Νέα

Status

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dim84
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dim84

Νέο Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2010
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Τί γίνεται με αυτό?πέρασα εψές απέξω κατά τις 2 το βράδυ και είχε ταμπέλες κανονικά αλλά δεν ήταν φωτισμένο,δεν είχε επί της υποδοχής κλπ..

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
ανακαίνιση ?

alx-athens

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2008
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
0
γιατί νομίζω ότι ειδα ενοικιαστήριο πριν 2 βδομάδες??? ίσως και λίγο παραπάνω...

MATADOR31

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2010
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Απίστευτο μαγαζί... :2funny:

Το είχα επισκεφτεί 2-3 κολλητές φορές πριν από κάνα 2 χρόνια...μιλάμε για καταστάσεις άλλου τύπου...με το που περνούσες την πόρτα του έμπαινες στη χρονοκάψουλα που σε εκτόξευε στο 1985.... :2funny:
Άφθονο παρακμιακού τύπου κονσομασιόν...χώρος για χορούς πολλά υποσχόμενος ...που έμενε στις υποσχέσεις...απο κορίτσια?Η Σάρα, η Μάρα και το κακό συναπάντημα....πολύ γέλιο σε ύφος cult...Και παρά ταύτα έκλεισε?Κρίμα.... :dancing:

Le_Roi 1982

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
10
Πόντοι
1
Με τετοιο αφεντικο που ειχε μπουρλοτο ηθελε.... και να περνουνε τον μπουλο τετοια κωλομαγαζα σιγα σιγα,ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΡΕΕ!!! Να μεινουν λιγα και καλα "ονοματα" και μερικα "συνοικιακα".Το Status απο τις 7-8 γκομενες μια αξιζε και αλλη μια αποδεκτη,οι αλλες σουργελα κι ενω καναμε λογαριασμο 250-260 (ειμαστε 5) ερχετε ο "ΜΑΛΑΚΑΣ" και με υφακι λεει ξερα 300! (Γεναρης-Φλεβαρης 2009 σκηνικο,ευτυχως μετα πηγαμε STAR και με τα μισα λεφτα γουσταραμε)

MATADOR31

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2010
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Με τετοιο αφεντικο που ειχε μπουρλοτο ηθελε.... και να περνουνε τον μπουλο τετοια κωλομαγαζα σιγα σιγα,ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΡΕΕ!!! Να μεινουν λιγα και καλα "ονοματα" και μερικα "συνοικιακα".Το Status απο τις 7-8 γκομενες μια αξιζε και αλλη μια αποδεκτη,οι αλλες σουργελα κι ενω καναμε λογαριασμο 250-260 (ειμαστε 5) ερχετε ο "ΜΑΛΑΚΑΣ" και με υφακι λεει ξερα 300! (Γεναρης-Φλεβαρης 2009 σκηνικο,ευτυχως μετα πηγαμε STAR και με τα μισα λεφτα γουσταραμε)

Συναγωνίστα πες μου ότι θυμάσαι το cult σκηνικό με το σκοτεινό χώρο για χορό!!!! Ρε συ δεν ήταν σα να πρωταγωνιστείς σε ταινία του Μπόγρη???Εμένα με έπιαναν τα γέλια

Le_Roi 1982

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
10
Πόντοι
1
Ητανε η "πρωτη μου φορα" τοτε κι ετυχε να ειναι to Status! Βασικα το prive τους μπορουσε να χαρακτηριστει live show! Θα μπορουσε καποιος ανετα απο τα διπλανα τραπεζια να χουφτωσει την "δικια σου" στου χουρο! Γ' Κατηγορια το μαγαζακι και αν....  Εμεις οι νεοι(γιατι ειμαστε ακομα πολυ νεοι)χασαμε τα καλα σκηνικα με την "καθοδο των Σοβιετικων",την επελαση του "Ανατολικου Μπλοκ" στα 90'ς.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom