Τελικά με έπιασαν και εμένα οι εμετοι και οι διαρροιες τη νύχτα.Ηταν σίγουρα απο τη γαμημένη σαλάτα στο ξενοδοχείο που με ταιζε η γκόμενα.
Ποτε δεν τρωω σαλάτες και κοτοπουλα σε εστιατόρια αλλά αυτή τη φορά ειχα την τιμητική μου.
Είναι να μην κάνει επιλογή η γκόμενα,όλα σκατα τα κάνουν.
Παραγγελνει ταξι απο το ξενοδοχείο αν είναι δυνατόν και κοστίζει 1600 γκριβνυα ενώ οι Ουκρανοι πληρωνουν ταξι για αεροδρόμιο 300 γκριβνυα.Το ακυρωνω,της λεω οτι έκανε μαλακια και αυτη παει και το παραγγελνει ξανά.
Αυτό είναι με τις Ρωσίδες.Πανε να σου επιβαλουν τη μαλακία τους,παλεύουν για όλα.
Εντάξει οι Ουκρανες είναι πιο απατεωνισσες και σκαμερς αλλά είναι πολύ πιο βολικες,θεωρούν δεδομένο οτι σαν άντρας θα κάνεις καλύτερη επιλογή,δε σου επιβάλουν την παπαρια τους όπως οι Ρωσίδες.
Οι Ρωσίδες δηλαδή προωθούν ατζέντα και παλεύουν για ολα,δε χαρίζουν τιποτα,είσαι διαρκώς στην τσιτα.0ι Ουκρανες είναι βολικές και εύκολες κάνουν αυτό που θες εσύ και δε σου σπάνε τα αρχιδια.
Με όλες ες τις Ρωσίδες που είχα ακριβώς το ιδιο πατροναρισμα επαιζε.Ειναι βέβαια πολυ πιο έξυπνες και πνευματωδεις απο τις 0υκρανες και ξερουν να ανεβαζουν τον άντρα,με τις Ουκρανες εισαι κάπως σε μιζέρια.
Δεν αντέχω τη μάχη με τις Ρωσίδες,δεν μπορώ συνέχεια να εξηγώ τα αυτονόητα την ανωτερότητα του Βαλκανιου και τη φυσική υπεροχή του Ελληναρά.
μια γκομενα εβαλε οδυσσο τον ταξιτζη να ζητησει 1000 γριβνα απο 2 κυπριους
και να τα μοιρασουν μαζι.τις εριξα ενα χαστουκι και ειπα στον αρμενη οδυγο δεν εχει μια.
ψαρωσαν τα παιδακια και του εδωσαν 200 γριβνα ενω τους ελεγα τιποτα μην τον γαμησω.
μετα αυτες η δυο γκομενες χεστηκαν και δεν ηρθαν να τις γαμισω ουτε ξαναπαντησαν.
αρχοντα διλιτιριαστηκα στο τουρκικο οδυσσο απο τις σαλατες και ετσι δεν ξανατροω.
καθε μερα τουρκικο πηγαινα το φαι φρεσκο και νοστιμο αλλα τις σαλατες δεν αγγιζω.
οπως καθωμασταν βραδυ εφερναν τα αρνια σφαγμενα και τα εβαζαν στο εστιατοριο.
εσυ εισαι αντρας εσυ θα λες στην γκομενα θα παμε εδω και εκει.
αυτα παθεινεις αν εσυ δεν περνεις πρωτοβουλια,εσυ πληρωνεεις εσυ διαταζεις και εισαι αφεντικο.
αρχοντα τελος μαιου θα ειμαι κιεβ και μετα ισως σεπρεβριο κιεβ.νομιζω παλι θα κολησω εκει.
πρωι θα πηγαινω βολτα ψωνισματα μολλ και απογευματα ιδικα σαβατοκυριακα θα βολταρω απο
μαινταν μετρο μεχρι την σταση μακτοναλτας στο κρισατικ.εκει παντα εβλεπα γνωστες μικρουλες
λογικα με λιγη τυχη ισως δωσω πανω τους,τωρα ολες 24 θα ειναι.