Νέα

Στεφανία μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (5 μέλη και 46 επισκέπτες)
OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.753

Συνημμένα

• IMG_20220605_172559.jpg
    IMG_20220605_172559.jpg
    2 MB · Εμφανίσεις: 214
  • IMG_20220605_172728.jpg
    IMG_20220605_172728.jpg
    2,3 MB · Εμφανίσεις: 233

stormrider_80

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2022
Like
90
Πόντοι
0

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Κύριε Πέτρο, καλησπέρα σας πρώτα από όλα ! Αντιλαμβάνομαι τον διαφορετικό τρόπο σκέψης σας επί του θέματος, θέλω όμως να σας υπενθυμίσω κάτι. Νομίζω οτι συμφωνείτε ότι όλοι εδώ στο φόρουμ είμαστε ισότιμα μέλη, συνεπώς πρέπει να σεβόμαστε τις απόψεις του καθενός ! Έχετε κάθε δικαίωμα να έχετε την άποψη σας και να την εκφράζετε ελευθέρως, όμως οφείλετε να το κάνετε με κόσμιο τρόπο και όχι κάποιου είδους υποτιμητικά σχόλια. Να είστε καλά ! :hi:
Υγ : Η περιγραφή του φίλου anthotypou με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο, η επιτομή του ερωτισμού !!
Και λίγα είπε. Άκου τώρα, να χρεώνει την... κουβέντα με τον καφέ. Κάτι τέτοιες μαλακίες γράφονται και παίρνει αέρα η κάθε μία (δεν λέω για τη Στεφανία συγκεκριμένα)

ΥΓ. Πάντως εσένα σε επόμενα ποστ που δεν είχαν κι αυτά την απαραίτητη ευγένεια που θες, μια χαρά σε είδα να πατάς like και να βάζεις γελακια.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
14.942
Πόντοι
3.506
Ζητώ συγνώμη δημοσίως αν έθιξα η προσέβαλα κάποιον με τα γραφόμενα μου η με like emoticon δεν θα επαναληφθεί, έχετε τον λόγο μου!

Τελευταία τροποποίηση:

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646
Ζητώ συγνώμη δημοσίως αν έθιξα η προσέβαλα κάποιον με τα γραφόμενα μου η με like emoticon δεν θα επαναληφθεί, έχετε τον λόγο μου!
Ε ναι ρε φίλε ξέρεις τι είναι να μην βγάζει ούτε 50 σεντς από τα πουρμπουάρ

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.753
Και λίγα είπε. Άκου τώρα, να χρεώνει την... κουβέντα με τον καφέ. Κάτι τέτοιες μαλακίες γράφονται και παίρνει αέρα η κάθε μία (δεν λέω για τη Στεφανία συγκεκριμένα)

ΥΓ. Πάντως εσένα σε επόμενα ποστ που δεν είχαν κι αυτά την απαραίτητη ευγένεια που θες, μια χαρά σε είδα να πατάς like και να βάζεις γελακια.
Επειδή αναφέρεσαι κ γενικά κ συγκεκριμένα σε εμένα να σου θυμίσω ότι κάποιοι έχουν ανάγκη από κοινωνιολογική-ψυχολογικη υποστήριξη που αντιστοιχεί στο πρώτο μου πτυχίο πέραν του μασάζ οπότε το πώς θα αξιοποιήσει κάποιος μια συνάντηση μαζί μου νομίζω είναι δικό του θέμα κ δεν χρειάζεται να κριθεί για αυτό.σε καμία περίπτωση δεν θα δεχομουν να έρθει κάποιος μονο για να μιλήσουμε περί ανέμων κ υδάτων.εχω την σοβαρότητα κ την τιμιότητα να προσφέρω υπηρεσίες που αντιστοιχούν κ αξίζουν κάθε λεπτό του ευρώ,μην ανησυχείς.κ ξέρω να παραμένω προσγειωμένη γτ ποτέ δεν πήγε κανείς πολύ μακριά με τουπε , υπεροψία κτλ..
Εξάλλου έχω την γενναιοδωρία να προσφέρω ούτως η άλλως κάποιο ποτό η αναψυκτικό κτλ σε κάθε ραντεβού αν κάποιος το επιθυμεί.

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646
Επειδή αναφέρεσαι κ γενικά κ συγκεκριμένα σε εμένα να σου θυμίσω ότι κάποιοι έχουν ανάγκη από κοινωνιολογική-ψυχολογικη υποστήριξη που αντιστοιχεί στο πρώτο μου πτυχίο πέραν του μασάζ οπότε το πώς θα αξιοποιήσει κάποιος μια συνάντηση μαζί μου νομίζω είναι δικό του θέμα κ δεν χρειάζεται να κριθεί για αυτό.σε καμία περίπτωση δεν θα δεχομουν να έρθει κάποιος μονο για να μιλήσουμε περί ανέμων κ υδάτων.εχω την σοβαρότητα κ την τιμιότητα να προσφέρω υπηρεσίες που αντιστοιχούν κ αξίζουν κάθε λεπτό του ευρώ,μην ανησυχείς.κ ξέρω να παραμένω προσγειωμένη γτ ποτέ δεν πήγε κανείς πολύ μακριά με τουπε , υπεροψία κτλ..
Εξάλλου έχω την γενναιοδωρία να προσφέρω ούτως η άλλως κάποιο ποτό η αναψυκτικό κτλ σε κάθε ραντεβού αν κάποιος το επιθυμεί.
Μιλάς με τον τοίχο?? Έχεις τέτοιο κρυφό χάρισμα... Αλήθεια κομμώτρια έχεις?

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.753
Μιλάς με τον τοίχο?? Έχεις τέτοιο κρυφό χάρισμα... Αλήθεια κομμώτρια έχεις?
Δεν έχεις άδικο..που κολλάει η κομμώτρια όμως! έχω μια πόλυ καλή που μου κάνει τις κοτσίδες στεφάνια κ τις ανταύγειες! αλλά κάτι άλλο θα εννοείς, μεταφορικά μιλώντας μάλλον..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom