Νέα

Στεφανία μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Saltampakouras

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2013
Like
40
Πόντοι
0
Καλησπέρα κ καλή βραδιά!
IMG_20220603_223120.jpg
Eνα υπέροχο βράδυ και ένα ακόμα πιο υπέροχο ξημέρωμα!!

Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
4.834
Πόντοι
736
Κύριε Πέτρο, καλησπέρα σας πρώτα από όλα ! Αντιλαμβάνομαι τον διαφορετικό τρόπο σκέψης σας επί του θέματος, θέλω όμως να σας υπενθυμίσω κάτι. Νομίζω οτι συμφωνείτε ότι όλοι εδώ στο φόρουμ είμαστε ισότιμα μέλη, συνεπώς πρέπει να σεβόμαστε τις απόψεις του καθενός ! Έχετε κάθε δικαίωμα να έχετε την άποψη σας και να την εκφράζετε ελευθέρως, όμως οφείλετε να το κάνετε με κόσμιο τρόπο και όχι κάποιου είδους υποτιμητικά σχόλια. Να είστε καλά ! :hi:
Υγ : Η περιγραφή του φίλου anthotypou με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο, η επιτομή του ερωτισμού !!
Δυστυχώς ή ευτυχώς για μερικούς υπάρχει ο ερωτισμός ακομα και στον αγοραίο έρωτα ! Παιχνίδια μυαλού λέγονται και δεν υπάρχει μόνο το " πόσους πόντους τον έχουμε , πόσες φορές τελειώσαμε ή τις τελειώσαμε , πόσο κοντή , ψηλη , χοντρή , αδύνατη είναι η κάθε μια " !!
Όπως και να το κάνουμε η Στεφανία είναι μια θεραπεύτρια που δίνεται για τον ερωτισμό

stormrider_80

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2022
Like
90
Πόντοι
0
Καλημέρα!
Νομίζω ο καλύτερος τρόπος να απαντήσω σε ανακρίβειες η γενικότητες είναι μια φωτογραφία!
Όποιος με γνωρίζει έχει διαπιστώσει πόσο επενδύω στο χώρο μου ώστε να είναι όλα στην εντέλεια.
Τώρα σίγουρα δεν είναι θέμα να περιμένει κάποιος 20 δευτερόλεπτα να ζεσταθεί το νερό καθώς το χειμώνα η όταν έχει συννεφιά ζεσταίνεται άμεσα μέσω φυσικού αερίου ενώ τώρα που είναι καλοκαίρι έρχεται από ηλιακο στην ταράτσα μέχρι το ημιυπόγειο..
Το σημαντικό είναι ότι έχει πάντα ζεστό νερό βρέξει χιονίσει κ οποιαδήποτε ώρα..
Όσον αφορά τις πετσέτες αγοράσα 80 τεμάχια μόνο λευκές(ώστε να είναι ευδιάκριτη η υφή κ η ακεραιότητα τους)απο εκεί που προμηθεύομαι κ τις παντόφλες για ξενοδοχείακη χρήση.
Συνεπώς δεν έχω να αποδείξω τίποτα.
IMG_20220518_112327.jpg
απλά τελεια !!

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646
Κύριε Πέτρο, καλησπέρα σας πρώτα από όλα ! Αντιλαμβάνομαι τον διαφορετικό τρόπο σκέψης σας επί του θέματος, θέλω όμως να σας υπενθυμίσω κάτι. Νομίζω οτι συμφωνείτε ότι όλοι εδώ στο φόρουμ είμαστε ισότιμα μέλη, συνεπώς πρέπει να σεβόμαστε τις απόψεις του καθενός ! Έχετε κάθε δικαίωμα να έχετε την άποψη σας και να την εκφράζετε ελευθέρως, όμως οφείλετε να το κάνετε με κόσμιο τρόπο και όχι κάποιου είδους υποτιμητικά σχόλια. Να είστε καλά ! :hi:
Υγ : Η περιγραφή του φίλου anthotypou με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο, η επιτομή του ερωτισμού !!
τζαμπα χαλας το σαλιο σου :hi:

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
29.066
Πόντοι
5.956
αυτος ειναι ο τροπος μου και σε οποιον αρεσει. σε οποιον δεν αρεσει τη βολτα του.
μπορεις ελευθερα να πατησεις αγνοηση στο προφιλ μου. δεν θα σε παρεξηγησω ουτε εσενα,ουτε κανεναν αλλον.
εγω εχω μαθει να μην κρυβομαι πισω απο το δαχτυλο μου και παντα λεω τα πραγματα οπως ειναι κι οχι οπως αρεσουν στους αλλους.
αν εσενα και ορισμενων αλλων εδω σε αυτο το νημα σας αρεσει να σας δουλευουν,σε καποιους αλλους δεν αρεσει.
συνεπως οπως εγω και πολλοι αλλοι διαβαζουμε και ανεχομαστε τις αρλουμπες σας περι τσαι και συμπαθεια,περι γυμνισμου,περι κηπου,περι οτι αλλου θες εκτος της θεματολογιας,ετσι κι εσεις θα βλεπετε και θα ανεχεστε αυτους που σας λενε την πραγματικοτητα οπως ειναι.
κι αν δεν σας αρεσει ανοιξτε ενα σπαμονημα να γραφετε και να λετε εκει οτι θελετε.
κι η εργαζομενη αν δεν της αρεσει να παει να ανοιξει ενα νημα στο κοσμοπολιταν.
εδω αν θελει να ειναι και να βγαζει το παντεσπανι της θα βλεπει και θα ακουει καθε ειδους σχολια και κριτικες.
και για να μην ξεχνατε ορισμενοι εδω ο ιστοτοπος λεγεται bourdela.com.

καλη συνεχεια.
Ρε Πέτρο gsp,βάλε το gps να βρεις το δρόμο σου αγοράκι μου ,πάρε το κουβαδακι σου και σε άλλη παραλία, αντε γιατί μας ζαλισες τον ερωτα!!!

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.849
Πόντοι
1.056
Συγνωμη κυρα μου για να καταλαβω. Προσπαθω να δω το προγραμμα σου και σε ρωταω ευθεως:

Προσφερεις ΜΟΝΟ μασαζ για 1 ωρα και χωρις σεξ στα 40 ευρω;

Δεν εχω τρελαθει ακομα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom