Whatever_13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.342
- Πόντοι
- 456
Απλά...WOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Afternoon tea and relax!
Απλά...WOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Afternoon tea and relax!
Στη αγκαλιά της???Έχω χαλαρώσει στην αγκαλιά της δύο φορές μέχρι τώρα και έχω περάσει υπέροχα κάθε φορά. Ευχαριστώ πάρα πολύ
τι ωραιο γκομενακι που εισαι !!!Bonjour!
Λογικά θα μιλάς για σεξακι όπως κατάλαβα, αλλά πάντα το είχε στις επιλογές που εδινεΈγραψα σε προηγούμενο μήνυμα πως ίσως το κάνει επιλεκτικά γι'αυτό δεν έγραψα τίποτα περισσότερο, για να το αποσαφηνίσει η ίδια
Εάν ο κήπος είναι προστατευμένος , τότε συνεδρία κάτω από το φως του φεγγαριού και εάν δεν έχει φεγγάρι 2-3 κεράκια !! Late night τώρα που ο καιρός το επιτρέπει !Σε ευχαριστώ πολύ Καταρχάς για την πρόταση να αντιπροτείνω κάτι ακόμη καλύτερο μπορείς να κανονίσεις εσύ εάν κάποιος ενδιαφέρεται μία συνάντηση μασάζ κ ν κλείσει επιπλέον χρόνο αν θέλεις και να αξιοποιήσουμε και τον κήπο του χώρου που διαθέτω είτε για ποτό είτε για καφέ είτε για παρέα και να είναι μία απόλυτα ολοκληρωμένη χαλαρωτική και gfe experiencε.
Τέλεια ιδέα!!!Εάν ο κήπος είναι προστατευμένος , τότε συνεδρία κάτω από το φως του φεγγαριού και εάν δεν έχει φεγγάρι 2-3 κεράκια !! Late night τώρα που ο καιρός το επιτρέπει !
Πολλα μπραβο για τα κιλα που εχασες!Bonjour!
Έτσι ακριβώς ατμόσφαιρα πάνω από όλα καθώς είμαστε κ ρομαντικές ψυχές!Εάν ο κήπος είναι προστατευμένος , τότε συνεδρία κάτω από το φως του φεγγαριού και εάν δεν έχει φεγγάρι 2-3 κεράκια !! Late night τώρα που ο καιρός το επιτρέπει !
Για να μη μακρηγορουμε, αποφάσισε να παρέχει όλες τις υπηρεσίες της με προφύλαξη, εννοείται και το στοματικό.Λογικά θα μιλάς για σεξακι όπως κατάλαβα, αλλά πάντα το είχε στις επιλογές που εδινε
Γιατί εκτός από στοματικό υπήρχαν και άλλες υπηρεσίες χωρίς προφύλαξη?Για να μη μακρηγορουμε, αποφάσισε να παρέχει όλες τις υπηρεσίες της με προφύλαξη, εννοείται και το στοματικό.
Απ' ότι ξέρω όχι, ίσα ίσα είναι πάντα πολύ καθαρή και προσεκτική.Γιατί εκτός από στοματικό υπήρχαν και άλλες υπηρεσίες χωρίς προφύλαξη?
σιγουρα το στοματικο ειναι με προφυλαξη;Για να μη μακρηγορουμε, αποφάσισε να παρέχει όλες τις υπηρεσίες της με προφύλαξη, εννοείται και το στοματικό.
Για το σίγουρα μόνο από την ίδια μπορείς να πάρεις απάντηση.σιγουρα το στοματικο ειναι με προφυλαξη;
και η θερμοκρασια εχει φτασει μονο 33-34.Εγώ πάντως προσωπικά θα ήθελα να εντάξεις στο πρόγραμμα σου, και το λέω σοβαρά, να μπορεί κάποιος να σε επισκεφτεί για να πιει έναν καφέ μαζί σου να σε γνωρίσει. Πάντα με το κατάλληλο αντίτιμο.
το μονο σιγουρο απο την ιδια θα ειναι οτι μπορει και ισως και αν ευθυγραμμιστουν οι πλανητες και αν υπαρξει χημεια και αν.....Για το σίγουρα μόνο από την ίδια μπορείς να πάρεις απάντηση.
Κύριε Πέτρο, καλησπέρα σας πρώτα από όλα ! Αντιλαμβάνομαι τον διαφορετικό τρόπο σκέψης σας επί του θέματος, θέλω όμως να σας υπενθυμίσω κάτι. Νομίζω οτι συμφωνείτε ότι όλοι εδώ στο φόρουμ είμαστε ισότιμα μέλη, συνεπώς πρέπει να σεβόμαστε τις απόψεις του καθενός ! Έχετε κάθε δικαίωμα να έχετε την άποψη σας και να την εκφράζετε ελευθέρως, όμως οφείλετε να το κάνετε με κόσμιο τρόπο και όχι κάποιου είδους υποτιμητικά σχόλια. Να είστε καλά !και η θερμοκρασια εχει φτασει μονο 33-34.
που να σφιξουν κι αλλο οι ζεστες τι αλλη μαλακια θα δουμε γραμμενη.
ρε θελετε και τα λετε ή σας ξεφευγουν?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Η εμφάνιση σου με το στεφανακι στα μαλλιά όταν άνοιξες την πόρτα ήταν όλα τα λεφτάAfternoon tea and relax!
ΕΓΡΑΨΕΣ!!!Κύριε Πέτρο, καλησπέρα σας πρώτα από όλα ! Αντιλαμβάνομαι τον διαφορετικό τρόπο σκέψης σας επί του θέματος, θέλω όμως να σας υπενθυμίσω κάτι. Νομίζω οτι συμφωνείτε ότι όλοι εδώ στο φόρουμ είμαστε ισότιμα μέλη, συνεπώς πρέπει να σεβόμαστε τις απόψεις του καθενός ! Έχετε κάθε δικαίωμα να έχετε την άποψη σας και να την εκφράζετε ελευθέρως, όμως οφείλετε να το κάνετε με κόσμιο τρόπο και όχι κάποιου είδους υποτιμητικά σχόλια. Να είστε καλά !
Υγ : Η περιγραφή του φίλου anthotypou με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο, η επιτομή του ερωτισμού !!
Όχι Πέτρο σκέτοΚύριε Πέτρο, καλησπέρα σας πρώτα από όλα ! Αντιλαμβάνομαι τον διαφορετικό τρόπο σκέψης σας επί του θέματος, θέλω όμως να σας υπενθυμίσω κάτι. Νομίζω οτι συμφωνείτε ότι όλοι εδώ στο φόρουμ είμαστε ισότιμα μέλη, συνεπώς πρέπει να σεβόμαστε τις απόψεις του καθενός ! Έχετε κάθε δικαίωμα να έχετε την άποψη σας και να την εκφράζετε ελευθέρως, όμως οφείλετε να το κάνετε με κόσμιο τρόπο και όχι κάποιου είδους υποτιμητικά σχόλια. Να είστε καλά !
Υγ : Η περιγραφή του φίλου anthotypou με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο, η επιτομή του ερωτισμού !!
αυτος ειναι ο τροπος μου και σε οποιον αρεσει. σε οποιον δεν αρεσει τη βολτα του.Κύριε Πέτρο, καλησπέρα σας πρώτα από όλα ! Αντιλαμβάνομαι τον διαφορετικό τρόπο σκέψης σας επί του θέματος, θέλω όμως να σας υπενθυμίσω κάτι. Νομίζω οτι συμφωνείτε ότι όλοι εδώ στο φόρουμ είμαστε ισότιμα μέλη, συνεπώς πρέπει να σεβόμαστε τις απόψεις του καθενός ! Έχετε κάθε δικαίωμα να έχετε την άποψη σας και να την εκφράζετε ελευθέρως, όμως οφείλετε να το κάνετε με κόσμιο τρόπο και όχι κάποιου είδους υποτιμητικά σχόλια. Να είστε καλά !