Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.020
Πόντοι
3.656
Επίσης έχει διαφορά το μενταλιτε Λιθουανία με άλλες βαλτικες χώρες? Με λίγα λόγια που είναι το πιο ρώσικο μενταλιτε? Εσθονία θα περίμενα εγώ
Επίσης που υπάρχει πιο χαμηλό βιοτικό επίπεδο?? Η είναι όλες το ίδιο?
Θα μου πεις δεν γαμάς Ουκρανία θα γαμισεις εκεί? Πλέον πιο εύκολα γαμάς αλλού σαν γαμπρός συν χαρτζιλίκι πάρα στα πρώην Αγία χώματα
Φυσικά ο πήχης κατεβαίνει πολύ, αλλά take it or leave it...

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.937
Πόντοι
2.356
Κοίτα τουλάχιστον να μείνεις σε νεανική συνοικία.. Απέφυγε τα παραλία της λίμνης όλο γερουσία είναι... Dübendorf θα σουλεγα είναι καλά φτηνά, για ζυριχη αρκετά νεανικά κι εχει κ πολλές πορτογαλιβραζιλιανες. Oerlikon για σερβοκατασταση, έχει κ δύο μεγάλα σερβθκα κλαμπ,
Απέφυγε περιοχές όπως Schlieren Dietikon Spreitenbacη, είναι φουλ σε Κοσοβαρους
Μία καλή κ φτηνή επιλογή εκεί ήμουν κι εγώ αρχικά, είναι Kloten Opfikon walliselen κοντά στο αεροδρόμιο με κάτι βάση Λατίνους από αλλοδαπούς
Το βασικό είναι ν αποφύγεις Αλβανό συνοικίες πάντως...
Θα δούμε, Φεβρουάριο έχω εξετάσεις για το C2,έχω αγγαρέψει και μία φοιτήτριά μας να μου φρεσκάρει τα Γαλλικά(έκανα στο Γυμνάσιο..),αλλά το Α1 δεν είναι κάτι δύσκολο...

Σπίτι δίνουν αυτοί,ένα που αδειάζει 01.04 κοντά σε Kreisplatz και ένα 01.05 κοντά σε Schaffhauserplatz,
αλλά δεν έχω ιδέα για τα πέριξ σε αυτές τις περιοχές.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.020
Πόντοι
3.656
Θα δούμε, Φεβρουάριο έχω εξετάσεις για το C2,έχω αγγαρέψει και μία φοιτήτριά μας να μου φρεσκάρει τα Γαλλικά(έκανα στο Γυμνάσιο..),αλλά το Α1 δεν είναι κάτι δύσκολο...

Σπίτι δίνουν αυτοί,ένα που αδειάζει 01.04 κοντά σε Kreisplatz και ένα 01.05 κοντά σε Schaffhauserplatz,
αλλά δεν έχω ιδέα για τα πέριξ σε αυτές τις περιοχές.
Kreuzplatz μάλλον εννοείς είναι πολύ καλά και δίπλα στο Bellvue δηλ στο χαι κεντρο Schaffhauserplatz είναι επίσης πολύ καλά...
Τα γαλλικα τι τα θες???? Το Α1 είναι όντως πανεύκολο στα γαλλικά αν έχεις μια μικρή εμπειρία στην γλώσσα από πριν

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.937
Πόντοι
2.356
Γράψε για Βαλτική ΒΠ.. Δεξιά που είναι σοβιέτ κ που Μίλαν ρώσικα..
Τα δυτικοποιημνεα δεν μας αρέσουν έτσι κι αλλιώς κι ούτε θέλω να μιλάω στα αγγλικά. Πάει πολύ η χρονοχρέωση.. Για δώσε μερικά τιπς περί ρωσσοφωνων περιοχών, πριν καταλήξω μόνιμος επισκέπτης Τυνησίας
Από Εσθονία,πέρα από Ταλίν,τρεις μέρες διαμονή και πλοίο για Φινλανδία,δεν είδα τίποτα άλλο.

Λιθουανία και Λετονία,γύρισα πολύ,μάλιστα Λετονία πήγα και με Λετονή από Γερμανία μία φορά.
Νοίκιασα και αμάξι,πήγα επαρχία.

