Δεν έχω βάλει Κων/πολη και αναρρωτιόμουν αν πρέπει να βάλω Άγκυρα. Σαν αρχάριος-επισκέπτης-γαμέας νομίζω πρέπει να αρχίσεις από πόλεις με λιγότερο ετερόκλητο πληθυσμό και παραλιακές. Οι ετερόκλητοι πληθυσμοί σπάνε την τοπική νοοτροπία και δεν μπορείς να προβλέψεις τίποτα, ενώ στις ηπειρωτικές πόλεις πάλι οι κάτοικοι είναι πιο άξεστοι. Επίσης εφόσον δεν γνωρίζεις τη νοοτροπία των κεντρασιατισσών δεν ξέρεις τι θα προκύψει. Αν δεν γαμήσεις την πρώτη φορά, τουλάχιστον θα σου μείνουν οι διακοπές, οπότε παίζει ρόλο και η πόλη. Η Άγκυρα θα πρέπει να έχει πολλές, γιατί ως πρωτεύουσα τραβάει κι έχει και πολλά πανεπιστήμια που μερικά μετράνε, αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να αρχίσει κανείς από κει.
Θα πω και κάτι άλλο που θα ακουστεί κάπως, αλλά εγώ το έχω εφαρμόσει σε κάποιες περιπτώσεις για μέρη που δεν ξέρω. Αν έχεις λεφτά, παίρνεις έναν ντόπιο σεκιουριτά για τις εξόδους που είναι χρήσιμος σε πολλά θέματα, συνεννόηση, καθοδήγηση και προστασία από τίποτα νταήδες που σε βλέπουν με γκόμενα και μπορεί να θελήσουν να σου τη σπάσουν. Άμα σε δουν με ντόπιο δεν σε πειράζει κανένας και θα γλιτώσεις και πολλές πουστιές.