Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Και η Ρωσία έχει κλειστα σύνορα,πας όμως?Ειναι tricky οι καταστασεις.
Γενικα πρώην ΕΣΣΔ λέει ακόμη αλλά χρειάζονται πλέον γερά ποσά.Πρώην δορυφόροι εντός ΕΕ έχεις ασφάλεια αλλά γαμας ένα επίπεδο κατωτερες γκόμενες,αν Ουκρανία γαμας οχταρια Πολωνία γαμας εφτάρια κάπως έτσι.

Τελευταία τροποποίηση:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.538
Πόντοι
3.656
Αν είχα χρόνο θα πήγαινα... Ειδικά Σιβηρία τομσκ έχω πολύ καλά φηντ μπακ
Αλλά δεν μπαίνω σε ρωσικές αερογραμμές με τίποτα κ δεν έχω τόσο χρόνο να κάτσω.. Πάντως σίγουρα ρωσσια γαμάς πολύ πιο εύκολα απ ότι Ουκρανία... Εκτοσ Μόσχα κ πητερ
Εδω μέχρι πρόσφατα γάμουσε μέχρι ο πορνομιτσος

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Άρχοντα, το έριξες βλέπω στις ουκρανικές βίζιτες του συρμού στην Αθήνα; Πάει το σύστημα τανάλια και οι πύραυλοι;

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.538
Πόντοι
3.656
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Άρχοντα, το έριξες βλέπω στις ουκρανικές βίζιτες του συρμού στην Αθήνα; Πάει το σύστημα τανάλια και οι πύραυλοι;

Πριν μια βδομάδα Κίεβο ήμουνα.Είχα κανονίσει στα καπάκια να έρθει μια Αθηνα αλλά χάλασε.Οπότε με τα λεφτα που προόριζα για τη γκομενα γαμησα μια άλλη Αθήνα που το έπαιζε σπονσορετ(αρκετά εντυπωσιακή) και μετά μια εσκορτ να δω πως είναι.Γενικα δεν πάω με εσκορτς εδώ και χρόνια,ήθελα να συγκρίνω την εμπειρία με τις σπονσορετς.
Καταλαβα οτι το σπονσορινγκ είναι πολύ ανώτερη φάση.Συνεπώς δικαιώθηκα.Καταλαβαινω βέβαια και τους πουτανιαρηδες που τα χώνουν σε εσκορτς.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Πριν μια βδομάδα Κίεβο ήμουνα.Είχα κανονίσει στα καπάκια να έρθει μια Αθηνα αλλά χάλασε.Γαμησα μια που το έπαιζε σπονσορετ και μετά μια εσκορτ να δω πως είναι.Γενικα δεν πάω με εσκορτς εδώ και χρόνια,ήθελα να συγκρίνω την εμπειρία με τις σπονσορετς.
Έχε τον νού σου, διότι βάζεις νερό στο κρασί και έτσι ρίχνεις το επίπεδο του γούστου. Έχεις ένα όνομα και ένα κούτελο στην πιάτσα! :woldman:

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Έχε τον νού σου, διότι βάζεις νερό στο κρασί και έτσι ρίχνεις το επίπεδο του γούστου. Έχεις ένα όνομα και ένα κούτελο στην πιάτσα! :woldman:

Δεν το ξανακάνω.Με εσκορτ δε νιώθεις το ίδιο με την καμία,η ευχαρίστηση κρατάει πολύ λίγο.
Μετα την παρασπονδία μόνο σπονσορινγκ πλέον.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.538
Πόντοι
3.656
Αρχοντα εκανα εναν υπολογισμο,οι τιμες εκει ειναι φθηνοτερες απο εδω στα βασικα ειδη στα αλλα δεν ξερω.
Η αλλη λεει οτι παιρνει 12000 γριβνια το μηνα και δεν την φτανουν?γινεται αυτο?
Δεν ειπα να ζει πλουσια αλλα τις φτανουν να ζει ικανοποιητικα.
Εσυ τι λες?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αρχοντα οταν λες επικυνδινοι τυποι τι εννοεις?.για δωσε πληροφοριες..
Σκεφτομαι να ανεβω σε λιγους μηνες
Τι να πας να κάνεις?? Το πλαίσιο σου είναι μόνο καμμια 40+ υπομετρια με παιδιά από χωριό. Κ θα σου φυγου και πολλά. Λεφτά.. Άσκοπο ταξίδι. Θα χάσει; βτην ώρα κ τα λεφτά σου. Άσε που χειμώνα πάντα ήταν αποτυχία το μπλοκ
Τουλαχιστον πήγαινε άνοιξη να δεις κ κάτι
Στο φλέγον θέμα πάλι ζερο θα κάνεις, αλλά θα ναι πιο ευχάριστη η διαμονή σου

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.538
Πόντοι
3.656
Ο ουκ χαρης εχει μαθει τα ψεμματα που διαδιδεις για αυτον; οτι ειναι δηθεν ντιγκινταγκας και οτι πηγαινει στην ουκρανια για να βρει τον σεκιουριτα γκομενο του στην γκαρσονιερα. Θα φας πολλες φαπες οταν σε καταλαβει.. Ψαξε λαγουμι να κρυφτεις
Ποτέ γιναν αυτά τα ποστ σε βάρος του ΟΥΚΑ τσέπης???
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Κίεβο τώρα.Καλή φάση αλλά πολλά ατυχήματα.Σκέφτομαι να ξεχυθώ στα κλαμπ.

D5TkrW.jpg

lmh5Yu.jpg
Πάλι με την ίδια...??
Πάρτη να πάει στο διαολο
5 χρόνια έκλεισες, τι το κουράζεις...

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.538
Πόντοι
3.656
Αναμένω να γράψεις κριτική εμφάνισης/απόδοσης/κόστους και αν αξίζει τύλιξέ την μου με κόκκινη κορδέλα και στείλτη μου
να την χαρτζιλικώσω και εγώ:rockon:

Αρχηγέ,πριν βγουν τα αποτελέσματα των εκλογών,είχα στείλει το βιογραφικό μου Ελβετία για αντίστοιχη θέση
και μου είπαν ότι απλά θέλω C2 στα Γερμανικά και Α1 σε μία από τις άλλες δύο γλώσσες.
Έχω C1 και δε μου είναι δύσκολο να πάρω και C2.
Λεφτά πολύ καλά.
Τι λες;
Ανάλογα την πόλη
Μπαζελ στ γκαλεν έχει πολύ Γαμησι αν είσαι νέος κι ωραίος
Ζυρίχη θα ταΐζεις τις πάπιες

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.484
Πόντοι
3.936
Απλά ήθελα να δω τη διαφορά ιδίοις όμμασι.Πώς διαφέρουν οι έσκορτς από τις σπονσορέτς την σήμερον ημέρα.
Μην σκους αστειευονται. Στην πραγματικοτητα π@υτάνες ειναι και οι δύο. Αφου παρέχουν ερωτικές υπηρεσίες με ανταλλαγμα το χρήμα. :)

