Καλημέρα στο κορίτσι αλλά και σε όλους τους φίλους του παρόντος νήματος !
Εχοντας περάσει λίγος καιρός από την τελευταία συνεδρία μασάζ, και καθώς το επαγγελμά μου είναι χειρονακτικής φύσεως, με καθημερινή καταπόνηση των άνω και κάτω άκρων, αποφάσισα να πραγματοποιήσω εκ νέου μια συνεδρία !
Συνεδρία : Θεραπευτικό μασάζ !
Το κορίτσι με ενημέρωσε πως κατά την διάρκεια, ενδεχομένως, να πονέσω λίγο, κάτι απόλυτα φυσικό με δεδομένη την κατάσταση του σωματός μου. Ξεκίνησε από τα χέρια δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις παλάμες, τα δάκτυλα αλλά και στους ώμους στα οποία ασκείται η μεγαλύτερη πίεση ημερησίως. Γρήγορα έφυγαν οι
κόμποι και επήλθε η ανακούφιση. Σειρά είχε η πλάτη και η μέση πού ήθελαν αρκετή δουλειά, αλλά το κορίτσι με υπομονή και επιμονή διόρθωσε όλα τα ταλαιπωρημένα σημεία! Επιπλέον, εστίασε στον αυχένα και με τα χέρια της μαλάκωσε το έντονο πιάσιμο που υπήρχε! Συνέχισε στα πόδια δίνοντας μεγαλύτερη προσοχή στις γάμπες και στα πέλματα και σιγά σιγά απομαρκύνθηκαν όλοι οι κόμποι! Προς το τέλος της συνδερίας λίγο ήθελε να με πάρει ο ύπνος, είχα χαλάρωσει και αισθανόμουν τελείως ξεπιασμένος! Αναχωρώντας για την οικία μου, συλλογίστηκα πως θα πρέπει να προγραμματίζω συχνότερα θεραπευτικές συνεδρίες, καθως είναι κάτι που μου προσφέρει πολύ καλή φυσική κατάσταση για να ανταπεξέρχομαι στην καθημερινή εργασία μου!