XOSTIDIS
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 989
- Πόντοι
- 361
Οτι έχει ο καθένας αγαπούλη...μην θυμώνεις συνέχισε να γράφεις ωραία λογάκια..χαχαχαΣυμφωνα με το avatar εισαι επιδειξιας τυπε ,να κυτταχτεις γιαυτό!
Οτι έχει ο καθένας αγαπούλη...μην θυμώνεις συνέχισε να γράφεις ωραία λογάκια..χαχαχαΣυμφωνα με το avatar εισαι επιδειξιας τυπε ,να κυτταχτεις γιαυτό!
Τράβα να το δείξεις σε καμμια παραλια γυμνιστων ρε τρομπα !Οτι έχει ο καθένας αγαπούλη...μην θυμώνεις συνέχισε να γράφεις ωραία λογάκια..χαχαχα
Εσύ πού δεν είσαι τρομπας συνέχισε να γράφεις ωραία λογάκια..χαχαχαΕδώ μου την ειπε και ο τρομπας ο hostidis που έχει για avatar το παπαρι του!
Τι να σχολιάσεις,για λύπηση είναι!
Και αγαπουλης και μικροτσουτσουνος..χαχαχαΣυμφωνα με το avatar εισαι επιδειξιας τυπε ,να κυτταχτεις γιαυτό!
Και βέβαια θα το κάνω,υποδείξεις από τρομπόνια δεν δέχομαι!Εσύ πού δεν είσαι τρομπας συνέχισε να γράφεις ωραία λογάκια..χαχαχα
Όποιος δεν βάζει αβαταρ το παπαρι του ειναι μικροτσουτσουνος?Και αγαπουλης και μικροτσουτσουνος..χαχαχα
Βαλε μεγεθυντικό φακο να βρεις το γαριδακι σουΌποιος δεν βάζει αβαταρ το παπαρι του ειναι μικροτσουτσουνος?
Μάλλον δεν είναι επιδειξίας λέω εγω!
Και μια ερώτηση,φτάνει να την βάλεις στον κωλο σου?
Αν ναι,προχώρα και κάνε μας τη χάρη!
Ευτυχώς αγορακι(?)δεν παω με τραβελους όπως εσύ,τώρα τα άλλα ναχαμε να λέγαμε!Βαλε μεγεθυντικό φακο να βρεις το γαριδακι σου
Ρίξε λίγα σαλια ακόμα να μουσκέψει η σφουγγαριστρα για να καθαρίζει καλύτεραΠεραματιωτη... επειδή την Νίκαια που μενει η θέα που λέγατε σε άλλο νήμα την ξέρω σαν να είναι σπίτι μου ,πάρε την σφουγγαρίστρα να πας να καθαρίσεις τα ζουμια από το βόθρο κ τις κατσαρίδες .Απορώ γιατί ανακατεύεστε σε απόψεις άλλων ατόμων...Μάλλον δεν έχεις τι να κάνεις ???Λέω εγώ...
Αμα δε γουσταρεις υπάρχει λύση. Πας στις ρυθμίσεις του λογαριασμου σου και πατας διαγραφή Απλά πράγματα. Εκτός απο τα κυβικά σου , χαώδης είναι και ο βαθμός μυωπίας που έχεις...Απλά ρε φίλε δεν γουστάρω την ειρωνεία τους .....Έχεις ένα δίκιο βέβαια μεγαλο,διότι τα κυβικά μου είναι χαώδη μπροστά τους...Αλλά αν θέλουν αντιπαράθεση ,την έχουν ....
Από τη βρώμα είναι που δε πιάνει μελάνι.. Αμα πλυθείς και τριφτείς με σφουγγάρι και σαπούνι για να καθαρίσουν, μια χαρα θα πιάσει μελάνι.Μου αρέσει που κάθεσαι και ασχολείσαι και απαντάς σοβαρά!
Γραψτους εκεί που δεν πιάνει μελάνι!
Απλά λυπάμαι για σέναΠαρεξηγηθηκατε ρε παλουκάρια;;; Πως έπεσα τόσο έξω ρε γαμώτο...
Υπέθεσα πως για να γράφετε όλες αυτές τις μαλακίες για βασιλισσες και θεες κλπκλπ για το ντολαμαδακι, ότι θα ησασταν ατομα με υψηλή αίσθηση του χιουμορ. Με απογοητεύσατε κύριοι . Τελικά είστε γλοιώδεις σαλιάρηδες Κακως γράφουν οι άλλοι ότι είστε αγαπούληδες. Γιατί προσβάλουμε τους αγαπούληδες. Εκείνοι εχουν και μια στοιχειώδη αξιοπρέπεια
Εσάς και στη μούρη να σας χέσει η Στεφανία θα νομίζετε ότι τα σκατά της είναι απο τον κώλο της θεάς των λουλουδιών και μυρίζουν γαρδένια.
Εγώ πρώτος του έβαλα χέρι για το γελοίο αβατάρ στο οποίο μας μοστράρει το πάπαρι του αλλά ο άνθρωπος είναι βλαξ με περικεφαλαία, και μόνο ότι σε ένα σάιτ που το 99% των θαμώνων είναι άντρες επιλέγει να μας δείξει το καυλί του δείχνει και το ποιόν του, μην ασχολείσαι!Συμφωνα με το avatar εισαι επιδειξιας τυπε ,να κυτταχτεις γιαυτό!
Παλι παγκοσμια πρωτοτυπια εχουμε!Απλά λυπάμαι για σένα
Κρίμα,είσαι και σπο το περαμα,αν είναι αληθινό το nickname!
Ντολμαδακι η Στεφανια?
Μάλλον είσαι τυφλός τυπε!
Στα μάτια σου μπορεί να μην είναι ντολμαδάκι, και πράγματι έχει χάσει αρκετά κιλά αλλά Εμφανισιακά είναι μια μετριότητα. Από υπηρεσίες σε ότι αφορά το μασαζ είναι αρκετά καλή και φεύγεις ικανοποιημένος.Απλά λυπάμαι για σένα
Κρίμα,είσαι και σπο το περαμα,αν είναι αληθινό το nickname!
Ντολμαδακι η Στεφανια?
Μάλλον είσαι τυφλός τυπε!
Ετοιμάσου για επίθεση από τα όρκς τώραΣτα μάτια σου μπορεί να μην είναι ντολμαδάκι, και πράγματι έχει χάσει αρκετά κιλά αλλά Εμφανισιακά είναι μια μετριότητα. Από υπηρεσίες σε ότι αφορά το μασαζ είναι αρκετά καλή και φεύγεις ικανοποιημένος.
Αλλα τα θέα κλπ είναι υπερβολή....
ΘΕΑΡΑ!!!Καλησπέρα σας!
Δυστυχώς, αδελφές και παλληκσριαΓια παλλουκαρια μίλαγε μια τραβελω εδώ στην Νικαια....Ρε νούμερο άμα δεν γουστάρεις μια γκόμενα, έναν άνθρωπο δεν ασχολείσαι μαζί του.....Εσύ για να ασχολείσαι το έχεις φάει το καψουλι στο κεφάλι.....Την σφουγγαρίστρα που λες ,στην λουκαρω κ στην βάζω ξέρεις που .....Όσο για διαγραφή τιποτένιε ....διέγραψε καλύτερα τον εαυτό σου γιατί περνά αδιάφορα την ζωή του....Άιντε μικροί μεγάλοι στο ίδιο καφενείο δεν γινεται