Εγγρ.
27 Ιουλ 2017
Κριτικές
36
Like
2.306
Πόντοι
2.410
Τίποτα δεν τρέχει στο Κισιναου ούτε ciocana ούτε botanic ούτε Ruscani ουτε πουθενά
Η μετάφραση του αλλαινντελλον τοu νεότερου είναι ότι χάλασε κάπου στα 300-500ευρω για κάθε γκόμενά που πηδηξε
ΣΥΝ αλλά τόσα δεξιά αριστερά
Ίσως η μία ναταν καλή η άλλη σίγουρα κάτω του μετρίου
Το κισιναου είναι άδειο από γκόμενές κι όσες έχουν μείνει έχουν αδέρφια πατεράδες νέους η γκομενους που δουκεευιυν Γερμανία κ παίρνουν 2000 με 2500 το μήνα. Τα 1000 πάνε πίσω
Οι αλλες πάνε Γερμανία για βίζιτες
Το πεδίο είναι άκυρο εξίσου με Ουκρανία, κατ εμέ χειρότερο πολύ από ουκρανια, λογω πολλών που δουλεύουν με ρουμάνικα διαβατήρια σε όλη την Ευρώπη κ στέλνουν ΠΟΛΛΑ λεφτά πίσω...
Άνθρακες ο θησαυρός φίλε αλλαν β, θα το καταλάβεις όταν ξαναπάς κ δεύτερη φορά.. Τρίτη δεν θα υπάρξει...
Είναι άκυρο εντελώς πλέον το μερος
Δεν ξέρω τι έπαιζε παλαιότερα φίλε μου. Επίσης, αυτό που λες ότι όλες έχουν από κάποιον που στέλνει 1000 πίσω, ίσως ισχύει, δεν ξέρω. Εγώ δεν το είδα.
Πήγα ξανά αρχές του μήνα για 5 μέρες, και τιις πέρασα όλες αποκλειστικά με την ίδια κοπελιά που είχαι γνωρίσει την πρώτη φορά. Είναι πάνω από μέτρια, απλά δεν έχει το στυλ της εσκορτούς.
Αυτή τη φορά, ξόδεψα πάλι τα ίδια λεφτά, αλλά έμεινα σε airbnb (παρα πολύ καλό), και δεν είχα τα μαζεμένα έξοδα σε στριπτιζάδικο/στριπτιτζου. Κάποιος μπορεί να το δει ότι για να γαμάω κάθε μέρα μια τύπισσα έφαγα σε 5 μέρες περί τα 1500. Εγώ το βλέπω αλλιώς. Πέρασα πάρα πολύ καλά, στα όρια της πολυτέλειας που μπορεί να παρέχει η πόλη, κάνοντας ότι ήθελα χωρίς περιορισμούς. Με παρέα μια κοπελιά νορμάλ, όμορφη και αρκετά προχωρημένη (αγγλικά, τατοο, παρέες, δουλειά, κύκλο επαφών). Αυτή τη φορά γνώρισα αρκετά άτομα, άντρες και γυναίκες. Γενικά μου ταιριάζει το μέρος αυτή την περίοδο.

Δεν ξέρω τι θα παίζει με θέμα κόβιντ, και για το Δεκέμβρη έχω κάποιες υποχρεώσεις στη μέση Ανατολή καθώς και την πιθανότητα να πάω Κίεβο. Διαφορετικά θα ξαναπήγαινα σίγουρα.

Σε αυτο που λες ότι είναι άδειο από γκόμενες, έχεις κάποιο δίκιο... Γενικά έχει γκόμενες έξω σε κλαμπ κλπ, αλλά ή είναι πολύ μικρες (κάτω από 23-24) ή πιασμένες. Πρωί/απόγευμα σε καφε κλπ, δεν πιστεύω ότι έχει καν νόημα να ψαχτεί για γκόμενα κάποιος...

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.538
Πόντοι
3.656
Φιλε Αλλανταλλιν β, το μέρος αν χαλάς ασύστολα για να διατηρείς μια γκόμενά, ηληκια δικιά σου κ δικια της δεν ανέφερες ακόμα, και σκορπάς χρήμα έχεις κάποια σανσε
Πάντως όπως παρατήρησες δεν έχει νεαρές γυναίκες πάρα ελαχιστες
Έχει μαθήτριες κ φοιτήτριες κατά βάση μετά υπάρχει κενο
Οι δε φοιτήτριες έχουν σπίτι φαΐ εξασφαλίσει και λεφτά στην τσέπη αρκετά αν δεν είναι 1000 είναι 500 αλλά αν δουλεύουν πατέρα κι αδερφός Γερμανία, τότε μπαίνουν σπίτι 4000 το μήνα.... Το πιο κονομημενο μέρος είναι το κισιναου αυτή τη στιγμή σε σχέση με Βουλγαρία Ρουμανία ουκρανια
Εξαιρείται Βουκουρέστι, που έτσι κι αλλιώς δεν γαλας εδώ κ δεκαετίες...
Τεσπα αφού την βρίσκεις καλά να περάσεις κάνε και μια βόλτα Οδησσό δίπλα είναι,, έτσι για ιστορικούς λογους κ γενικότερα ένα διήμερο αξίζει,έχει κ πολλές βίζιτες στα 150ε αξιόλογες αφού τα χώνεις έτσι κι αλλιώς
Απέφυγε ξενοδοχεία μείνε σε καλό διαμέρισμα στο κέντρο
Αν πας με δικό σου αμάξι
χρησιμοποιώσε το δρόμο που πάει από Palanca κι όχι τον άλλον μέσω τιρασπιλ
Ρώτα τους φίλους της δικιάς σου θα σου εξηγήσουν τι ενοοω

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.538
Πόντοι
3.656
Αν ο αρχοντας κμαν δεν γαμει κ δερνει σε ουκρανίες κτλ τοτε τι τυχη να εχω εγω ο πτωχός θνητός
Δεν υπάρχει τύχη σε καμμια από αυτές τις χωρες για κάτι αξιόλογο ναρεης ηληκιας
Μόνο με χαμηλότερο τον πηχυ, εγώ είδα κάποια σανσε αποκλειστικά κ μόνο στην πολωνια
Βροτσλαβ πιο πολύ κ λιγότερο σε Κρακοβία
Αλλού δεν τρέχει κάστανο δηλ. Ουκρανία Μολδαβία
Βρίσκεις βίζιτες στην ουκρανια αλλά πανάκριβα κ χωρίς να λένε κ πολλά...
Μολδαβία δεν έχει ούτε βίζιτες
Κάτι ξινες πουρές ίσως κ κάτι ανορεξίκα ίσως αποκλειστικά στο χοτελ στο κέντρο δεν θυμάμαι τ όνομα τώρα.. Κανένα βαλιου εντελώς, κι αν θα βρεις κ κάτι....

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Απλά ήθελα να δω τη διαφορά ιδίοις όμμασι.Πώς διαφέρουν οι έσκορτς από τις σπονσορέτς την σήμερον ημέρα.Εννοείται θα ασχολούμαι μόνο με σπονσοριλίκια καμία σχέση η συνολική εμπειρία.
Δεν έχει καμία σχέση το όλο πακέτο.Καλύτερα να φας ένα τριχίλιαρο σε μια σπονσορέτ παρά σε 20 έσκορτς.
Επόμενος προορισμός Βαλτική ή Ρωσία σε 3 βδομάδες.Για να δούμε.
Βαλτική όχι πως δε θα βρεις μαύρη ζώνη,αλλά να περιμένεις δυτικό mentality.
Έχω πάει και στις τρεις χώρες και ακόμη και στη Γερμανία την είχα ψάξει πολύ με την πάρτη τους,
αν και μουνάρες,μου βγάλανε την πίστη.
Και κάτι φωτογραφίες στο thread της Πράγας που είχα πάει με μία ΜΟΥΝΑΡΑ Λιθουανή,
ήταν το χειρότερο ταξίδι που έχω κάνει με γκόμενα.

Αν θες ρωσικό mentality πήγαινε προς Gražutė μεριά και προς ανατολικά,πρώτη γλώσσα είναι τα ρώσικα και έχουν γίνει διαστημικές μίξεις.Θα πάρεις και γεύση σοβιέτ μιας και δεν έχει πέσει χρήμα σε αυτά τα μέρη.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.538
Πόντοι
3.656
Κοίτα τουλάχιστον να μείνεις σε νεανική συνοικία.. Απέφυγε τα παραλία της λίμνης όλο γερουσία είναι... Dübendorf θα σουλεγα είναι καλά φτηνά, για ζυριχη αρκετά νεανικά κι εχει κ πολλές πορτογαλιβραζιλιανες. Oerlikon για σερβοκατασταση, έχει κ δύο μεγάλα σερβθκα κλαμπ,
Απέφυγε περιοχές όπως Schlieren Dietikon Spreitenbacη, είναι φουλ σε Κοσοβαρους
Μία καλή κ φτηνή επιλογή εκεί ήμουν κι εγώ αρχικά, είναι Kloten Opfikon walliselen κοντά στο αεροδρόμιο με κάτι βάση Λατίνους από αλλοδαπούς
Το βασικό είναι ν αποφύγεις Αλβανό συνοικίες πάντως...

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.538
Πόντοι
3.656
Γράψε για Βαλτική ΒΠ.. Δεξιά που είναι σοβιέτ κ που Μίλαν ρώσικα..
Τα δυτικοποιημνεα δεν μας αρέσουν έτσι κι αλλιώς κι ούτε θέλω να μιλάω στα αγγλικά. Πάει πολύ η χρονοχρέωση.. Για δώσε μερικά τιπς περί ρωσσοφωνων περιοχών, πριν καταλήξω μόνιμος επισκέπτης Τυνησίας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom