Η αφορμή για τα επόμενα δύο φωτογραφικά σχόλια δώθηκε σήμερα τα ξημερώματα γιατί ουσία είχα ήδη σε μαύρη λίστα έναν ντενεκέ ξεγάνωτο και μία υφαλοκρηπίδα...
Η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει, όμως κόκκαλα τσακίζει για αυτό και θα είμαι καυστικότατος μαζί τους μεν με υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς χωρίς να βρίσω γιατί δεν το συνηθίζω κιόλας...
Αν τυχόν απαντήσουν - ανάλογα με το στυλ τους βέβαια - ίσως μπω στον κόπο να απαντήσω - όμως δεν θα το συνεχίσω εσσαεί γιατί έχω και σοβαρότερα πράγματα στη ζωή μου, το καλύτερο είναι να ρίξουν κόκκινες κάρτες (τις οποίες και θα ανταποδώσω φυσικά)...
Όπως ο αγρότης ξεριζώνει τα ζιζάνια από το χωράφι του ανάλογα κι εδώ ο μπαλαδόρος τους βγάζει στη σέντρα (κοινοποιώντας φυσικά).
Από εκεί και πέρα, τα ανεξάρτητα κορίτσια (όσα διαβάσουν το νήμα) ας πράξουν κατά το δοκούν, η γνώμη μου είναι να τους προσγειώσουν στην πραγματικότητα και να μην φυτρώνουν οπουδήποτε σα ζιζάνια, μόνο ζημιά θα τους κάνουν τέτοιες συμπεριφορές διότι υπάρχουν και οι εν δυνάμει πελάτες οι οποίοι αν δεν τις απορρίψουν, σίγουρα θα ενοχληθούν βλέποντας τέτοια άτομα στα νήματά τους.