δασκαλε το ξερεις οτι σε σέβομαι ομως νομιζω οτι εισαι υπερπροστατευτικος με τα κοριτσια με αποτελεσμα να εκνευριστεις με καποια πραγματα που στην ουσια δεν θα έπρεπε ..
Το ξέρω ότι με σέβεσαι και με το παραπάνω κι όντως είμαι υπερπροστατευτικός γιατί σας βλέπω και σαν κόρες μου, γυναίκες μου...
Όχι εσάς τις δύο άλλα όλες, έτσι με έμαθαν εκείνοι που με έφεραν σε τούτο κωλόκοσμο...
Μια φορά η Ελένη μου είχε πει => τι έκανες, γιατί μου φέρθηκες έτσι, έγινες κι εσύ γουρούνι σαν τους άλλους...
Εκεί σταμάτησα και της είπα να φύγει, ούτε την αποχαιρέτησα, άνοιξε την πόρτα κι έφυγε...
Βρεθήκαμε ύστερα από καιρό κι έγω δεν την άφηνα να με πλησιάσει καθόταν στην καρέκλα για 5 λεπτά και με κοίταζε με νάζι με τα μπλε της μάτια (μαλλιά βαμμένα κόκκινα κατσαρά μέχρι τον ώμο) ώσπου άρχισε να ξεκουμπώνει το σορτσάκι της αργά - αργά λέγοντάς μου ιδρώνω δεν μπορώ...
Εγώ είχα ξαπλώσει στο κρεβάτι και σε μια φάση με κοιτάζει με ηδονή λέγοντας μου => θα έρθεις μαζί μου ή θα χύσει με άλλον η μουναρίτσα μου;
Γάτα η ωραία Ελένη αν και 22 μόλις ετών χτύπησε τον πληγωμένο ανδρικό εγωισμό μου εκεί που έπρεπε κι αυτόν ήταν, την έκλεισα για 4 ώρες και ξεσκιστήκαμε σαν παιδαρέλια..
είστε δυνατοι παιχτες εσεις οι 3 αλλα και αληθινοι .
Πρόσεξε δεν έχω θέμα το να κάνετε παρέα/αλισβερίσια μαζί τους, κάθε άλλο!
Απλά τους μπλόκαρα για δική μου κιόλας ησυχία κι ούτε θέλω να ξέρω κάτι παραπάνω και πόσο μάλλον να ακούσω και για τους δύο...
Έπρεπε να ήσουν την εποχή της Χατζή που είχαμε χωριστεί σε δύο αντίπαλες ομάδες συν οι διάφορες σφηνόπουτσες που έκαναν επίθεση άλλοτε στη μία κι άλλοτε στην άλλη....
Εκεί να διάβαζες βρισίδια, που ακόμα υπάρχουν κάμποσα, ενώ κάμποσα σβήστηκαν...
Η Ελένη προσπαθούσε κι αυτή η ταλαίπωρη να κάνει το διαιτητή και να χαμηλώνει τους τόνους, τέλος πάντων χάρηκα που άρχισε μια νέα ζωή και το ίδιο θέλω για όλες σας.
.εξαλλου εμεις γουσσταρουμε τα νευρα να τα ρίχνουμε οπαπ...ελα χαμογελα μου λιγακι και ασε τα γκρρρ
Όπως θες σου στέλνω φιλάκια
Όσο για τον ΟΠΑΠ και τις λοιπές στοιχηματικές δες τα δύο συνημμένα και τα λέμε γύρω το μεσημέρι ~12¨00 ούτε αρχικά δείγματα δεν έχω πάρει.