Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 200K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.710
Πόντοι
1.706
Ρε παπαρα, εδω ειναι το νημα για σπονσορινγκ στο ανατολικο μπλοκ
Παψε να πεταγεσαι σαν την ψωλιτσα για να ποσταρεις μαλακιες για Αφρικες και για μεντορινγκ που ειναι μονο στην αδεια σου κεφαλα. Αν θες να τρως χεσιμο και κατουρημα, ανοιξε ξεχωριστο θρεντ, μην σπας αρχιδια σε αυτο
Πρώτη φορά είναι που ξεφεύγουμε από το θέμα, ρε όργιο; Τι φοβάσαι, μη βγει ο αρχηγός σου χαμένος από τη σύγκριση και του κάνεις συνέχεια damage control? Στην αρχή ανακάτεψες ένα σωρό βίτσια για να σχετικοποιήσεις το χέσιμο, μετά μας έφερες για παράδειγμα τον Χύσεμέσα που το απολαμβάνει ενώ οι Πολωνέζες το κάνουν για να τα «βγάλουν πέρα», μετά μας έλεγες ότι από την αντίδραση της Πολωνέζας με τα σκατά στο στόμα τεκμαίρεται ότι το δέχεται, κατόπιν μας έφερες και κάτι ρίτουαλ με σκατά από τη Νιγηρία.... Δεν έχεις καθόλου αξιοπρέπεια ρε χαμένε, που ασχολείσαι συνέχεια με τα σκατά του αρχηγού σου; Πήγαινε να σε χέσει και σένα, αφού τον έχεις αποθεώσει, να αισθανθείς την υπέρτατη ευτυχία.
Δυστυχισμένο αγάμητο ανθρωπάκι.

Katz

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2017
Κριτικές
33
Like
3.475
Πόντοι
2.596
Ανατολικη Ευρωπη για πληρωμενο, καλα ειναι να ψαχτεις στα τοπικα σαιτ, οι περισσοτερες δεχονται στο σπιτι τους και αν δεν σου αρεσουν απλα φευγεις
Σε τοπικό σαϊτ είχα ψάξει - ήμουν για δουλειά και δεν είχα πολύ χρόνο δυστυχώς . Κρακοβία είχα βρει περισσότερες επιλογές (ξέχασα να το αναφέρω πριν)

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.809
Πόντοι
3.506
Ειχα πιασει συγκυριακα κουβεντα με μια φοιτηρια και μου ειχε πει πως η μανα της ως ΔΥ με ανηλικα τεκνα ειχε βγει συνταξη στα 35, μετα απο 15 χρονια δουλειας. Τοτε ημουν 32 και αισθανθηκα παππους
Και η γυναίκα του ξαδέλφου μου, πλήρη σύνταξη από την Ολυμπιακή στα 41, με δύο ανήλικα.

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
2.049
Πόντοι
446
Πρώτη φορά είναι που ξεφεύγουμε από το θέμα, ρε όργιο; Τι φοβάσαι, μη βγει ο αρχηγός σου χαμένος από τη σύγκριση και του κάνεις συνέχεια damage control? Στην αρχή ανακάτεψες ένα σωρό βίτσια για να σχετικοποιήσεις το χέσιμο, μετά μας έφερες για παράδειγμα τον Χύσεμέσα που το απολαμβάνει ενώ οι Πολωνέζες το κάνουν για να τα «βγάλουν πέρα», μετά μας έλεγες ότι από την αντίδραση της Πολωνέζας με τα σκατά στο στόμα τεκμαίρεται ότι το δέχεται, κατόπιν μας έφερες και κάτι ρίτουαλ με σκατά από τη Νιγηρία.... Δεν έχεις καθόλου αξιοπρέπεια ρε χαμένε, που ασχολείσαι συνέχεια με τα σκατά του αρχηγού σου; Πήγαινε να σε χέσει και σένα, αφού τον έχεις αποθεώσει, να αισθανθείς την υπέρτατη ευτυχία.
Δυστυχισμένο αγάμητο ανθρωπάκι.
Ανοιξε ενα θρεντ για Τουρκια, Αζερμπαιτζαν, Κυργισταν κλπ να σταματα να σπας αρχιδια εδω. Ανοιξε και αλλο ενα για τους αλητιδοι που κατουρανε και χεζουν τις κοπελες
Και ο μιντ πριν απο εσενα τα ιδια εκανε και αυτοπυρπολυθηκε τελικα

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
2.049
Πόντοι
446
Σε τοπικό σαϊτ είχα ψάξει - ήμουν για δουλειά και δεν είχα πολύ χρόνο δυστυχώς . Κρακοβία είχα βρει περισσότερες επιλογές (ξέχασα να το αναφέρω πριν)
Καλο ειναι να κανεις μια ερευνα στα τοπικα σαιτ πριν πας εκει. Παντα incall ωστε να μπορεις να φυγεις αν δεν σου αρεσει κατι χωρις επιπλοκες

