Προσωπικά δεν θεωρώ πως με όλο αυτο λύνεται το οτιδήποτε,πίσω από ένα πληκτρολόγιο είναι άσχημο να "τα χώνεις" και ενώ από κοντά μπορεί και να τα λέγατε μια χαρά!
Σιγά μην ανέβω Αθήνα και να παρατήσω τις δουλειές μου για δύο υποθετικές οντότητες (όπως είμαι κι εγώ). Εδώ δεν έχω δώσει σημασία σε χειρότερες καταστάσεις στην πραγματική ζωή έξω και δεν χρειάζεται να λέω περισσότερα.
Αθήνα έχω σκοπό να έλθω για να βρεθούμε όλοι μαζί με τη Μάγκυ, αφού έχουμε "βγάλει" τα μάτια μας εδώ.
Θα σου πω και κάτι άλλο που δεν το ξέρεις και αφορά και το θέμα αλλά κι εσένα: κάπου έρχεται το πλήρωμα να σταματήσω αυτά τα πράγματα δια παντός, δεν έχω και πολλά χρόνια ακόμη για "αταξίες". Ε δεν θα φτάσω στα 60 και να συνεχίζω τέτοια πράγματα, πόσο μάλλον μεγαλύτερος...
Το γεγονός ότι υπάρχουν πελάτες μεγάλης ηλικίας είτε παππούδια δεν με ενδιαφέρει, εγώ κοιτάζω την πάρτη μου.
Συνεπώς η ζωή μου στο χώρο της πληρωμένης ηδονής θα κλείσει σαν κύκλος: το πρώτο στανταράκι ήταν η Ελένη πριν 30 χρόνια, εσένα επιλέγω για τελευταίο και μετά διαγράφεται ο λογαριασμός δια παντός.
Φρόντισε να είσαι η μικρή Έρικα και να φέρεις την ανάλογη τύχη, αλλιώς θα κλείσει ενωρίτερα κι απότομα ο κύκλος.