Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 10.952
- Πόντοι
- 3.506
ΘεουληςΟ καθένας έχει τον τρόπο του για να βρει γυναίκες, αλλά με τον πληρωμένο δεν μπορείς να πουλάς αρχηγιλίκι. Κι εγώ δεν έπαιξα πάντα στα ίσια και δεν βγάζω αθώο τον εαυτό μου σχετικά με τις πρακτικές που έχω ακολουθήσει. Όταν ήθελα πολύ μία γκόμενα ήμουν διατεθειμένος να το πάω πολύ μακριά. Πχ με την πρώην πήγα στη Γαλλική Γουιάνα να της δείξω τα ....10 διαμερίσματά μου, που δεν ήταν τίποτα παραπάνω από δέκα κτηματομετοχές, επειδή με επένδυση στα γαλλ. υπερπόντια διαμερίσματα έχεις φοροελαφρύνσεις. Είχα πάρει όμως option επίσκεψης, που υπάρχει για όσους θέλουν να βλέπουν σε τι επενδύουν. Μπήκαμε μέσα στα περισσότερα και τα είδαμε και πίστεψε ότι ήταν δικά μου.
Μετά την πάω σε κάτι ινδιάνικα χωριά στον Αμαζόνιο (εντός γαλλικών συνόρων εννοείται) με συνοδεία σωματοφυλάκων και πρόσχημα επικίνδυνης περιοχής, αλλά ο λόγος ήταν βέβαια ο εντυπωσιασμός. Είχα πάρει δύο σεκιουριτάδες και κολλήσαν κι άλλοι δύο, γιατί εκεί έχει μεγάλη ανεργία και πολλοί προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους, περιμένοντας κάτι να τους δώσεις.
Εντυπωσιάστηκε από όλα αυτά και μειώθηκαν οι αντιστάσεις, αλλά το πρώτο τέχνασμα δεν ήταν και τόσο τίμιο, να τα λέμε όλα.