Νέα

Στεφανία μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.801
Ρε τύποι, δεν σας καταλαβαινω
Υπαρχουν ενα σωρο νηματα με εκδιδομενες.
Δεν εχω δει ποτέ σε καμια, να την πειτε "πουτανα" στα μουτρα της.

Εδω γιατι εχετε φαει κολληματακι?
Επειδη η Στεφανια καλως ή κακώς εχει μια ευαισθησια στις "ορολογιες", θελετε να της πατε κοντρα? Να την βαλουμε να γραψει και τιμωρια εκατο φορες "ειμαι πουτανα"?
Εύλογη ερώτηση-τοποθετηση από ένα αξιόπιστο κ έντιμο μέλος.

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
Όπως και να έχει, είμαστε διαφορετικοί άνθρωποι.

Εκείνοι που συγκινούνται βλέποντας "Το κορίτσι πάνω στη γέφυρα" και εκείνοι που συγκινούνται βλέποντας τον "Robocop", προφανώς θα έχουν διαφορετικές επιλογές σε όλα τα επίπεδα.

Δυστυχώς όμως, η αμορφωσιά, η απαιδευσιά και η έλλειψη καλλιέργειας, έχουν ως αποτέλεσμα τα άτομα αυτά να είναι ανυπόληπτα. Άτομα που δεν σέβεται και δεν υπολογίζει κανείς. Τέτοια άτομα με τέτοια κόμπλεξ κατωτερότητας είναι προφανώς πληγωμένα και προσπαθούν να φέρουν και άλλους στον βούρκο της ανυποληψίας που ζουν και τα ίδια ώστε να αισθανθούν καλύτερα.

Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να επιτρέψει κανείς σε αυτά τα άτομα, τρίτης διαλογής, να τον ρίξουν στο επίπεδό τους γιατί έτσι η ζωή δεν έχει κανένα νόημα. Για το λόγο αυτό, η Στεφανία και τα άλλα κορίτσια που έχουν επίπεδο, θα πρέπει να ρίξουν άκυρο σε εκείνους που βρίσκονται στο αρχικό στάδιο της ανθρώπινης ανάπτυξης.
❤️????????

nikpal

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2013
Like
777
Πόντοι
81
Η ίδια κουβέντα είχε γίνει και παλαιότερα... Η Κοπέλα ξέρει τι κάνει και θέλει να το παρουσιάζει σαν κάτι θεραπευτικό γιατί κάποιοι ειναι αγαπούληδες και την πατάνε. Από εκεί και πέρα έφτιαξε μέχρι και λογαριασμό εδώ, σε σάιτ με ερωτικές παροχές ώστε να προσεγγίσει κόσμο! Δεν γνωρίζω προσωπικά άλλη κοπέλα που μπαίνει σε τέτοιο σαιτ,φτιαχνει λογαριασμό, προσφέρει ερωτικές υπηρεσίες, βγαζει λεφτά από αυτό το πράγμα, και δεν παραδέχεται αυτό που κάνει αλλά παίζει με τις λέξεις... Είσαι σε σάιτ με ερωτικές υπηρεσίες και προσφέρεις ερωτικές υπηρεσίες οπότε όλα τα υπόλοιπα που λες είναι στάχτυ στα μάτια τα δικά σου ... Το ιδιο γινεται και σε διάφορα σπα... Εχουν τον μανδυα του σπα και από μέσα γινεται του Μεταξουργείου... το αν δεν επιθυμει να λενε καποιοι λεπτομερειες του ραντεβου ειναι και αυτό σχετικό καθώς και το "πέρασα τέλεια" "υπέροχος χώρος", "γλυκια και ευγενική" ειναι λεπτομέρειες που κάποιοι λένε και καλά κάνουν... Ολα ενημερωση ειναι για να ξερουμε τι και πως.. Να ξερουμε αν εκανε το εμβολιο, να ξερουμε αν ειναι γλυκια, να ξερουμε και αν ειναι καλη στο στοματικό...

