Νέα

Στεφανία μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (12 μέλη και 22 επισκέπτες)

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
29.042
Πόντοι
5.956
μια χαρα κουκλα εισαι .. εχεις γινει θεα τα εχουμε πει στο πολύ παρελθον και θα τα ξαναπουμε συντομα ...απορω με τις τρελες εδω μεσα που εχουν φαει τα μουστακια τους για το τι κανεις και πως το κανεις ....
Τρελές, καλά το ειπες,αλλά ξέχασες τον τόνο!
Το κλουβί με τις Τρελές αδελφές του bou τα έχει βάλει με τον κοριτσαρο!

XOSTIDIS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2011
Κριτικές
7
Like
989
Πόντοι
361
Πρόσφατη συνάντηση με Στεφανια! Η κοπέλα είναι μία κούκλα. Κανει καταπληκτικό μασσαζ και στο τέλος σε χαλαρώνει με τα χεράκια της. Ο χώρος τέλειος και η τιμή επίσης! Θα ξαναπάω για να πάρω το ακριβότερο πρόγραμμα

Amor55

Νέο Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
0
Πρόσφατη συνάντηση με Στεφανια! Η κοπέλα είναι μία κούκλα. Κανει καταπληκτικό μασσαζ και στο τέλος σε χαλαρώνει με τα χεράκια της. Ο χώρος τέλειος και η τιμή επίσης! Θα ξαναπάω για να πάρω το ακριβότερο πρόγραμμα

μια χαρα κουκλα εισαι .. εχεις γινει θεα τα εχουμε πει στο πολύ παρελθον και θα τα ξαναπουμε συντομα ...απορω με τις τρελες εδω μεσα που εχουν φαει τα μουστακια τους για το τι κανεις και πως το κανεις ....
Στεφανια σου τηλεφωνησα και χθες και σημερα ,αλλα δεν πηρα απαντηση 6.......69

KevinMin

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
204
Πόντοι
0
Επίσκεψη με την επιστροφή της από Ηράκλειο. Πολύ γλυκιά παρουσία, υπέροχη σε όλα κ εξαιρετικό μασάζ. Δύσκολα κάποιος δεν θα μείνει ικανοποιημένος

Τελευταία τροποποίηση:

Panoskl

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2019
Like
35
Πόντοι
0
Καλησπέρα σας,
Άλλη μια επίσκεψη στην Στεφανία μια μετά πριν πάει στην Κρήτη και ήταν πάντα όλα υπέροχα για άλλη μια φορα.
Η κοπέλα γουστάρει αυτό που κάνει και αυτό φαίνεται, και στις υπηρεσίες της κάνει πάντα ότι ακριβός έχουμε πει από πριν!!
Συνέχισε έτσι κοριτσάρα,είσαι υπέροχη..

koumanidas

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2016
Κριτικές
23
Like
5.074
Πόντοι
2.846
Έχω καθήσει λόγω αϋπνίας κ μυϊκού πόνου τρία ολόκληρα βραδια κ διαβαζω το νήμα εδώ για την Στεφάνια....Πραγματικά γελάω κ λυπάμαι τις γυναίκες που όντως έχουν δίκιο στην διαπίστωση τους ότι δεν υπάρχουν πλέον άντρες...Γιατί ο άντρας ο σωστός δεν κρίνεται απο την ομορφιά ,τους πόντους κ τα λεφτά του ,αλλά από την μαγκικη ευγενεία του κ την μπέσα του....Το χειρότερο που σιχαίνομαι κάνετε ρε σεις ....Γινεστε κουτσομποληδες κ θειτσες μαζι....Δεν σου αρέσει ένα άτομο??Δεν ασχολείσαι ..Σου αρέσει ???Περνάς καλά μαζί του Τα λοιπα είναι περιττα...Συνελθετε γιατί μεγαλώσατε

stormrider_80

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2022
Like
90
Πόντοι
0
Back to my temple!
Μετά από μια υπέροχη εβδομάδα μόλις επέστρεψα κ σας περιμένω ανανεωμένη, μαυρισμένη κ σούπερ κεφατη! :*
IMG_20220628_181830.jpg
υπεροχη !!!

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
14.937
Πόντοι
3.506
Καλημέρα στο κορίτσι αλλά και σε όλους τους φίλους του παρόντος νήματος !
Εχοντας περάσει λίγος καιρός από την τελευταία συνεδρία μασάζ, και καθώς το επαγγελμά μου είναι χειρονακτικής φύσεως, με καθημερινή καταπόνηση των άνω και κάτω άκρων, αποφάσισα να πραγματοποιήσω εκ νέου μια συνεδρία !
Συνεδρία : Θεραπευτικό μασάζ !
Το κορίτσι με ενημέρωσε πως κατά την διάρκεια, ενδεχομένως, να πονέσω λίγο, κάτι απόλυτα φυσικό με δεδομένη την κατάσταση του σωματός μου. Ξεκίνησε από τα χέρια δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις παλάμες, τα δάκτυλα αλλά και στους ώμους στα οποία ασκείται η μεγαλύτερη πίεση ημερησίως. Γρήγορα έφυγαν οι
κόμποι και επήλθε η ανακούφιση. Σειρά είχε η πλάτη και η μέση πού ήθελαν αρκετή δουλειά, αλλά το κορίτσι με υπομονή και επιμονή διόρθωσε όλα τα ταλαιπωρημένα σημεία! Επιπλέον, εστίασε στον αυχένα και με τα χέρια της μαλάκωσε το έντονο πιάσιμο που υπήρχε! Συνέχισε στα πόδια δίνοντας μεγαλύτερη προσοχή στις γάμπες και στα πέλματα και σιγά σιγά απομαρκύνθηκαν όλοι οι κόμποι! Προς το τέλος της συνδερίας λίγο ήθελε να με πάρει ο ύπνος, είχα χαλάρωσει και αισθανόμουν τελείως ξεπιασμένος! Αναχωρώντας για την οικία μου, συλλογίστηκα πως θα πρέπει να προγραμματίζω συχνότερα θεραπευτικές συνεδρίες, καθως είναι κάτι που μου προσφέρει πολύ καλή φυσική κατάσταση για να ανταπεξέρχομαι στην καθημερινή εργασία μου! :hi:

Τελευταία τροποποίηση:

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
4.463
Πόντοι
456
Καλημέρα στο κορίτσι αλλά και σε όλους τους φίλους του παρόντος νήματος !
Εχοντας περάσει λίγος καιρός από την τελευταία συνεδρία μασάζ, και καθώς το επαγγελμά μου είναι χειρονακτικής φύσεως, με καθημερινή καταπόνηση των άνω και κάτω άκρων, αποφάσισα να πραγματοποιήσω εκ νέου μια συνεδρία !
Συνεδρία : Θεραπευτικό μασάζ !
Το κορίτσι με ενημέρωσε πως κατά την διάρκεια, ενδεχομένως, να πονέσω λίγο, κάτι απόλυτα φυσικό με δεδομένη την κατάσταση του σωματός μου. Ξεκίνησε από τα χέρια δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις παλάμες, τα δάκτυλα αλλά και στους ώμους στα οποία ασκείται η μεγαλύτερη πίεση ημερησίως. Γρήγορα έφυγαν οι
κόμποι και επήλθε η ανακούφιση. Σειρά είχε η πλάτη και η μέση πού ήθελαν αρκετή δουλειά, αλλά το κορίτσι με υπομονή και επιμονή διόρθωσε όλα τα ταλαιπωρημένα σημεία! Επιπλέον, εστίασε στον αυχένα και με τα χέρια της μαλάκωσε το έντονο πιάσιμο που υπήρχε! Συνέχισε στα πόδια δίνοντας μεγαλύτερη προσοχή στις γάμπες και στα πέλματα και σιγά σιγά απομαρκύνθηκαν όλοι οι κόμποι! Προς το τέλος της συνδερίας λίγο ήθελε να με πάρει ο ύπνος, είχα χαλάρωσει και αισθανόμουν τελείως ξεπιασμένος! Αναχωρώντας για την οικία μου, συλλογίστηκα πως θα πρέπει να προγραμματίζω συχνότερα θεραπευτικές συνεδρίες, καθως είναι κάτι που μου προσφέρει πολύ καλή φυσική κατάσταση για να ανταπεξέρχομαι στην καθημερινή εργασία μου! :hi:
αυτο ειναι το επομενο level. να σε χαλαρωνουν , εκτονωνουν και να σε αφηνουν να κοιμασαι επι τοπου.:wink:

erethis72

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Οκτ 2017
Κριτικές
6
Like
7.212
Πόντοι
1.336
Από τις πιο sexy, προσωπική μου άποψη, φωτογραφίες σου!!

Καλημέρα όμορφη!

woopsie

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2020
Κριτικές
14
Like
2.596
Πόντοι
1.196
Τώρα που πήγες Κρήτη και απέκτησες(υποθέτω) ένα καλό μαύρισμα νομίζω θα ήταν καλή ιδέα μια φωτογραφία όπου θα φαίνονται τα tan lines :P

erethis72

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Οκτ 2017
Κριτικές
6
Like
7.212
Πόντοι
1.336
Τώρα που πήγες Κρήτη και απέκτησες(υποθέτω) ένα καλό μαύρισμα νομίζω θα ήταν καλή ιδέα μια φωτογραφία όπου θα φαίνονται τα tan lines :P
θα σου απαντήσω εγώ ....

FORGET IT !!! :2funny: :2funny: :2funny:

erethis72

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Οκτ 2017
Κριτικές
6
Like
7.212
Πόντοι
1.336

Από την άλλη βέβαια, θέλω πολύ να δω αυτά τα tan lines από κοντά, πριν ξεθωριάσουν!!

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
29.042
Πόντοι
5.956
ΔΕΝ υπάρχουν tanlines!
Η Κρήτη είναι ο παράδεισος του γυμνισμου!

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom