Ξέρεις πόσες φορές το έχω ακούσει, από διάφορους χρήστες, ότι τα μουνολίβαδα έχουν πεθάνει; Είναι λογικό να ψάξεις πιο βαθιά στην ήπειρο μήπως ήρθε η σειρά άλλων περιοχών, πιο απομονωμένων που αναπτύσσονται σιγά σιγά και ξανοίγονται και με την βοήθεια του ιντερνέτ. Για αυτό έκανα την επέκταση.Τα μουνολιβαδα όπως τα ξέραμε έχουν πεθάνει κμαν, μη δουλευόμαστε
Ψάχνουμε τώρα την καλύτερη ποιότητα/τιμη που μπορούμε να πετύχουμε με το πορτοφόλι μας
Σκεφτόμουν τη Γεωργία σαν χώρα , καλό κρασί , αλλα κάποτε έβγαινα με μια που μετά μου χαράκωσε το σαράβαλο που έχω , οποτε λέω πως όχι. Ίσως οι εκεί να είναι καλύτερες , και τα βίντεο που έχω δει δείχνουν σαν ωραία χώρα
Θα αναγκαστούμε να συγγενέψουμε με ζουλού το βλεπω…..
Τα μουνολίβαδα είναι γενικός όρος κι όχι απαραίτητα συνδεδεμένα με τις σλάβες. Άρα μπορούν να μετακινηθούν σε αντίθεση με αυτό που υποστηρίζει ο Kman. Κι εδώ τίθεται ένα θέμα αξιοπιστίας, από όπου άρχισε και η κόντρα μας, διότι αυτός κάνει ό, τι μπορεί να κρατήσει ένα παλιό όνειρο ζωντανό.
Εγώ σε βλέπω ρεαλιστή και μάλλον είσαι από τα λίγα αξιόπιστα πρόσωπα που διαβάζω εδώ, αφού βλέπεις τι γίνεται στο τερέν και κοιτάς και λύσεις αλλού.