Λιθουανία, είχα πάει με μία Λιθουανή εκδρομή στο Γκραζούτε Εθνικό Πάρκο

unnamed.jpg

μετά λίγο πιο ανατολικά και η φάση ήταν τελείως Ρωσία,
ακόμη και επιγραφές στα Ρώσικα,δεύτερη γλώσσα τα λιθουανικά.

Για μένα Λιθουανές,Λετονές από τις πιο όμορφες γυναίκες,
όμως έχουν διάφορα θέματα σε mentality και κόμπλεξ.

Πιο χαμηλό βιοτικό επίπεδο,προς τα ανατολικά σύνορα.
Τιμές επαρχία,έως και αστείες.
Επίσης έχει φύγει και από τις τρεις χώρες,πολύ μάχιμο μουνί στα δυτικά.
Ρίγα έχει και πολλούς μαλακοτουρίστες RyanAir μπεκρήδες,που καίνε τη φάση.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.937
Πόντοι
2.356
Kreuzplatz μάλλον εννοείς είναι πολύ καλά και δίπλα στο Bellvue δηλ στο χαι κεντρο Schaffhauserplatz είναι επίσης πολύ καλά...
Τα γαλλικα τι τα θες???? Το Α1 είναι όντως πανεύκολο στα γαλλικά αν έχεις μια μικρή εμπειρία στην γλώσσα από πριν
Είδα ξανά το mail,ναι Kreuzplatz.

Δεν ξέρω γιατί ζητάνε Γαλλικά,είναι στα προαπαιτούμενα.
Πάλι καλά που ζητάνε Α1,γιατί οτιδήποτε παραπάνω από Α δεν θα ήμουν διατεθειμένος να ασχοληθώ.
Εν τω μεταξύ στην ίδια θέση είμαι Γερμανία με C1,αυτοί θέλουν C2,
που είναι μεγάλη πίπα και θα πήξω μέχρι τον Φλεβάρη,αλλά από την άλλη καλά κάνουν και κρατάνε τον πήχυ ψηλά.

Ξέρεις επίσης αν έχω το παραμικρό πλεονέκτημε Ελβετία με γερμανικό διαβατήριο;
Γιατί το καβάντζωσα και αυτό,για άλλους λόγους, προ ολίγων μηνών.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.020
Πόντοι
3.656
Από Εσθονία,πέρα από Ταλίν,τρεις μέρες διαμονή και πλοίο για Φινλανδία,δεν είδα τίποτα άλλο.

Λιθουανία και Λετονία,γύρισα πολύ,μάλιστα Λετονία πήγα και με Λετονή από Γερμανία μία φορά.
Νοίκιασα και αμάξι,πήγα επαρχία.

Λιθουανία, είχα πάει με μία Λιθουανή εκδρομή στο Γκραζούτε Εθνικό Πάρκο

unnamed.jpg

μετά λίγο πιο ανατολικά και η φάση ήταν τελείως Ρωσία,
ακόμη και επιγραφές στα Ρώσικα,δεύτερη γλώσσα τα λιθουανικά.

Για μένα Λιθουανές,Λετονές από τις πιο όμορφες γυναίκες,
όμως έχουν διάφορα θέματα σε mentality και κόμπλεξ.

Πιο χαμηλό βιοτικό επίπεδο,προς τα ανατολικά σύνορα.
Τιμές επαρχία,έως και αστείες.
Επίσης έχει φύγει και από τις τρεις χώρες,πολύ μάχιμο μουνί στα δυτικά.
Ρίγα έχει και πολλούς μαλακοτουρίστες RyanAir μπεκρήδες,που καίνε τη φάση.
Πρωτεύουσες παντού είναι χαμένη υπόθεση αν εχου αεροπορικές φτηνές συνδέσεις με Αγγλία Ιταλία Ισπανία
Οπότε επαρχία, αλλά Λιθουανία η Λετονία? Η δεν έχει διαφορά??

