Νέα

Στεφανία μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (4 μέλη και 18 επισκέπτες)

anthimos93

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2015
Κριτικές
2
Like
118
Πόντοι
1
Στεφάνια χρόνια πολλά καλή χρονιά ότι καλύτερο σου εύχομαι!

nickiegr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2006
Κριτικές
5
Like
400
Πόντοι
301
Καλή χρόνια γλυκιά μου Στεφάνια με υγεία και ευτυχία.Ηθελα να ρωτήσω αν είναι εύκολο να μπει σελίδα για κριτικές στο προφίλ της κοπέλας για να μπορεί κάποιος να δει αλλά και να γράψει για να μην ψάχνει τόσες σελίδες για να βγάλει συμπεράσματα.

gkas

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
146
Πόντοι
6
Καλή χρόνια γλυκιά μου Στεφάνια με υγεία και ευτυχία.Ηθελα να ρωτήσω αν είναι εύκολο να μπει σελίδα για κριτικές στο προφίλ της κοπέλας για να μπορεί κάποιος να δει αλλά και να γράψει για να μην ψάχνει τόσες σελίδες για να βγάλει συμπεράσματα.

πολυ σωστη παρατηρηση

nickiegr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2006
Κριτικές
5
Like
400
Πόντοι
301
Ας απαντήσουν οι διαχειριστές αν αυτό είναι εφικτό !!

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.521
Πόντοι
2.256
Ενδεχομένως η δημιουργία ξεχωριστού χώρου για κριτικές να είναι υπηρεσία που προσφέρεται επ' αμοιβή, επομένως είναι στη διακριτική ευχέρεια της κάθε κοπέλας αν θέλει να πληρώσει για κάτι τέτοιο.

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.789
Καλησπέρα κ χρόνια πολλά σε όλους!
Πρώτη Κυριακή του χρόνου σήμερα για θα δούμε άραγε χιονισμένο τοπίο??θα δείξει!
Οσον αφορά την καρτέλα, αν έχω καταλάβει σωστά,απευθύνεται σε περιπτώσεις που δεν υπάρχει μασάζ καθόλου η δεν κυριαρχεί το μασάζ.
Συνεπώς δεν την χρειάζομαι την καρτέλα μιας κ σε όλα τα προγράμματα μου κυριαρχεί το καλό μασάζ!

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.521
Πόντοι
2.256
Οσον αφορά την καρτέλα, αν έχω καταλάβει σωστά,απευθύνεται σε περιπτώσεις που δεν υπάρχει μασάζ καθόλου η δεν κυριαρχεί το μασάζ.

Όχι. Είναι ένας "χώρος" όπου όλες οι πληροφορίες από την εμπειρία που θα αποκομίσει ο εκάστοτε επισκέπτης στο χώρο σου, είναι συγκεντρωμένες και άμεσα αναζητήσιμες και προσβάσιμες χωρίς να χάνονται στις σελίδες του νήματος λόγω των δεκάδων μηνυμάτων που αναρτώνται διαρκώς.
Δεν έχει να κάνει με το αν κάνεις καλό μασάζ ή κακό μασάζ ή καθόλου μασάζ.

Αλλά αφού δε θες δεν υπάρχει λόγος να το συζητάμε.

karkiller

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2019
Κριτικές
1
Like
239
Πόντοι
21
Προχθές το βράδυ, πήγα από την Στεφανία. Με υποδέχτηκε με πολύ ωραίο οικείο τρόπο. Με κέρασε τσάι πριν αρχίσουμε μιλήσαμε και λίγο (Είναι η τρίτη φορά που την επισκέπτομαι)και κατεβήκαμε στον κάτω όροφο. Πολύ ωραίο το διαμέρισμα της. Το άνετο πάρκινγκ, ειδικά για την Αθήνα είναι μεγάλο σύν. Στο μασάζ, η κοπέλα είναι πολύ καλή και ξέρει που θα πιέσει λιγότερο και που περισσότερο. Το υπέροχο χαμόγελο που σε συντροφεύει καθ όλη τη διάρκεια της συνεδρίας, αλλά και πιο μετά, μένει χαραγμένο στο μυαλό σου. Η Διάρκεια του μασάζ, όση ακριβώς χρειάζεται το σώμα. Απ' ότι έχω ακούσει είναι πτυχιούχος φυσικοθεραπείας. Τα υπόλοιπα ήταν ένα μαγικό ταξίδι στο χώρο της χαλάρωσης!!! Παντόφλες μιας χρήσεως και καθαρή πετσέτα. Σίγουρα θα τα ξαναπούμε σύντομα!!! Πάντα να μας εκπλήσσει με το μη τυποποιημένο πρόγραμμα της!!