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
40€ ειναι φιλε μασαζ και "παλινδρομικη κινηση της χειρος της επι του πεους σου"
70€ ειναι μαζι με την "αισθησιακη προεκταση" αν θυμαμαι καλα.
ρωτησε την ιδια για το δευτερο μερος γιατι μπορει να κανω και λαθος.

και αν πας προσεξε τι θα γραψεις εδω μετα και πως θα το γραψεις.
καλυτερα ρωτησε την ιδια τι θελει εκεινη να γραψεις και πως.
Θεούλης!
Αν και κομπλεξικός με σύνδρομο κατωτερότητας που έχεις βουλιάξει στην ανυποληψία, ορθά τα είπες!
:2funny::2funny:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εύλογη ερώτηση-τοποθετηση από ένα αξιόπιστο κ έντιμο μέλος.
αξιόπιστο με μια κριτική δεν το λές!

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.801
αξιόπιστο με μια κριτική δεν το λές!
Ο Άλεξ είναι από τα πιο gentle man άτομα εδώ ως προς την συμβολή του στην άρτια ενημέρωση κ γενικά οι απόψεις του αποπνεουν μια ειλικρίνεια κ μια ευγένεια κ ένα σεβασμό που είναι άγνωστες λέξεις σε μερικούς μερικούς.αυτο εννοώ.
Το ότι ο χαρακτήρας του σάιτ είναι πορνό δεν σημαίνει ότι ξεχνάμε να μιλάμε κ σαν άνθρωποι με όποιο καλύτερο επίπεδο μπορεί ο καθένας.

feragamo

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
31 Οκτ 2015
Κριτικές
98
Like
26.423
Πόντοι
26.236
Έχω μια εύλογη τοποθέτηση η οποία αντικατοπτρίζεται από την ιδιοσυγκρασία μου στο να επιλέγω ότι μου αρεσει ,βλεπω κ συνάδει με τα θέλω μου .
ως πελατης λοιπόν 1 κ μοναδικής φοράς της εν λόγω αρχαίας θεάς με στεφάνι κ αρχαιοελληνικά ριχτάρια οπως εμφανίζεται η τοποθέτηση μου είναι η εξής …
Πολύ γελιο !!!! Αρχαία κωμωδία !!! Δε μπορώ να ξεπεράσω το σοκ κ ακόμα γελαω με την εμφάνιση της . Γνώμη μου ε ? Εσείς να πηγαίνετε με δίκη σας ευθύνη …

Intruder1980

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2019
Like
2.048
Πόντοι
441
Τα άλλα άτομα δηλαδή που λένε ότι έχουν διευσδύσει μέσα σου είναι αναξιόπιστα και ανέντιμα;

• Χαχα
Αντιδράσεις: alpula

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Ο Άλεξ είναι από τα πιο gentle man άτομα εδώ ως προς την συμβολή του στην άρτια ενημέρωση .
:2funny:

Το ότι ο χαρακτήρας του σάιτ είναι πορνό δεν σημαίνει ότι ξεχνάμε να μιλάμε κ σαν άνθρωποι με όποιο καλύτερο επίπεδο μπορεί ο καθένας.
Δηλαδή αν λέμε το στοματικό "τσιμπούκι", τις ερωτικές προεκτάσεις "σέξ, ξέσκισμα κλπ." δεν έχουμε επίπεδο ε;

Σορυ κοπελιά, αλλά εγώ τη δουλειά μου την περιγράφω έτσι ακριβώς όπως είναι. Δεν βάζω ούτε λουλουδάκια, ούτε περιτυλιγματα για να κοροϊδέψω το εαυτό μου.
Το ίδιο κάνουν και οι συναδέλφισες σου, το ίδιο πρέπει να κάνεις κι εσύ, για το καλό σου θα είναι στο τέλος της ημέρας.
Τον χαρακτήρα του σάιτ τον ήξερες πριν κάνεις εγγραφή, επέλεξες να κάνεις εγγραφή για να διαφημιστείς, αύξησες την πελατεία σου.
Το σάιτ όμως δεν είναι μόνο για να παίρνεις κέρδος. Θα ακούσεις και τις κριτικές σου, και θα ακούσεις κι αυτά που κάνεις ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ, όπως όλες οι κοπέλες.
Μπαίνετε εδώ, διαφημίζετε την πραμάτεια σας καλά καλά και μετά όταν τσουλισει η φάση παίρνετε και αέρα!
Για ξεκαβαλήστε λιγάκι.

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
4.479
Πόντοι
456
αυτη η συζητηση εχει γινει πολλακις στο συγκεκριμενο νημα. δεν αλλαζει τιποτα .οσοι εχουν την απορια για τις υπηρεσιες της στεφανιας ,δεν εχουν παρα να δοκιμασουν.δεν βλεπω το νοημα στο να ανακυκλωνουμε τα ιδια. ουτε οι φαν της αλλαζουν γνωμη ουτε οι κατακριτες της.ολοι εχουν το λογο τους να επιμενουν στους ισχυρισμους τους. η ιδια ,δε , επιμενει στους δικους της ισχυρισμους που ακομη κια να δεν συμφωνουν με καποιων πελατων , πρεπει να γινουν σεβαστοι .η αληθεια ,σιγουρα , δεν ειναι στη μεση .η αληθεια ειναι μια .μονο που η οπτικη της στεφανιας ειναι διαφορετικη απο αυτην που εχουν οι περισσοτεροι. σε καθε περιπτωση ,εφοσον οι υπηρεσιες που παρεχει στους πελατες ειναι ιδιες για ολους , το αποτελεσμα ειναι το ιδιο . τωρα , αν οι υπηρεσιες διαφερουν αναλογα τον πελατη , τοτε houston εχουμε προβλημα .δε θα βρεθει η ακρη ουτε σε 10 χρονια συζητησεων .
προσωπικα , αυτο που απολαυσα εγω δεν ειχε καμμια σχεση με την "πουτανια " . ηταν οντως αυτο που λεει κι αυτο που ηθελα. καλο μασαζ με ερωτικη καταληξη .κι οσοι γνωστοι μου την επισκεφθηκαν αυτο που ηθελαν ,αυτο πηραν .και σας βεβαιωνω οτι στα 50 μου χρονια εχω γνωρισει πολλες πουτανες , κυριως στην ψυχη .γιατι την πουτανια πρεπει να την εχει μεσα της η γυναικα για να ειναι .δεν ξερω αν η συγκεκριμενη την εχει , εμενα δεν μου την εδειξε ποτέ .ισως αυτο να ειναι που μου αρεσει .αν ειναι τοσο καλη ηθοποιος τοτε δικαιος ο μισθος της .αν σε αλλους ειναι διαφορετικη απ' ο,τι σε 5-6 πελατες της που ξερω ,τοτε ακομη πιο δικαιος .ας το λεει ,οπως θελει .εγω παντως αμα θελω να παω με πουτανα δεν παω στη στεφανια. στα ιδια λεφτα υπαρχουν πραγματικα πολυ καλυτερες . δεν ξερουν να κανουν ,ομως, το μασαζ που κανει αυτη. εγω γι' αυτο πηγα κι ετσι το βλεπω. και μονο που δεν βαριεται μετα απο μια ωρα πραγματικης χειρομαλαξης να προχωρησει ως εκει που στα λαδομαγαζα που πουλανε μασαζιλικι (και δεν ξερουν την τυφλα τους ή βαριουνται ή δεν το κανουν γιατι προσφερουν μονον σεξ με την προφαση του μασαζ ή για να μη χανουν χρονο αφου ο χρονος γι' αυτες τις επιχειρησεις ειναι χρημα και τα πληρωνουμε περισσοτερο απο οσα παιρνει η στεφανια) , για μενα αξιζει καθε ευρω.οπως εχω προαναφερει ,διαφωνω με την τιμολογηση της σε ενα σημειο αλλά ετσι εχει η κατασταση στο συγκεκριμενο αθλημα. συγκριτικα με τα λαδομαγαζα προτιμω τη στεφανια κι ας το λεει οπως θελει.αυτη ειναι η δικη μου οπτικη.
δυστυχως , δεν μπορω να αναφερω την πιο προσφατη εμπειρια φιλου μαζι της για να καταλαβετε .για μενα ,χωρις να θελω να πεισω κανεναν σας , ειναι αυτο που ηθελα .ξαπλωσα , χαλαρωσα κι εκτονωθηκα (δεν θα σας πω με ποιον τροπο ,επιτηδες) . ηταν η σκλαβα μου για μια ωρα .τελος. αν ηθελα να ιδρωσω και να αγκομαχησω και να μας ακουσουν σε ολη την αθηνα με λιγα παραπανω λεφτα θα απευθυνομουν σιγουρα σε αλλες γυναικες (δεν εχει σχεση η εμφανιση ,μιλαω για ατμοσφαιρα και υπηρεσιες).
οσον αφορα την κυνικοτητα με την οποια ο τιμημενος alpula ,τον οποιο δεν γωριζω αλλά υπολογιζω λογω των θεσεων του σε ολο το σαιτ , περιεγραψε την ολη συναλλαγη δεν θα διαφωνησω .αν ετσι εξελαβε την εμπειρια του με την στεφανια ,ετσι το ειδε κι ετσι το λεει.
τι να κανουμε ρε στεφανια ? αλλοι σε βλεπουν ετσι κι αλλοι αλλιως .παρε το αποφαση πως δεν μπορουμε να αρεσουμε ολοι σε ολους. ξεπερασε το και συνεχισε .ο χρονος θα δειξει την αληθεια.και σε εμας και σε εσενα .

Sancho Panza

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
7
Like
310
Πόντοι
301
Συναγωνιστές προτείνω να αφήσουμε στην άκρη τις διαφωνίες και θα παραθέσω πρόσφατη επίσκεψη στην Στεφάνια, που είτε για τους σωστούς είτε για τους λάθος λόγους, έχει κερδισει/κεντρίσει το ενδιαφέρον του forum, έχει ζήτηση και βλέπει το νήμα της να είναι ίσως το μοναδικό που επιζει όσον αφορά το μασάζ στο χώρο της, αφού τα άλλα αφορούν οργανωμένους χώρους, είτε κοπέλες που έρχονται σε χώρο σου.
Παλιότερα υπήρχαν και κάποια πχ Αγνή, Φαίδρα, Ζωή ταντρα κλπ που έδιναν σε εμάς που μας βολεύει αυτό το κονσεπτ επιλογές.
Τεσπα, στο παρασύνθημα είδα τη Στεφάνια μετά από 2-3 χρόνια, η πιο πρόσφατη φώτο οντως ισχύει περί της εμφανισιακης βελτίωσης.
Χώρος άνετος, καθαρός και οργανωμένους. Λάδια μυρωδατα, μασάζ πολύ καλό σε μια πλάτη σιδηρόδρομο από τους κόμπους και η εκτόνωση απόλυτα πετυχημένη καθώς ακόμα και στο βασικό πρόγραμμα η κοπέλα συναινεί στο να βρεις τη χημεία της στιγμής (λιγότερα ρούχα, χάδια κλπ).
Sorry για την πολυλογία,
Συνοπτικά βαθμός 8-9/10
Σιγουρακι και VFM for sure

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
Ο Άλεξ είναι από τα πιο gentle man άτομα εδώ ως προς την συμβολή του στην άρτια ενημέρωση κ γενικά οι απόψεις του αποπνεουν μια ειλικρίνεια κ μια ευγένεια κ ένα σεβασμό που είναι άγνωστες λέξεις σε μερικούς μερικούς.αυτο εννοώ.
Ποιά άρτια ενημέρωση?
Δουλευόμαστε?
Ο Αλεξ είναι οκ περσόνα εδώ μέσα,συζητάμε,χαβαλεδιάζουμε αλλά αξιόπιστο μέλος ως προς τις κριτικές δεν τον λές(όχι ότι τον λές αναξιόπιστο) και είναι επιλογή του αυτή η γραμμή που έχει τραβήξει!

• Like
Αντιδράσεις: LION7
Εγγρ.
2 Φεβ 2021
Κριτικές
1
Like
557
Πόντοι
21
40€ ειναι φιλε μασαζ και "παλινδρομικη κινηση της χειρος της επι του πεους σου"
70€ ειναι μαζι με την "αισθησιακη προεκταση" αν θυμαμαι καλα.
ρωτησε την ιδια για το δευτερο μερος γιατι μπορει να κανω και λαθος.

και αν πας προσεξε τι θα γραψεις εδω μετα και πως θα το γραψεις.
καλυτερα ρωτησε την ιδια τι θελει εκεινη να γραψεις και πως.
Με"70 πιπα και σεξ

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.053
Πόντοι
42.697
:2funny:

Δηλαδή αν λέμε το στοματικό "τσιμπούκι", τις ερωτικές προεκτάσεις "σέξ, ξέσκισμα κλπ." δεν έχουμε επίπεδο ε;

Σορυ κοπελιά, αλλά εγώ τη δουλειά μου την περιγράφω έτσι ακριβώς όπως είναι. Δεν βάζω ούτε λουλουδάκια, ούτε περιτυλιγματα για να κοροϊδέψω το εαυτό μου.
Το ίδιο κάνουν και οι συναδέλφισες σου, το ίδιο πρέπει να κάνεις κι εσύ, για το καλό σου θα είναι στο τέλος της ημέρας.
Τον χαρακτήρα του σάιτ τον ήξερες πριν κάνεις εγγραφή, επέλεξες να κάνεις εγγραφή για να διαφημιστείς, αύξησες την πελατεία σου.
Το σάιτ όμως δεν είναι μόνο για να παίρνεις κέρδος. Θα ακούσεις και τις κριτικές σου, και θα ακούσεις κι αυτά που κάνεις ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ, όπως όλες οι κοπέλες.
Μπαίνετε εδώ, διαφημίζετε την πραμάτεια σας καλά καλά και μετά όταν τσουλισει η φάση παίρνετε και αέρα!
Για ξεκαβαλήστε λιγάκι.
Έτσι ακριβώς
Τσάμπα διαφήμιση και μετά παίρνουν αέρα και θέλουν ντε και καλά να επιβάλουν την μίζερη άποψη τους στους χρήστες του φόρουμ!
Κουμάντο στο τι θα γράψουμε πως θα εκφραστουνε κτλ
Στεφάνια αν δεν σου αρέσει μαζέψτε τα και δρόμο

6Y44

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Οκτ 2018
Κριτικές
56
Like
6.185
Πόντοι
11.836
Έτσι ακριβώς
Τσάμπα διαφήμιση και μετά παίρνουν αέρα και θέλουν ντε και καλά να επιβάλουν την μίζερη άποψη τους στους χρήστες του φόρουμ!

Έτσι!

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
99
Like
5.222
Πόντοι
4.280
Έτσι ακριβώς
Πεστα μεγιστε γιατι εχει χαθει η μπαλα εδω

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.801
Καλημέρα με μαγιό!
Τι προτιμάτε να βλέπετε στις παραλίες?
Κλασσικο μπικίνι, ολόσωμο,topless,
Brazilian h στρινγκ? ;)

Συνημμένα

• IMG_20210729_120725.jpg
    IMG_20210729_120725.jpg
    3,3 MB · Εμφανίσεις: 350

tsoukou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2005
Κριτικές
4
Like
1.478
Πόντοι
206
Απο κιλα πως ειναι ;
Προς το παχια, αδυνατη, χονδρη;
Αντικειμενικα ειναι παχια, αν θες να εισαι politically correct ειναι βαρυκοκκαλη ? γενικα εχει ενισχυμενη κατασκευη αν πιανεις το υπονοουμενο :wink::wink::wink:

kost13

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2018
Like
46
Πόντοι
0
Αντικειμενικα ειναι παχια, αν θες να εισαι politically correct ειναι βαρυκοκκαλη ? γενικα εχει ενισχυμενη κατασκευη αν πιανεις το υπονοουμενο :wink::wink::wink:
Το εθεσες ευγενικα, καταλαβα... ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom