billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 29.066
- Πόντοι
- 5.956
Ε άσε και λιγο στη φαντασία!ax και να γινονταν ενα ατυχημα , και να λυνονταν το κορδονι .....
Ε άσε και λιγο στη φαντασία!ax και να γινονταν ενα ατυχημα , και να λυνονταν το κορδονι .....
Εγώ πάλι ,αν και παλιός γνωστός ,την είδα αμέσως μετά την επιστροφή της από Κρήτη και έμεινα ΑΦΩΝΟΣ!φιλτατε με το κοριτσι τα εχω κουβεντιασει στο πολυ παρελθον..αλλα ειδα οτι εχει ομορφύνει επικινδυνα ....
Καλά να περάσεις !!!εγω τωρα που γυρναω ξανα μετα απο 2μιση χρονια στην ελλαδα θα την βαλω μπροστα μπροστα στο καρνε
Αχ τι μου κανεις τωρα!!! και ειμαι κλεισμενος με covid.....Good morning!
Ομορφη !!!!!!Good morning!
Το πιο όμορφο φόρεμα στο χρώμα του φωτός ! Εξαιρετικά γοητευτική και αιθέριαGood morning!
Ναι σε λιγο θα δεχεται και παραπεμπτικα φυσιοθεραπειων του ΕΟΠΥΥ.Φίλε μου...κ εγώ την πρώτη μέρα πονούσα αρκετά γιατί κ εγώ κάνω χειρονακτική εργασία με πολύ περπάτημα...Δύο μέρες μετά πετάω κ σχεδόν δεν νιώθω καθόλου πόνους κ παρά πολλούς από τους κόμπους στην πλάτη μου...Φαντάζομαι τι θα γίνει την δεύτερη κ τρίτη φορά στο κορμί μου
καλα σας λεει.Σου αρέσει να πετάγεται εκεί που δεν σε αφορά ?Έλα κάνε μας την χάρη κ μαθε να διαβάσεις τι λέμε
η κοπέλα η οποία είναι αρκετά συμπαθητική και ευγενική ως προς τον χαρακτήρα , απο εμφάνιση είναι μέτρια η να το πω αλλλιως δεν θα την πρόσεχα καν έξω , η γεματούλα της διπλανής πόρτας , μέτρια στο μασάζ με κάποιες φιλότιμες προσπάθειες και μέτρια στις μετά υπηρεσίες , ίσως νίωθεις και λγουλάκι κοροίδο στο τέλος αλλα έτσι είναι αυτό το χόμπυ. σκέφτεσαι πόσο εύκολα έχασες τα 2 μεροκάματα του 8 ωρου χωρίς να έχεις ξεφύγει μέσα σε 40 λεπτά και απο μέσα σου την θαυμάζεις που καταφέρνει το ανάποδο απο έσένα . είμαι λοιπόν και εγώ ένας απο τους θαυμαστές της πια και χαίρομαι να διαβάζω ωραία σχόλια απο άλλους θαυμαστές τηςκαλα σας λεει.
εδω εσεις πατε να μας την παρουσιασετε οτι ειναι και φυσιοθεραπευτρια κανονικη.
μην τρελαθουμε κιολας.
Θεϊκό κορμί!Good morning!
Θαρρώ πως αυτό το φόρεμα και το χρώμα του είναι ένα όμορφο κόσμημα που αναδεικνύει με έναν μοναδικό τρόπο την γοητεία σουΚαλό σκ!
Αδερφέ είσαι ο ορισμός του Αγαπούλη. Να το κοιτάξεις αυτό..Θεϊκό κορμί!
Θεικο πρόσωπο!
Θεϊκό άγγιγμα
Η ιερεια του αισθησιασμου!
Η κορυφαία μασσεζ της Ελλαδας!
Stefania ,the tantra goddess of Greece!
ΘΕΕ ΜΟΥ!
Τι φτιάχνεις αμα έχεις κέφια!!!
Θεϊκό κορμί!
Θεικο πρόσωπο!
Θεϊκό άγγιγμα
Η ιερεια του αισθησιασμου!
Η κορυφαία μασσεζ της Ελλαδας!
Stefania ,the tantra goddess of Greece!
ΚΟΡΥΦΗ!!!!
ΘΕΪΚΉ!!!!
WOW!!!!!
H Βασίλισσα της Αποπλάνησης
3-1 το σκορ,billgun vs ΠΑΠΑ ΑΡΗΣΑφιερωμένο στους σαλιάρηδες.. . Δώρο μια σφουγγαρίστρα
Συμφωνα με το avatar εισαι επιδειξιας τυπε ,να κυτταχτεις γιαυτό!Αδερφέ είσαι ο ορισμός του Αγαπούλη. Να το κοιτάξεις αυτό..
Μου αρέσει που κάθεσαι και ασχολείσαι και απαντάς σοβαρά!Περαματιωτη... επειδή την Νίκαια που μενει η θέα που λέγατε σε άλλο νήμα την ξέρω σαν να είναι σπίτι μου ,πάρε την σφουγγαρίστρα να πας να καθαρίσεις τα ζουμια από το βόθρο κ τις κατσαρίδες .Απορώ γιατί ανακατεύεστε σε απόψεις άλλων ατόμων...Μάλλον δεν έχεις τι να κάνεις ???Λέω εγώ...
Εδώ μου την ειπε και ο τρομπας ο hostidis που έχει για avatar το παπαρι του!Απλά ρε φίλε δεν γουστάρω την ειρωνεία τους .....Έχεις ένα δίκιο βέβαια μεγαλο,διότι τα κυβικά μου είναι χαώδη μπροστά τους...Αλλά αν θέλουν αντιπαράθεση ,την έχουν ....