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.227
Πόντοι
2.356
Υγ ο μολντο τι κάνει? Ζει η πήγε από κοβιντ???
Απο κοβιντ αλλος πηγε περυσι δυστυχως οταν ηταν πανω και ηταν αξιος παικτης.
Ο moldo τα ιδια ακομη παντρεμενος , μιλησα πριν κανα δυο βδομαδες μαζι του ...
Κανουν τελικα οι μολδαβες λεει για σπιτι , τις ειχαμε παρεξηγησει τοσα χρονια χαχα

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.020
Πόντοι
3.656

Πάλι καλά που ζητάνε Α1,γιατί οτιδήποτε παραπάνω από Α δεν θα ήμουν διατεθειμένος να ασχοληθώ.
που είναι μεγάλη πίπα και θα πήξω μέχρι τον Φλεβάρη,αλλά από την άλλη καλά κάνουν και κρατάνε τον πήχυ ψηλά.

Γιατί το καβάντζωσα και αυτό προ ολίγων μηνών.
Όχι διαβατήριο είναι όλα τα ΕΕ από τις πρώτες δέκα χώρες, δηλ μέσα κ το ελληνικό το ίδιο
C2 είναι πολύ μανίκι, αναγκάζεσαι κ μαθαίνεις όλο άχρηστα πράγματα... Εγώ μέχρι β2 πήγα, αλλά έχω ρίξει μια ματιά κ στα πιο πάνω επίπεδα.. Άχρηστες μλκιες όλα... Τα γαλλικά α1 με 80 100 ώρες σοβαρής μελέτης τοχεις εύκολα.. Αν σ αρέσουν κιόλας όπως εμένα είναι κ ευχάριστα τα γαλλικά, ενώ τα γερμανικά στην αρχή ήταν πονοκέφαλος..
Φυσικά έξω δεν θα καταλαβαίνεις τίποτα μιλάνε μια διάλεκτο άσχετη με τα γερμανικά που ξέρεις
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Κανουν τελικα οι μολδαβες λεει για σπιτι , τις ειχαμε παρεξηγησει τοσα χρονια χαχα
Ποιος??? Μην γράψεις όνομα γράψε τα συμφραζόμενα
Ο μολντο είναι σκληρός άντρας εξ ου και η γυναίκα κάθεται σούζα!!!!

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.937
Πόντοι
2.356
Πρωτεύουσες παντού είναι χαμένη υπόθεση αν εχου αεροπορικές φτηνές συνδέσεις με Αγγλία Ιταλία Ισπανία
Οπότε επαρχία, αλλά Λιθουανία η Λετονία? Η δεν έχει διαφορά??
Όπου πήγαν οι φθηνές αεροπορικές έκαψαν το πεδίο...

Δεν ξέρω για τις επαρχίες προς δύση,αλλά προς ανατολικά και από συζητήσεις που έκανα,
δεν παίζουν τρελές διαφορές.
Επίσης ανατολικά δεν έχει πέσει χρήμα,ούτε από τους ίδιους τους ανθρώπους,
γιατί φοβούνταν επί δεκαετίες ότι θα μπουκάρουν ξανά οι Ρώσοι(σε μέρη όπου υπάρχουν και κάποιοι
που είναι/νιώθουν Ρώσοι).
Πάντως Ρίγα πολύ όμορφη πόλη,γενικά τάξη και ασφάλεια,ελάχιστοι γιούφτοι και τριτοκοσμικοί
και στις τρεις χώρες

Τελευταία τροποποίηση:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.020
Πόντοι
3.656
Για να μην πηγαίνει ο Κμαν πάντως δεν θα ναι ιζυγκοινγκ η φάση
Πάντως μια βόλτα θα την ρίξω μετά το νέο έτος. Έτσι σαν τουρίστας
Για γκολ δεν το βλέπω πιθανό, θα ρίξω 200 μυνηματα σε μαμπα κ λίγο τιντερ πάντως, για να κάνω το καθήκον.
Βασικά με ενδιαφέρει να πάντα ρώσικα, μόνο έτσι βλέπω κάποια μικρά σανσε
Αλλά κατά πάσα πιθανότητα γιαβφυσιολατρια θα παίξει όλη η φάση

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.937
Πόντοι
2.356
Όχι διαβατήριο είναι όλα τα ΕΕ από τις πρώτες δέκα χώρες, δηλ μέσα κ το ελληνικό το ίδιο
C2 είναι πολύ μανίκι, αναγκάζεσαι κ μαθαίνεις όλο άχρηστα πράγματα... Εγώ μέχρι β2 πήγα, αλλά έχω ρίξει μια ματιά κ στα πιο πάνω επίπεδα.. Άχρηστες μλκιες όλα... Τα γαλλικά α1 με 80 100 ώρες σοβαρής μελέτης τοχεις εύκολα.. Αν σ αρέσουν κιόλας όπως εμένα είναι κ ευχάριστα τα γαλλικά, ενώ τα γερμανικά στην αρχή ήταν πονοκέφαλος..
Αυτοί όταν τους είπα ότι προβληματίζομαι με τα γερμανικά,μου είπαν ότι από Βαυαρία σε Ελβετία είναι πιο ομαλή η μετάβαση.

Γερμανικά σε τέτοιο επίπεδο,είναι σαδομαζοχισμός και μηδαμινό ενδιαφέρον σαν γλώσσα.
Τελευταίο γλωσσικό κομπαρσιλίκι που κάνω,απλά καταλήγω στο συμπέρασμα,
ότι κεντρική Ευρώπη αν μπορείς να καβαντζώσεις καλό πόστο,τότε έχει νόημα μόνο η Ελβετία.
Αυστρία και Βαυαρία,πάνω κάτω οι ίδιοι μισθοί και κοινωνικές συνθήκες,με την Αυστρία λίγο καλύτερη.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.020
Πόντοι
3.656
Αυτοί όταν τους είπα ότι προβληματίζομαι με τα γερμανικά,μου είπαν ότι από Βαυαρία σε Ελβετία είναι πιο ομαλή η μετάβαση.

Γερμανικά σε τέτοιο επίπεδο,είναι σαδομαζοχισμός και μηδαμινό ενδιαφέρον σαν γλώσσα.
Τελευταίο γλωσσικό κομπαρσιλίκι που κάνω,απλά καταλήγω στο συμπέρασμα,
ότι κεντρική Ευρώπη αν μπορείς να καβαντζώσεις καλό πόστο,τότε έχει νόημα μόνο η Ελβετία.
Αυστρία και Βαυαρία,πάνω κάτω οι ίδιοι μισθοί και κοινωνικές συνθήκες,με την Αυστρία λίγο καλύτερη.
Αυστρία έχει μακράν καλύτερη ζωή κ μενταλιτε οι γυναίκες. Ελβετία ειδικά ζυριχη είναι υοερφεμινιστικη. Πολύ οικιγενειακος προσανατολισμος κλπ
30 η άλλη θάχει δύο παιδιά κ θα λέει όλη μέρα για τα παιδιά
Με την γλώσσα είναι κουραστική η κατάσταση δεν συνιθεζεται αυτό το πρόβλημα με τα ελβετικά που αλλάζουν κι από καντονι σε καντονι
Άσε που θα ακούς κ πολλά αλβανικά καθότι ένα 15% σε ζυριχη κ δίπλα καντονι είναι κοσοβαροι....ειδικα κλαμπ καφετέριες κλπ οι μισοι που δουλεευουν είναι κοσοβο
Εγώ βαρέθηκα κι έχω αλλάξει έχω πάει στα γαλοφωνα μέρη κ τουλάχιστον μιλάμε γαλλικα όλοι κ παντού τα ίδια και έχει ελάχιστους αλβανους

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
Δε ψοφάει ρε ο Μόλντο...και παιδιά θα κάνει σαν το Βουτσά μέχρι τα 90 του....:rockon::headbang2::rockon::headbang2:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.020
Πόντοι
3.656

