Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

julian73

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Κριτικές
4
Like
73
Πόντοι
1

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
ενα ενα τα κλωνακια σου ή τρωνε μπαν ή τα ξεκουραζεις να μη καρφωνεσαι κακομοιρη

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
ουτε απο τα 1000 μετρα δεν την εχεις δει τη κοπελα και ανεβαζεις φωτο απο το διαδικτυο

Αφού έχω φωτό που είμαι δίπλα της και γυμνή φωτό από το ξενοδοχείο και φωτό από το ρεστωράν.Πώς δεν τη συνάντησα?
Μέχρι και το διαβατήριο έχω.
Απλά δεν πόζαρε πολύ για φωτό,τώρα καταλαβαίνω το λόγο.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Τύπε, σώβρακο Μινέρβα έχεις; Πώς θες να γαμήσεις χωρίς τα βασικά;

Τυπε εχεις δικιο, μαλακια καναμε και σκασαμε τοσα λεφτα οταν πηγαμε για ψωνια...

Πρεπει να ξαναπαμε να παρουμε σωβρακα, εχεις δικιο...

modeljunkie

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2019
Like
9
Πόντοι
1
Ενα σακιδιο στη πλατη, μια κουλουρα σχοινι και σκαπανικα θα ολοκληρωναν την εικονα ως αλπινιστης.

Αψογο στυλ, ειδικα το μαλλι, προσπαθει να δειχνει Τζακ Νικολσον, ειναι ο αγαπημενος του, εχει δημιουργησει και τυπακι με αναλογη φωτο.

Για ακομα μια φορα, γ κατηγοριας γυναικα που εχει αναγκη, την οποια φυσικα και αυτη, δεν γαμησε ο τυπος.

Στη χωρα της οι ντοπιοι ουτε καν που τις κοιταζουν αυτες, απαξιωση στα παντα.

Απαξιωμενες και πονηρες, βρισκουν αγαμητα αμπαλα σκλαβακια και τους τρωνε χρημα με καθε τροπο.

Οι πολυ εξυπνες, τυλιγουν παιδακια της σογιας για γαμους, αρκετα συχνα τους φορτωνουν και τα παιδια που εχει απο αλλον και τη παρατησε αφου την εκανε μαυρη στο ξυλο. Τα μεγαλωνει με φροντιδα και αγαπη μετα ο σογιας, για καλυτερο δεσιμο κανει και μαζι του παιδι.

Κωμικοτραγικες καταστασεις, ανθρωπινα δραματα και καταντια, ξεπεσμος.

Απο τα 10 ατομα που γραφουν μεσα εδω, οι 5 ειναι κλωνοι του αφηνιασμενου, καταντησε αηδια. Μπαμ κανουν. Εχει ριξει στη μαχη τα παντα, νεα κλωνακια, παλια κλωνακια, τα παντα.

Ο Τζακ που ειναι; Τον εχει βαλει παγκο να ξεκουραστει;

Αυτο που παρουσιαζει ως σπονσορινγκ, δεν ειναι σπονσορινγκ.

Ειναι διασκευη με φαιδρες προεκτασεις και τραγικα βυθισμενα στην αποτυχια αποτελεσματα.

Σπονσορινγκ κανουν οι εχων χρημα και αντρικο τροπο ζωης, οχι τυπακια σαν το τυπο.

Τι σπονσορινγκ ειναι αυτο; Ουτε την αιγλη του σπονσορινγκ εχει, ουτε τα απαραιτητα στοιχεια ουτε τα αποτελεσματα.

Κωμικοτραγικες καταστασεις ειναι, για ποιο παιγνιο μιλαμε;

Σπονσορινγκ σημαινει τα χωνεις και γαμας, περνας καλα. Το να τα χωνεις και να μη γαμας και να σου γαμαει τη ψυχη ή να μην ερχεται καν ενω εχεις πληρωσει αεροπορικα δεν ειναι σπονσορινγκ.

Ουτε φυσικα λογιζεται καποιος ως σπονσορας οταν τα χωνει σε απαξιωμενες γ κατηγοριας γυναικες.

Τυπακι που του ρουφανε οτι ψιλα του εχουν απομεινει για γυναικεια παρεα κακης ποιοτητας, αυτο ειναι.

Διοτι λεφτα, δεν εχει, δεν υπαρχουν. Μπαμ κανει απο χιλιομετρα. Ακομα και αληθεια να ηταν τα νουμερα που λεει, πουτσες μπλε ειναι για σπονσορες, ουτε για ενα διημερο δεν φτανουν αυτα σε πραγματικες συνθηκες με δυνατα μουνια, ουτε καν τα κερασματα σε ποτα σε σοβαρο μαγαζι.

Στην αρχη ειχε πει 150 μετα τα εκανε 300, με το νεο ετος θα μας πει οτι χαλασε ενα μυριο, το πεταξε για τη καυλα του στα μουνετα...αυτο θα μας πει.

