αυτη η συζητηση εχει γινει πολλακις στο συγκεκριμενο νημα. δεν αλλαζει τιποτα .οσοι εχουν την απορια για τις υπηρεσιες της στεφανιας ,δεν εχουν παρα να δοκιμασουν.δεν βλεπω το νοημα στο να ανακυκλωνουμε τα ιδια. ουτε οι φαν της αλλαζουν γνωμη ουτε οι κατακριτες της.ολοι εχουν το λογο τους να επιμενουν στους ισχυρισμους τους. η ιδια ,δε , επιμενει στους δικους της ισχυρισμους που ακομη κια να δεν συμφωνουν με καποιων πελατων , πρεπει να γινουν σεβαστοι .η αληθεια ,σιγουρα , δεν ειναι στη μεση .η αληθεια ειναι μια .μονο που η οπτικη της στεφανιας ειναι διαφορετικη απο αυτην που εχουν οι περισσοτεροι. σε καθε περιπτωση ,εφοσον οι υπηρεσιες που παρεχει στους πελατες ειναι ιδιες για ολους , το αποτελεσμα ειναι το ιδιο . τωρα , αν οι υπηρεσιες διαφερουν αναλογα τον πελατη , τοτε houston εχουμε προβλημα .δε θα βρεθει η ακρη ουτε σε 10 χρονια συζητησεων .
προσωπικα , αυτο που απολαυσα εγω δεν ειχε καμμια σχεση με την "πουτανια " . ηταν οντως αυτο που λεει κι αυτο που ηθελα. καλο μασαζ με ερωτικη καταληξη .κι οσοι γνωστοι μου την επισκεφθηκαν αυτο που ηθελαν ,αυτο πηραν .και σας βεβαιωνω οτι στα 50 μου χρονια εχω γνωρισει πολλες πουτανες , κυριως στην ψυχη .γιατι την πουτανια πρεπει να την εχει μεσα της η γυναικα για να ειναι .δεν ξερω αν η συγκεκριμενη την εχει , εμενα δεν μου την εδειξε ποτέ .ισως αυτο να ειναι που μου αρεσει .αν ειναι τοσο καλη ηθοποιος τοτε δικαιος ο μισθος της .αν σε αλλους ειναι διαφορετικη απ' ο,τι σε 5-6 πελατες της που ξερω ,τοτε ακομη πιο δικαιος .ας το λεει ,οπως θελει .εγω παντως αμα θελω να παω με πουτανα δεν παω στη στεφανια. στα ιδια λεφτα υπαρχουν πραγματικα πολυ καλυτερες . δεν ξερουν να κανουν ,ομως, το μασαζ που κανει αυτη. εγω γι' αυτο πηγα κι ετσι το βλεπω. και μονο που δεν βαριεται μετα απο μια ωρα πραγματικης χειρομαλαξης να προχωρησει ως εκει που στα λαδομαγαζα που πουλανε μασαζιλικι (και δεν ξερουν την τυφλα τους ή βαριουνται ή δεν το κανουν γιατι προσφερουν μονον σεξ με την προφαση του μασαζ ή για να μη χανουν χρονο αφου ο χρονος γι' αυτες τις επιχειρησεις ειναι χρημα και τα πληρωνουμε περισσοτερο απο οσα παιρνει η στεφανια) , για μενα αξιζει καθε ευρω.οπως εχω προαναφερει ,διαφωνω με την τιμολογηση της σε ενα σημειο αλλά ετσι εχει η κατασταση στο συγκεκριμενο αθλημα. συγκριτικα με τα λαδομαγαζα προτιμω τη στεφανια κι ας το λεει οπως θελει.αυτη ειναι η δικη μου οπτικη.
δυστυχως , δεν μπορω να αναφερω την πιο προσφατη εμπειρια φιλου μαζι της για να καταλαβετε .για μενα ,χωρις να θελω να πεισω κανεναν σας , ειναι αυτο που ηθελα .ξαπλωσα , χαλαρωσα κι εκτονωθηκα (δεν θα σας πω με ποιον τροπο ,επιτηδες) . ηταν η σκλαβα μου για μια ωρα .τελος. αν ηθελα να ιδρωσω και να αγκομαχησω και να μας ακουσουν σε ολη την αθηνα με λιγα παραπανω λεφτα θα απευθυνομουν σιγουρα σε αλλες γυναικες (δεν εχει σχεση η εμφανιση ,μιλαω για ατμοσφαιρα και υπηρεσιες).
οσον αφορα την κυνικοτητα με την οποια ο τιμημενος alpula ,τον οποιο δεν γωριζω αλλά υπολογιζω λογω των θεσεων του σε ολο το σαιτ , περιεγραψε την ολη συναλλαγη δεν θα διαφωνησω .αν ετσι εξελαβε την εμπειρια του με την στεφανια ,ετσι το ειδε κι ετσι το λεει.
τι να κανουμε ρε στεφανια ? αλλοι σε βλεπουν ετσι κι αλλοι αλλιως .παρε το αποφαση πως δεν μπορουμε να αρεσουμε ολοι σε ολους. ξεπερασε το και συνεχισε .ο χρονος θα δειξει την αληθεια.και σε εμας και σε εσενα .