anthimos93
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 2
- Like
- 118
- Πόντοι
- 1
Στεφάνια χρόνια πολλά καλή χρονιά ότι καλύτερο σου εύχομαι!
καλή χρονιά γλυκέ μου!υγεία κ όλα τα καλά! φιλιάΣτεφάνια χρόνια πολλά καλή χρονιά ότι καλύτερο σου εύχομαι!
Καλή χρόνια γλυκιά μου Στεφάνια με υγεία και ευτυχία.Ηθελα να ρωτήσω αν είναι εύκολο να μπει σελίδα για κριτικές στο προφίλ της κοπέλας για να μπορεί κάποιος να δει αλλά και να γράψει για να μην ψάχνει τόσες σελίδες για να βγάλει συμπεράσματα.
Ας απαντήσουν οι διαχειριστές αν αυτό είναι εφικτό !!
Οσον αφορά την καρτέλα, αν έχω καταλάβει σωστά,απευθύνεται σε περιπτώσεις που δεν υπάρχει μασάζ καθόλου η δεν κυριαρχεί το μασάζ.
καλησπέρα γλυκε μου!σε ευχαριστώ πολύ, χαίρομαι που σε αναζωογόνησε πλήρως η συνεδρία μας!Προχθές το βράδυ, πήγα από την Στεφανία. Με υποδέχτηκε με πολύ ωραίο οικείο τρόπο. Με κέρασε τσάι πριν αρχίσουμε μιλήσαμε και λίγο (Είναι η τρίτη φορά που την επισκέπτομαι)και κατεβήκαμε στον κάτω όροφο. Πολύ ωραίο το διαμέρισμα της. Το άνετο πάρκινγκ, ειδικά για την Αθήνα είναι μεγάλο σύν. Στο μασάζ, η κοπέλα είναι πολύ καλή και ξέρει που θα πιέσει λιγότερο και που περισσότερο. Το υπέροχο χαμόγελο που σε συντροφεύει καθ όλη τη διάρκεια της συνεδρίας, αλλά και πιο μετά, μένει χαραγμένο στο μυαλό σου. Η Διάρκεια του μασάζ, όση ακριβώς χρειάζεται το σώμα. Απ' ότι έχω ακούσει είναι πτυχιούχος φυσικοθεραπείας. Τα υπόλοιπα ήταν ένα μαγικό ταξίδι στο χώρο της χαλάρωσης!!! Παντόφλες μιας χρήσεως και καθαρή πετσέτα. Σίγουρα θα τα ξαναπούμε σύντομα!!! Πάντα να μας εκπλήσσει με το μη τυποποιημένο πρόγραμμα της!!
Στεφανίες υπάρχουν πολλές, Βίκυ-Στεφανία είναι μια...υπαρχει αντιστοιχη μασαζ κτλ σαν της στεφανιας?
αν μπορείς ν με κλωνοποίησεις!θα είμαι κάθε μέρα κ σε άλλο σημείο!άλλοτε βόρεια,άλλοτε νότια άλλοτε κέντρο!υπαρχει αντιστοιχη μασαζ κτλ σαν της στεφανιας?
πες τα Χρυσόστομε!Στεφανίες υπάρχουν πολλές, Βίκυ-Στεφανία είναι μια...
Στεφανίες υπάρχουν πολλές, Βίκυ-Στεφανία είναι μια...
Θα συμφωνήσω κι εγώ απόλυτα με τα παραπάνω γραφόμενα. Θα τονίσω όμως ότι το σώμα, ιδίως το κάτω ήμισυ, δεν παλεύεται, όση ανοχή κι αν επιδείξεις.Να βαλω και γω το λιθαρακι μου λεγοντας οτι ειναι πολυ καλη η Στεφανια .
Αισθαντικο αλλα και αληθινο μασαζ σε συνδυασμό με μια καλη χειρονακτικη για το τελος .
Προτεινεται για αυτους που σιγουρα δεν ψαχνουν μοντελε σωματα και ακομα δεν εχουν θεμα με τα πιο ευσωμα αλλα θελουν να νιωσουν ερωτισμο που τον δινει απλοχερα .Καλη συνεχεια μαγκες
Με τηλέφωνο βέβαια.καλησπέρα σε όλους
Πως μπορεί να κλείσει μια συνεδρία με την αξιαγάπητη (σύμφωνα με τις περισσότερες κριτικές) ΒΙΚΥ-ΣΤΕΦΑΝΙΑ ?