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.334
Πόντοι
22.266
Καλο ειναι να κανεις μια ερευνα στα τοπικα σαιτ πριν πας εκει. Παντα incall ωστε να μπορεις να φυγεις αν δεν σου αρεσει κατι χωρις επιπλοκες
Καλιστα επειδή έχω κάνει παρκούρ ( ιncall ) από ανατολική Ευρώπη μέχρι Ασία κ λατινική Αμερική ,δεν λες ποτέ ότι δεν μου αρέσει ή δεν είσαι εσύ στις φωτογραφίες αλλά μόλις πας να την πληρώσεις τής λες ωχ μισό.λεοτο ξέχασα το.πορτοφολι στο αμαξι και έτσι γίνεσαι Λούης

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.053
Πόντοι
1.056
Αυτό ήταν το γερμανικό όραμα για την Πολωνία.Τελικά βγήκε κάπως μεγαλύτερη.

N5lE90.png

Friedrich von Schwerin, head of administration in Frankfurt/Oder and chairman of the Settlement Commission, stated, "The German people, the greatest colonizing people on earth, have again been given a great colonizing task. The current world war provides the opportunity for Germany to resume in a resolute way its colonizing mission in the East".

Τελευταία τροποποίηση:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.710
Πόντοι
1.706
Δεν παίζει η Τουρκία σα σεξοπροορισμός εκτός αν κάποιος ενδιαφέρεται για μαλαπέρδες.

Καλά σου λέει.Εκεί που μιλάγαμε για σλαβικά μουνολίβαδα εξηγείς γιατί η Τουρκία είναι καλύτερη από Αφρική.
Από το Χάρη τον ΟΥΚά ξεκίνησε και είπα να δώσω μία πίστα συνδέοντάς τη με την άποψη μου ότι τα μουνολίβαδα μάλλον μετακινήθηκαν ανατολικότερα προς την Κεντρική Ασία και η καλύτερη πρόσβασή τους είναι από Τουρκία. Εμένα δεν με ενδιαφέρει αυτό το πλάνο για να ανοίξω θέμα, αλλά μπορεί να είναι χρήσιμο για κάποιους που δεν μπορούν να ασχοληθούν με σλάβες.
Μην μου πεις ότι σε εκπλήσσει ότι το θέμα ξέφυγε και είναι η πρώτη φορά, γιατί θα είσαι υποκριτής.

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
615
Πόντοι
96
Η Τουρκία με τις υπάρχουσες οικονομικές ισορροπίες είναι γη της επαγγελίας. Όχι για τον Έλληνα βέβαια λόγω εθνικών διαφορών (και όχι άδικα) αλλά για έναν εθνικά αδιάφορο (Άγγλο, Γάλλο, Γερμανό, κλπ) είναι αντικειμενικά η πιο vfm χώρα στην ευρύτερη περιοχή της Ευρώπης, λόγω μεγάλης φτώχειας

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.053
Πόντοι
1.056
Από το Χάρη τον ΟΥΚά ξεκίνησε και είπα να δώσω μία πίστα συνδέοντάς τη με την άποψη μου ότι τα μουνολίβαδα μάλλον μετακινήθηκαν ανατολικότερα προς την Κεντρική Ασία και η καλύτερη πρόσβασή τους είναι από Τουρκία. Εμένα δεν με ενδιαφέρει αυτό το πλάνο για να ανοίξω θέμα, αλλά μπορεί να είναι χρήσιμο για κάποιους που δεν μπορούν να ασχοληθούν με σλάβες.
Μην μου πεις ότι σε εκπλήσσει ότι το θέμα ξέφυγε και είναι η πρώτη φορά, γιατί θα είσαι υποκριτής.

Εχεις πάει κεντρική Ασία?Τα μουνολίβαδα δε μετακινούνται,είναι σταθερά.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.963
Πόντοι
3.506
Ανοιξε ενα θρεντ για Τουρκια, Αζερμπαιτζαν, Κυργισταν κλπ να σταματα να σπας αρχιδια εδω. Ανοιξε και αλλο ενα για τους αλητιδοι που κατουρανε και χεζουν τις κοπελες
Αζερμπαιτζαν γαμας εύκολα πάντως όπως και Μαρόκο

Αν αντέχεις βέβαια χαμπιμπια

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.963
Πόντοι
3.506
Εχεις πάει κεντρική Ασία?Τα μουνολίβαδα δε μετακινούνται,είναι σταθερά.
Τα μουνολιβαδα όπως τα ξέραμε έχουν πεθάνει κμαν, μη δουλευόμαστε

Ψάχνουμε τώρα την καλύτερη ποιότητα/τιμη που μπορούμε να πετύχουμε με το πορτοφόλι μας

Σκεφτόμουν τη Γεωργία σαν χώρα , καλό κρασί , αλλα κάποτε έβγαινα με μια που μετά μου χαράκωσε το σαράβαλο που έχω , οποτε λέω πως όχι. Ίσως οι εκεί να είναι καλύτερες , και τα βίντεο που έχω δει δείχνουν σαν ωραία χώρα

Θα αναγκαστούμε να συγγενέψουμε με ζουλού το βλεπω…..

