Καλημέρα και καλή Κυριακή να έχουμε
Θα ήθελα να μεταφέρω την προσωπική μου εμπειρία. Η Στεφανία είναι ενα πολύ χαρούμενο και γλυκό κορίτσι, νομίζω οτι δεν χωράει αμφισβήτηση σε αυτό! Η όλη της παρουσία εκπέμπει έναν σεβασμό και μια ευγένεια! Πάντα έχει την καλύτερη διάθεση και προσφέρει τον εαυτό της απλόχερα για να σε κάνει να περάσεις όμορφα μαζί της! Θαυμάσιος χώρος, ιδιαίτερα προσεγμένος και τελείως ''prive''.Σχετικά με το μασαζ που προσφέρει θεωρώ οτι είναι πάρα πολύ καλό, η δουλειά μου ειναι χειρονακτικής φύσεως και πραγματικά με βοηθάει πολυ να έχω μια καλύτερη φυσική κατάσταση στην καθημερινή καταπόνηση του ταλαίπωρου σώματος μου
Σε κάτι παραπάνω δεν θα αναφερθώ μιας και δεν είναι το στυλ μου να ''περιγράφω'' προσωπικές μου στιγμές και πιστεύω πως ειναι κάτι τελείως υποκειμενικό, άλλωστε ο κάθε άνθρωπος εκφράζεται διαφορετικά!! Κλείνοντας θα ήθελα να πω πως και η Στεφανία αλλά και όλα τα κορίτσια αξίζουν την ευγένεια και τον σεβασμό μας!! Να μην ξεχνάμε πως μια γυναίκα πάντα ομορφαίνει την ζωή ενός άνδρα!! Τα σέβη μου κύριοι