biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 20.857
Κλασικο μπικινι βεβαιαΚαλημέρα με μαγιό!
Τι προτιμάτε να βλέπετε στις παραλίες?
Κλασσικο μπικίνι, ολόσωμο,topless,
Brazilian h στρινγκ? ;)
Τι κουκλί...Καλημέρα
Κλασικο μπικινι βεβαια
Όσο πας όλο και πιο σεξυ φωτογραφίες ανεβάζεις!!!Καλημέρα
μου αρέσεις γιατί δεν τα γράφεις όπως θέλουν να τα διαβάζουν κάποιοι!Τα κιλα που λετε οτι εχασε απο που τα εχασε?
Το στεφάνι στο κεφάλι τι φάση; Έτσι σκάει και στο ραντεβού;Πάντως Στεφανία μου θα πρέπει να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου!
ενίοτε!Το στεφάνι στο κεφάλι τι φάση; Έτσι σκάει και στο ραντεβού;
Κουρεύτηκε.Τα κιλα που λετε οτι εχασε απο που τα εχασε?
Η κοπελα ειναι vintage!Το στεφάνι στο κεφάλι τι φάση; Έτσι σκάει και στο ραντεβού;
Είναι κοριτσι των λουλουδιών.Η κοπελα ειναι vintage!
Γιατί ρε συ δεν σου αρεσει να σε υποδεχεται μια κοπελα ντυμενη και περιποιημένη ?Το στεφάνι στο κεφάλι τι φάση; Έτσι σκάει και στο ραντεβού;
Βαλε ενα Brazilian να σε δουμεΚαλημέρα με μαγιό!
Τι προτιμάτε να βλέπετε στις παραλίες?
Κλασσικο μπικίνι, ολόσωμο,topless,
Brazilian h στρινγκ? ;)
Όταν θα με επισκεφτείς θα έχεις άποψηώστε να ειρωνεύεσαι η να αμφισβητείς τους υπόλοιπους..Τα κιλα που λετε οτι εχασε απο που τα εχασε?
Ως προς τι?!!έχω ανανεώσει με όλων των ειδών outfitsΠάντως Στεφανία μου θα πρέπει να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου!
Αφού δεν κοιμάστε που δεν κοιμάστε δεν κάνετε και κανένα ραντεβού για εμάς που μας αρέσουν τα μεταμεσονυχτιαΌταν θα με επισκεφτείς θα έχεις άποψηώστε να ειρωνεύεσαι η να αμφισβητείς τους υπόλοιπους..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ως προς τι?!!έχω ανανεώσει με όλων των ειδών outfits
Ότι σε περιμένουν πολλές εκπλήξεις αν αυτό εννοεις ισχύει ;)Κουρεύτηκε.
Πέρα από την πλακα τουλάχιστον δείχνει και δεν βρίσκεσαι προ εκπλήξεως
Αυτό παραπέμπει σε vambir πλέον 1.00 η ώρα!!Αφού δεν κοιμάστε που δεν κοιμάστε δεν κάνετε και κανένα ραντεβού για εμάς που μας αρέσουν τα μεταμεσονυχτια