Frank DeSimone

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Like
964
Πόντοι
81
Τίποτα δεν τρέχει στο Κισιναου ούτε ciocana ούτε botanic ούτε Ruscani ουτε πουθενά
Η μετάφραση του αλλαινντελλον τοu νεότερου είναι ότι χάλασε κάπου στα 300-500ευρω για κάθε γκόμενά που πηδηξε
ΣΥΝ αλλά τόσα δεξιά αριστερά
Ίσως η μία ναταν καλή η άλλη σίγουρα κάτω του μετρίου
Το κισιναου είναι άδειο από γκόμενές κι όσες έχουν μείνει έχουν αδέρφια πατεράδες νέους η γκομενους που δουκεευιυν Γερμανία κ παίρνουν 2000 με 2500 το μήνα. Τα 1000 πάνε πίσω
Οι αλλες πάνε Γερμανία για βίζιτες
Το πεδίο είναι άκυρο εξίσου με Ουκρανία, κατ εμέ χειρότερο πολύ από ουκρανια, λογω πολλών που δουλεύουν με ρουμάνικα διαβατήρια σε όλη την Ευρώπη κ στέλνουν ΠΟΛΛΑ λεφτά πίσω...
Άνθρακες ο θησαυρός φίλε αλλαν β, θα το καταλάβεις όταν ξαναπάς κ δεύτερη φορά.. Τρίτη δεν θα υπάρξει...
Είναι άκυρο εντελώς πλέον το μερος

Δεν μιλαω για υπερμουναρες και 19-20χρονα πιπινια αλλα για καλοστακουμενες μιλφ της διπλανης πορτας που εχει μπολικες σε ολη την πολλη και στις συγκεκριμενες γειτονιες.

Οντως στο Κισιναου πεφτει χρημα απο εμβασματα...αλλα

πλεον εχουν χασει πολλοι δουλειες και εισοδηματα στην ΕΕ λογω των λοκνταουν, οι περισσότεορι Μολδαβοι δυλευουν μαυρα σε οικοδομες, τεχνιτες, καθαρισμους αλλα και πορνεια και διαφορα αλλα τα οποια εχουν πληγει βαναυσα. Τα εισοδηματα εχουν πεσει τελευταιους 18 μηνες.

Επιπλεον ειναι αρκετοι στο Κισιναου που δεν εχουν προσβαση στο εξωτερικο για διαφορους λογους-δεν ειναι ολοι/ολες φραγκατοι με 20-30 χιλιαδες λεει να πεφτουν καθε μηνα ..ειναι ενα 30-40% που εχει αυτη τη δυνατοτητα αλλα πολλες οικογενειες περνανε δυσκολα.

Μην ξεχναται το εξης-οι μολδαβοι που δουλευουν σε Γερμανιες, Αυστριες κτλ κανουν "σισοναλ γουορκ" δεν εναι ουτε γιατροι-χειρουργοι ουτε πληροφορικαριοι περιοπης. Μαστορια και οδηγοι και συναφεις δουλειες που δουλευουν 6-7 μηνες και καθονται τους υπολοιπους πισω στη χωρα τους. Πολλοι ανδρες αρχιζουν τα ξυδια , αρκετοι χαλανε ολα τα λεφτα τους να παρουν ενα ακριβο αμαξι η αρχιζουν οικοδομες και αγοραζουν ακινητα. Γενικα ρευστοτητα στη χωρα αυτη εχουν λιγα ατομα. Στατιστικα η μεση ρευστοτητα στο Κισιναου ειναι περιπου 5,00 ανα ατομο και το 10% εχει τα πολλα και το 90% δεν εχει ουτε 300 ευρω στην ακρη. Μηνα με το μηνα πανε.

Το βασικο εαν καποιος θελει να ασχοληθει με αυτη τη χωρα ειναι να φτιαξει μια κατασταση που θα φαινεται οτι εχιε συναφεια με τη χωρα-δηλαδη ναμη φαινεται ως τουριστας. Ολο το ζητουμενο ειναι να "κλειδωσεις" 2-3 γνωριμιες καλα. Μετα παει τρενο καθοτι ειναι μια σχετικα κλειστη κοινωνια οπου ολοι ανακαταυονται μεταξυ τους ξαδερφια, κουμπαροι-"κουμετρε"-ανηψια, γειτονοι κτλ κτλ. Σε διαστημα μερικων μηνων εχεις φτιαξει σοβαρο κυκλο και εαν εχεις

το προφιλ του ημιμονιμου που "κανει δουλειες"

εισαι νορμαλ και οχι "πυροβολημενος"

εχεις καποια οικονομικη ανεση

γαμας συνεχεια. Και αυτες που δουλευον σητν ευρωπη καθε τρεις και λιγο πισω στο Κισιναου ειναι οποτε τις εχεις και αυτες περα του οτι μεσω Κισιναου δικτυωνεσαι με την υπολοιπη ευρωπη.

