Νέα

Σταματησε να μου κανει πιπες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα greekfeet
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 44
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

greekfeet

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
1.458
Πόντοι
2.487
Η γυναικα μου εχει αραιωσει σημαντικα να μου κανει πιπες, ενω δεν θελει και να την γλυφω.

Καμια φορα στο σεξ λιγο στην αρχη, αλλα παει καιρος που μου πηρε μια πιπα χωρις γαμησι να τα παρει στο στομα. Δεν καταλαβαινει οτι για τους αντρες καμια φορα η πιπα ειναι καλυτερη κι απο σεξ.

Σας εχει συμβει; Πως το αντιμετωπιζετε;
Ειναι μαλακια να παρακαλας για πιπες.. ουτε να μου παρει πιπα καποια αλλη ή καποια πουτανα ειναι λυση..

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Πες της απ εξω , απ εξω οτι χωρις πιπα θα παρει ποδι,να δεις πως θα ξεκινησει παλι τα τσιμπουκια.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.861
Πόντοι
5.506
[quote author=greekfeet link= ]Η γυναικα μου εχει αραιωσει σημαντικα να μου κανει πιπες, ενω δεν θελει και να την γλυφω.

Καμια φορα στο σεξ λιγο στην αρχη, αλλα παει καιρος που μου πηρε μια πιπα χωρις γαμησι να τα παρει στο στομα. Δεν καταλαβαινει οτι για τους αντρες καμια φορα η πιπα ειναι καλυτερη κι απο σεξ.

Ειναι μαλακια να παρακαλας για πιπες.. ουτε να μου παρει πιπα καποια αλλη ή καποια πουτανα ειναι λυση..

Φίλε πες της πως αν δεν ξεκινησει να κάνει πάλι πίπες, θα ξεκινήσεις εσύ...:confused:[/quote]

σε αλλους η αυτοπιπα τυπε?:confused::confused::confused:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.317
Πόντοι
27.261
[quote author=greekfeet link= ]Η γυναικα μου εχει αραιωσει σημαντικα να μου κανει πιπες, ενω δεν θελει και να την γλυφω.

Ειναι μαλακια να παρακαλας για πιπες.. ουτε να μου παρει πιπα καποια αλλη ή καποια πουτανα ειναι λυση..[/quote]

για ετοιμασου για camping και εσυ σιγα σιγα λεμε.

Kavouras13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2016
Κριτικές
9
Like
644
Πόντοι
301
Τι πα να πει "ουτε να μου παρει πιπα καποια αλλη ή καποια πουτανα ειναι λυση";;;
στο μπου είμαστε - ετσι το λύνουμε οι περισσοτεροι αυτο το προβλημα

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.771
Πόντοι
19.795

Ειναι μαλακια να παρακαλας για πιπες.. ουτε να μου παρει πιπα καποια αλλη ή καποια πουτανα ειναι λυση..[/quote] Τυχερουλη. Αν τα καταφέρεις και σου κόψει και το σεξ, η καλύτερη σου. Θα βρεις την ησυχία σου. :grin:

stealthgas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2014
Κριτικές
3
Like
496
Πόντοι
36
Οτι σου είπαν οι παραπανω .Εαν εχεις ωραία γυναικα , Σε κερατώνει κ παίρνει τσιμπουκια απο αλλον ψωλωρά.
Εαν η γυναικα σου ειναι μπαζο , στα @@ σου , δίνε τις πίπες σου, άλλου

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Φίλε συνήθως οι περισσότερες κόβουν το γαμήσι και πλακώνουν τις πίπες ή την μαλακία για να είναι γρήγορα κι απλά. Και να μην κινδυνεύουν να φάνε κέρατο! Αν εσένα σου έκοψε και τις πίπες... γάμα τα... τι να σου πω! Πολύ περίεργο!

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.750
Πόντοι
3.656
Ειναι μαλακια να παρακαλας για πιπες.. ουτε να μου παρει πιπα καποια αλλη ή καποια πουτανα ειναι λυση..[/quote]

Αν σταμάτησε από τώρα τις πίπες (ο λόγος δεν έχει καμία σημασία) φαντάσου τι θα κάνει όταν γεννήσει παιδί. Θα σου κόψει το σεξ απόλυτα. Ακόμα κι αν την εκβιάσεις και τις ξαναρχίσει, η κόκκινη σημαία έχει σηκωθεί. Τώρα πρ΄πει να αποφασίσεις τι θα κάνεις

kostasxxx1983xxx

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
47
Πόντοι
0
φιλε κανε ενα μπανιο, ξυρισε τον τελειως να μην εχει τριχες...βαλε τα αρωματικα σου κατα προτιμηση με αρωμα βανιλια, μπανανα, φραουλα κλπ, κατσε γυμνος στο καναπε με ανοιχτα ποδια και αν δεν ερθει να στον φαει ποσο μαλλον να ασχοληθει μαζι του, να ξερεις ειναι σκουρα τα πραγματα!

OP
OP
greekfeet

greekfeet

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
1.458
Πόντοι
2.487

Kavouras13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2016
Κριτικές
9
Like
644
Πόντοι
301
φιλε κανε ενα μπανιο, ξυρισε τον τελειως να μην εχει τριχες...βαλε τα αρωματικα σου κατα προτιμηση με αρωμα βανιλια, μπανανα, φραουλα κλπ, κατσε γυμνος στο καναπε με ανοιχτα ποδια και αν δεν ερθει να στον φαει ποσο μαλλον να ασχοληθει μαζι του, να ξερεις ειναι σκουρα τα πραγματα!

Ξυρισμένος και με άρωμα φράουλα, μάλλον για στραπον πάει η φάση...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom