Αστροπελέκι κανονικό. Άλλα διαβάζει άλλα καταλαβαίνει. Μια χαρά με παίρνει με τις σλάβες, οι τουρκογενείς είναι για χαμηλότερο κασέ και για το δικό σου είναι τα γυφτάκια μιας και το ανέφερες. Εμένα ούτε θα πήγαινε το μυαλό μου εκεί.Τα γυφτακια ειναι για εσενα, αφου οπως ειπες δεν σε παιρνει για Σλαβες και θα το ριξεις στις Μογγολες. Και αφου δεν εχεις για εισητηρια για Μογγολια θα πας να τις βρεις στην Τουρκια. Πηγαινε και πες μας, αλλα οχι σε θρεντ για τα μουνολιβαδα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 200K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
unhuman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2024
- Like
- 2.042
- Πόντοι
- 446
Καλογερε, ξερεις τι πρεπει να κανεις για να γινεις ηγουμενος?Αστροπελέκι κανονικό. Άλλα διαβάζει άλλα καταλαβαίνει. Μια χαρά με παίρνει με τις σλάβες, οι τουρκογενείς είναι για χαμηλότερο κασέ και για το δικό σου είναι τα γυφτάκια μιας και το ανέφερες. Εμένα ούτε θα πήγαινε το μυαλό μου εκεί.
Να σε γαμησει ο προηγουμενος
Σε έχει χέσει ο ΑρχηγόςΚαλογερε, ξερεις τι πρεπει να κανεις για να γινεις ηγουμενος?
Να σε γαμησει ο προηγουμενος
κι έχεις γίνει ναυαγός
Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 10.952
- Πόντοι
- 3.506
σωστός , δυτική Ευρώπη μόνο τις έχω δει.Η αληθεια ειναι οτι κυνηγανε συνομιληκους
Με μικροτερους τις εχεις δει στο μπλοκ η σε καμια Γερμανια με Αραβοτουρκους?
Εκεί που τους περνάει με τόσους λευκούς ιππότες
ggthd
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2010
- Like
- 1.808
- Πόντοι
- 216
Υπάρχει μια τάση και σε καποιους Έλληνες του εξωτερικού να παντρεύονται Τουρκάλες κανοντας μάλιστα και διπλό γαμο. Αυτό είναι τελείως ηλίθιο, περιμένουν ότι θα τους έχουν πασάδες αλλά στην ουσία σκάβουν το λάκκο τους.Η Τουρκία με τις υπάρχουσες οικονομικές ισορροπίες είναι γη της επαγγελίας. Όχι για τον Έλληνα βέβαια λόγω εθνικών διαφορών (και όχι άδικα) αλλά για έναν εθνικά αδιάφορο (Άγγλο, Γάλλο, Γερμανό, κλπ) είναι αντικειμενικά η πιο vfm χώρα στην ευρύτερη περιοχή της Ευρώπης, λόγω μεγάλης φτώχειας
Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 10.952
- Πόντοι
- 3.506
Δεν έχω πετύχει τέτοιο ζευγάριΥπάρχει μια τάση και σε καποιους Έλληνες του εξωτερικού να παντρεύονται Τουρκάλες κανοντας μάλιστα και διπλό γαμο. Αυτό είναι τελείως ηλίθιο, περιμένουν ότι θα τους έχουν πασάδες αλλά στην ουσία σκάβουν το λάκκο τους.
Για πήδημα ναι , πολλές φορές. Γαμιουνται για πλάκα μαζί μας οι Τουρκάλες , πράγμα που με κάνει να σκέφτομαι ότι και οι δικές μας εθνοπροδοτριες είναι
Balkan cowboy
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2023
- Like
- 8.048
- Πόντοι
- 1.056
Τελικά ο Μιντ έγινε Θιβετιανος μοναχός και αυτοπυρπολήθηκε ; Τι έγινε ακριβώς ;
Εξαφανίστηκε ξαφνικά σαν τον χοντρό δικηγόρο ; Έμφραγμα ;
Εμ,άμα κυκλοφορείς συνέχεια στη Μοζαμβίκη και τους κανίβαλους δε θέλει πολύ να γίνει το μοιραίο.
Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 10.952
- Πόντοι
- 3.506
Αυτός δεν είναι που πόσταρε συνέχεια τις ίδιες φωτο από τους ναούς στην Ταϋλάνδη που είχε πάει με μια μαϊμού ;Εμ,άμα κυκλοφορείς συνέχεια στη Μοζαμβίκη και τους κανίβαλους δε θέλει πολύ να γίνει το μοιραίο.
Βέβαια είχε ποστάρει κι ένα δυνατό μουνι από Σιγκαπούρη
Balkan cowboy
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2023
- Like
- 8.048
- Πόντοι
- 1.056
Αυτός δεν επικέντρωνε στο μουνοκυνήγι.Το παρουσιάζε σαν πολύπλευρο ταξίδι με πνευματικές αναζητήσεις,περιηγήσεις και απολαύσεις που ένα του κομμάτι ήταν και οι γκόμενες.
Balkan cowboy
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2023
- Like
- 8.048
- Πόντοι
- 1.056
Κάπου εδώ θα κρύβεται και ο καλογέρο.Η πρόλαβε και έκλεψε το σουτιέν της γκόμενας.
Balkan cowboy
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2023
- Like
- 8.048
- Πόντοι
- 1.056
Θα μπορούσα και εγώ να πω οτι ο λόγος που ταξιδεύω σλαβικές χώρες είναι πρωτίστως να απολαύσω σλαβισμό,κουλτούρα,σλαβική ατμόσφαιρα και οι γκόμενες έρχονται σα ντεκόρ.
Για κάποιο λόγο όμως αυτό δε γίνεται αποδεκτό ενώ άμα ο άλλος ισχυριστεί πήγα Κολομβία,Βενεζουέλα και Βραζιλία πρωτίστως για να εμπλουτιστώ πολιτισμικά,να περιηγηθώ σε εξωτικούς προορισμούς,δευτερευόντως για να γαμήσω γίνεται πιστευτός.
Μαγική Nowa Huta.Ωραία πράγματα.
Για κάποιο λόγο όμως αυτό δε γίνεται αποδεκτό ενώ άμα ο άλλος ισχυριστεί πήγα Κολομβία,Βενεζουέλα και Βραζιλία πρωτίστως για να εμπλουτιστώ πολιτισμικά,να περιηγηθώ σε εξωτικούς προορισμούς,δευτερευόντως για να γαμήσω γίνεται πιστευτός.
Τελευταία τροποποίηση:
Θα μπορούσα και εγώ να πω οτι ο λόγος που ταξιδεύω σλαβικές χώρες είναι πρωτίστως να απολαύσω σλαβισμό,κουλτούρα,σλαβική ατμόσφαιρα και οι γκόμενες έρχονται σα ντεκόρ.
Μα αυτό κάνεις και το παραδέχεσαι πολλάκις όταν σε ρωτάνε γιατί δεν τις φέρνεις τις ίδιες γκόμενες πολύ φθηνότερα Γερμανία
Και ο Μαιντ αν ήθελα να φέρει ασιάτισσα Ελλάδα να την ξεκωλιάσει, θα του βγαινε με το 1/3 των χρημάτων. Και αφού ανέβαζε 10δες φώτο από ναούς, σημαίνει ότι όντως του άρεζε. Άλλοι πάνε και αράζουν στο κέντρο της Μπανγκογκ. Ο καθένας με τις επιθυμίες του
Balkan cowboy
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2023
- Like
- 8.048
- Πόντοι
- 1.056
Μα αυτό κάνεις και το παραδέχεσαι πολλάκις όταν σε ρωτάνε γιατί δεν τις φέρνεις τις ίδιες γκόμενες πολύ φθηνότερα Γερμανία
Και ο Μαιντ αν ήθελα να φέρει ασιάτισσα Ελλάδα να την ξεκωλιάσει, θα του βγαινε με το 1/3 των χρημάτων. Και αφού ανέβαζε 10δες φώτο από ναούς, σημαίνει ότι όντως του άρεζε. Άλλοι πάνε και αράζουν στο κέντρο της Μπανγκογκ. Ο καθένας με τις επιθυμίες του
Οντως εγώ γουστάρω σλαβικό χωριό.Ακόμα και χωρίς τις γκόμενες.Οι περισσότεροι δεν ξέρω γιατί δεν εκτιμούν σλαβική αρχιτεκτονική,σλαβικό φαί,σλαβική μουσική κτλ.
unhuman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2024
- Like
- 2.042
- Πόντοι
- 446
Οταν παω σε περιεργες χωρες, δεν βγαινω και πολυ απο το ξενοδοχειοΘα μπορούσα και εγώ να πω οτι ο λόγος που ταξιδεύω σλαβικές χώρες είναι πρωτίστως να απολαύσω σλαβισμό,κουλτούρα,σλαβική ατμόσφαιρα και οι γκόμενες έρχονται σα ντεκόρ.
Ανατολικη Ευρωπη ομως, σε οποια πολη και να ειμαι τριγυρναω συνεχεια. Σε εμπνεει να περπατησεις απο το ιστορικο κεντρο μεχρι τις γειτονιες με τα Stalinka, Khrushchevka και τα Brezhnevka
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.328
- Πόντοι
- 22.266
Τυπε Σε Περιστερώνες συχνάζεις ;;Οταν παω σε περιεργες χωρες, δεν βγαινω και πολυ απο το ξενοδοχειο
Ανατολικη Ευρωπη ομως, σε οποια πολη και να ειμαι τριγυρναω συνεχεια. Σε εμπνεει να περπατησεις απο το ιστορικο κεντρο μεχρι τις γειτονιες με τα Stalinka, Khrushchevka και τα Brezhnevka
unhuman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2024
- Like
- 2.042
- Πόντοι
- 446
Τα Brezhnevka μου βγαζουν μια θαλπωρηΤυπε Σε Περιστερώνες συχνάζεις ;;
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.328
- Πόντοι
- 22.266
Κάνεις μπάνιου κ ακους τον δίπλα που πηδάει τη γυναίκα του ενώ έχει πιει δύο μπουκάλια βότκαΤα Brezhnevka μου βγαζουν μια θαλπωρη
Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 10.952
- Πόντοι
- 3.506
Σεβαστή η άποψη του αλλα όχι και να κερνάμε μαϊμούδεςΑυτός δεν επικέντρωνε στο μουνοκυνήγι.Το παρουσιάζε σαν πολύπλευρο ταξίδι με πνευματικές αναζητήσεις,περιηγήσεις και απολαύσεις που ένα του κομμάτι ήταν και οι γκόμενες.
Εκτός αν μιλάμε για κοντούς καραφλούς τύπου Γλειφομουνιξ
βενεζουελα και μαλακιες.Θα μπορούσα και εγώ να πω οτι ο λόγος που ταξιδεύω σλαβικές χώρες είναι πρωτίστως να απολαύσω σλαβισμό,κουλτούρα,σλαβική ατμόσφαιρα και οι γκόμενες έρχονται σα ντεκόρ.
Πανσλαβισμος η απόλυτη μορφή πολιτισμού
Balkan cowboy
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2023
- Like
- 8.048
- Πόντοι
- 1.056
Panelaky.Τσεχικά μεγαλεία.
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.328
- Πόντοι
- 22.266
Έχω την εντύπωση ότι τα πιο σύγχρονα μπλοκ τα είχαν οι Σκοπιανοί από όσα έχω δει ..λόγω του σεισμού
Επίσης πλέον υπάρχουν ευρωπροεκτοι για τη συντήρηση τους διότι πολλά έμειναν χρεπια
Όπως είχε πει ο ζιβκοβ ...ότι εγώ έχτισα εσείς οι νέοι πολιτικοί με τον καπιταλισμό ούτε να τα συντηρήσετε μπορείτε
Επίσης πλέον υπάρχουν ευρωπροεκτοι για τη συντήρηση τους διότι πολλά έμειναν χρεπια
Όπως είχε πει ο ζιβκοβ ...ότι εγώ έχτισα εσείς οι νέοι πολιτικοί με τον καπιταλισμό ούτε να τα συντηρήσετε μπορείτε