like
- 24
- Πόντοι
- 0
Αυτό ακριβώς!Πρόσεχε τι λες θα βγουν τα φίδια από τις τρύπες πάλι...Και θα γελάμε πάλι με αυτά που λένε
Αυτό ακριβώς!Πρόσεχε τι λες θα βγουν τα φίδια από τις τρύπες πάλι...Και θα γελάμε πάλι με αυτά που λένε
Τουρμπονιτροειναι κατι σαν τον βανκελ τον κινητηρα δηλαδη που διπλασιαζει τον κυβισμο
Η σημερινή συνέδρια μασσαζ με edging handjob για τελείωμα , ήταν
"out of this world"
bonus φυσικα στην ολη διαδικασία η όαση δροσιάς που είναι ο χωρος της Στεφανιας!
Το κορίτσι έχει βρει τον τρόπο να βελτιώνει συνεχεια τις ήδη γνωστές υπηρεσίες της!
Haters κλπ σουργελα ορμηξτε ελευθερα,σας περιμένω!
Καλώς το κουνελάκι!Που να γαμουσες κιολας τυπε
Καλώς το κουνελάκι!
Πόση ώρα είπες γαμας?
10 λεπτακια?
Χαχαχαχαχα
Δεν μου αρέσει η στάση στα 4 τυπε!Μην αρπάζεσαι ρε τύπε
ειπααμε καλη κ η μαλακία αλλα ρίξτης κ κάναν περιποιημένο στα 4 να σε νιώσει η γκόμενα
ο ΠΑΠΑ-ΆΡΗΣ πήγε για "μπάνιο"Εσύ να φέρεις το κορμί σου να το φροντίσω δεόντως μετά από καιρό!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ε οχιιιι!κ εσένα σε "προσέχω" όπως σου αξίζει
Μας επισκέφτηκε κι η Τασούλα, δεν ξέρω αν την πήρες πρέφαο ΠΑΠΑ-ΆΡΗΣ πήγε για "μπάνιο"
Συνεχίστε τα προμοτοριλικια και θα ακολουθήσουν κι άλλοι
ούτε καν... έχω ξεμπερδέψει με αυτά!Μας επισκέφτηκε κι η Τασούλα, δεν ξέρω αν την πήρες πρέφα
Γεμίσαμε κλώνους πάλι.ούτε καν... έχω ξεμπερδέψει με αυτά!
Απλά πρέπει να γίνει ξεκαθάρισμα και εδώ!
Τον είχαμε ξεφτιλίσει σε ένα άλλο νήμα και αν θυμάμαι καλά τον μπαλαρίνες οι διαχειριστές για κάποιο διάστημα!!!Γεμίσαμε κλώνους πάλι.
Κι ο βλαμενος που βάζει γελακια σε όλους νομιζει ότι δεν έχουμε καταλάβει τους κλώνους του. Είναι τόσο ηλίθιος που γράφει και συμπεριφέρεται με τον ίδιο τρόπο ακριβώς. (Ακόμα και τις τέλειες και τα 4 ερωτηματικά βάζει ίδια)
Κάποιο άνθρωποι
Είναι σαν τη
μουσική
Άλλοι ειναι μία ευχάριστη
Μελωδία
Και άλλοι απλά
Θόρυβος .....
Α ρε φίλε... Το έγραψες μια, το έγραψες δύο... Δεν καταλαβαίνεις ότι απλά γίνεσαι γραφικός; Και στη τελική, μόνο διακριτικός ΔΕΝ είσαι!! Κλαίω!!Έγραψα σε προηγούμενο μήνυμα πως ίσως το κάνει επιλεκτικά γι'αυτό δεν έγραψα τίποτα περισσότερο, για να το αποσαφηνίσει η ίδια
Ξεθαψες δύο μηνών μήνυμα, κάποιο λόγο θα έχεις, αν νομίζεις εσύ και η φιλενάδα σου πως θα παίξω το παιχνίδι σας, σας γελάσανε, ΑΪ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΝΥΧΤΙΑΤΙΚΑ...........Α ρε φίλε... Το έγραψες μια, το έγραψες δύο... Δεν καταλαβαίνεις ότι απλά γίνεσαι γραφικός; Και στη τελική, μόνο διακριτικός ΔΕΝ είσαι!! Κλαίω!!
Πριν δύο μήνες γιατί εκεί με πήγε το φόρουμ από την τελευταία φορά που διάβασα το νήμα.. προφανώς δεν έκατσα να διαβάσω τα πάντα απλά έπεσα στα δικά σου επαναλαμβανόμενα διαμάντια... Τώρα, για ποιο παιχνίδι και για ποια φιλενάδα λες δεν θα κάτσω να το ψάξω παραπάνω. Εξάλλου δεν φαίνεται να βγαίνει και ιδιαίτερη άκρη ε;Ξεθαψες δύο μηνών μήνυμα, κάποιο λόγο θα έχεις, αν νομίζεις εσύ και η φιλενάδα σου πως θα παίξω το παιχνίδι σας, σας γελάσανε, ΑΪ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΝΥΧΤΙΑΤΙΚΑ...........
Αν δεν βγάζεις άκρη γιατί σχολιασες, από τότε μέχρι σήμερα, στο νημα έχει γίνει της πουτανας το κάγκελο, τα δικά μου μηνύματα σου προξένησαν το ενδιαφέρον που τα σχολιασες και με χαρακτηρισμους........Πριν δύο μήνες γιατί εκεί με πήγε το φόρουμ από την τελευταία φορά που διάβασα το νήμα.. προφανώς δεν έκατσα να διαβάσω τα πάντα απλά έπεσα στα δικά σου επαναλαμβανόμενα διαμάντια... Τώρα, για ποιο παιχνίδι και για ποια φιλενάδα λες δεν θα κάτσω να το ψάξω παραπάνω. Εξάλλου δεν φαίνεται να βγαίνει και ιδιαίτερη άκρη ε;