Το θεμα ειναι τι χρονο εχεις να ξοδεψεις για ολα αυτα και εαν αξιζει να επικεντρωθει καποιος αλλου.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556

Γιατί το καβάντζωσα και αυτό,για άλλους λόγους, προ ολίγων μηνών.
Καποιοι μενουν Γερμανια και πηγαινοερχονατι για δουλεια Ελβετια. Δεν αξιζει να κανεις κατι τετοιο;

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.937
Πόντοι
2.356
Καποιοι μενουν Γερμανια και πηγαινοερχονατι για δουλεια Ελβετια. Δεν αξιζει να κανεις κατι τετοιο;
Αφού μου δίνουν σπίτι σε καλή συνοικία και ο μισθός είναι σχετικά καλός,
δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος.
Δεν έχω και κουράγια για τέτοια πράγματα...
Προτιμώ να κάνω και εκεί τη δεύτερη εργασία που κάνω εδώ και να αυξήσω εισόδημα,
παρά να μπω σε τακτική "οικονομίας" μένοντας Γερμανία..

Βασικά έχω καταλήξει ότι άμα σε παίρνει, η σωστή τακτική είναι επίθεση,όχι άμυνα..
Δηλαδή να κόβω από εδώ,να κόβω από εκεί...
Αυτά τα έκανα λίγο πριν φύγω Ελλάδα,γιατί εκεί τι επίθεση να έπαιζα,είχα φάει μία ντουζίνα γκολ από το ημίχρονο..

Τελευταία τροποποίηση:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.020
Πόντοι
3.656
Όχι μόνο στο μπαζελ γίνεται
Γιατί είναι πάνω από μια ώρα τα πήγαινε έλα από ζυριχη, 40 50χλμ το πιο κοντά. Και είναι μικρά χωριά όχι πόλεις Κ πληρώνεις κι επιπλέον εφορία στην Γερμανία

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.020
Πόντοι
3.656
Αφού μου δίνουν σπίτι σε καλή συνοικία και ο μισθός είναι σχετικά καλός,
δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος.
Δεν έχω και κουράγια για τέτοια πράγματα...
Προτιμώ να κάνω και εκεί τη δεύτερη εργασία που κάνω εδώ και να αυξήσω εισόδημα,
παρά να μπω σε τακτική "οικονομίας" μένοντας Γερμανία..

Βασικά έχω καταλήξει ότι άμα σε παίρνει, η σωστή τακτική είναι επίθεση,όχι άμυνα..
Δηλαδή να κόβω από εδώ,να κόβω από εκεί...
Αυτά τα έκανα λίγο πριν φύγω Ελλάδα,γιατί εκεί τι επίθεση να έπαιζα,είχα φάει μία ντουζίνα γκολ από το ημίχρονο..
Δεν είναι έτσι η οικοδομή δεν σταματάει Γερμανία είναι όλο το χρόνο
Πριν έξι μήνες πέρασα μια βόλτα. Τίποτα καλύτερο προς όφελος μας
Εντελώς αδιάφορες οι κάτω των 25 για οτιδήποτε
Η διαφορά στισ ηληκιας που ασχολείσαι δηλ 35+ σε κάνει να νιώθεις πιο καλά απ όσους κυνηγάν φρέσκο αιμα
Πάντως εφόσον την βρίσκεις όλα καλά. Δεν είναι όμως εύκολα καιολου μόλις κατεβάσεις την ηληκια στα 20 με 25 πχ...
Αφού είσαι κ μιλφακιας παίξε με μαμπα κ Μπαλτσι μακράν τα καλύτερα νιμου της χώρας και στα 30 θεωρούνται εκεί ειδικά πολύ μεγάλες...και σαφώς πιο ψαρωμενεςαπο τις κισινιωτισες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom