Νέα

Στεφανία μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

Whatever_13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2014
Κριτικές
4
Like
2.342
Πόντοι
456
Afternoon tea and relax!
IMG_20220602_172831.jpg
Απλά...WOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
29.106
Πόντοι
5.956
Έχω χαλαρώσει στην αγκαλιά της δύο φορές μέχρι τώρα και έχω περάσει υπέροχα κάθε φορά. Ευχαριστώ πάρα πολύ
Στη αγκαλιά της???
Στο μασσαζοκρεβατο δεν χαλάρωσες?
Κάτι έχω χάσει μάλλον!!

komarov

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2021
Like
1.297
Πόντοι
206
Έγραψα σε προηγούμενο μήνυμα πως ίσως το κάνει επιλεκτικά γι'αυτό δεν έγραψα τίποτα περισσότερο, για να το αποσαφηνίσει η ίδια
Λογικά θα μιλάς για σεξακι όπως κατάλαβα, αλλά πάντα το είχε στις επιλογές που εδινε

Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
4.671
Πόντοι
736
Σε ευχαριστώ πολύ Καταρχάς για την πρόταση να αντιπροτείνω κάτι ακόμη καλύτερο μπορείς να κανονίσεις εσύ εάν κάποιος ενδιαφέρεται μία συνάντηση μασάζ κ ν κλείσει επιπλέον χρόνο αν θέλεις και να αξιοποιήσουμε και τον κήπο του χώρου που διαθέτω είτε για ποτό είτε για καφέ είτε για παρέα και να είναι μία απόλυτα ολοκληρωμένη χαλαρωτική και gfe experiencε.
Εάν ο κήπος είναι προστατευμένος , τότε συνεδρία κάτω από το φως του φεγγαριού και εάν δεν έχει φεγγάρι 2-3 κεράκια !! Late night τώρα που ο καιρός το επιτρέπει !

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
29.106
Πόντοι
5.956
Εάν ο κήπος είναι προστατευμένος , τότε συνεδρία κάτω από το φως του φεγγαριού και εάν δεν έχει φεγγάρι 2-3 κεράκια !! Late night τώρα που ο καιρός το επιτρέπει !
Τέλεια ιδέα!!!

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.998
Έτσι ακριβώς ατμόσφαιρα πάνω από όλα καθώς είμαστε κ ρομαντικές ψυχές!

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
Λογικά θα μιλάς για σεξακι όπως κατάλαβα, αλλά πάντα το είχε στις επιλογές που εδινε
Για να μη μακρηγορουμε, αποφάσισε να παρέχει όλες τις υπηρεσίες της με προφύλαξη, εννοείται και το στοματικό.

gpap@13

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Νοε 2018
Κριτικές
7
Like
9.126
Πόντοι
1.336
Για να μη μακρηγορουμε, αποφάσισε να παρέχει όλες τις υπηρεσίες της με προφύλαξη, εννοείται και το στοματικό.
Γιατί εκτός από στοματικό υπήρχαν και άλλες υπηρεσίες χωρίς προφύλαξη?

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.732
Πόντοι
41.813
Εγώ πάντως προσωπικά θα ήθελα να εντάξεις στο πρόγραμμα σου, και το λέω σοβαρά, να μπορεί κάποιος να σε επισκεφτεί για να πιει έναν καφέ μαζί σου να σε γνωρίσει. Πάντα με το κατάλληλο αντίτιμο.
και η θερμοκρασια εχει φτασει μονο 33-34.
που να σφιξουν κι αλλο οι ζεστες τι αλλη μαλακια θα δουμε γραμμενη. :2funny:
ρε θελετε και τα λετε ή σας ξεφευγουν?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Για το σίγουρα μόνο από την ίδια μπορείς να πάρεις απάντηση.
το μονο σιγουρο απο την ιδια θα ειναι οτι μπορει και ισως και αν ευθυγραμμιστουν οι πλανητες και αν υπαρξει χημεια και αν.....

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.093
Πόντοι
3.506
και η θερμοκρασια εχει φτασει μονο 33-34.
που να σφιξουν κι αλλο οι ζεστες τι αλλη μαλακια θα δουμε γραμμενη. :2funny:
ρε θελετε και τα λετε ή σας ξεφευγουν?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κύριε Πέτρο, καλησπέρα σας πρώτα από όλα ! Αντιλαμβάνομαι τον διαφορετικό τρόπο σκέψης σας επί του θέματος, θέλω όμως να σας υπενθυμίσω κάτι. Νομίζω οτι συμφωνείτε ότι όλοι εδώ στο φόρουμ είμαστε ισότιμα μέλη, συνεπώς πρέπει να σεβόμαστε τις απόψεις του καθενός ! Έχετε κάθε δικαίωμα να έχετε την άποψη σας και να την εκφράζετε ελευθέρως, όμως οφείλετε να το κάνετε με κόσμιο τρόπο και όχι κάποιου είδους υποτιμητικά σχόλια. Να είστε καλά ! :hi:
Υγ : Η περιγραφή του φίλου anthotypou με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο, η επιτομή του ερωτισμού !!

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
29.106
Πόντοι
5.956
Κύριε Πέτρο, καλησπέρα σας πρώτα από όλα ! Αντιλαμβάνομαι τον διαφορετικό τρόπο σκέψης σας επί του θέματος, θέλω όμως να σας υπενθυμίσω κάτι. Νομίζω οτι συμφωνείτε ότι όλοι εδώ στο φόρουμ είμαστε ισότιμα μέλη, συνεπώς πρέπει να σεβόμαστε τις απόψεις του καθενός ! Έχετε κάθε δικαίωμα να έχετε την άποψη σας και να την εκφράζετε ελευθέρως, όμως οφείλετε να το κάνετε με κόσμιο τρόπο και όχι κάποιου είδους υποτιμητικά σχόλια. Να είστε καλά ! :hi:
Υγ : Η περιγραφή του φίλου anthotypou με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο, η επιτομή του ερωτισμού !!
ΕΓΡΑΨΕΣ!!!

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
29.106
Πόντοι
5.956
Όχι Πέτρο σκέτο
Πέτρο gsp
Μάλλον gps αναγραμματισμενο,χαμένος
στον χώρο του έρωτα,έχει βάλει gps ,εις μάτην όμως!!!

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.732
Πόντοι
41.813
αυτος ειναι ο τροπος μου και σε οποιον αρεσει. σε οποιον δεν αρεσει τη βολτα του.
μπορεις ελευθερα να πατησεις αγνοηση στο προφιλ μου. δεν θα σε παρεξηγησω ουτε εσενα,ουτε κανεναν αλλον.
εγω εχω μαθει να μην κρυβομαι πισω απο το δαχτυλο μου και παντα λεω τα πραγματα οπως ειναι κι οχι οπως αρεσουν στους αλλους.
αν εσενα και ορισμενων αλλων εδω σε αυτο το νημα σας αρεσει να σας δουλευουν,σε καποιους αλλους δεν αρεσει.
συνεπως οπως εγω και πολλοι αλλοι διαβαζουμε και ανεχομαστε τις αρλουμπες σας περι τσαι και συμπαθεια,περι γυμνισμου,περι κηπου,περι οτι αλλου θες εκτος της θεματολογιας,ετσι κι εσεις θα βλεπετε και θα ανεχεστε αυτους που σας λενε την πραγματικοτητα οπως ειναι.
κι αν δεν σας αρεσει ανοιξτε ενα σπαμονημα να γραφετε και να λετε εκει οτι θελετε.
κι η εργαζομενη αν δεν της αρεσει να παει να ανοιξει ενα νημα στο κοσμοπολιταν.
εδω αν θελει να ειναι και να βγαζει το παντεσπανι της θα βλεπει και θα ακουει καθε ειδους σχολια και κριτικες.
και για να μην ξεχνατε ορισμενοι εδω ο ιστοτοπος λεγεται bourdela.com.

καλη συνεχεια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom