αρχοντα το μπατσετ που θα εχω για 8 μερες κιεβο θα ειναι 2000 ευρο συν 6 χιλιαδες γριβνα.
ενα μπατζετ 250 ευρο την μερα ειναι καλο για μενα που δεν θα παιξω με αρπακτικα.
την μια μερα χανω μεχρι 9 που θα φτασω στο προπληρωμενο διαμερησμα πετσερσκα
ετσι ξεκινω πρωτη μερα με 500 ευρο μπατζετ συν 6000 γριβνα.
ισως ανεβασω λιγο το ποσο για μεγαλυτερη ανεση στα 2300 με 2500 ευρο για μια εβδομαδα.
8 μερες οδυσσο τωρα πηγα με 2 χιλιαδες ευρο μπατζετ συν δεκα χιλιαδες γριβνα.
ειχα αλλες 8 με 10 χιλιαδες δολλαρια που ηταν για δουλεια ομως και οχι για ξοδεμα.
πιστευω οτι αν δεν αρχισω ψωνισματα σε μαχαζια ασκοπα ξοδεματατα ειναι αρκετα 250 ευρο την μερα.
οι γνωστες μου γκομενες ειναι αρκετο για αυτες μακτοναλτσ,πιτσα,ουκρανικα και σουσι.
μαλλον θα ειναι και αλλοι φιλοι μου τωτε κιεβ και θα βγω παρεα μαζι τους βραδι.
αρχοντα οδυσσο με αυτο το μπατζετ περνω ανετα,ξερω τα μαχαζια και τιμες.
επιδει λοιπω καιρο απο κιεβο δεν δεχωμε να μου λενε οι γκομενες που να παμε.
εγω θα προτεινω που θα παμε και οπεια θελει ας ακολουθησει.
κιεβο δεν θυμαμε ποτε να μου ειπε οχι γκομενα σε κερασμα εξερεσεις αν περιμεναν γκομενο.
ενα μπατζετ 250 ευρο την μερα ειναι καλο για μενα που δεν θα παιξω με αρπακτικα.
την μια μερα χανω μεχρι 9 που θα φτασω στο προπληρωμενο διαμερησμα πετσερσκα
ετσι ξεκινω πρωτη μερα με 500 ευρο μπατζετ συν 6000 γριβνα.
ισως ανεβασω λιγο το ποσο για μεγαλυτερη ανεση στα 2300 με 2500 ευρο για μια εβδομαδα.
8 μερες οδυσσο τωρα πηγα με 2 χιλιαδες ευρο μπατζετ συν δεκα χιλιαδες γριβνα.
ειχα αλλες 8 με 10 χιλιαδες δολλαρια που ηταν για δουλεια ομως και οχι για ξοδεμα.
πιστευω οτι αν δεν αρχισω ψωνισματα σε μαχαζια ασκοπα ξοδεματατα ειναι αρκετα 250 ευρο την μερα.
οι γνωστες μου γκομενες ειναι αρκετο για αυτες μακτοναλτσ,πιτσα,ουκρανικα και σουσι.
μαλλον θα ειναι και αλλοι φιλοι μου τωτε κιεβ και θα βγω παρεα μαζι τους βραδι.
αρχοντα οδυσσο με αυτο το μπατζετ περνω ανετα,ξερω τα μαχαζια και τιμες.
επιδει λοιπω καιρο απο κιεβο δεν δεχωμε να μου λενε οι γκομενες που να παμε.
εγω θα προτεινω που θα παμε και οπεια θελει ας ακολουθησει.
κιεβο δεν θυμαμε ποτε να μου ειπε οχι γκομενα σε κερασμα εξερεσεις αν περιμεναν γκομενο.