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.789
Προχθές το βράδυ, πήγα από την Στεφανία. Με υποδέχτηκε με πολύ ωραίο οικείο τρόπο. Με κέρασε τσάι πριν αρχίσουμε μιλήσαμε και λίγο (Είναι η τρίτη φορά που την επισκέπτομαι)και κατεβήκαμε στον κάτω όροφο. Πολύ ωραίο το διαμέρισμα της. Το άνετο πάρκινγκ, ειδικά για την Αθήνα είναι μεγάλο σύν. Στο μασάζ, η κοπέλα είναι πολύ καλή και ξέρει που θα πιέσει λιγότερο και που περισσότερο. Το υπέροχο χαμόγελο που σε συντροφεύει καθ όλη τη διάρκεια της συνεδρίας, αλλά και πιο μετά, μένει χαραγμένο στο μυαλό σου. Η Διάρκεια του μασάζ, όση ακριβώς χρειάζεται το σώμα. Απ' ότι έχω ακούσει είναι πτυχιούχος φυσικοθεραπείας. Τα υπόλοιπα ήταν ένα μαγικό ταξίδι στο χώρο της χαλάρωσης!!! Παντόφλες μιας χρήσεως και καθαρή πετσέτα. Σίγουρα θα τα ξαναπούμε σύντομα!!! Πάντα να μας εκπλήσσει με το μη τυποποιημένο πρόγραμμα της!!
καλησπέρα γλυκε μου!σε ευχαριστώ πολύ, χαίρομαι που σε αναζωογόνησε πλήρως η συνεδρία μας!
Έτσι θα κάθε φορά!
Πολλά φιλάκια

nasos98

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2019
Like
12
Πόντοι
0
υπαρχει αντιστοιχη μασαζ κτλ σαν της στεφανιας?

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.789
υπαρχει αντιστοιχη μασαζ κτλ σαν της στεφανιας?
αν μπορείς ν με κλωνοποίησεις!θα είμαι κάθε μέρα κ σε άλλο σημείο!άλλοτε βόρεια,άλλοτε νότια άλλοτε κέντρο!
Θα είμαι παντού!
Μα τι ερώτηση είναι αυτή!

kinola

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
29
Πόντοι
0
Να βαλω και γω το λιθαρακι μου λεγοντας οτι ειναι πολυ καλη η Στεφανια .
Αισθαντικο αλλα και αληθινο μασαζ σε συνδυασμό με μια καλη χειρονακτικη για το τελος .
Προτεινεται για αυτους που σιγουρα δεν ψαχνουν μοντελε σωματα και ακομα δεν εχουν θεμα με τα πιο ευσωμα  αλλα θελουν να νιωσουν ερωτισμο που τον δινει απλοχερα .Καλη συνεχεια μαγκες 

eibmart

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
7
Like
115
Πόντοι
1
Να βαλω και γω το λιθαρακι μου λεγοντας οτι ειναι πολυ καλη η Στεφανια .
Αισθαντικο αλλα και αληθινο μασαζ σε συνδυασμό με μια καλη χειρονακτικη για το τελος .
Προτεινεται για αυτους που σιγουρα δεν ψαχνουν μοντελε σωματα και ακομα δεν εχουν θεμα με τα πιο ευσωμα  αλλα θελουν να νιωσουν ερωτισμο που τον δινει απλοχερα .Καλη συνεχεια μαγκες 
Θα συμφωνήσω κι εγώ απόλυτα με τα παραπάνω γραφόμενα. Θα τονίσω όμως ότι το σώμα, ιδίως το κάτω ήμισυ, δεν παλεύεται, όση ανοχή κι αν επιδείξεις.

PANAGIOTIS!

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2019
Like
97
Πόντοι
0
καλησπέρα σε όλους

Πως μπορεί να κλείσει μια συνεδρία με την αξιαγάπητη (σύμφωνα με τις περισσότερες κριτικές) ΒΙΚΥ-ΣΤΕΦΑΝΙΑ ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom