billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 29.042
- Πόντοι
- 5.956
OMG!!!Φωτό of the day summer κιμονό!
OMG!!!Φωτό of the day summer κιμονό!
Του αγάλματος του το κοψε οπότε καλύτερα εσύ να το προσέξεις.Ούτε του αγάλματος δε του σηκώνεται … να το προσέξει
Φτηνό χιούμορ, χαμηλό iq!Ούτε του αγάλματος δε του σηκώνεται … να το προσέξει
Κλαίω απλά ….Την έχει πετύχει κανεις ξυρισμένη φουλ; όσες φορές έχω πάει με τσιμπάνε οι τρίχες σε πόδια
Το κιμονό τώρα το καλοκαίρι είναι ένα πρακτικό και δροσερό ρούχο, αλλά κ σαν foto εδώ μου αρέσει περισσότερο από την προηγούμενη με την μαύρη μίνι φουστίτσα! Πιστεύω ότι σύντομα θα το δω κ από κοντά!Φωτό of the day summer κιμονό!
Και έχεις αργησει!Το κιμονό τώρα το καλοκαίρι είναι ένα πρακτικό και δροσερό ρούχο, αλλά κ σαν foto εδώ μου αρέσει περισσότερο από την προηγούμενη με την μαύρη μίνι φουστίτσα! Πιστεύω ότι σύντομα θα το δω κ από κοντά!
Ποτέ δεν είναι αργά ...έχω κενές θέσεις αν θες στο σινουριΣυγνωμη κυρα μου για να καταλαβω. Προσπαθω να δω το προγραμμα σου και σε ρωταω ευθεως:
Προσφερεις ΜΟΝΟ μασαζ για 1 ωρα και χωρις σεξ στα 40 ευρω;
Δεν εχω τρελαθει ακομα..
ΡαδικιούΦτηνό χιούμορ, χαμηλό iq!
Από εμένα αρνητικό, πάντα είναι περιποιημένη.Την έχει πετύχει κανεις ξυρισμένη φουλ; όσες φορές έχω πάει με τσιμπάνε οι τρίχες σε πόδια
Να κανει παρεα με την ΕΛΕΝΑ 110 , γραφει και αυτη ωραια ποιηματακια !!!!! χαχαχαΖωγραφίζεις σήμερα,έμπνεει η κουκλαρα!!!
Σε διάφανο!!!Ωραιο το κιμονο...σε μαυρο το εχεις?
Βέβαια κ στολές κ γόβες θα φέρω! εννοείται!!Να προτεινω να το φερεις κρητη...?
Πω πω...ποσο ανυπομονω!
Να τολμησω να ζητησω φωτο κ με το μαυρο...ή θα ειναι υπερβολη? Χαχα!
Ωραιο σωμα εχεις Στεφανια!!Βέβαια κ στολές κ γόβες θα φέρω! εννοείται!!
Θα βάλω σύντομα!
Του το έχω πει!!!Να κανει παρεα με την ΕΛΕΝΑ 110 , γραφει και αυτη ωραια ποιηματακια !!!!! χαχαχα
exeiς π[ιασει πρωινο στασίδι βλεπωΤου το έχω πει!!!
Ειμαι στο καραβι οπότε κολοβαραω στα bou!exeiς π[ιασει πρωινο στασίδι βλεπω
Πολλά ωραία έχει η κουκλιτσα!!!Ωραιο σωμα εχεις Στεφανια!!
Την έχει πετύχει κανεις ξυρισμένη φουλ; όσες φορές έχω πάει με τσιμπάνε οι τρίχες σε πόδια
Κλαίω απλά ….
Θα θέλαμε και λίγο φωτό από πίσω όψη πλιζ, δεν χρειάζεται να είναι nude