Saltampakouras
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2013
- Like
- 40
- Πόντοι
- 0
Eνα υπέροχο βράδυ και ένα ακόμα πιο υπέροχο ξημέρωμα!!Καλησπέρα κ καλή βραδιά!
Eνα υπέροχο βράδυ και ένα ακόμα πιο υπέροχο ξημέρωμα!!Καλησπέρα κ καλή βραδιά!
απίθανη !!!Καλησπέρα κ καλή βραδιά!
Δυστυχώς ή ευτυχώς για μερικούς υπάρχει ο ερωτισμός ακομα και στον αγοραίο έρωτα ! Παιχνίδια μυαλού λέγονται και δεν υπάρχει μόνο το " πόσους πόντους τον έχουμε , πόσες φορές τελειώσαμε ή τις τελειώσαμε , πόσο κοντή , ψηλη , χοντρή , αδύνατη είναι η κάθε μια " !!Κύριε Πέτρο, καλησπέρα σας πρώτα από όλα ! Αντιλαμβάνομαι τον διαφορετικό τρόπο σκέψης σας επί του θέματος, θέλω όμως να σας υπενθυμίσω κάτι. Νομίζω οτι συμφωνείτε ότι όλοι εδώ στο φόρουμ είμαστε ισότιμα μέλη, συνεπώς πρέπει να σεβόμαστε τις απόψεις του καθενός ! Έχετε κάθε δικαίωμα να έχετε την άποψη σας και να την εκφράζετε ελευθέρως, όμως οφείλετε να το κάνετε με κόσμιο τρόπο και όχι κάποιου είδους υποτιμητικά σχόλια. Να είστε καλά !
Υγ : Η περιγραφή του φίλου anthotypou με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο, η επιτομή του ερωτισμού !!
Υπέροχη!Καλησπέρα κ καλή βραδιά!
απλά τελεια !!Καλημέρα!
Νομίζω ο καλύτερος τρόπος να απαντήσω σε ανακρίβειες η γενικότητες είναι μια φωτογραφία!
Όποιος με γνωρίζει έχει διαπιστώσει πόσο επενδύω στο χώρο μου ώστε να είναι όλα στην εντέλεια.
Τώρα σίγουρα δεν είναι θέμα να περιμένει κάποιος 20 δευτερόλεπτα να ζεσταθεί το νερό καθώς το χειμώνα η όταν έχει συννεφιά ζεσταίνεται άμεσα μέσω φυσικού αερίου ενώ τώρα που είναι καλοκαίρι έρχεται από ηλιακο στην ταράτσα μέχρι το ημιυπόγειο..
Το σημαντικό είναι ότι έχει πάντα ζεστό νερό βρέξει χιονίσει κ οποιαδήποτε ώρα..
Όσον αφορά τις πετσέτες αγοράσα 80 τεμάχια μόνο λευκές(ώστε να είναι ευδιάκριτη η υφή κ η ακεραιότητα τους)απο εκεί που προμηθεύομαι κ τις παντόφλες για ξενοδοχείακη χρήση.
Συνεπώς δεν έχω να αποδείξω τίποτα.
τζαμπα χαλας το σαλιο σουΚύριε Πέτρο, καλησπέρα σας πρώτα από όλα ! Αντιλαμβάνομαι τον διαφορετικό τρόπο σκέψης σας επί του θέματος, θέλω όμως να σας υπενθυμίσω κάτι. Νομίζω οτι συμφωνείτε ότι όλοι εδώ στο φόρουμ είμαστε ισότιμα μέλη, συνεπώς πρέπει να σεβόμαστε τις απόψεις του καθενός ! Έχετε κάθε δικαίωμα να έχετε την άποψη σας και να την εκφράζετε ελευθέρως, όμως οφείλετε να το κάνετε με κόσμιο τρόπο και όχι κάποιου είδους υποτιμητικά σχόλια. Να είστε καλά !
Υγ : Η περιγραφή του φίλου anthotypou με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο, η επιτομή του ερωτισμού !!
Μας κακομαθαινεις με τις φωτο 3 μέρες σερί...Καλησπέρα κ καλή βραδιά!
ΘΕΑΑΑΑ!!!!Καλησπέρα κ καλή βραδιά!
σαλιαρηΘΕΑΑΑΑ!!!!
Ρε Πέτρο gsp,βάλε το gps να βρεις το δρόμο σου αγοράκι μου ,πάρε το κουβαδακι σου και σε άλλη παραλία, αντε γιατί μας ζαλισες τον ερωτα!!!αυτος ειναι ο τροπος μου και σε οποιον αρεσει. σε οποιον δεν αρεσει τη βολτα του.
μπορεις ελευθερα να πατησεις αγνοηση στο προφιλ μου. δεν θα σε παρεξηγησω ουτε εσενα,ουτε κανεναν αλλον.
εγω εχω μαθει να μην κρυβομαι πισω απο το δαχτυλο μου και παντα λεω τα πραγματα οπως ειναι κι οχι οπως αρεσουν στους αλλους.
αν εσενα και ορισμενων αλλων εδω σε αυτο το νημα σας αρεσει να σας δουλευουν,σε καποιους αλλους δεν αρεσει.
συνεπως οπως εγω και πολλοι αλλοι διαβαζουμε και ανεχομαστε τις αρλουμπες σας περι τσαι και συμπαθεια,περι γυμνισμου,περι κηπου,περι οτι αλλου θες εκτος της θεματολογιας,ετσι κι εσεις θα βλεπετε και θα ανεχεστε αυτους που σας λενε την πραγματικοτητα οπως ειναι.
κι αν δεν σας αρεσει ανοιξτε ενα σπαμονημα να γραφετε και να λετε εκει οτι θελετε.
κι η εργαζομενη αν δεν της αρεσει να παει να ανοιξει ενα νημα στο κοσμοπολιταν.
εδω αν θελει να ειναι και να βγαζει το παντεσπανι της θα βλεπει και θα ακουει καθε ειδους σχολια και κριτικες.
και για να μην ξεχνατε ορισμενοι εδω ο ιστοτοπος λεγεται bourdela.com.
καλη συνεχεια.
Ναι σλλα Απολλώνιος σαλιαρης,τους μεγαλύτερους τους ακούω!!!σαλιαρη
ποτε εγινε αυτο???? χαχαχαχαχαΚαλησπέρα κ καλή βραδιά!
Ωραιο το κιμονο...σε μαυρο το εχεις?Φωτό of the day summer κιμονό!
Ναι αμέΩραιο το κιμονο...σε μαυρο το εχεις?
Να προτεινω να το φερεις κρητη...?Ναι αμέ