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
2.049
Πόντοι
446
Αζερμπαιτζαν γαμας εύκολα πάντως όπως και Μαρόκο

Αν αντέχεις βέβαια χαμπιμπια
Αζερμπαιτζαν εχω γαμησει. Ηταν μιση Αζερα, μιση Ουκρανη
Αλλα ρε μαν, δεν θα την καλουσα για διακοπες Ελλαδα, ουτε τον κοπο ουτε τα εξοδα αξιζε με αυτη την μετρια εμφανιση. Αν και γαμιοταν πορνοσταρικα. Αντιθετως το εχω κανει για αλλες απο Ανατολικη Ευρωπη

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.963
Πόντοι
3.506
Αζερμπαιτζαν εχω γαμησει. Ηταν μιση Αζερα, μιση Ουκρανη
Αλλα ρε μαν, δεν θα την καλουσα για διακοπες Ελλαδα, ουτε τον κοπο ουτε τα εξοδα αξιζε με αυτη την μετρια εμφανιση. Αν και γαμιοταν πορνοσταρικα. Αντιθετως το εχω κανει για αλλες απο Ανατολικη Ευρωπη
Δεν έχω πληρώσει ποτε ταξίδι σε γκομενα , προτιμώ να πηγαίνω εγώ εκεί να παίζω σαν το γαύρο χτες με αντεπιθέσεις

Φαντάσου να καλέσεις καμία και να σου έρθει με περίοδο

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
2.049
Πόντοι
446
Δεν έχω πληρώσει ποτε ταξίδι σε γκομενα , προτιμώ να πηγαίνω εγώ εκεί να παίζω σαν το γαύρο χτες με αντεπιθέσεις

Φαντάσου να καλέσεις καμία και να σου έρθει με περίοδο
Αεροπορικα πληρωνω μονο αν υπαρχει δεκαετια ηλικιακου γκαπ. Μου εχει τυχει και αυτο αλλα γαμησα ακαθεκτος και με χυσιμο μεσα, πρεπει να εισαι πολυ ατυχος για να γκαστρωθει η αλλη με περιοδο

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.710
Πόντοι
1.706
Επί δέκα σελίδες ασχολούμασταν με τα σκατά του αρχηγού σου και σε πείραξε που έδωσα μία ενδεχομένως χρήσιμη πίστα για κάποιους;
Δεν ξέρω τι ακριβώς έγινε με τον Mind και γιατί αυτοπυρπολύθηκε. Μπορεί να περνάει καλύτερα από σένα εκεί έξω.

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
2.049
Πόντοι
446
Επί δέκα σελίδες ασχολούμασταν με τα σκατά του αρχηγού σου και σε πείραξε που έδωσα μία ενδεχομένως χρήσιμη πίστα για κάποιους;
Δεν ξέρω τι ακριβώς έγινε με τον Mind και γιατί αυτοπυρπολύθηκε. Μπορεί να περνάει καλύτερα από σένα εκεί έξω.
Σπας αρχιδια με σκατα, σπας αρχιδια με Τουρκιες και Κυργισταν, σπας αρχιδια με τα κατα φαντασιαν μεντοριλικια
Τι στον πουτσο κανεις σε αυτο το θρεντ?
Ουτε χιουμορ διαθετεις ωστε να πεις κατι αχετο αλλα αστειο
Γουσταρεις να σε βριζουν και πετας ασχετες μαλακιες?

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.710
Πόντοι
1.706
Σπας αρχιδια με σκατα, σπας αρχιδια με Τουρκιες και Κυργισταν, σπας αρχιδια με τα κατα φαντασιαν μεντοριλικια
Τι στον πουτσο κανεις σε αυτο το θρεντ?
Ουτε χιουμορ διαθετεις ωστε να πεις κατι αχετο αλλα αστειο
Γουσταρεις να σε βριζουν και πετας ασχετες μαλακιες?

Συνέχισε την άθλια δικηγορία σου και θα βάλω μέσα και Ωκεανία.
Εσύ δικαιούσαι να μας ανακατεύεις το στομάχι με τα σκατά, αλλά εγώ σου σπάω τα αρχίδια...
Ξέρω και τους δύο προηγούμενους λογαριασμούς σου και κάνεις πώς εκπλήσσεσαι που το νήμα ξέφυγε... Αυτά είναι δικαιολογίες, γιατί ποιος ξέρει τι ζόρια τραβάς που έχεις ανάγκη από έναν θεό (κι ας είναι και κοπρολάγνος) και σε πειράζει που τον μειώνουμε.
Βάλε με στο ignore να μη με διαβάζεις και έληξε.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.963
Πόντοι
3.506
Τελικά ο Μιντ έγινε Θιβετιανος μοναχός και αυτοπυρπολήθηκε ; Τι έγινε ακριβώς ;

Εξαφανίστηκε ξαφνικά σαν τον χοντρό δικηγόρο ; Έμφραγμα ;

Stories

Νέο!