Νέα

Στεφανία μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

Gianis534322

Νέο Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2021
Like
2
Πόντοι
0
Καλό μήνα να έχουμε!
Επειδή με ρωτάτε ορισμένοι αν θα λείψω τον Αύγουστο να ενημερώσω πως θα είμαι εδω ;) Οπότε σας περιμένω στην όαση του χώρου μου πάντα με την πιο κεφατη διάθεση :*
Ποιος είναι ο αριθμός σας, για να σας πάρω τηλέφωνο?..... Το ψάχνω παντού και δεν το βρίσκω

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.198
Πόντοι
216
Ποιος είναι ο αριθμός σας, για να σας πάρω τηλέφωνο?..... Το ψάχνω παντού και δεν το βρίσκω
Τον εψαχνες πριν κανεις εγγραφη, τωρα που εκανες εγγραφη θα τα βλεπεις ολα........
Πολλες πληροφοριες σαν επισκεπτης δεν τις βλεπεις (εννοειται σε ολα τα threads)

starsyn

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2018
Κριτικές
1
Like
202
Πόντοι
0
Πέρασα την προηγούμενη εβδομάδα για πρώτη φορά.
Οι εντυπώσεις, κάτι παραπάνω από θετικές!!!
Είναι ένα "λουλούδι" στο χώρο αυτόν που "υπηρετεί".
Ανυπομονώ να έρθω ξανά!!!

animewatcher1

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2021
Like
14
Πόντοι
0
Καλό μήνα να έχουμε!
Επειδή με ρωτάτε ορισμένοι αν θα λείψω τον Αύγουστο να ενημερώσω πως θα είμαι εδω ;) Οπότε σας περιμένω στην όαση του χώρου μου πάντα με την πιο κεφατη διάθεση :*

Θα ξεχασουμε τον καυσωνα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 210295

Επισκέπτης
Βλέπω εξαιρετικά σχόλια , από καθαριότητα πως τα πάμε;

• Like
Αντιδράσεις: Paldim
Δ

Διαγραμμένο μέλος 210295

Επισκέπτης
απο καθαριοτητα,ειναι σα τη σκουπα φιλιπς.τα κανει καθρεφτη.ολα αστραφτουν στη κοπελα,οπως&αυτη!!???
Πολύ καλό αυτό και από διακριτικότητα το σημείο κλπ ;
Πιστεύω δεν συναντάς χομπιστες στο μπες βγες

hippurus

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
258
Πόντοι
21

Νταξ, δεν πας να ντιλιάσεις κοκαϊνη συναγωνιστή... Για ένα μασαζάκι++ πας.... :-P
Σοβαρά τώρα, είναι ΟΚ. Δε θα έχεις θέμα.

Paldim

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2020
Like
886
Πόντοι
86
ανετο παρκινγκ,σα να πας στο γηπεδο.μη φοβασαι το πολυ πολυ τραβα με φουσκωτους.???

michael69

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
446
Πόντοι
20
Σήμερα επισκέφτηκα την Στεφανία για πρώτη φορά. Παρόλο που μπλέξαμε λίγο με την ώρα του ραντεβού (δική μου υπαιτιότητα και της ζητάω συγνώμη) τελικά κατάφερα να πάω στην ώρα μου. Με κέρδισε αμέσως με την γλυκύτητα της και την ιδιαίτερη ομορφιά της. Πήγα κυρίως για το μασάζ. Ήταν πράγματι πολύ καλή. Παρόλο που γυμνάζομαι πολλά χρόνια ορισμένες φορές με "ζορισε" αλλά το χρειαζομουνα. Δεν θέλω να επεκταθω στα μετά του μασάζ καθώς με ενδιέφερε αυτό περισσότερο, αλλά έχω να πω ότι είναι μια όμορφη γυναίκα και γενικότερα όμορφος άνθρωπος. Είχε κάτι το ιδιαίτερο στο φέρσιμο της που σε κέρδιζε. Μπράβο της και να της θυμίσω κάτι που της είπα στην επίσκεψη μου. Στεφανία μην ξεχάσεις να πεις αυτό που σου είπα εκεί που πρέπει.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Ο Άλεξ είναι από τα πιο gentle man άτομα εδώ ως προς την συμβολή του στην άρτια ενημέρωση κ γενικά οι απόψεις του αποπνεουν μια ειλικρίνεια κ μια ευγένεια κ ένα σεβασμό που είναι άγνωστες λέξεις σε μερικούς μερικούς.αυτο εννοώ.
Το ότι ο χαρακτήρας του σάιτ είναι πορνό δεν σημαίνει ότι ξεχνάμε να μιλάμε κ σαν άνθρωποι με όποιο καλύτερο επίπεδο μπορεί ο καθένας.
Δεν το ειχα δει αυτο το μηνυμα Στεφανια μου
Φιλιά πολλά

Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
4.834
Πόντοι
736
Καλημέρα με μαγιό!
Τι προτιμάτε να βλέπετε στις παραλίες?
Κλασσικο μπικίνι, ολόσωμο,topless,
Brazilian h στρινγκ? ;)
Εξαρτάται ποια και πως το φοράει , πως το παρουσιάζει στην παραλία

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
14.948
Πόντοι
3.506
Καλημέρα και καλή Κυριακή να έχουμε :hi:Θα ήθελα να μεταφέρω την προσωπική μου εμπειρία. Η Στεφανία είναι ενα πολύ χαρούμενο και γλυκό κορίτσι, νομίζω οτι δεν χωράει αμφισβήτηση σε αυτό! Η όλη της παρουσία εκπέμπει έναν σεβασμό και μια ευγένεια! Πάντα έχει την καλύτερη διάθεση και προσφέρει τον εαυτό της απλόχερα για να σε κάνει να περάσεις όμορφα μαζί της! Θαυμάσιος χώρος, ιδιαίτερα προσεγμένος και τελείως ''prive''.Σχετικά με το μασαζ που προσφέρει θεωρώ οτι είναι πάρα πολύ καλό, η δουλειά μου ειναι χειρονακτικής φύσεως και πραγματικά με βοηθάει πολυ να έχω μια καλύτερη φυσική κατάσταση στην καθημερινή καταπόνηση του ταλαίπωρου σώματος μου :sunglasses: Σε κάτι παραπάνω δεν θα αναφερθώ μιας και δεν είναι το στυλ μου να ''περιγράφω'' προσωπικές μου στιγμές και πιστεύω πως ειναι κάτι τελείως υποκειμενικό, άλλωστε ο κάθε άνθρωπος εκφράζεται διαφορετικά!! Κλείνοντας θα ήθελα να πω πως και η Στεφανία αλλά και όλα τα κορίτσια αξίζουν την ευγένεια και τον σεβασμό μας!! Να μην ξεχνάμε πως μια γυναίκα πάντα ομορφαίνει την ζωή ενός άνδρα!! Τα σέβη μου κύριοι :hi:

Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
4.834
Πόντοι
736
Καλημέρα με μαγιό!
Τι προτιμάτε να βλέπετε στις παραλίες?
Κλασσικο μπικίνι, ολόσωμο,topless,
Brazilian h στρινγκ? ;)