biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 20.853
σωστός ο παίκτης! ;)Με τηλέφωνο βέβαια.
σωστός ο παίκτης! ;)Με τηλέφωνο βέβαια.
Παιρνοντας την ενα τηλεφωνο ισως?καλησπέρα σε όλους
Πως μπορεί να κλείσει μια συνεδρία με την αξιαγάπητη (σύμφωνα με τις περισσότερες κριτικές) ΒΙΚΥ-ΣΤΕΦΑΝΙΑ ?
Παίρνεις τηλέφωνο ή στέλνεις μήνυμακαλησπέρα σε όλους
Πως μπορεί να κλείσει μια συνεδρία με την αξιαγάπητη (σύμφωνα με τις περισσότερες κριτικές) ΒΙΚΥ-ΣΤΕΦΑΝΙΑ ?
Θα συμφωνήσω κι εγώ απόλυτα με τα παραπάνω γραφόμενα. Θα τονίσω όμως ότι το σώμα, ιδίως το κάτω ήμισυ, δεν παλεύεται, όση ανοχή κι αν επιδείξεις.
Εξαιρετικό το μασάζ, η καθαριότητα, ο χώρος, οι υπηρεσίες, ακόμη και το "κάτω ήμισυ" της κοπέλας... ο αισθησιασμός στην αφή και στη διάθεση, είναι αυτά που απογειώνουν... όχι εάν έχει η κοπέλα δύο κιλά λιγότερα...Φίλε, δεν ξέρω αν είσαι μικρός, γιατί κι εγώ μικρός έλεγα τα ίδια! Όλα όμως είναι εγκεφαλικά! Αν αφεθείς στον ερωτισμό της Στεφανίας, τύφλα να έχουν τα μοντέλα μετά! Τι να κάνω το μοντέλο αν είναι κομοδίνο!
Θα συμφωνήσω βέβαια ότι το τέλειο είναι μοντέλο και τούρμπο. Αν βρεις κάτι τέτοιο σε νορμάλ τιμή όμως στείλτο και από δω σε παρακαλώ!
Εξαιρετικό το μασάζ, η καθαριότητα, ο χώρος, οι υπηρεσίες, ακόμη και το "κάτω ήμισυ" της κοπέλας... ο αισθησιασμός στην αφή και στη διάθεση, είναι αυτά που απογειώνουν... όχι εάν έχει η κοπέλα δύο κιλά λιγότερα... Καλημέρα. Όπως είδες δεν διαφώνησα ούτε στο μασάζ, ούτε στην καθαριότητα-αισθησθασμό κλπ. Έγραψα για να ενημερώσω, γιατί αυτός είναι και ένας από τους σκοπούς αυτού του site, τους υπόλοιπους υποψήφιους επισκέπτες της Βίκυς, ώστε να γνωρίζουν τι να περιμένουν. Δεν έχω κανένα λόγο ή σκοπό να γράψω κάτι μη αντικειμενικό.
καλημερα να αγιασει το στόμα σου γλυκέ μου! ευχαριστω καταρχάς που λες κάτι τόσο μα τόσο αληθινό!Φίλε, δεν ξέρω αν είσαι μικρός, γιατί κι εγώ μικρός έλεγα τα ίδια! Όλα όμως είναι εγκεφαλικά! Αν αφεθείς στον ερωτισμό της Στεφανίας, τύφλα να έχουν τα μοντέλα μετά! Τι να κάνω το μοντέλο αν είναι κομοδίνο!
Θα συμφωνήσω βέβαια ότι το τέλειο είναι μοντέλο και τούρμπο. Αν βρεις κάτι τέτοιο σε νορμάλ τιμή όμως στείλτο και από δω σε παρακαλώ!
καλημερα μάτια μου!Καλημέρα Στεφανία. Το πρόβλημα πάντα ξεκινάει από το τι έχει ο άλλος στο μυαλό του.
Άλλοι ψάχνουν μοντέλα, άλλοι ψάχνουν τρελό σεξ και να κρεμιούνται από πολυέλεους.
Το Θέμα είναι τι προσφέρει η κάθε κοπέλα.
Εσύ προσφέρεις μια μοναδική συνολική εμπειρία που ξεπερνάει τα όρια της ατέλειας του σώματος.
Εγώ όποτε έρχομαι φεύγω ανανεωμένος και πίστεψέ με αυτό μετράει και η ενέργεια που δίνεις.
να είσαι καλά!
μια όμορφη καλημερα γλυκέ μου!Εξαιρετικό το μασάζ, η καθαριότητα, ο χώρος, οι υπηρεσίες, ακόμη και το "κάτω ήμισυ" της κοπέλας... ο αισθησιασμός στην αφή και στη διάθεση, είναι αυτά που απογειώνουν... όχι εάν έχει η κοπέλα δύο κιλά λιγότερα...
Καλημέρα Στεφανία. Το πρόβλημα πάντα ξεκινάει από το τι έχει ο άλλος στο μυαλό του.
Άλλοι ψάχνουν μοντέλα, άλλοι ψάχνουν τρελό σεξ και να κρεμιούνται από πολυέλεους.
Το Θέμα είναι τι προσφέρει η κάθε κοπέλα.
Εσύ προσφέρεις μια μοναδική συνολική εμπειρία που ξεπερνάει τα όρια της ατέλειας του σώματος.
Εγώ όποτε έρχομαι φεύγω ανανεωμένος και πίστεψέ με αυτό μετράει και η ενέργεια που δίνεις.
να είσαι καλά!
χαίρομαι ιδιαίτερα που διαβάζω αυτό απ' κάποιον που δεν με έχει συναντήσει ακόμη αλλά αντιλαμβάνεται πλήρως τον ιερό σκοπό που έχω επιλέξει το μασάζ κ τον αισθησιασμο που απορρέει μέσα απ' ένα ωραίο άγγιγμα..κάτι σαν δίαυλος μιας ισορροπημένης συνάντησης!Προφανώς υπάρχουν διάφοροι εδώ μέσα που δεν έχουν καμία σχέση με το χώρο του μασάζ και δε μπορούν να καταλάβουν την αξία του 1ου προγράμματος ακόμα και αν δεν προχωρήσει στο 2ο.
Εντάξει, το μπου είναι μαγικό έτσι κι αλλιώς.
χαίρομαι ιδιαίτερα που διαβάζω αυτό απ' κάποιον που δεν με έχει συναντήσει ακόμη αλλά αντιλαμβάνεται πλήρως τον ιερό σκοπό που έχω επιλέξει το μασάζ κ τον αισθησιασμο που απορρέει μέσα απ' ένα ωραίο άγγιγμα..κάτι σαν δίαυλος μιας ισορροπημένης συνάντησης!
Αγαπητή μου, αν και δεν έχω προσωπική άποψη για τη δική σου επίδοση, σα λάτρης του μασάζ μπορώ απλά να επιβεβαιώσω οτι αυτό καθεαυτό μπορεί να είναι πιο διεγερτικό και ανακουφιστικό ακόμα και από την ίδια την ερωτική πράξη. Έτσι κι αλλιώς οι αισθήσεις περνάνε ΚΑΙ μέσα από το μυαλό μας.
καλησπέρα σε όλους