alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
ΝαιΤο στεφάνι στο κεφάλι τι φάση; Έτσι σκάει και στο ραντεβού;
ΝαιΤο στεφάνι στο κεφάλι τι φάση; Έτσι σκάει και στο ραντεβού;
Τα καλύτερα γίνονται όταν η πόλη κοιμάται.Ότι σε περιμένουν πολλές εκπλήξεις αν αυτό εννοεις ισχύει ;)
Αυτό παραπέμπει σε vambir πλέον 1.00 η ώρα!!
Προφανως και σε εχω επισκεφτει για να γραφω οτι δεν εχεις χασει γραμμαριο απ'οσο σε θυμαμαι..Όταν θα με επισκεφτείς θα έχεις άποψηώστε να ειρωνεύεσαι η να αμφισβητείς τους υπόλοιπους.
Εντελώς φιλική συμβουλή. Αν και μπορεί να είναι το στυλ σου αυτά τα φορέματα, πιστεύω ότι δεν σου πάνε. Ούτε ηλικιακα αλλα ούτε στον σωματοτυπο σου. Μην το πάρεις στραβά. Μια άποψη ειναιΘα σου πάρω δώρο ένα ζευγάρι γυαλιά μυωπίας τότε αν ήρθες πρόσφατα κ δεν διέκρινες καμία διαφορά.. εκτός αν είσαι ο σκουλος κ περιμένεις από μια φωτογραφία να βγάλεις συμπέρασμα..
Το συγκεκριμένο φόρεμα στην τελευταία φωτογραφία το ειχα αγόρασει πέρσι κ δεν με κολακευε ιδιαίτερα.ετσι παρέμενε στην συλλογή όπως κ κάποια άλλα ρούχα πλέον μου ταιριάζουν ενώ μέχρι πέρσι όχι..
Δεν την δέχεσαι όταν ειρωνεύεσαι.Οκ δέχομαι την άποψη σου δεν θα κολλήσουμε εκεί στο στυλ.ισως να μην ήταν κ το πιο πετυχημένο λουκ στην συγκεκριμένη λήψη.οταν θα πάω στο your style rocks η σε κάποιο καποιο ριάλιτι θα χρειαστώ να γίνεις ο σύμβουλος μόδας ίσως!
Αδερφέ σε αυτήν την συζήτηση είσαι φαουλ. Η συγκεκριμένη βάζει φώτο που ο καθένας μας μπορεί να δει το σωματοτυπο της. Αν είναι κάποιος παλιός πελάτης μπορεί να κρίνει μόνος του αν έχει χάσει αλλά και νέος να είναι πάλι βλέπει τι θα συναντήσει.Προφανως και σε εχω επισκεφτει για να γραφω οτι δεν εχεις χασει γραμμαριο απ'οσο σε θυμαμαι..
Εννοείται ότι πρέπει να ενημερωνομαστε σωστά και αυτή είναι η ουσία του σαιτ. Έχω ανοίξει και thread για αυτό το θέμα.Ασε ρε φιλε που την προσεβαλλα..Οταν γραφουν 10 εδω μεσα οτι εχει γινει αλλος ανθρωπος με τα κιλα που εχασε ενω οι φωτο δειχνουν το αντιθετο εσυ εισαι οκ με αυτο?Και στην τελικη ποιος ο ρολος του σαιτ?να λεμε ψεματα και ψευτοκομπλιμεντα για να τονωθει η αυτοπεποιθηση των γυναικων αυτων ή να ενημερωνονται σωστα τα μελη προς οφελος τους?
Το οτι κανει καλα που ανεβαζει φωτος χωρις να κρυψει τπτ το σεβομαι αλλα ειναι αυτονοητο,δεν θα της πω και μπραβο..
Αδερφέ την στεφάνια τώρα την είδα τον τελευταίο καιρό. Δεν την ήξερα πριν. Όταν έκανα ραντεβού μαζί της πριν 2 μήνες δεν κοίταξα ούτε πως ήταν πριν 2 χρόνια ούτε πριν 5.σε μενα ,παντως, ειναι εμφανης η απωλεια καποιων κιλων .αρκετων , θα ελεγα , για να ειμαι ακριβης. αποψη μου ...
στο έγραψε με ευγένεια όπως και εγώ και του απάντησες με ειρωνεία!Οκ δέχομαι την άποψη σου δεν θα κολλήσουμε εκεί στο στυλ.ισως να μην ήταν κ το πιο πετυχημένο λουκ στην συγκεκριμένη λήψη.οταν θα πάω στο your style rocks η σε κάποιο καποιο ριάλιτι θα χρειαστώ να γίνεις ο σύμβουλος μόδας ίσως!
πως θα γλύψουν και μετά θα πάρουν τηλέφωνο και θα πουν είμαι ο τάδε απο το το bou που έγραψε ότι έχεις αδυνατίσει φουλ???Ασε ρε φιλε που την προσεβαλλα..Οταν γραφουν 10 εδω μεσα οτι εχει γινει αλλος ανθρωπος με τα κιλα που εχασε ενω οι φωτο δειχνουν το αντιθετο εσυ εισαι οκ με αυτο?Και στην τελικη ποιος ο ρολος του σαιτ?να λεμε ψεματα και ψευτοκομπλιμεντα για να τονωθει η αυτοπεποιθηση των γυναικων αυτων ή να ενημερωνονται σωστα τα μελη προς οφελος τους?
Το οτι κανει καλα που ανεβαζει φωτος χωρις να κρυψει τπτ το σεβομαι αλλα ειναι αυτονοητο,δεν θα της πω και μπραβο..
Ακριβώς όπως το λες !!σε μενα ,παντως, ειναι εμφανης η απωλεια καποιων κιλων .αρκετων , θα ελεγα , για να ειμαι ακριβης. αποψη μου ...
με συγχωρεις τιμημενε συναγωνιστη αλλά δεν ειμαστε ολοι το ιδιο .κατανοω τα λεγομενα σου αλλά επιτρεψε μου να αυτοεξαιρεθω της γενικευσεως σου. εγω , ο,τι βλεπω λεω χωρις την παραμικρη προσδοκια .πως θα γλύψουν και μετά θα πάρουν τηλέφωνο και θα πουν είμαι ο τάδε απο το το bou που έγραψε ότι έχεις αδυνατίσει φουλ???
Διαψεύδω το συγκεκριμένο.κανεις δεν το έχει κάνει κ ούτε θα το επέτρεπα.πως θα γλύψουν και μετά θα πάρουν τηλέφωνο και θα πουν είμαι ο τάδε απο το το bou που έγραψε ότι έχεις αδυνατίσει φουλ???
όχι όχι δεν πηγανε για εσένα σίγουρα!με συγχωρεις τιμημενε συναγωνιστη αλλά δεν ειμαστε ολοι το ιδιο .κατανοω τα λεγομενα σου αλλά επιτρεψε μου να αυτοεξαιρεθω της γενικευσεως σου. εγω , ο,τι βλεπω λεω χωρις την παραμικρη προσδοκια .
Μπορεί να έκανες χιούμορ και γιατί να μην σε πιστέψουμε κιολας.Χιούμορ ήταν αλλά δεν πειράζει..δεν είναι του χαρακτήρα μου οιν
Διαψεύδω το συγκεκριμένο.κανεις δεν το έχει κάνει κ ούτε θα το επέτρεπα.
Ας αφήσουμε τις γενικεύσεις κ τα άλματα λογικής .
δλδ δεν σου εχει ερθει ποτέ πελατης μεσω του σαιτ και να αναφερθει "τυχαια " το ψευδωνυμο του εδω μεσα?Χιούμορ ήταν αλλά δεν πειράζει..δεν είναι του χαρακτήρα μου οιν
Διαψεύδω το συγκεκριμένο.κανεις δεν το έχει κάνει κ ούτε θα το επέτρεπα.
Ας αφήσουμε τις γενικεύσεις κ τα άλματα λογικής .