Σαν τον kman και εσυ αποθεώνεις σπόνσορες και σπονσορετες
Για να μην αρχισεις παλι τις ασυναρτησίες περι κλωνων του Αρχηγου, εχω ποσταρει το διαβατηριο μου, αν θελεις το ξανακανω

Τον ''αντρικο'' τροπο ζωης των σπονσορων που τον ειδες, στα χούφταλα, στους χοντρούς μεσήλικες η στα γιαχαμπιμπια?
Αυτές οι κατηγοριες σπονσορων τα χωνουν
Πηγαινε μια βολτα Καννες-Μονακο μετα το ραμαζανι να ξερασουν τ ματια σου αιμα

Την αιγλη στο σπονσορινγκ που την εχεις δει?
οι σπονσορετες με τα παπουδια είναι συνηθως μεθυσμένες και με τους αραβες μαστουρωμενες

Τραγικες φιγουρες τραγικο θεαμα, καμια αιγλη

Αν νομιζεις πως ο Αρχηγος τα εχει μπερδεμένα εσυ βρίσκεσαι σε ακομη μεγαλυτερη πλανη

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
ασε τα διαβατηρια και ελα απο κοντα να πιουμε κανα ποτηρακι μερες που ειναι να γελασουμε, να σε δω απο κοντα, οχι διαβατηρια

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Γιωρικά άσε τα ποτά κέρνα κουραμπιέδες μέρες που ΄ναι :2funny:

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Μινέρβα,Palco κάνουν τη δουλειά.Δυνατά σώβρακα.
Τώρα φοράω και κάτι γερμανικά badass σώβρακα τα Schiesser.

e8M2qo.jpg

Δεν είμαι εγώ αυτός στη φωτό,μην παρασυρθείτε.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τον ''αντρικο'' τροπο ζωης των σπονσορων που τον ειδες, στα χούφταλα, στους χοντρούς μεσήλικες η στα γιαχαμπιμπια?
Αυτές οι κατηγοριες σπονσορων τα χωνουν
Πηγαινε μια βολτα Καννες-Μονακο μετα το ραμαζανι να ξερασουν τ ματια σου αιμα

Την αιγλη στο σπονσορινγκ που την εχεις δει?
οι σπονσορετες με τα παπουδια είναι συνηθως μεθυσμένες και με τους αραβες μαστουρωμενες

Τραγικες φιγουρες τραγικο θεαμα, καμια αιγλη

Αν νομιζεις πως ο Αρχηγος τα εχει μπερδεμένα εσυ βρίσκεσαι σε ακομη μεγαλυτερη πλανη

Με εμένα είναι συχνά πιωμένες,πού τα ξέρεις εσύ αυτά?
Μάλιστα όταν πίνουν ανεβαίνει και κατά πολύ η διάθεσή τους,στην αρχή μες στη μίρλα είναι.
Επίσης όταν πέφτει το κασέρι,εκεί μπαίνουν σε πάρτυ mode.

modeljunkie

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2019
Like
9
Πόντοι
1
Με εμένα είναι συχνά πιωμένες,πού τα ξέρεις εσύ αυτά?
Μάλιστα όταν πίνουν ανεβαίνει και κατά πολύ η διάθεσή τους,στην αρχή μες στη μίρλα είναι.
Επίσης όταν πέφτει το κασέρι,εκεί μπαίνουν σε πάρτυ mode.

όπως ειπα βρίσκομαι συχνα σε μερη οπου οι σπόνσορες περιφερουν τα κουφαρια σπονσορετων

julian73

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Κριτικές
4
Like
73
Πόντοι
1
Εάν αποσυνδέσεις τον Αρχηγό, στο τέλος θα δεις να σου απομένουν μια σπονσορέτα, ένα σώβρακο Μινέρβα και ένα πενηντάευρω. Που σημαίνει: με άλλα τόσα τον ξαναφτιάχνεις..

Νιώθω Ελύτης σήμερα...

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Εάν αποσυνδέσεις τον Αρχηγό, στο τέλος θα δεις να σου απομένουν μια σπονσορέτα, ένα σώβρακο Μινέρβα και ένα πενηντάευρω. Που σημαίνει: με άλλα τόσα τον ξαναφτιάχνεις..

Νιώθω Ελύτης σήμερα...

Προσπαθει να βρει κανα χαζο να τον πιστεψει και το παιξει δασκαλος τυπε, μη του κανεις χαλαστρα...

modeljunkie

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2019
Like
9
Πόντοι
1
ασε τα διαβατηρια και ελα απο κοντα να πιουμε κανα ποτηρακι μερες που ειναι να γελασουμε, να σε δω απο κοντα, οχι διαβατηρια

Σορυ τωρα το ειδα

Ειμαι οντως μακρια τωρα αλλα όταν βρεθω Αθηνα πολύ ευχαριστως

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
όπως ειπα βρίσκομαι συχνα σε μερη οπου οι σπόνσορες περιφερουν τα κουφαρια σπονσορετων

Αυτό που λες έχει κάποια βάση.Αντί να γαμήσεις την άλλη στα ντουζένια της όταν είναι 22 οπότε αν είναι ξανθιά,185,λεπτή με βυζάρες θα σου ζητάει χίλια τη μέρα χώρια τα δώρα και τα πεντάστερα,την παίρνεις σε μεταχειρισμένο μοντέλο λίγο πριν τα 30 όταν έχει σπάσει λίγο αλλά κρατάει δυνατά σημεία.
Τότε ζητάει πολύ λιγότερα ας πούμε 200-300 ευρώ ημερησίως και πολύ λιγότερα δώρα.
Πάντα το έκανα αυτό και με γκόμενες που απλά πλήρωνα διακοπές.
Προτιμώ μια μουνάρα 30 χρονών από ένα δροσερό πιπινάκι next door 20 χρονών.Αλλοι βέβαια προτιμούν το δεύτερο.
Είναι σα να διαλέγεις καινούργιο Golf αντί για μεταχειρισμένο πορσικό.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
τυπε δεν ειμαι ελεγκτης διαβατηριων, στα αρχιδια μου

ελα σαν αντρας να πιουμε ενα ποτηρι απο κοντα να ευχηθουμε μερες που ειναι, αλλιως μη μας ζαλιζεις τα αρχιδια με μαλακιες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom