Τίποτα δεν τρέχει στο Κισιναου ούτε ciocana ούτε botanic ούτε Ruscani ουτε πουθενά
Η μετάφραση του αλλαινντελλον τοu νεότερου είναι ότι χάλασε κάπου στα 300-500ευρω για κάθε γκόμενά που πηδηξε
ΣΥΝ αλλά τόσα δεξιά αριστερά
Ίσως η μία ναταν καλή η άλλη σίγουρα κάτω του μετρίου
Το κισιναου είναι άδειο από γκόμενές κι όσες έχουν μείνει έχουν αδέρφια πατεράδες νέους η γκομενους που δουκεευιυν Γερμανία κ παίρνουν 2000 με 2500 το μήνα. Τα 1000 πάνε πίσω
Οι αλλες πάνε Γερμανία για βίζιτες
Το πεδίο είναι άκυρο εξίσου με Ουκρανία, κατ εμέ χειρότερο πολύ από ουκρανια, λογω πολλών που δουλεύουν με ρουμάνικα διαβατήρια σε όλη την Ευρώπη κ στέλνουν ΠΟΛΛΑ λεφτά πίσω...
Άνθρακες ο θησαυρός φίλε αλλαν β, θα το καταλάβεις όταν ξαναπάς κ δεύτερη φορά.. Τρίτη δεν θα υπάρξει...
Είναι άκυρο εντελώς πλέον το μερος
Δεν ξέρω τι έπαιζε παλαιότερα φίλε μου. Επίσης, αυτό που λες ότι όλες έχουν από κάποιον που στέλνει 1000 πίσω, ίσως ισχύει, δεν ξέρω. Εγώ δεν το είδα.
Πήγα ξανά αρχές του μήνα για 5 μέρες, και τιις πέρασα όλες αποκλειστικά με την ίδια κοπελιά που είχαι γνωρίσει την πρώτη φορά. Είναι πάνω από μέτρια, απλά δεν έχει το στυλ της εσκορτούς.
Αυτή τη φορά, ξόδεψα πάλι τα ίδια λεφτά, αλλά έμεινα σε airbnb (παρα πολύ καλό), και δεν είχα τα μαζεμένα έξοδα σε στριπτιζάδικο/στριπτιτζου. Κάποιος μπορεί να το δει ότι για να γαμάω κάθε μέρα μια τύπισσα έφαγα σε 5 μέρες περί τα 1500. Εγώ το βλέπω αλλιώς. Πέρασα πάρα πολύ καλά, στα όρια της πολυτέλειας που μπορεί να παρέχει η πόλη, κάνοντας ότι ήθελα χωρίς περιορισμούς. Με παρέα μια κοπελιά νορμάλ, όμορφη και αρκετά προχωρημένη (αγγλικά, τατοο, παρέες, δουλειά, κύκλο επαφών). Αυτή τη φορά γνώρισα αρκετά άτομα, άντρες και γυναίκες. Γενικά μου ταιριάζει το μέρος αυτή την περίοδο.
Δεν ξέρω τι θα παίζει με θέμα κόβιντ, και για το Δεκέμβρη έχω κάποιες υποχρεώσεις στη μέση Ανατολή καθώς και την πιθανότητα να πάω Κίεβο. Διαφορετικά θα ξαναπήγαινα σίγουρα.
Σε αυτο που λες ότι είναι άδειο από γκόμενες, έχεις κάποιο δίκιο... Γενικά έχει γκόμενες έξω σε κλαμπ κλπ, αλλά ή είναι πολύ μικρες (κάτω από 23-24) ή πιασμένες. Πρωί/απόγευμα σε καφε κλπ, δεν πιστεύω ότι έχει καν νόημα να ψαχτεί για γκόμενα κάποιος...